Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Marci

 • 50GradNord

  50GradNord

  Cu ajutorul materialelor de înaltă calitate, al know-how-ului și al spiritului inovator, rezolvăm problemele și micile probleme din viața de zi cu zi a rulotei și, astfel, facem călătoriile în rulote și mai confortabile.

  50Grad Nord acum si in Romania.

  Vehiculele servite sunt :

  VW T5 / T6 / T6.1 California

  VW T4 California

  BJ până în 2002

  Mercedes Marco Polo

  Ford Nuggets cu acoperiș pop-up

  Opel Crosscamp Grafik

  Cross Camp

  Vauxhall și Toyota

  CITROEN_CAMPSTER

  Campster / Vanster

  Vehicule cu acoperiș SCA

  toate seriile

  Acoperiș REIMO

  ușor de montat - VW T5/T5

  Dukato/ Ducato/ Sprinter format

  SUV-uri și SUV-uri

 • Airmec Speroni

  Airmec Speroni

  Airmec este un brand al producatorului italian Speroni S.p.a.

  SPERONI S.p.A. inseama:

  O forță de muncă de peste 150 de angajați

  O fabrică ultramodernă, cu o suprafață de aproximativ 45.000 de metri pătrați

  O capacitate de producție de peste 3000 de articole pe zi

  O prezență a mărcilor sale în peste 80 de țări din întreaga lume

  O cifră de afaceri totală de peste 50 de milioane de euro pe an.

 • ALCAR

  ALCAR

  ALCAR se bazează pe puterea mărcilor sale. Acestea completează pietrele de temelie ale organizației ale grupului nostru la nivel de produs și sunt principalele succese pe care le susținem pentru a ne distinge de concurență față de partenerii și clienții noștri finali.

 • Allpowers

  Allpowers

  Despre noi

  Allpowers Industrial International Limited este o companie de tehnologie a energiei solare care integrează cercetarea și producția. A fost fondată în octombrie 2010, De la înființarea sa, compania s-a angajat să cerceteze și să dezvolte produse portabile legate de energia solară. Principalele categorii actuale de produse includ încărcătoare portabile de telefon cu panou solar, încărcătoare de laptopuri solare, panou solar portabil semi-flexibil și sisteme de stocare a energiei solare.

 • Alpinus

  Alpinus

  Alpinus este un brand outdoor de calitate, din UE (Polonia) pe care multi profesionisti si-l amintesc din taberele de cercetași din tinerete. Cine a avut un sac de dormit sau un rucsac de la Alpinus o sa va confirme ca a fost pur și simplu ``cool``!

 • ALU-CAB

  ALU-CAB

  Alu-Cab are peste 23 de ani de experiență directă în identificarea nevoilor de overlanding și în construirea de produse de înaltă calitate și robuste pentru a satisface aceste nevoi.

  DESPRE ALU-CAB

  În 2000, când Alu-Cab Cape Town (H/O) și-a deschis porțile și a început călătoria noastră, propriile noastre experiențe de călătorie în Africa ne-au învățat că spațiul și greutatea sunt cele două mari obstacole cu care se confruntă orice călător pe uscat. Pentru a rezolva acest aspect, am dezvoltat primul baldachin din aluminiu din toate timpurile - proiectat special pentru călătorii de aventură. Dar dezvoltarea nu s-a oprit aici: și cu cât am rafinat, consolidat și accesorizat mai mult baldachinul, cu atât mai mult ne-am dat seama de potențialul său nelimitat. Compania a crescut de la construcția primului baldachin din aluminiu la o fabrică de producție completă care deservește piața mondială. Producători de produse din aluminiu pentru industria auto, de agrement și comercială

  Fabrica noastră de producție este formată din 14 fabrici cu peste 400 de angajați. Suntem o companie sud-africană autohtonă, care își are unitatea de producție completă cu sediul în Ottery, Cape Town. Gama noastră de produse Alu-Cab este distribuită în 73 de țări.

  Alu-Cab Canopy este un design de pionierat și primul baldachin de aventură din aluminiu realizat vreodată. Este coloana vertebrală a Alu-Cab, este locul în care a început călătoria noastră și este locul în care majoritatea celor care călătoresc pe uscat își încep călătoria.

  Explorați mai departe cu un echipament de aventură bazat pe vehicul care vă duce mai departe. Fie că doriți să începeți cu un baldachin din aluminiu și o configurație de cort cu acoperiș dur sau doriți să găsiți camperul perfect, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția supremă pentru overland.

 • Anker

  Anker

  Anker este liderul global în tehnologia de încărcare. Aceasta include încărcarea wireless, încărcarea mașinii și cele mai bine vândute încărcătoare portabile și de perete. Anker este pionierul tehnologiei Power Delivery pentru a încărca telefoane, tablete și laptopuri la viteze fără precedent.

 • ARB

  ARB

  POVESTEA ARB EUROPEANĂ

  Pasionații europeni de tracțiune integrală folosesc produsele de suspensie ARB și Old Man Emu încă de la începutul anilor 1980, pregătindu-și cu mândrie vehiculele pentru tururi și competiții locale, precum și pentru turismul de aventură din Africa și Africa de Est.

  Primul produs ARB disponibil pentru entuziaștii europeni a fost ARB Air Locker. La acea vreme, Air Lockerii erau un dispozitiv de control al tracțiunii puțin cunoscut, care câștiga popularitate pe piața americană.

  De atunci, ARB a continuat să își sporească prezența în Europa, atât în ceea ce privește diversitatea produselor furnizate, cât și în ceea ce privește reprezentarea geografică.

 • Auxbeam

  Auxbeam

  Steelway.ro va pune la dispozitie brandul Auxbeam din Statele Unite

  Panouri de comutare Auxbeam

  Controlați cu ușurință luminile vehiculului dvs. off-road pe un singur panou sau cu aplicația mobilă. Livrare rapidă !

  Acum, va puteti monta cu usurinta orice ledbaruri sau proiectoare pentru masina dvoastra. 4x4 sau off-road...

  Panourile Auxbeam au control si din aplicatie....

  Esti curios?

  Vezi oferta Auxbeam la Steelway.ro

 • AVM

  AVM

  Steelway.ro va pune la dispozitie MRL-uri de la AVM, Tyrex si multe altele.

  Ce este un MRL?

  MRL-ul este un mecanism de rulare libera, care realizeaza blocarea / deblocarea manuala a puntii fata.

  La masinile care au 4x4 nepermanent, cuplarea 4x4 la mersul pe sosea duce la solicitari mari ale transmisiei. Decuplarea din 4x4 in 4x2 din maneta cutiei de transfer rezolva partial problema, intrucat rotile fata angreneaza si alte piese sa se roteasca si acest lucru este un dezavantaj.

 • BigBlue

  BigBlue

  Cine suntem?

  Născută în 2007, compania BigBlue contribuie la circulația ecologiei pământului ca o companie de tehnologie, care își propune să ușureze îngrijorările oamenilor cu privire la lipsa de energie prin soluția sa de energie curată și regenerabilă. Am combinarea centralei electrice portabile cu panouri solare pentru a crea generator solar mobil și sursă de alimentare de rezervă acasă, făcând energie curată și sigură disponibilă peste tot.

 • Bison Gear

  Bison Gear

  ``Overlanding your way!`` este motto-ul Bison Gear...si le dam dreptate.

  Bison are o gama variata de accesorii pentru overlanding si off-road dedicate Toyota, Nissan, Jeep, Land Rover cat si alte branduri cunoscute.

 • Bluetti

  Bluetti

  Cu o experiență de peste 10 ani în industria de stocare a energiei, #BLUETTI se angajează să construiască cele mai bune centrale electrice (Powebank-uri) din lume pentru camperi, pentru exploratori și pentru cei care isi traiesc viața în afara rețelei (off-grid). Mai multe detalii despre brand-ul Bluetti gasesti pe (2) Bluetti Global | Facebook  sau pe www.bluettipower.com 

  Bluetti este in topul inovatiei, indiferent ca vorbim despre panouri solare, centrale electrice sau generatoare solare. 

  Tehnologiile Bluetti sunt revolutionare si Steelway iti ofera cea mai vanduta gama de produse Bluetti.

 • Bridgestone

  Bridgestone

  ESENȚA BRIDGESTONE

  Misiunea Grupului Bridgestone se bazează pe cuvintele fondatorului său: "Servirea societății cu o calitate superioară". Pentru a îndeplini această misiune, Grupul Bridgestone a folosit conceptul de "fundație" pentru a demonstra angajamentul susținut al angajaților de a oferi clienților săi produse și servicii de clasă mondială și de a servi comunitățile în care Bridgestone își desfășoară activitatea.

 • Bushmen

  Bushmen

  Produse pentru outdoor si camping! 

  Vedeti catalogul complet Bushmen BUSHMEN® Travel Gear - BUSHMEN

 • Bushranger 4x4 Gear, ARB

  Bushranger 4x4 Gear, ARB

  Explorați cu noi, Bushranger 4x4 Gear, o companie cu vechime de 40 de ani.

  Toate produsele noastre sunt concepute și proiectate de echipa noastră de ingineri, am încercat și testat fiecare produs, lăsându-vă să vă apucați de explorat această țară minunată fără griji și să vă întoarceți acasă.

  https://bushranger.com.au/

 • Campingaz

  Campingaz

  Campingaz® BBQ-uri pe gaz și sobe portabile

  Campingaz este o companie detinuta de gigantul Coleman din Statele Unite

  Din 1949, Campingaz s-a dedicat inovației în materie de gaz. Ceea ce a început ca o soluție pentru echipamente de gătit portabile pentru sobe de camping a evoluat pentru a include o linie completă de grătare pe gaz și nu numai. 

 • Carryboy

  Carryboy

  Urmariti catalogul aici :  https://carryboycargobox.com/download/cargobox.pdf 

  Cere oferta Steelway.ro cu produsele CARRYBOY

 • Clearview

  Clearview

  Clearview Australia

  Ne-am săturat să nu găsim oglinzi de remorcare de bună calitate

  Clearview Accessories® a început în 2006, ca o afacere de familie deținută de antreprenorul Mike Cowan și ginerele său Jay Praag.

  În anii care au urmat, Mike și Jay și-au transformat mica afacere de familie cu trei angajați cu normă întreagă, într-una dintre cele mai respectate mărci 4WD și Touring din Australia.

 • Coghlan's

  Coghlan's

  Coghlan's este un important producător canadian de articole și accesorii pentru camping. Produsele sale pot fi găsite în marile magazine de vânzare cu amănuntul pentru activități în aer liber, cum ar fi REI și Cabela's în Statele Unite și Mountain Equipment Co-op în Canada.

 • Coleman

  Coleman

  The Coleman Company, Inc. este o marcă americană de produse de agrement în aer liber, în special echipamente de camping, deținută în prezent de Newell Brands. Noul sediu central al companiei se află în Chicago, iar compania are facilități în Wichita, Kansas, și în Texas. Compania are aproximativ 4.000 de angajați. Unele dintre produsele fabricate sunt sobe portabile, lanterne, răcitoare, saci de dormit, scaune de camping și adăposturi.

  Compania a fost infiintata acum 123 de ani (1900).

 • Compasal

  Compasal

  Compasal este o marcă pentru autoturisme cu o experiență de peste 20 de ani de producție și cercetare. Dezvoltat la fabrica modernă și puternică din Shandong Haohua Tyre Co., Ltd., care merge mai departe pentru a dezvolta soluții pentru anvelope.

  Compasal are multe modele de anvelope atat pentru turisme cat si pentru SUV/4X4 si OFF-ROAD: vara, iarna, All season, A/T, M/T si industriale.

  Deasemenea, gasiti anvelope LT, industriale si pentru van. 

  Cere oferta www.steelway.ro pentru flota sau oferte personalizate.  

  Anvelope COMPASAL.

 • Crossio

  Crossio

  STEEL COMPLIANCE GROUP SRL este UNIC DISTRIBUITOR AL BRANDULUI CROSSIO IN ROMANIA.

  Prototipurile CROSSIO 

  Fondat  în 2020, într-un moment în care întreaga lume putea doar comanda mâncare și statea acasă. Așa că a fost o situație paradoxală pentru startul brandului. Dar adevărul este că primele produse au fost create cu mult înainte de asta, din propriile noastre nevoi din mers. În Costa Rica, am urmărit procente valoroase în telefoanele noastre mobile cu un panou, în Suedia am pornit o mașină cu Powerbank-ul Crossio. Așa că am decis să împărtășim produsele cu tine.

 • Daiwa

  Daiwa

  Noua marcă Daiwa "D_VEC" a fost dezvoltată cu conceptul "Vectori inovatori". Proiectat cu motivul, D, reprezentând "Provocare", "Originalitate" și "Inovație". Misiunea Daiwa este de a răspândi bucuria de a pescui în întreaga lume cu aceste 3 directive. Proiectat cu un font liniar și regulat, "VECTOR DAIWA" reprezintă, de asemenea, calitatea japoneză, tehnologia de precizie și avansul tehnologic care conduce industria mondială a pescuitului. Misiunea noastră este de a oferi emoția pescuitului tuturor pentru generațiile viitoare. Acest logo reprezintă spiritul nostru pentru un viitor luminos.

 • DAYSTAR

  DAYSTAR

  DAYSTAR PRODUCTS INTERNATIONAL OFFROAD & UTV ACCESORII OFFROAD & UTV

  Daystar produce piese OEM și Aftermarket de înaltă calitate de peste 30 de ani. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri următorul nivel de personalizare pentru vehiculele lor. Daystar products proiectează și dezvoltă piese și accesorii pentru autoturisme, camioane, jeep-uri, UTV-uri și motociclete. Daystar este binecunoscută pentru suporturile superioare de caroserie, kiturile de nivelare și kiturile de nivelare a suspensiei, dar asta nu este tot! 

 • DBA

  DBA

  Disk Brakes Australia este un producator, designer si distribuitor mondial de discuri de frana. Avand cea mai completa gama de discuri de frana din Australia, DBA este un lider de piata pentru discuri de frana dedicate autoturismelor, vehiculelor 4x4 sau masinilor comerciale.

  DBA a reusit sa castige atat respectul clientilor sai cat si al competitorilor. A facut asta cautand mereu sa-si reinventeze produsele, asa incat a ajuns sa acopere o gama de peste 600 de modele de masini produse local sau importate in Australia. DBA a pornit in anii 1970, cand producea un singur tip de disc de frana fabricat intr-un atelier de lucru standard. A demonstrat astfel ca, indiferent de conditii, piesele auto de calitate superioara pot fi fabricate in mod competitiv in Australia.

 • DD Hammocks

  DD Hammocks

  DD Hammocks 

  Din 2005, oferim o gamă variată și în continuă creștere de hamace, prelate, corturi și accesorii confortabile și inovatoare - potrivite pentru toate tipurile de aventură, pe tot globul.

 • DeWalt

  DeWalt

  Produse DeWalt, acum si la Steelway.ro

 • Dobinsons

  Dobinsons

  Cine este Dobinsons?

  Dobinsons Spring & Suspension™, înființată în 1953, se bazează în mare parte pe producția de arcuri cu foi și arcuri spiralate și pe furnizarea de componente de suspensie. Cu mai multe generații de proprietate și experiențe de familie, Dobinsons a devenit unul dintre liderii din industria arcurilor din Australia, aplicând cunoștințele acumulate de-a lungul anilor în produsele sale. Succesul afacerii s-a datorat furnizării de produse de calitate, dobândirii și utilizării cunoștințelor tehnice și dispunerii de echipamente pentru a efectua și a oferi servicii profesionale.

 • DOTZ 4X4

  DOTZ 4X4

  DOTZ 4X4 TEAM 

  Oricine se lansează în aventuri off-road știe că trebuie să aibă încredere deplină în echipamentul său. La urma urmei, off-road-ul implică navigarea pe teren accidentat, pietriș, noroi, nisip și pământ, iar echipamentul trebuie să reziste la sarcini mari și la solicitări de cuplu. De asemenea, o bună doză de experiență nu strică.

  Așadar, este perfect ca roțile DOTZ 4x4 să fi văzut deja destule înainte de a ajunge pe mașina ta. În timpul producției lor, acestea au fost supuse unor condiții destul de extreme. Testele de stres sunt o garanție că roțile DOTZ 4x4 Survival oferă performanțe fiabile. Poți experimenta adevărata magie off-road cu Kalahari, Modular sau Dakar - sau poate că Pharao este cea mai potrivită pentru mașina ta? De ce nu o încercați imediat în configuratorul nostru de roți!

  Noii noștri piloți din echipa 4x4 Team Riders au ales amândoi Kalahari negru - lasă-ne să ți-i prezentăm!

 • Ecoflow

  Ecoflow

  Viziunea Ecoflow este de a genera putere intr-o lume nouă — o chemare spre viitor; o aspirație, bazata pe tehnologie, eco-friendly... viitor la care fiecare individ poate spera.

 • Ective

  Ective

  Ective este o companie din Germania ...Made in Germany...

  Puternicele si fiabilele centrale electrice ECTIVE cu tehnologia LifePO4 va vor incanta!

  Fie că este vorba de excursie în camping, excursie sau ședință foto în aer liber: Cu ective BlackBox puteți opera cu ușurință toți consumatorii de energie electrică. BlackBox livrările cu conexiunile lor versatile, dispozitive finale fiabile, cum ar fi laptopuri, televizoare sau Ustensile. Datorită porturilor USB, de asemenea, încărcarea smartphone-urilor, a camerelor digitale și a altor mici consumatori nu Problemă. Chiar și pornirea mașinii este cu BlackBox.

  Integrat Sistemul de gestionare a bateriei protejează, de asemenea, bateria încorporată, astfel încât BlackBox-ul dvs. este durabil și fiabil serviciile sale Efectuate. Ective BlackBox este disponibil în trei Dimensiuni din care să alegeți. Modelele individuale diferă din punct de vedere tehnic în ceea ce privește capacitatea, puterea continuă și puterea de vârf. Astfel dispozitivele devin mai mari și mai grele pe măsură ce capacitatea crește. 

  Din fericire înseamnă designul compact și baterii LiFePO4 integrate ușor, care chiar și modelele mai mari tovarăși perfecți pentru pe drum.

  Ective acum in Romania prin www.steelway.ro 

 • EQUIP'ADDICT

  EQUIP'ADDICT

  EQUIP'ADDICT este un brand creat și dezvoltat in Franta, care cuprinde o întreagă gamă de accesorii și echipamente pentru off-road.

  Acestea sunt produse alese cu grijă și selectate special pentru clienții noștri, oferind un nivel ireproșabil de calitate la prețuri competitive. Produsele sunt testate si producatorul este mândru să le garanteze timp de 2 ani.

 • ESCAPE 4X4

  ESCAPE 4X4

  Escape 4x4 este un brand excepțional, specializat în fabricarea de accesorii și echipamente off-road de cea mai bună calitate pentru pasionații de 4x4. Cu o pasiune pentru aventură și un angajament față de excelență, Escape 4x4 oferă o gamă largă de produse concepute pentru a spori capacitățile și versatilitatea vehiculului tău off-road.

 • Euroheater

  Euroheater

  EuroHeater 4D este un încălzitor de aer profesional și portabil pentru temperaturi arctice de până la 55 de grade sub zero și 3000 de metri altitudine. Încălzitorul de aer este compact, silențios și dezvoltat cu componente de calitate europeană. Aparatul încălzește aerul rece și crud folosind combustibil și o baterie de 12 V, priză de la mașină sau 230 V de la o priză de curent standard. Aparatul este prevăzut cu un panou de control analogic pentru a regla cantitatea de aer temperat. Recomandat!

 • Euroline4x4

  Euroline4x4

  Fabricarea de inchideri de bena, Hard Tops, și capace sport pentru o varietate de vehicule pick-up, inclusiv Volkswagen Amarok, Ford Ranger, Mercedes XClass, Nissan Navara, Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Isuzu Dmax, Fiat Fullback, SsangYong Action, Greatwall Wingle și multe altele.

 • FACTOR 55

  FACTOR 55

  Factor 55

  De ce să trecem prin toate acestea pentru piața off road? Simplu, vrem să ne asigurăm că producem produse de cea mai înaltă calitate și de cea mai bună valoare pentru clienții noștri?

 • Ferrino

  Ferrino

  Pentru FERRINO calitatea este mai mult decât un detaliu. Compania afirmă că proiectează produse având în vedere nevoile tuturor, pentru utilizatorii profesioniști și neprofesioniști. Brandul italian FERRINO face asta în fiecare zi de mai bine de 150 de ani.

 • Fox

  Fox

  Nu trece o zi fără ca zeci de mii de pescari din întreaga lume să meargă la pescuit înarmați cu o varietate de produse din portofoliul Fox International.

  Cu mărcile Fox, Matrix, Specialist, Predator și Fox Rage, care acoperă discipline precum pescuitul la crap, Match, pescuitul de grosime, pescuitul tradițional de prădători și pescuitul modern cu momeli, Fox International este ferm stabilit ca unul dintre cei mai importanți producători de echipamente din Europa. Compania își are originea în Essex, Marea Britanie, unde Cliff Fox a lansat primul său produs de pescuit Fox International - o riglă de metal care indica limitele de mărime ale anumitor specii de pești capturați în meciurile din Marea Britanie (când pescarii trebuiau să pescuiască în conformitate cu un set de reguli privind limitele de mărime).

  Vânzările produsului au fost bune și l-au încurajat pe Cliff să se extindă și la alte produse din micul său atelier închiriat, care era aproape de sediul anterior al companiei din Hainault, Essex. Primul produs care a purtat numele de "Fox" a apărut în 1967, fiind un dispozitiv metalic de aruncat momeli. În scurt timp, compania și-a depășit capacitatea atelierului închiriat inițial, obligându-l pe Cliff să se mute într-un nou sediu. Compania a continuat să se dezvolte în anul care a precedat mutarea la sediul central din Marea Britanie și a fost nevoită să deschidă o imensă unitate de distribuție europeană la Meer, la granița dintre Belgia și Olanda, pe lângă birourile din Hainault. În 2015, Fox International are în prezent peste 100 de angajați, răspândiți în Marea Britanie și în Europa, inclusiv o echipă de vânzări dedicată pe drumuri, o echipă de experți în marketing și media, un departament de proiectare specializat, inclusiv o echipă impresionantă de dezvoltare de produse CAD și o echipă puternică de consultanți în domeniul pescuitului la copcă în întreaga Europă.

 • Front Runner

  Front Runner

  Front Runner Outfitters este o companie din Africa de Sud, cu sediul in Johannesburg, care ofera echipamente si accesorii premium, pentru expeditii si camping: portbagaje din aluminiu si diverse accesorii compatibile, echipament de camping, sisteme sertare portbagaj, corturi si marchize, rezervoare de apa, diverse solutii pentru overlanding.

  Vizitati site-ul oficial https://www.frontrunneroutfitters.com

 • Garmin

  Garmin

  Garmin este un brand cunoscut pentru produsele care care inglobeaza tehnologie GPS. Fie ca este vorba de sisteme pentru masini sau barci sau avioane.

 • Garmont

  Garmont

  Despre GARMONT

  Brandul Garmont® dateaza din 1964 și are sediul în țara încălțămintei sport: districtul Sportsystem din Montebelluna, nordul Italiei.

  În 2008, la cererea expresă a forțelor speciale americane, Garmont® a intrat în lumea încălțămintei militare pentru uz profesional. A fost începutul unei perioade de cercetare și dezvoltare, care, pornind de la o experiență extraordinară în lumea încălțămintei de exterior, a dus la crearea platformei tactice hibride Garmont T8.

  Gheata tactică T8 a fost pusă presiune în toate mediile și testată pe diferite terenuri înainte de a fi lansată pe piață. Garmont® a fost în permanență în contact cu utilizatorii și testerii pentru a colecta toate datele utile pentru actualizarea și îmbunătățirea produsului.

   

  Mai multe detalii despre brand si blog: Garmont

  Tehnologii folosite: Garmont

 • GO RHINO

  GO RHINO

  Înființată în 1975, Go Rhino® a fost unul dintre primii producători care a recunoscut scena off-road emergentă și produsele pe care le căutau entuziaștii. Astăzi, designul, ingineria, dezvoltarea și fabricarea de accesorii auto aftermarket inovatoare, lider în industrie, sunt bine cunoscute și foarte solicitate. În calitate de producător nord-american deținut și operat de o familie, ne mândrim cu faptul că oferim produse care le permit proprietarilor de camioane, JEEP și SUV-uri să își creeze un vehicul care se potrivește stilului lor de viață și să se bucure de a profita la maximum de el!

 • Go-Outside

  Go-Outside

  Go-Outside este o companie de echipamente de exterior din Austria. Prin mulți ani de experiență în camping și plăcerea de a campa, ei testează în mod natural toate produsele pentru simplitate, funcționare și durabilitate.

 • Goal Zero

  Goal Zero

  Goal Zero nu este doar o companie, este o afacere creată de oameni care trăiesc viața la maxim. Inspirați de pasiunea pentru aventură, respectul pentru planetă și o inimă umana - luăm în serios atât munca noastră, cât și partea distractiva și suntem mândri să oferim cele mai inovatoare produse solare de pe piață.

 • H&M 4x4

  H&M 4x4

  Despre H&M 4X4

  Brandul HM4X4, s-a născut datorită pasiunii și inventivității.

  Politica noastră de afaceri este de a oferi clientului toate mijloacele pentru a-și putea crea propria mașină cu produse de înaltă calitate și strict fabricate în Italia.

 • Helikon-Tex

  Helikon-Tex

  Imbracaminte outdoor si overlanding:

  Linia URBAN

  Linia RANGE

  Linia PATROL

  Linia MEDICALĂ

  Linia OUTBACK

  Linia BUSHCRAFT

  Linia MORALE

  Linia SURPLUS

  Îmbrăcăminte

  Genți și pachete

  Echipament

  Accesorii outdoor

 • Helinox

  Helinox

  Helinox este ultrausor.

  La Steelway.ro gasesti produse camping overlanding ultrausoare.

 • Horn Tools

  Horn Tools

  Despre HornTools

  Companie din Austria specializata in echipamente de off-road, overlanding si pick-up.

  Aflați mai multe despre oamenii din spatele produselor dumneavoastră. Ne străduim în fiecare zi să creăm produsele off-road perfecte pentru aventura ta.

 • INGCO

  INGCO

  Steelway.ro distribuie generatoare pe benzina de la brandul INGCO, o gama cu produse calitative si utile.

  Generatoarele pe benzina INGCO sunt dedicate profesionistilor si sunt de calitate. 

  Generatoarele INGCO sunt eficiente si cu preturi rezonabile.

 • Ironman

  Ironman

  Produsele Ironman 4×4 sunt proiectate în Australia și distribuite în întreaga lume.

  Înființată inițial în 1958, ca producător de piese de suspensie cu sediul în Melbourne, sub numele de Jacob Spring Works. În 1982, compania a luat forma JSW Parts, (prescurtare de la Jacob Spring Works) pentru a proiecta și furniza arcuri cu foi și arcuri elicoidale pentru autoturisme, camioane, autobuze și vehicule 4×4. În scurt timp, JSW Parts a devenit bine cunoscut ca producător și furnizor de piese de suspensie în întreaga lume.

  În 1988, JSW Parts a lansat marca de arcuri și piese de suspensie Ironman 4×4 ca răspuns la popularitatea tot mai mare a vehiculelor 4×4, recunoscând că sistemele de suspensie standard nu erau concepute pentru a face față la sarcinile suplimentare ale barelor de protecție, troliilor și rezervoarelor suplimentare de combustibil.

  Impulsionată de vânzările explozive de vehicule 4×4, în 2004, gama de produse Ironman 4×4 s-a extins rapid pentru a răspunde cererii utilizatorilor de off road care căutau soluții care să le permită vehiculelor lor să meargă în afara drumului încărcate cu accesorii precum trolii, echipamente de recuperare, bare de protecție, copertine, iluminat și upgrade-uri electrice.

  În prezent, vastul continent australian servește drept teren de testare perfect pentru produsele Ironman 4×4, astfel încât, fie că traversează outback-ul în căutare de aventură, fie că pur și simplu conduce copiii la școală în suburbia locală, Ironman 4×4 poate oferi calitate și raport calitate-preț.

  Numeroase organizații militare și de flotă din întreaga lume au recunoscut calitatea designului și a fabricării produselor Ironman 4×4. Împreună cu aceste soluții serioase, produsele Ironman 4×4 sunt, de asemenea, alese în întreaga lume de echipele de competiție offroad și de șoferi, și au încheiat cu succes Raliul Dakar.

  Produsele Ironman 4×4 sunt stocate în numeroasele noastre depozite, inclusiv în Melbourne, Newcastle, Brisbane, Townsville, Australia de Sud și Perth. Toate depozitele sunt conectate prin computer la centrul nostru național de apeluri de la sediul central din Melbourne, în timp ce depozitele și birourile internaționale ale Ironman 4×4 sunt conduse de Ironman 4 by 4 Thailanda și Ironman 4×4 Africa de Sud.

  Ironman 4×4 oferă soluții cu un raport calitate-preț excelent pentru toate sectoarele din industria 4×4, cu o abordare versatilă și orientată spre viitor, indiferent dacă este vorba de utilizare recreativă, militară sau comercială, noi, la Ironman 4×4, putem spune cu siguranță că utilizați produse de clasă mondială.

 • Ironman4x4

  Ironman4x4

  Produsele Ironman 4×4 sunt proiectate în Australia și distribuite în întreaga lume.

  Înființată inițial în 1958, ca producător de piese de suspensie cu sediul în Melbourne, sub numele de Jacob Spring Works. În 1982, compania a luat forma JSW Parts, (prescurtare de la Jacob Spring Works) pentru a proiecta și furniza arcuri cu foi și arcuri elicoidale pentru autoturisme, camioane, autobuze și vehicule 4×4. În scurt timp, JSW Parts a devenit bine cunoscut ca producător și furnizor de piese de suspensie în întreaga lume.

 • Jackery

  Jackery

  JACKERY inseamna VIITORUL ENERGIEI SOLARE ȘI ENERGIE PORTABILĂ!

  Jackery a fost fondată în 2012 de un grup de ingineri aventuroși care au crezut in electricitatea portabilă, curată, orientată spre exterior și accesibilă.

  Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Jackery este acum un lider global în domeniul energiei, producătorul numărul unu de energie portabilă și unul dintre cei mai mari producători mondiali de utilități solare în aer liber. În redefinirea utilizării energiei curate pentru viața în aer liber, suntem un front major în lupta împotriva schimbărilor climatice.

 • Journey Tires

  Journey Tires

  Journey Tires este deținută de Vision Wheel care lucreaza in colaborare cu Wanda Tire, un producător de anvelope cu sediul în China.Journey Tires oferă o gamă largă de anvelope pentru ATV și UTV în diferite modele agresive și foarte capabile ale benzii de rulare pentru performanțe excepționale pe terenuri dificile, cum ar fi nisip, noroi, murdărie și nămol. Pe lângă anvelopele pentru ATV și UTV, anvelopele Journey sunt folosite și pe remorci, echipamente industriale, cărucioare de golf și aplicații pentru gazon și grădină. Anvelopele Journey sunt proiectate și conceptualizate pentru o viață mai lungă a benzii de rulare, durabilitate și uzură uniformă.

 • Kershaw

  Kershaw

  CUNOȘTINȚE DESPRE CUȚITE...cu Kershaw!

  Vezi catalogul Kershaw cu cutite profesionale...pentru vanatoare...si nu numai?

 • Koni

  Koni

  Suspensiile KONI sunt pe piata de peste 90 de ani. 

  Koni se vrea un lider de piata in industria suspensiilor, atat pentru autoturisme 4x4 si off-road cat si pentru autoturisme de strada. 

  KONI le-a oferit clienților amortizoare de peste 90 de ani, asigurând o experiență de conducere confortabilă, sigură și durabilă în orice vehicul, pe orice teren.

  https://www.koni.com/en-US/Index/ 

 • Kut Snake

  Kut Snake

  Compania Kut Snake este originara din Australia și este producătorul original de overfendere ABS din 2013.

  Overfenderele Kut Snake autentice au logo-ul nostru gravat. Dacă nu există niciun logo pe overfender, acestea NU sunt Kut Snake. Avem două logo-uri de marcă comercială și acestea pot fi găsite în partea de jos a fiecărei pagini de pe site-ul nostru.

  KUT SNAKE AUSTRALIA (kut-snake.com) 

 • Lakesea

  Lakesea

  Qingdao Lakesea Tire Co., LTD., înființată în 1994. În 2005, sa concentrat pe dezvoltarea și vânzarea de produse diferențiate pentru anvelope. Anvelopele profesionale de cercetare și dezvoltare semi-slick, slick, de raliu și anvelope MT off-road, suntem la primul nivel mondial, produsele au fost exportate în Statele Unite, Europa, Australia, Japonia și alte țări și regiuni și au fost parteneriate cu o serie de cluburi auto și șoferi de curse autohtone și străine. Purtătorul de cuvânt este celebrul pilot de curse mondial – Daigo Saito

 • LASSA

  LASSA

  Anvelope made by Bridgestone la preturi rezonabile. 

  Bazele Lassa, cea mai importantă marcă consacrată din Turcia, au fost puse în 1974.

 • Lazer

  Lazer

  PROIECTAT ÎN Marea Britanie. MADE IN UK.

 • Leer 4x4

  Leer 4x4

  Pickup-ul tău este mai mult decât o utilitara care cara marfa. Este locul unde trebuie sa te simti bine. Cutia ta de jucării. Portul tău. Spațiul tău personal. O reflectare a cine ești. Înțelegem asta. Așadar, atunci când proiectăm capace și tonneuri pentru pickup-ul dvs., ne asigurăm că acestea vă vor ajuta să profitați la maximum de fiecare milă, muncă sau aventură.

 • Lifetime

  Lifetime

  Am parcurs un drum lung de la începuturile noastre. Totul a început ca o idee într-un garaj din Riverdale, Utah (US). Ca tată dedicat și fan al baschetului, fondatorul Lifetime Products a vrut pur și simplu să construiască un cerc de baschet mai bun pentru familia sa.

  Pasiunea sa pentru inovație s-a extins rapid dincolo de proiectul său inițial și a creat o companie în martie 1986 numită Lifetime Products. Filozofia numelui, precum și scopul companiei, a fost de a construi produse durabile de durată pentru consumatori și familiile lor.

  Lifetime a început prin fabricarea sistemelor de baschet și Quick Adjust®, marca inregistrata

 • LineXtras

  LineXtras

  Lansată în 2003, Linextras este o companie care produce și comercializează accesorii pentru piața after-market auto în domeniile 4x4, piese de caroserie și accesorii de stil și opționale.

 • Mastervolt

  Mastervolt

  Mastervolt: Puterea de a fi independent

  Mastervolt reprezintă soluții fiabile și inovatoare de alimentare autonomă. În calitate de specialiști în gestionarea, conversia și stocarea energiei electrice, oferim un portofoliu cuprinzător de produse cu o gamă de putere de la 300 W la 40 kWatt. Soluțiile noastre electrice sunt utilizate pe scară largă pe piețe exigente, cum ar fi cele marine, mobile, off shore, industriale, solare autonome și de infrastructură.

  Misiunea Mastervolt

  Puterea de a fi independent, prin furnizarea lumii cu soluții energetice semnificative.

  Viziunea Mastervolt 

  Mastervolt va permite oamenilor să fie independenți în nevoia lor de energie, indiferent de locația lor.

  Prin inovație și colaborare, dorim să realizăm

  Oferim cele mai bune condiții de lucru mediu de lucru pentru oamenii care ne împărtășesc pasiunea.

 • Maxliner

  Maxliner

  MaxLiner Europe, deținută în totalitate de Vandapac Co Ltd, este biroul nostru de vânzări european, cu o sală de prezentare și operațiuni de logistică/depozit sub același acoperiș. Obiectivul său este foarte simplu: îmbunătățirea capacității de aprovizionare cu costuri reduse pentru toate produsele MaxLiner pentru baza noastră de clienți MaxLiner și OEM din Europa, combinată cu un pachet de asistență puternică.

 • MAXTRAX

  MAXTRAX

  Brad McCarthy, autorul cărții Dirty Weekends "The Essential 4WD Guides", a conceput ideea MAXTRAX în 2001, după un incident deosebit de stresant pe o plajă izolată din nordul Queensland, unde aproape că și-a pierdut vehiculul împotmolit din cauza mareei, în ciuda faptului că era echipat cu toate echipamentele tradiționale de recuperare. Pasiunea lui Brad pentru tufișul australian, explorare și aventură l-a trimis, adesea singur, în Queensland, să cerceteze trasee și locații din tufișuri pentru a le prezenta în ghidurile sale.

 • Metec

  Metec

  Metec este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori și producător de accesorii auto din Europa.

  Avem cel mai cuprinzător portofoliu de accesorii de înaltă calitate pentru toate tipurile de vehicule comerciale - camioane grele, pick-up-uri, SUV-uri și camionete.

 • Mickey Thompson

  Mickey Thompson

  Despre brand-ul Mickey Thompson se pot spune multe...in Statele Unite este un brand cu istorie si renume dar in Europe prea putin s-a aratat...

  Compania Mickey Thompson a fost un pionier și un inovator în materie de produse. El a creat primele anvelope de camion înalte de 35" pentru utilizare off-road.

  Printre anvelopele propuse de Steelway.ro pentru piata din Romania amintim:

  BAJA BOSS® A/T

  ANVELOPA PREMIUM HIBRIDĂ EXTREMĂ PENTRU TOATE TIPURILE DE TEREN

  BAJA BOSS® M/T

  ANVELOPĂ PREMIUM EXTREMĂ PENTRU TEREN NOROIOS

  BAJA LEGEND EXP

  ANVELOPĂ HIBRIDĂ ALL-TERRAIN

  BAJA LEGEND MTZ

  BAJA PRO™ XS

  CEA MAI ÎNALTĂ ANVELOPĂ PENTRU CAMIOANE UȘOARE APROBATĂ DE D.O.T. DIN LUME

  BAJA BOSS® X

  ANVELOPĂ PENTRU TERENURI EXTREME, DOVEDITĂ ÎN COMPETIȚII

  BAJA PRO™X

  ANVELOPĂ PENTRU TERENURI EXTREME DOVEDITĂ ÎN COMPETIȚIE

  Bineinteles, in catalogul si oferta Steelway.ro va face parte si anvelope mai accesibile pentru uz cotidian.

 • Misutonida 4x4

  Misutonida 4x4

  Misutonida 4x4 este o companie italiană specializată de peste 25 de ani în producția și vânzarea de accesorii pentru mașini de teren și S.U.V.

  Fiind concentrat pe solicitarile pietei Misutonida 4x4 a reusit intr-o perioada scurta de timp sa se impuna pe plan international, dezvoltand o retea de distributie prezenta pe fiecare continent.

 • Mobvoi

  Mobvoi

  Mobvoi Information Technology Company Limited este o companie tech cu sediul în Beijing, China, care vinde și dezvoltă electronice de consum și recunoaștere vocală, procesarea limbajului natural și tehnologia de căutare verticală in-house (Nota: Despre aceasta tehnologie gasiti informatii aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Vertical_search) 

  Detalii: www.mobvoi.com

 • More4x4

  More4x4

  Mai multe accesorii 4x4 off-road

  Satisfac de ani de zile nevoile cumpărătorilor lor în multe domenii de muncă, sport și recreere. Foarte eficiente în condiții dificile și fiabile în ceea ce privește designul, accesoriile More 4x4 sunt recomandate de către utilizatorii lor.

 • NaK

  NaK

  Declarația noastră de misiune ...

  ... este standardul pe care ni-l stabilim, dar și standardul după care dorim să fim măsurați. Ori de câte ori este posibil, lucrăm cu companii din regiune și evităm să folosim materiale îndoielnice din punct de vedere ecologic. Acest lucru scurtează distanțele de transport, este benefic pentru mediu și sănătate și promovează durabilitatea.

  Susținem proiecte caritabile semnificative, de exemplu, EXPEDITIOn de conștientizare a SIDA la nivel mondial, care călătorește prin lume cu corturile noastre de acoperiș Roof Lodge pentru a colecta donații pentru cercetarea în domeniul SIDA.

 • Newell

  Newell

  Newell se mandreste cu produse de calitate, fiabile și accesibile pentru fotografi și cineaști din 2009.

 • OFF-ROAD BRANDS

  OFF-ROAD BRANDS

  Aceasta categorie/marca inglobeaza diverse brand-uri off-road.

 • Offroad Fabrication

  Offroad Fabrication

  OFD

  Bare de protecție, bare de protecție laterale, portbagaje de acoperiș, capote, uși și chiar și roți din oțel sunt proiectate minuțios pentru a rezista la forța mamei natură și la dorința ta de a merge mai adânc în pădurea întunecată și sălbatică.

  Durată de viață extrem de lungă și fiabilitate

  Experiența noastră de fabricație și monitorizarea constantă garantează întotdeauna cea mai înaltă calitate a produselor care îndeplinesc nevoile și cerințele specifice ale utilizatorilor. Produsele OFD sunt fabricate din materiale de lungă durată care asigură ani de zile de funcționare fără probleme și funcționează perfect atât pe teren cât și în offroad.

  Gama largă de produse OFD

  Ne concentrăm pe furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate. Oferta noastră include o gamă variată de bare de protecție, bare de protecție, capote, grile, portbagaje de acoperiș, corturi și accesorii de interior, cum ar fi: căptușeli pentru marfă, rafturi, genți off-road, suporturi și multe altele. Offroad este aventura fără sfârșit. Depinde de echipamentul adecvat care vă garantează că puteți vedea soarele chiar și într-o zi ploioasă. Descoperă marca OFD alături de noi și vezi traseele tale preferate cu ursul lângă tine.

 • OME ARB

  OME ARB

  Ola Man Emu (OME)

  ARB Old Man Emu 4X4 Suspension

  Indiferent dacă vă deplasați pe drumuri dificile, utilizați vehiculul în scopuri de competiție sau tractați o remorcă camper, importanța unui sistem de suspensie 4×4 complet integrat este primordială.

 • Optima

  Optima

  OPTIMA este in top în categoria bateriilor auto de pornire din lume. Bateriile auto fabricate cu ajutorul mai multor tehnologii speciale patentate îndeplinesc cele mai stricte cerințe de funcționare în cele mai solicitante condiții. Bateriile Optima sunt perfecte pentru overlanding si off-road.

 • Osram

  Osram

  OSRAM este compania germana cu o vechime de 100 de ani, care este lider mondial pe piata iluminatului auto. De fapt, in fiecare an, jumatate din automobilele fabricate in toata lumea sunt echipate cu lampi sau componente OSRAM.

 • Out-Rack

  Out-Rack

  Istoria noastră

  La întoarcerea dintr-o excursie în Spania, Max a lansat o idee care îi dădea târcoale în cap de ceva timp: să dezvolte în continuare raftul NeXT Rack pentru Discovery, deja testat și testat, pentru a crea un nou suport de acoperiș mai ușor, mai robust, mai versatil și chiar mai adaptabil la cerințele clienților. Desigur, existau deja diferite produse, dar niciunul nu cuprindea toate cele patru caracteristici laolaltă. Proiectul nu ar fi putut fi abordat fără implicarea lui Carmine și, acceptând provocarea, au fost produse imediat primele trei modele Ultra Slim Out-Rack.

 • Overlander

  Overlander

  Overlander s-a nascut din pasiune...Mai jos povestea OVERLANDER spusa chiar de actorii principali...

  Inspirați de nevoia personală și de dragostea lor pentru aventură, Ana & Kiwi au început să creeze propriul lor cort, un cort special proiectat pentru a se potrivi pe acoperișul mașinii lor. 

  Au lucrat nopți întregi, proiectând și îmbunătățind prototipul cortului. 

  Dorind să își împărtășească pasiunea și creația lor cu alți iubitori ai naturii, au hotărât să transforme aceast cort într-un brand.

 • Pedders

  Pedders

  De cât timp producem amortizoare?

  Reparăm, modificăm și proiectăm propriile amortizoare încă din 1950, de fapt, Ron Pedder (președintele nostru) a început să vândă propria noastră marcă de amortizoare noi în anii '70.

  Rolul unui amortizor

  Rolul principal al unui amortizor este de a se opune mișcării, de a controla mișcarea arcurilor mașinii și de a reduce ruliul caroseriei. Amortizorul rezistă acestei mișcări prin controlul fluxului de ulei din interiorul amortizorului prin intermediul unui număr de supape de control. Supapele Pedders sunt proiectate cu precizie pentru a oferi o rezistență măsurată la fluxul de ulei și o deplasare foarte lină.

  Cum funcționează un amortizor auto

  La fiecare extensie și compresie a amortizorului, cunoscută sub numele de "cursă", un piston se mișcă în sus și în jos în interiorul amortizorului, iar uleiul circulă între camerele interioare și exterioare ale amortizorului, cunoscute sub numele de "cilindru de presiune" și, respectiv, "rezervor". Uleiul trebuie să treacă printr-un sistem complex de supape care se deschid și se închid în funcție de direcția de curgere. Supapele sunt proiectate cu precizie pentru a oferi o rezistență măsurată la fluxul de ulei.

  Supapa cu arc se deschide pentru a permite trecerea uleiului doar atunci când este furnizată o forță suficientă. Această forță este generată de viteza cu care se extinde și se contractă amortizorul. Pe măsură ce crește viteza de cursă a amortizorului, mai multe etape ale clapetei intră în joc pentru a controla fluxul de ulei.

 • Perfektium

  Perfektium

  Despre Perfektium

  Perfektium este un nou producător de baterii cu litiu din Germania, fondat în 2021. Proiectăm, dezvoltăm și producem o gamă largă de baterii LifePO4. Scopul nostru este de a oferi baterii litiu de înaltă calitate, cu accent pe următoarele piețe: energie regenerabilă, automatizare industrială și putere de rezervă (back-up)

  Numele mărcii ``Perfektium`` înseamnă " o baterie perfectă cu litiu", care reprezintă standardele noastre înalte de calitate și mediul de lucru etic.


 • Pieps

  Pieps

  Compania austriacă PIEPS GmbH este lider mondial în tehnologie privind fabricarea de transceivere de avalanșă. Din 1972 compania dezvoltă, produce și vinde produse pentru siguranța alpină.

  Baza succesului este colaborarea strânsă cu utilizatori și tehnicieni alpini, avand propriul departament de cercetare și dezvoltare dar si o unitate competență de producție in Lebring/Austria

 • Presko

  Presko

  Marca PRESKO este cunoscută din 1957. De zeci de ani a fost o marcă poloneză renumită de măturători stradali, camioane de gunoi, stivuitoare, încărcătoare și containere de deșeuri.

  În 2005, după ce compania a oprit producția și a încetat să mai existe, drepturile asupra mărcii bine-cunoscute au fost achiziționate de HEWEA.

  În prezent, PRESKO reprezintă o gamă largă de componente de energie fluidă importate sau fabricate de HEWEA. Acestea sunt răcitoare de ulei, pompe, motoare hidraulice, blocuri de alimentare, trolii, furtunuri hidraulice, cuplaje și multe altele.

  Dacă sunteți interesat de achiziția cu amănuntul, vă recomandăm să utilizați magazinul nostru online.

  Dacă sunteți interesat de o colaborare permanentă sau de achiziție cu ridicata, vă recomandăm să contactați departamentul nostru de vânzări.

  HEWEA continuă să implementeze noi produse cu marca PRESKO. Cele mai recente produse sunt dintr-o gamă de stivuitoare moderne și skiloaders și un sistem automat de colectare a deșeurilor.

 • Primus

  Primus

  Primus are ambiția de a oferi iubitorilor de aer liber,  libertatea de a explora. Este o aspirație care ne oferă o viziune foarte simplistă asupra vieții - că fiecare zi este o potențială aventură, că spiritul de aventură poate face o zi de humdrum într-o zi mare.

 • Pro Eagle

  Pro Eagle

  Pro Eagle s-a născut din cursele off-road. Cu scopul de a construi cele mai tari cricuri off-road cunoscute de om, am creat o linie de cricuri care sunt folosite și de încredere atât de echipele de curse, cât și de războinicii de weekend. Oferind un spectru larg de modele, toate susținute de garanția noastră de top din industrie, veți găsi cu siguranță cricul off-road perfect pentru dumneavoastră.

 • Profender

  Profender

  Profender a fost înființată în 1976 în Thailanda și este specializată în dezvoltarea și producția de amortizoare de înaltă calitate pentru toate tipurile de vehicule 4x4. Profender oferă o gamă completă de amortizoare pentru off-road, cum ar fi amortizoare de competiție, amortizoare cu coilover și amortizoare de tip smoothie, amortizoare de protecție, amortizoare de direcție și mai multe produse specifice pentru vehicule.

 • Prophete

  Prophete

  PROPHETE – Continuați să vă mișcați.

  A continua să te miști cât mai mult în orice situație este o expresie a libertății. Vrem să vă ajutăm să vă bucurați de această libertate cu bicicletele și bicicletele noastre electronice. În fiecare zi. De aceea, PROPHETE oferă o gamă largă de produse high-end și la prețuri accesibile pentru oriunde vă duc călătoriile vieții și familia dvs.: de la biciclete de trekking fiabile și biciclete de oraș potrivite pentru utilizarea de zi cu zi până la biciclete electronice ecologice. Pentru a continua să vă mișcați oricând, oriunde. 

 • Ramda

  Ramda

  Despre Ramda si RamdaPro

  RAMDA este o marcă slovenă de top, cu o tradiție de peste 30 de ani. Face parte din compania ROTAR, care oferă produse de calitate pentru amenajări peisagistice și grădinărit, atât pentru hobby, cât și pentru programul profesional.

  Steel Compliance Group Srl este distribuitor autorizat in Romania al brand-ului. Brand de calitate, european si in continua expansiune. Pentru detalii www.ramdapro.ro 

  RAMDA este o marcă de utilaje de grădină, unelte, echipamente de protecție și accesorii pentru grădină, casă și amenajare peisagistică. Produsele sunt fabricate și dezvoltate în cele mai recunoscute fabrici din întreaga lume. Este renumit pentru calitatea designului și durabilitatea produselor, deoarece se dezvoltă pe cele mai bune materiale, unde nu uită de design și estetică. Toate acestea sunt completate de o echipă de experți în fiecare an.

 • Redleaf

  Redleaf

  Infiintata in 2004, Shenzhen Redleaf Technology Co, Ltd este un producător profesionist și exportator, care are ca obiect de activitate proiectarea, dezvoltarea și producția de aparate video si foto outdoor / wildlife observer / Hunting si a produselor conexe acestora. Toate produsele Redleaf respectă standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de piețe diferite din întreaga lume. Redleaf este nisat si nu este un producator chinez clasic care ``face de toate``

 • Renogy

  Renogy

  Renogy este un furnizor de panouri solare de înaltă calitate, kit-uri solare pentru casa, invertere și produse de încărcare a bateriilor. Compania este situată în US, California, și vinde în întreaga lume. Steel Compliance Group Srl prin www.renogy.ro si www.steelway.ro este unic distribuitor in Romania al produselor Renogy.

 • Retrax

  Retrax

  RetraX ofera inchideri de bena de calitate, in special pentru pick-up(uri) americane: Ford, Chevrolet, Toyota Tundra, GMC, Dodge, si multe altele.

  Nu ezita sa ceri oferta completa Retrax la Steelway.ro

 • Rhino Rack

  Rhino Rack

  Rhino-Rack® este lider în industria de proiectare a portbagajelor de acoperiș și a accesoriilor premium. Timp de aproape 30 de ani, compania a creat echipamente de exterior pregătite pentru lumea întreagă, născute și dovedite în Australia. De la aventuri serioase de overlanding, excursii cu familia la drumuri și escapade de weekend, Rhino-Rack are o soluție potrivită pentru fiecare ocazie. Gama lor de produse dovedite în outback, lider de piață, include totul, de la platforma premiată Pioneer™ cu sistemul de montare Backbone™, copertinele Batwing™, gama de accesorii Stow-It™ și multe altele.

 • Rival 4x4

  Rival 4x4

  Sediul central global

  Dubai, EAU

  4 sucursale globale

  Houston, SUA

  Dubai, EAU

  Brisbane, Australia

  Holzkirchen, Germania

 • Road Ranger

  Road Ranger

  Road Ranger are fabrica in Polonia si sunt specializati in inchideri bena Hardtop.

  https://en.roadranger.pl/oferta

 • Rock Army

  Rock Army

  Rock Army este o companie specializată în fabricarea de accesorii de protecție și condiționare pentru vehicule off-road și vehicule de rulote. Sistemul nostru de lucru este compus din trei piloni principali:

  Proiectarea asistată de calculator (CAD)

  Fabricarea prin control numeric (CNC)

  Finisare manuală de înaltă calitate.

 • Rockbros

  Rockbros

  Rockbros, kit-uri de raparat bicicleta

  Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom fi în situația în care bicicleta noastră are nevoie de unele reparații minore. Dacă aveți instrumentul RockBros Cycle Tool în echipamentul dvs., puteți economisi în călătoriile dumneavoastră o mulțime de timp si ...bani. RockBros este un set de instrumente în mini-versiune sub forma unei cutii pliabile, care ocupă foarte puțin spațiu, si cu acest kit ai posibilitatea de a te ferii de probleme și, prin urmare, este un instrument important pentru orice biker.

 • Rocksolar

  Rocksolar

  Despre ROCKSOLAR

  ROCKSOLAR a fost fondată în Statele Unite ale Americii de către un grup de ingineri. Echipa a înființat mai târziu Centrul de Cercetare și Dezvoltare, Centrul de Design Industrial, Centrul de Control al Calității și a cooperat cu bazele de producție din China. ROCKSOLAR oferă soluții profesionale de centrale electrice portabile și servicii de sistem pentru utilizatorii finali. Expertiza echipei este în proiectarea BMS (Battery Management System) pentru pachetul de baterii litiu și tehnologiile de invertor DC la AC.

  ROCKSOLAR a fost creat ca răspuns la cererea de surse de energie off-grid peste tot și la amploarea masivă a pieței de camping, activități în aer liber și evenimente de urgență / dezastre naturale. Condusă de echipa noastra experimentata, ROCKSOLAR și a fost fondată și înregistrată oficial în 2017. Produsele sunt echipate cu cele mai recente inovații pentru a oferi un design dur, performanțe ridicate, calitate excepțională și centrale electrice portabile fără zgomot, fără fum. Acolo unde există soare, există o putere infinită pe care o puteți colecta, stoca și folosi. 

   

 • Romoss

  Romoss

  Despre Romoss

  www.RomossPowerBank.com este un magazin online de generatoare si powebank-uri (centrale electrice). Romoss are mulți ani de experiență in fabricarea ``băncilor de putere`` și a cablurilor de încărcare. Romoss având ingineri profesioniști de cercetare și dezvoltare, facem doar bănci de putere și cabluri perfecte. În calitate de marcă Power bank, Romoss își propune să ofere modele de siguranță pentru gospodărie cu un preț accesibil, împreună cu furnizarea de calitate remarcabilă și servicii excelente pentru clienți.

 • ROUGH COUNTRY

  ROUGH COUNTRY

  Rough Country a fost fondată în 1975, fiind unul dintre producătorii originali de amortizoare off-road, cu corpurile clasice de amortizoare de culoare galbenă, văzute și astăzi pe Jeep CJ sau pe camioanele cu caroserie pătrată! În 1986, Rough Country a fost achiziționată de Heckethorn Products Inc, unul dintre primii producători importanți de stabilizatoare de direcție pentru Jeep-uri de pe piața secundară.

 • Rugged Ridge

  Rugged Ridge

  Rugged Ridge dezvoltă și comercializează piese și accesorii Jeep® pentru piața în creștere a pasionaților de Jeep și off road. Rugged Ridge este o divizie a Omix, liderul pieței de piese Jeep de schimb și de restaurare. Cu acest know-how și această experiență, pedigree-ul Rugged Ridge este bine stabilit pe piața Jeep și în rândul pasionaților de Jeep. Realizând că exista o nevoie de piese și accesorii Jeep noi, marca Rugged Ridge a fost înființată în 2005 pentru a satisface această nevoie. Rugged Ridge a proiectat și fabricat peste 3.000 de produse pentru piața Jeep și continuă să dezvolte sute de piese Jeep suplimentare în fiecare an. Multe dintre accesoriile Jeep dezvoltate recent sunt brevetate, cum ar fi garniturile de podea Jeep, snorkel-ul Jeep și barele de protecție modulare Jeep XHD. Contați pe Rugged Ridge pentru a vă oferi piese și accesorii Jeep adevărate și dovedite.

 • Rulote Tinycamper

  Rulote Tinycamper

  Despre Tinycamper 

  Povestea TINYCAMPER, este probabil, similara cu atât de multe povesti ale indragostitilor de outdoor, aer liber si caută mai multă libertate si independenta.

  Pentru o lungă perioadă de timp, am avut dorința de a călători altfel decât cu avionul – într-un mod mai autentic, intim și eco-conștient. Inspirat de cultura uimitoare de camping DIY din Statele Unite, Tinycamper a decis să construiască rulote intr-un stil aparte. 

  Tinycamper inseamna timp cu familia si explorări in natura. Văzând câtă bucurie a adus această casă unică și confortabilă pe roți, Tinycamper este gata să împărtășesc această bucurie a aventurii cu alții – și cu voi, in Romania, prin www.steelway.ro sau www.tinycamper.ro 

 • Runva

  Runva

  DESPRE RUNVA

  Runva este primul producător de troliu electric din China continentală. De la înființarea în 1989, suntem dedicați inovării tehnologice și îmbunătățirii continue a performanțelor.Runva a crescut pentru a dezvolta și produce o gamă largă de trolii: trolii electrice, hidraulice și pe benzină, de la 2000 la 25000lb, care pot fi găsite în diverse industrii din peste 60 de țări.

 • Saber Off-Road

  Saber Off-Road

  SOLUȚII DE RECUPERARE 4X4 DE ÎNALTĂ CALITATE PENTRU SARCINI GRELE, DE ÎNALTĂ CALITATE: DE LA JIMNYS LA UNIMOGS (ȘI TOT CE SE AFLĂ ÎNTRE ELE)

  La Saber Offroad, suntem specialiști de încredere în soluții și echipamente de recuperare 4WD de înaltă calitate, de calitate superioară, cu un raport calitate-preț avantajos, ușor de utilizat și, mai presus de toate, sigure.

  Cunoscută ca fiind una dintre cele mai importante mărci de recuperare 4×4 din Australia, misiunea noastră este de a oferi soluții de recuperare care sunt mai sigure, mai inteligente și mai puternice. Este un echipament care să vă ducă acasă - de fiecare dată când vă aventurați în afara bitumului.

  Oferim o combinație de produse de recuperare 4×4, inclusiv cătușe moi puternice și ușoare, cabluri cinetice și de troliu și accesorii de aluminiu de mare rezistență, care se completează reciproc pentru a oferi o soluție completă de recuperare.

  SABER OFF-ROAD DIN AUSTRALIA DIRECT LA WWW.STEELWAY.RO

  First Look: Saber Offroad Ultimate Recovery Kit - MotoFomo

 • Safari 4x4

  Safari 4x4

  Brand-ul australian Safari 4x4 este recunoscut pentru Snorkele de calitate. Gasiti la Steelway.ro SNORKELE SAFARI pentru o gama variata de autoturisme 4x4.

 • Sailun

  Sailun

  Sailun se numără printre primii 20 de producători de anvelope din lume. Sailun a înființat fabrici moderne de anvelope în China (Qingdao, Dongying, Shenyang) și Vietnam și a creat rețele de vânzări și centre logistice în America de Nord, Europa, Australia, Asia și alte regiuni pentru a deservi piețele din întreaga lume. Cu capacități totale de producție de peste 6,5 milioane de anvelope pentru camioane, 40 de milioane de anvelope pentru autoturisme și 70.000 de tone de anvelope speciale într-un an, Sailun își vinde produsele în peste 150 de țări și regiuni din întreaga lume.

 • Sawyer

  Sawyer

  Din 1984, Sawyer Products a oferit cele mai bune si avansate soluții tehnologice pentru protecția împotriva soarelui, inspecte si pentru apa curata; de la kituri de prim ajutor dezvoltate pentru utilizarea in salbaticie până la cele mai noi repellente topice împotriva insectelor care utilizează tehnologia lipozomilor eliberați în timp.

 • Scotty

  Scotty

  Scotty este un brand dedicat pescarilor din Canada. 

 • Sevylor

  Sevylor

  Sevylor® caiace gonflabile și canoe

   

  La Sevylor® împărtășim un obiectiv simplu: să facem caiace și canoe gonflabile de înaltă calitate și accesibile pentru a inspira oamenii să iasă afară și să se distreze. Reputația noastră globală ca lider de piață cu design unic înseamnă că avem datoria de a produce echipamente de exterior sigure și durabile. 

 • SheWolf

  SheWolf

  SheWolf, produse handmade pentru off-road si 4x4

  Pentru a satisface nevoile șoferilor de rulote, vehicule de teren și vehicule de expediție, vă oferim organizatoare, huse, diverse genți de teren, frânghii etc. care sunt rezultatul unui proces de lungă durată de proiectare și ajustare a tăieturii exact la modelul dat de mașină, având astfel o funcție atât practică, cât și estetică.

  ShwWolf realizeaza si huse de interior pentru scaune, atat standard cat si personalizate.

 • SILVA

  SILVA

  SILVA, marca suedeză de echipamente pentru activități în aer liber, devine acum cu adevărat globală prin achiziționarea drepturilor de distribuție nord-americane de la Johnson Outdoors Inc. (Nasdaq JOUT). 

 • Sleep Angel

  Sleep Angel

  Gabriel Scientific este producătorul de lenjerie de pat cu barieră medicală SleepAngel, protejată prin brevet. Elementul central al produselor noastre este tehnologia de filtrare PneumaPure®. 

  Gama noastră de produse include perne, saltele, poziționări, pături, saltele de top și game de specialități pentru sălile de operație, maternități, departamentele NICU, case de sănătate, chirurgie plastică și multe altele.

  Echipele noastre de cercetare și dezvoltare, producție și logistică sunt situate în Estonia (Pärnu), iar 90% din materialele noastre provin din Uniunea Europeană. 

 • Smartcap

  Smartcap

  SmartCap este primul sistem modular de inchideri de camion din oțel inoxidabil din lume.

  Designul său de inchidere de camion în 5 piese vă permite să personalizați hardtop-ul pick-up(ului) dumneavoastră.

 • SMITTYBILT

  SMITTYBILT

  Înființată în urmă cu peste 50 de ani, Smittybilt oferă peste 2.000 de produse diferite pentru piețele internaționale de camioane și SUV-uri. 

 • SnoMaster

  SnoMaster

  Diferența SnoMaster

  Proiectată pentru utilizare intensă în Africa, linia noastră de frigidere și congelatoare este unică pe piață din mai multe puncte de vedere. Dezvoltăm și testăm frigiderele noastre pentru a ne asigura că clienții noștri primesc performanțe deosebite la un preț avantajos. Când vine vorba de calitate, nu facem compromisuri. Cu telecomanda noastră cu alimentare wireless/solară și geanta de călătorie gratuită, niciun alt răcitor de pe piață nu are atât de multe caracteristici utile la un preț atât de bun!

 • SnoWay

  SnoWay

  Accesorii iarna, pluguri, lame de la SNO WAY.

 • Stingatoare FSS

  Stingatoare FSS

  Despre FSS

  FSS este un distribuitor de stingatoare manuale portabile de aerosoli cu o capacitate de stingere remarcabilă. Este netoxic, necoroziv și sigur pentru mediu. Este un cilindru mic și ușor: partea superioară este un tub metalic care conține încărcătura de stingere; partea inferioară este realizată din plastic și servește drept mâner de susținere. La aprindere, încărcătura puternică de stingere produce un jet de aerosol de potasiu care durează aproximativ 25 de secunde pentru modelul pentru uz casnic, aproximativ 50 de secunde pentru modelul profesional și până la aproximativ 100 de secunde pentru modelul industrial. Îndreptați duza spre baza flăcărilor pentru a înăbuși focul în miezul său.

  FSS este o modalitate simplă și ușoară de a vă asigura că sunteți pregătit în cazul unui incendiu în locuința, biroul sau vehiculul dumneavoastră. Mic și ușor, FSS este ecologic și poate fi depozitat în siguranță pentru a fi ușor de accesat în caz de urgență, împiedicând astfel ca focul să scape de sub control.

 • Superfire

  Superfire

  Superfire este un brand celebru, cu productie in China, Schenzen si fabrica lanterne cu led-uri de mai mult de 13 ani. Produsele și serviciile Superfire principale conțin mini lanterne tactice, faruri reîncărcabile cu LED-uri, lanterne HID, lanterne UV de 365nm, lanterne pentru scufundări, lanterne de pescuit, lanterne rezistente la explozii, faruri pentru biciclete, faruri de camping, lumini de lucru pentru cob și așa mai departe.

 • Superior Engineering

  Superior Engineering

  https://www.superiorengineering.com.au

  Un brand australian de suspensii premium. Accesorii de suspensii premium. 

 • TERAFLEX

  TERAFLEX

  TeraFlex produce componente pentru Jeep Wrangler, inclusiv sisteme de suspensie premium și amortizoare de performanță, punți pentru sarcini grele și angrenaje cu gamă joasă, armuri de protecție și multe altele. Cu rădăcinile noastre care datează din anii 1950, la început ca MEPCO (Military Equipment Parts Company), un distribuitor de piese și accesorii Jeep, am dobândit o cunoaștere vastă a diferitelor platforme CJ/Wrangler.

 • Terrafirma

  Terrafirma

  Totul a început în 1968, când terrafirma4x4 a cumpărat un Land Rover de serie din 1948 pentru 50,00 lire sterline și, la fel ca mulți entuziaști, a fost cucerit de carisma vehiculului: simplitatea, fiabilitatea și capacitatea de a acoperi orice tip de teren pe toate cele patru roți. La sfârșitul anilor '60 și în anii '70, Land Rover-ul a devenit o distracție populară pentru terrafirma4x4, care a petrecut multe weekend-uri în deplasări cu cluburile Land Rover.

 • Terrain Tamer

  Terrain Tamer

  PIESE 4WD CARE TE VOR DUCE ACASĂ

  Terrain Tamer, liderul în materie de piese 4x4 în Australia și în întreaga lume. Cu o istorie care datează din 1969, continuăm să ne respectăm promisiunea noastră de calitate, cercetare și design pentru a vă oferi piese de schimb și piese 4wd testate în cele mai dure medii din outback-ul australian.

  Suspensiile Terrain Tammer Australia - calitate si diversitate, garantate de 50 de ani de experienta 4x4.

  https://www.terraintamer.com/en/4wd-products/suspension

  Gama de suspensii Terrain Tammer asigura inaltari de pana la +5cm si cuprinde:

  Amortizoare in diferite configuratii si modele, cu garantie 3 ani / 100.000km:

  - amortizoare Slimline G series pentru aplicatii standard, cu garantie 3 ani / 100.000km

  - amortizoare premium TGS Expanded Body pentru aplicatii heavy-duty, cu garantie 3 ani / 100.000km

  - amortizoare PRO Expanded Body, cu rezervor si reglaje in 8 trepte, cu garantie 3 ani / 100.000km

  - amortizoare fata tip coilover, cu arcul deja montat, pentru o fixare imediata pe masina

  Arcuri cu inaltare pana la 5cm si diferite configuratii functie de greutatea suplimentara a masinii:

  - arcuri elicoidale pentru diferite configuratii - garantie 3 ani / 100.000km

  - arcuri fata Smart Coils - imbunatatesc manevrabilitatea masinii si reduc uzura suspensiei - garantie pe viata "Lifetime Warranty"

  - arcuri cu foi clasice pentru diferite configuratii - garantie 3 ani / 100.00km

  - arcuri cu foi parabolice - ultima generatie de arcuri cu foi, pentru confort optim indiferent de incarcare - garantie pe viata "Lifetime Warranty"

  Elemente de suspensie: amortizoare directie, cercei si bride arcuri foi, bucse, kituri de montaj, bare panhard reglabile, caster kit, etc.

  Bucsele PRO, din elastomer sintetic, au garantie pe viata "Lifetime Warranty".

  In Romania, Terrain Tammer este prezent prin distributie exclusiva GTC > Europe - Terrain Tamer

  4WD Parts, Spares & Upgrades - Terrain Tamer

 • Tessera4x4

  Tessera4x4

  Accesoriile Tessera4x4, cu tehnologie inovatoare certificată și pasiune în tot ceea ce facem, s-a dezvoltat cu succes în unul dintre cele mai mari centre 4x4 pan-europene pentru vehicule PICK-UP(S), JEEP(S) și SUV de peste 35 de ani.

 • Thule

  Thule

  Adu-ți viața (Bring your Life!)

  Acesta este Thule.

  Fie că este vorba de explorarea naturii spectaculoase din aer liber sau de călătoria în lume cu familia și prietenii, cu toții avem o pasiune pentru a ne bucura de o viață activă.

  La Thule, vă împărtășim dorința de a petrece mai mult timp bucurându-ne de pasiunile noastre - ceea ce înseamnă mai puțin timp pentru a ne face griji cu privire la modul în care să aducem toate lucrurile de care avem nevoie. De mai bine de 75 de ani, Thule creează soluții pentru a simplifica aventurile vieții. Ne-am angajat să dezvoltăm produse inteligente și elegante, care sunt ecologice, de înaltă calitate, sigure și ușor de utilizat. Toate acestea pentru ca tu să poți aduce lucrurile la care ții cel mai mult.

  Oricare ar fi pasiunea ta, oricare ar fi căutarea ta.

  Oriunde te ́ndrepți, orice ́ai aduce.

  Cu Thule, sunteți liber să vă trăiți viața activă din plin.

  Adu-ți placa

  Adu-ți bicicleta

  Adu-ți schiurile

  Adu-ți echipamentul

  Adu-ți copiii

  Adu-ți dragostea

  Adu-ți visele

  Adu-ți pasiunea

  Adu-ți viața.

 • TicketToTheMoon

  TicketToTheMoon

  Hamac de nailon pentru călătorii: Bilet spre Lună (Ticket To The Moon) 

  Sigur, confortabil, extrem de personalizabil și de înaltă calitate 

  În calitate de călători, dezvoltăm și creăm produse inovatoare pentru călători. Fiecare dintre ele este testat în condiții extreme și trece teste complete de control al calității fără compromisuri înainte de a părăsi fabricile TTTM. Toate hamacele Ticket to the Moon și celelalte game de produse sunt produse cu grijă. Produsele noastre de parașută sunt fabricate manual de o echipă de meșteri calificați și experimentați, folosind țesături de nailon pentru parașute de cea mai bună calitate. Materialele provin din surse locale, iar toate produsele sunt realizate în propria noastră companie de fabrici de producție din Bali. Oferim cel mai bun hamac parașută care va deveni fără efort hamacul dumneavoastră de călătorie și aventură și vă oferim o opțiune personalizată completă la alegere. Implică-i pe toți membrii familiei tale, inclusiv pe copii. Lăsați fiecare membru al familiei să își exprime personalitatea prin propriul hamac portabil și construiți un atașament emoțional pozitiv față de această activitate. Fie că este vorba de un hamac compact, de un hamac original sau de un mamut supradimensionat, cu sau fără accesorii, tribul este pregătit să vă sprijine și să vă potolească setea de camping în hamac. Orice defecte de manoperă și materiale ale produselor Ticket to the Moon sunt acoperite de garanția de 10 ani a producătorului.

  Hamacele sunt disponibile în mai multe dimensiuni și mii de combinații de culori. Totul este conceput pentru a fi portabil, iar husa atașată vă acordă ușurință în călătoria sau în rucsacul dumneavoastră. Hamacele cu parașută Ticket to the Moon sunt prietenoase cu pielea și sunt certificate OEKO-

 • Traction4x4

  Traction4x4

  TRACTION4X4, o companie în întregime italiană, dar acum lider internațional în proiectarea, producția și vânzarea de accesorii off-road. Profesionalismul, competența, experiența în domeniu și dinamismul antreprenorial fac din TRACTION4X4 un punct de referință exclusiv pentru mii de clienți din toată Europa și din lume.

  Pasiune și vis. Pasiunea pentru sectorul offroad a alimentat întotdeauna capacitatea companiei de a oferi soluții și produse la cel mai bun raport calitate-preț. Visul este de a continua să inovam piața și să creștem continuu orizonturile companiei prin satisfacerea nevoilor clienților.

 • TrailMaster

  TrailMaster

  TrailMaster se axeaza pe piata Europeana, fiind cel mai important producător european de sisteme de suspensie pentru vehicule off-road, 4x4 si pick-up. 

 • TRE4X4

  TRE4X4

  TRE are o gama completa de produse destinate 4x4 si OFF-ROAD.

  POVESTEA TRE

  În 1988, TRE4x4 a început fabricarea componentelor trenului de rulare pentru unele dintre cele mai importante mărci auto din lume. Ca organizație de entuziaști off-road, am recunoscut limitările diferențialelor deschise în medii cu tracțiune redusă. După câțiva ani de testare, am dezvoltat linia noastră de diferențiale de blocare a aerului TRE4x4. De atunci, ne-am bazat pe succesul Air Lockers. Am adăugat produse suplimentare în portofoliu pentru a include componente de suspensie, echipamente de recuperare off-road, sisteme de depozitare, punți portal, troliuri, bare de protecție, portbagaj, soluții de iluminat, copertine, precum și o varietate de alte accesorii pentru camping. Ne străduim să fim un loc unic de cumpărături pentru entuziaștii off-road!

  În căutarea continuă de a fi un ghișeu unic entuziast pentru explorare, TRE4X4 continuă să construiască și să adauge dealeri în rețeaua noastră. Până în prezent, am stabilit o rețea de distribuție la nivel mondial cu dealeri în peste 60 de țări diferite.

 • TREKFINDER

  TREKFINDER

  TREKFINDER: Accesorii off-road care se potrivesc și funcționează

  TREKFINDER dezvoltă și produce componente de înaltă calitate pentru vehicule off-road în strânsă colaborare cu producători germani renumiți. Șoferii pretențioși au încredere în cei 25 de ani de experiență în dezvoltarea și producția de echipamente off-road pentru SUV-ul, pickup-ul sau vehiculul lor de teren.

 • Triad

  Triad

  Despre Brand-ul TRIAD

  Triad este un brand exclusiv online care își propune să reimagineze modul în care sunt proiectate și proiectate bicicletele. Credem că fiecare produs pe care îl producem va continua să influențeze și să modeleze consumatorii noștri în moduri diferite.

  Produsele noastre sunt conforme si la standarde europene de proiectare, fabricație și testare.

 • TYREX

  TYREX

  TYREX este brandul lui Raptor 4x4 Italia de accesorii 4x4 destinate practicantilor de off-road - recreational, vanatoare, agricultura, etc. 

  Brand disponibil acum pe Steelway.ro.

  Produsele Raptor 4x4 si Tyrex sunt fabricate in Italia sau China respectand standardul de calitate ISO9001. Multe produse au certificare EU.

  Raportul calitate- pret ofera o solutie buna la un pret convenabil.

  Gama de produse Tyrex oferite: trolii si accesorii troliu, accesorii recuperare, compresoare, jante otel, diferentiale blocabile pe aer si electrice, MRL-uri, snorkele, kituri de reparatie punte fata, flanse distantiere roata, etc.

 • Undercover

  Undercover

  Undercover, un brand RealTruck

  RealTruck este cel mai important producător de accesorii funcționale aftermarket și destinație digitală pentru pasionații de pick-up, Jeep®, Bronco® și off-road.

  Cu sediul central în Ann Arbor, Michigan, cu peste 5.000 de asociați în 51 de locații din întreaga lume, RealTruck proiectează, dezvoltă, produce și vinde în mod continuu produse definitorii din industrie cu peste 850 de brevete și cereri în curs. Oferta extinsă de produse RealTruck este lider în fiecare dintre categoriile sale principale. 

 • Valkyrie

  Valkyrie

  Despre brand-ul Valkyrie

  Ați ieșit cu cortul sau cu mașina pe un traseu de drumeție, dar de câteva ori traseele v-au făcut să vă simțiți puțin neliniștit în privința capacității vehiculului dumneavoastră.

  Nu este nimic mai rău decât să rămâi în pană în mijlocul pustietății, nu-i așa?

 • Vaude

  Vaude

  Vaude....

  Îți plac munții, natura și pur și simplu să fii în aer liber? La VAUDE, și nouă ne place! De aceea, vă furnizăm echipamentul ideal pentru următoarea dvs. aventură în aer liber.  În plus, echipamentele de outdoor de la VAUDE sunt sustenabile și fabricate în mod echitabil. Haideți să protejăm împreună ceea ce ne place! Dacă ne unim și încercăm să poluăm mai puțin mediul înconjurător și să conservăm resursele, vom reuși să facem viitorul planetei noastre un pic mai bun. Acesta este obiectivul care conduce VAUDE.

  VAUDE - Sustainable Outdoor Clothing & Gear 

 • Vision X

  Vision X

  Vision X Lighting cu sediul în Seattle, WA, SUA, înființată în 1997 cu misiunea de a revoluționa industria de iluminat.

  Astăzi este exact ceea ce facem.

  Timp de mulți ani, am făcut posibil progresul durabil și am condus schimbări pozitive pe fiecare continent. Compania operează în principal prin intermediul celor șase segmente de produse ale sale.

  Strategia companiei include o viziune a viitorului în care: suntem recunoscuți ca lider oriunde ne desfășurăm activitatea; produsele, serviciile și soluțiile noastre ajută clienții noștri să reușească; sistemul nostru de distribuție este un avantaj competitiv; lanțul nostru de aprovizionare este de clasă mondială; modelul nostru de afaceri generează rezultate superioare performanța recompensează în mod constant acționarii noștri.

  DOMENII INDUSTRIALE

  Dacă vă uitați cu atenție, iluminatul Vision X poate fi găsit peste tot. Armata, exploatările miniere industriale, navele comerciale, departamentele de pompieri și chiar și NASA au avut încredere în Vision X pe vehicule care nu își permit luxul de a-și pune la îndoială iluminatul.

  Soluțiile de iluminat Vision X nu sunt doar pentru profesioniști; linia de produse Vision X este diversă și are produse disponibile pentru toate piețele. Vision X poate fi găsit pe bărci, vehicule off-road, UTV/ATV-uri și chiar pe mașini și motociclete omologate pentru stradă. Oricare ar fi nevoia, Vision X are un produs care să vă satisfacă și să vă depășească așteptările.

  DESPRE VISIONX EUROPE

  Vision X Europe (Belgia și Suedia, acum si Romania) este o parte a Vision X global care funcționează ca un centru de distribuție pe piața europeană. Deservim o serie de țări cu produse, marketing, stocuri și vânzări. Sunteți mai mult decât bineveniți să ne contactați pentru mai multe informații despre unde găsiți produsele în Europa.

 • WARN

  WARN

  Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru a fi echipat WARN.

  Acum puteți achiziționa online cele mai populare produse WARN de la www.steelway.ro, cum ar fi trolii pentru masini off-road si pentru camioane.

  The Warn Difference | WARN Industries | Go Prepared. 

 • XD Wheels

  XD Wheels

  XD Wheels...

  Jantele din seria XD sunt fabricate în SUA de către KMC, bine cunoscute pentru jantele lor de înaltă performanță din aluminiu vopsit și cromat.

  https://www.xdwheels.com/  

  Wheel Care | XD Wheels

 • Xtreme Outback

  Xtreme Outback

  Xtreme Outback: Pentru condiții EXtreme

  Proiectate și concepute pentru a face față celor mai dure condiții de pe planetă, kiturile de ambreiaj Xtreme Outback sunt cele mai bune upgrade-uri 4x4 pentru condiții grele, pentru stradă și offroad.

  Fiecare kit de ambreiaj Xtreme Outback este proiectat și dezvoltat pentru a oferi cel mai bun echilibru între performanță, durabilitate și manevrabilitate. Așa cum sunt folosite de echipele de motorsport și de producătorii de mașini blindate din întreaga lume, kiturile de ambreiaj Xtreme Outback pot fi de încredere pentru a vă duce acolo... și înapoi.

 • Yedoo

  Yedoo

  La Yedoo, suntem dedicați trotinetelor din 1998. Am început cu trotinetele pentru copii, ne-am mutat în zona de biciclete scoot și biciclete pentru copii, iar acum concepem trotinete-biciclete care vor să concureze la nivel de elită.

 • Zendure

  Zendure

  SteelCO prin Steelway.ro este onorat sa prezinte brand-ul Zendure, in exclusivitate in Romania:

  Despre brand-ul Zendure

  Zendure este unul dintre start-up-urile EnergyTech cu cea mai rapidă creștere situate în hub-urile tehnologice din Silicon Valley, SUA și Greater Bay Area Silicon Valley, China și Japonia.

  Misiunea Zendure

  Energie electrică curată și la prețuri accesibile prin intermediul dispozitivelor și serviciilor potrivite pentru viața în rețea și în afara rețelei (off-grid si on-grid)

  Când oamenii și comunitățile raman fără electricitate, chiar și pentru o zi sau ore, se pierde confortul vieții moderne. Puterea de a avea un back-up de urgenta este o conditie importanta. Puterea este conexiunea de crede si a spere intr-un viitor mai bun.

 • ZONE OFFROAD

  ZONE OFFROAD

  De mai bine de un deceniu, Zone Offroad a dezvoltat opțiuni de ridicare de calitate pentru camioane și Jeep-uri, oferind cea mai bună valoare din industrie. Fie că este vorba de o mică creștere sau de un kit de ridicare completă, Zone Offroad are kiturile și accesoriile necesare pentru a vă configura corect mașina.