Marci

 • Allpowers

  Allpowers

  Despre noi

  Allpowers Industrial International Limited este o companie de tehnologie a energiei solare care integrează cercetarea și producția. A fost fondată în octombrie 2010, De la înființarea sa, compania s-a angajat să cerceteze și să dezvolte produse portabile legate de energia solară. Principalele categorii actuale de produse includ încărcătoare portabile de telefon cu panou solar, încărcătoare de laptopuri solare, panou solar portabil semi-flexibil și sisteme de stocare a energiei solare.

 • Alpinus

  Alpinus

  Alpinus este un brand outdoor de calitate, din UE (Polonia) pe care multi profesionisti si-l amintesc din taberele de cercetași din tinerete. Cine a avut un sac de dormit sau un rucsac de la Alpinus o sa va confirme ca a fost pur și simplu ``cool``!

 • Anker

  Anker

  Anker este liderul global în tehnologia de încărcare. Aceasta include încărcarea wireless, încărcarea mașinii și cele mai bine vândute încărcătoare portabile și de perete. Anker este pionierul tehnologiei Power Delivery pentru a încărca telefoane, tablete și laptopuri la viteze fără precedent.

 • BigBlue

  BigBlue

  Cine suntem?

  Născută în 2007, compania BigBlue contribuie la circulația ecologiei pământului ca o companie de tehnologie, care își propune să ușureze îngrijorările oamenilor cu privire la lipsa de energie prin soluția sa de energie curată și regenerabilă. Am combinarea centralei electrice portabile cu panouri solare pentru a crea generator solar mobil și sursă de alimentare de rezervă acasă, făcând energie curată și sigură disponibilă peste tot.

 • Bluetti

  Bluetti

  Cu o experiență de peste 10 ani în industria de stocare a energiei, #BLUETTI se angajează să construiască cele mai bune centrale electrice (Powebank-uri) din lume pentru camperi, pentru exploratori și pentru cei care isi traiesc viața în afara rețelei (off-grid). Mai multe detalii despre brand-ul Bluetti gasesti pe (2) Bluetti Global | Facebook  sau pe www.bluettipower.com 

  Bluetti este in topul inovatiei, indiferent ca vorbim despre panouri solare, centrale electrice sau generatoare solare. 

  Tehnologiile Bluetti sunt revolutionare si Steelway iti ofera cea mai vanduta gama de produse Bluetti.

 • Corratec

  Corratec

  Pasiunea pentru ciclism - Aceasta este definiția pură și reflectarea adevărată a Corratecului. Ca o companie, ca un brand, ca o echipa de curse, ca un producător de biciclete și ca un partener în comerțul cu amănuntul.

 • Crossio

  Crossio

  STEEL COMPLIANCE GROUP SRL este UNIC DISTRIBUITOR AL BRANDULUI CROSSIO IN ROMANIA.

  Prototipurile CROSSIO 

  Fondat  în 2020, într-un moment în care întreaga lume putea doar comanda mâncare și statea acasă. Așa că a fost o situație paradoxală pentru startul brandului. Dar adevărul este că primele produse au fost create cu mult înainte de asta, din propriile noastre nevoi din mers. În Costa Rica, am urmărit procente valoroase în telefoanele noastre mobile cu un panou, în Suedia am pornit o mașină cu Powerbank-ul Crossio. Așa că am decis să împărtășim produsele cu tine.

 • Ecoflow

  Ecoflow

  Viziunea Ecoflow este de a genera putere intr-o lume nouă — o chemare spre viitor; o aspirație, bazata pe tehnologie, eco-friendly... viitor la care fiecare individ poate spera.

 • Ective

  Ective

  Ective este o companie din Germania ...Made in Germany...

  Puternicele si fiabilele centrale electrice ECTIVE cu tehnologia LifePO4 va vor incanta!

  Fie că este vorba de excursie în camping, excursie sau ședință foto în aer liber: Cu ective BlackBox puteți opera cu ușurință toți consumatorii de energie electrică. BlackBox livrările cu conexiunile lor versatile, dispozitive finale fiabile, cum ar fi laptopuri, televizoare sau Ustensile. Datorită porturilor USB, de asemenea, încărcarea smartphone-urilor, a camerelor digitale și a altor mici consumatori nu Problemă. Chiar și pornirea mașinii este cu BlackBox.

  Integrat Sistemul de gestionare a bateriei protejează, de asemenea, bateria încorporată, astfel încât BlackBox-ul dvs. este durabil și fiabil serviciile sale Efectuate. Ective BlackBox este disponibil în trei Dimensiuni din care să alegeți. Modelele individuale diferă din punct de vedere tehnic în ceea ce privește capacitatea, puterea continuă și puterea de vârf. Astfel dispozitivele devin mai mari și mai grele pe măsură ce capacitatea crește. 

  Din fericire înseamnă designul compact și baterii LiFePO4 integrate ușor, care chiar și modelele mai mari tovarăși perfecți pentru pe drum.

  Ective acum in Romania prin www.steelway.ro 

 • Ferrino

  Ferrino

  Pentru FERRINO calitatea este mai mult decât un detaliu. Compania afirmă că proiectează produse având în vedere nevoile tuturor, pentru utilizatorii profesioniști și neprofesioniști. Brandul italian FERRINO face asta în fiecare zi de mai bine de 150 de ani.

 • Garmont

  Garmont

  Despre GARMONT

  Brandul Garmont® dateaza din 1964 și are sediul în țara încălțămintei sport: districtul Sportsystem din Montebelluna, nordul Italiei.

  În 2008, la cererea expresă a forțelor speciale americane, Garmont® a intrat în lumea încălțămintei militare pentru uz profesional. A fost începutul unei perioade de cercetare și dezvoltare, care, pornind de la o experiență extraordinară în lumea încălțămintei de exterior, a dus la crearea platformei tactice hibride Garmont T8.

  Gheata tactică T8 a fost pusă presiune în toate mediile și testată pe diferite terenuri înainte de a fi lansată pe piață. Garmont® a fost în permanență în contact cu utilizatorii și testerii pentru a colecta toate datele utile pentru actualizarea și îmbunătățirea produsului.

   

  Mai multe detalii despre brand si blog: Garmont

  Tehnologii folosite: Garmont

 • Goal Zero

  Goal Zero

  Goal Zero nu este doar o companie, este o afacere creată de oameni care trăiesc viața la maxim. Inspirați de pasiunea pentru aventură, respectul pentru planetă și o inimă umana - luăm în serios atât munca noastră, cât și partea distractiva și suntem mândri să oferim cele mai inovatoare produse solare de pe piață.

 • Hummer

  Hummer

  Brandul Hummer, este parte a gigantului General Motors si este renumit istoric pentru designul robust al vehiculelor Hummer și performanțele deosebite ale acestora pe șosea și off-road. A lansat o serie de dispozitive de pornire multifuncționale pentru vehicule cu o calitate militară excelentă, configurație ridicată și performanțe ridicate. Starterele pot porni vehicule de până la 7,0 litri (atât benzină, cât și diesel) în câteva secunde!

  NOU Hummer HX PRO - 2000A Jump Starter USB-C Powerbank PD45W QC18W încărcător wireless pentru iPhone Macbook

  NOU Hummer H3T - 1500A Jump Starter USB-C Power Bank 29600mWh

  NOU Hummer HX - 2000A Jump Starter USB-C Power Bank 37000mWh

 • INGCO

  INGCO

  Steelway.ro distribuie generatoare pe benzina de la brandul INGCO, o gama cu produse calitative si utile.

  Generatoarele pe benzina INGCO sunt dedicate profesionistilor si sunt de calitate. 

  Generatoarele INGCO sunt eficiente si cu preturi rezonabile.

 • Jackery

  Jackery

  JACKERY inseamna VIITORUL ENERGIEI SOLARE ȘI ENERGIE PORTABILĂ!

  Jackery a fost fondată în 2012 de un grup de ingineri aventuroși care au crezut in electricitatea portabilă, curată, orientată spre exterior și accesibilă.

  Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Jackery este acum un lider global în domeniul energiei, producătorul numărul unu de energie portabilă și unul dintre cei mai mari producători mondiali de utilități solare în aer liber. În redefinirea utilizării energiei curate pentru viața în aer liber, suntem un front major în lupta împotriva schimbărilor climatice.

 • Lifetime

  Lifetime

  Am parcurs un drum lung de la începuturile noastre. Totul a început ca o idee într-un garaj din Riverdale, Utah (US). Ca tată dedicat și fan al baschetului, fondatorul Lifetime Products a vrut pur și simplu să construiască un cerc de baschet mai bun pentru familia sa.

  Pasiunea sa pentru inovație s-a extins rapid dincolo de proiectul său inițial și a creat o companie în martie 1986 numită Lifetime Products. Filozofia numelui, precum și scopul companiei, a fost de a construi produse durabile de durată pentru consumatori și familiile lor.

  Lifetime a început prin fabricarea sistemelor de baschet și Quick Adjust®, marca inregistrata

 • Mobvoi

  Mobvoi

  Mobvoi Information Technology Company Limited este o companie tech cu sediul în Beijing, China, care vinde și dezvoltă electronice de consum și recunoaștere vocală, procesarea limbajului natural și tehnologia de căutare verticală in-house (Nota: Despre aceasta tehnologie gasiti informatii aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Vertical_search) 

  Detalii: www.mobvoi.com

 • Newell

  Newell

  Newell se mandreste cu produse de calitate, fiabile și accesibile pentru fotografi și cineaști din 2009.

 • Osram

  Osram

  OSRAM este compania germana cu o vechime de 100 de ani, care este lider mondial pe piata iluminatului auto. De fapt, in fiecare an, jumatate din automobilele fabricate in toata lumea sunt echipate cu lampi sau componente OSRAM.

 • Perfektium

  Perfektium

  Despre Perfektium

  Perfektium este un nou producător de baterii cu litiu din Germania, fondat în 2021. Proiectăm, dezvoltăm și producem o gamă largă de baterii LifePO4. Scopul nostru este de a oferi baterii litiu de înaltă calitate, cu accent pe următoarele piețe: energie regenerabilă, automatizare industrială și putere de rezervă (back-up)

  Numele mărcii ``Perfektium`` înseamnă " o baterie perfectă cu litiu", care reprezintă standardele noastre înalte de calitate și mediul de lucru etic.


 • Pieps

  Pieps

  Compania austriacă PIEPS GmbH este lider mondial în tehnologie privind fabricarea de transceivere de avalanșă. Din 1972 compania dezvoltă, produce și vinde produse pentru siguranța alpină.

  Baza succesului este colaborarea strânsă cu utilizatori și tehnicieni alpini, avand propriul departament de cercetare și dezvoltare dar si o unitate competență de producție in Lebring/Austria

 • Primus

  Primus

  Primus are ambiția de a oferi iubitorilor de aer liber,  libertatea de a explora. Este o aspirație care ne oferă o viziune foarte simplistă asupra vieții - că fiecare zi este o potențială aventură, că spiritul de aventură poate face o zi de humdrum într-o zi mare.

 • Prophete

  Prophete

  PROPHETE – Continuați să vă mișcați.

  A continua să te miști cât mai mult în orice situație este o expresie a libertății. Vrem să vă ajutăm să vă bucurați de această libertate cu bicicletele și bicicletele noastre electronice. În fiecare zi. De aceea, PROPHETE oferă o gamă largă de produse high-end și la prețuri accesibile pentru oriunde vă duc călătoriile vieții și familia dvs.: de la biciclete de trekking fiabile și biciclete de oraș potrivite pentru utilizarea de zi cu zi până la biciclete electronice ecologice. Pentru a continua să vă mișcați oricând, oriunde. 

 • Redleaf

  Redleaf

  Infiintata in 2004, Shenzhen Redleaf Technology Co, Ltd este un producător profesionist și exportator, care are ca obiect de activitate proiectarea, dezvoltarea și producția de aparate video si foto outdoor / wildlife observer / Hunting si a produselor conexe acestora. Toate produsele Redleaf respectă standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de piețe diferite din întreaga lume. Redleaf este nisat si nu este un producator chinez clasic care ``face de toate``

 • Renogy

  Renogy

  Renogy este un furnizor de panouri solare de înaltă calitate, kit-uri solare pentru casa, invertere și produse de încărcare a bateriilor. Compania este situată în US, California, și vinde în întreaga lume. Steel Compliance Group Srl prin www.renogy.ro si www.steelway.ro este unic distribuitor in Romania al produselor Renogy.

 • Rockbros

  Rockbros

  Rockbros, kit-uri de raparat bicicleta

  Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom fi în situația în care bicicleta noastră are nevoie de unele reparații minore. Dacă aveți instrumentul RockBros Cycle Tool în echipamentul dvs., puteți economisi în călătoriile dumneavoastră o mulțime de timp si ...bani. RockBros este un set de instrumente în mini-versiune sub forma unei cutii pliabile, care ocupă foarte puțin spațiu, si cu acest kit ai posibilitatea de a te ferii de probleme și, prin urmare, este un instrument important pentru orice biker.

 • Rocksolar

  Rocksolar

  Despre ROCKSOLAR

  ROCKSOLAR a fost fondată în Statele Unite ale Americii de către un grup de ingineri. Echipa a înființat mai târziu Centrul de Cercetare și Dezvoltare, Centrul de Design Industrial, Centrul de Control al Calității și a cooperat cu bazele de producție din China. ROCKSOLAR oferă soluții profesionale de centrale electrice portabile și servicii de sistem pentru utilizatorii finali. Expertiza echipei este în proiectarea BMS (Battery Management System) pentru pachetul de baterii litiu și tehnologiile de invertor DC la AC.

  ROCKSOLAR a fost creat ca răspuns la cererea de surse de energie off-grid peste tot și la amploarea masivă a pieței de camping, activități în aer liber și evenimente de urgență / dezastre naturale. Condusă de echipa noastra experimentata, ROCKSOLAR și a fost fondată și înregistrată oficial în 2017. Produsele sunt echipate cu cele mai recente inovații pentru a oferi un design dur, performanțe ridicate, calitate excepțională și centrale electrice portabile fără zgomot, fără fum. Acolo unde există soare, există o putere infinită pe care o puteți colecta, stoca și folosi. 

   

 • Rulote Tinycamper

  Rulote Tinycamper

  Despre Tinycamper 

  Povestea TINYCAMPER, este probabil, similara cu atât de multe povesti ale indragostitilor de outdoor, aer liber si caută mai multă libertate si independenta.

  Pentru o lungă perioadă de timp, am avut dorința de a călători altfel decât cu avionul – într-un mod mai autentic, intim și eco-conștient. Inspirat de cultura uimitoare de camping DIY din Statele Unite, Tinycamper a decis să construiască rulote intr-un stil aparte. 

  Tinycamper inseamna timp cu familia si explorări in natura. Văzând câtă bucurie a adus această casă unică și confortabilă pe roți, Tinycamper este gata să împărtășesc această bucurie a aventurii cu alții – și cu voi, in Romania, prin www.steelway.ro sau www.tinycamper.ro 

 • Sawyer

  Sawyer

  Din 1984, Sawyer Products a oferit cele mai bune si avansate soluții tehnologice pentru protecția împotriva soarelui, inspecte si pentru apa curata; de la kituri de prim ajutor dezvoltate pentru utilizarea in salbaticie până la cele mai noi repellente topice împotriva insectelor care utilizează tehnologia lipozomilor eliberați în timp.

 • Superfire

  Superfire

  Superfire este un brand celebru, cu productie in China, Schenzen si fabrica lanterne cu led-uri de mai mult de 13 ani. Produsele și serviciile Superfire principale conțin mini lanterne tactice, faruri reîncărcabile cu LED-uri, lanterne HID, lanterne UV de 365nm, lanterne pentru scufundări, lanterne de pescuit, lanterne rezistente la explozii, faruri pentru biciclete, faruri de camping, lumini de lucru pentru cob și așa mai departe.

 • TYREX

  TYREX

  TYREX este brandul lui Raptor 4x4 Italia de accesorii 4x4 destinate practicantilor de off-road - recreational, vanatoare, agricultura, etc. 

  Brand disponibil acum pe Steelway.ro.

  Produsele Raptor 4x4 si Tyrex sunt fabricate in Italia sau China respectand standardul de calitate ISO9001. Multe produse au certificare EU.

  Raportul calitate- pret ofera o solutie buna la un pret convenabil.

  Gama de produse Tyrex oferite: trolii si accesorii troliu, accesorii recuperare, compresoare, jante otel, diferentiale blocabile pe aer si electrice, MRL-uri, snorkele, kituri de reparatie punte fata, flanse distantiere roata, etc.

 • Warbonnet Outdoors

  Warbonnet Outdoors

  Warbonnet Outdoors producator American de hamace premium in stil Army. Acestea oferă tot ce ai nevoie din lumea hamacului agățat, inclusiv hamace, prelate, pilote de top și sisteme de suspensie.

  Warbonnet Outdoors construiește sisteme de somn ușoare, de top, cu fiecare produs proiectat în mod unic, având în vedere necesitatile clientului. Designul modular vă permite să combinați diferite hamace și accesorii împreună pentru a crea un sistem vezicul. 

  Warbonnet Outdoors este inventatorul foarte popular Blackbird Hammock, Eldorado Hammock, Ridgerunner și Wooki Under Quilts & Diamondback quilts de top. 

  Acum si pe Steelway.ro cu o gama variata de hamace profesionale, cu sisteme di izolare, unele dintre ele facand fata cu brio si temperaturilor foarte scazute pe timp de Iarna

 • Zendure

  Zendure

  SteelCO prin Steelway.ro este onorat sa prezinte brand-ul Zendure, in exclusivitate in Romania:

  Despre brand-ul Zendure

  Zendure este unul dintre start-up-urile EnergyTech cu cea mai rapidă creștere situate în hub-urile tehnologice din Silicon Valley, SUA și Greater Bay Area Silicon Valley, China și Japonia.

  Misiunea Zendure

  Energie electrică curată și la prețuri accesibile prin intermediul dispozitivelor și serviciilor potrivite pentru viața în rețea și în afara rețelei (off-grid si on-grid)

  Când oamenii și comunitățile raman fără electricitate, chiar și pentru o zi sau ore, se pierde confortul vieții moderne. Puterea de a avea un back-up de urgenta este o conditie importanta. Puterea este conexiunea de crede si a spere intr-un viitor mai bun.