Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Thule

Adu-ți viața (Bring your Life!)

Acesta este Thule.

Fie că este vorba de explorarea naturii spectaculoase din aer liber sau de călătoria în lume cu familia și prietenii, cu toții avem o pasiune pentru a ne bucura de o viață activă.

La Thule, vă împărtășim dorința de a petrece mai mult timp bucurându-ne de pasiunile noastre - ceea ce înseamnă mai puțin timp pentru a ne face griji cu privire la modul în care să aducem toate lucrurile de care avem nevoie. De mai bine de 75 de ani, Thule creează soluții pentru a simplifica aventurile vieții. Ne-am angajat să dezvoltăm produse inteligente și elegante, care sunt ecologice, de înaltă calitate, sigure și ușor de utilizat. Toate acestea pentru ca tu să poți aduce lucrurile la care ții cel mai mult.

Oricare ar fi pasiunea ta, oricare ar fi căutarea ta.

Oriunde te ́ndrepți, orice ́ai aduce.

Cu Thule, sunteți liber să vă trăiți viața activă din plin.

Adu-ți placa

Adu-ți bicicleta

Adu-ți schiurile

Adu-ți echipamentul

Adu-ți copiii

Adu-ți dragostea

Adu-ți visele

Adu-ți pasiunea

Adu-ți viața.

Mai multe detalii pe:

Thule | România

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
 • Suport biciclete Thule ProRide 598 Argintiu cu...
  • Nou
  Suport biciclete Thule ProRide 598 Argintiu cu prindere pe bare...
  699,00 lei

  Acesta este un up-grade al generatiei de succes anterioare, ProRide 591, vandut in milioane de exemplare in decursul celor 10 ani de prezenta pe piata internationala.

  - Gratie designului unic a bratului de strangere a cadrului, cat si a talpilor de sustinere a rotilor, suportul pozitioneaza automat bicicleta, in momentul in care o fixezi pe pozitie.

  - Securizarea bicicletei se face rapid, prin simpla rotire a unui maner, prevazut cu limitator de cuplu de strangere cu click, aceasta functie controland eficient forta de strangere a cadrului bicicletei.

 • Sistem de 2 bare transversale aluminiu CRUZ 925-091 Alu Cargo Dark AF...
  1.050,00 lei

  Sistem de 2 bare transversale aluminiu CRUZ 925-091 Alu Cargo Dark AF pentru Volkswagen Transporter T4 (standard roof) (1991-->2003) cu plafon normal

  Bare negre din aluminiu Cruz Alu Cargo Dark AF138 de 138 cm cu fixare pe plafon normal sau in puncte fixe, rezistente si cu protectie anticoroziva eficienta.

 • Sistem de 3 bare transversale aluminiu CRUZ 924-096 Alu Cargo AF pentru...
  1.450,00 lei

  Sistem de 3 bare transversale aluminiu CRUZ 924-096 Alu Cargo AF pentru Volkswagen Transporter T4 (standard roof) (1991-->2003) cu plafon normal

  Bare din aluminiu Cruz Alu Cargo AF3-138 de 138 cm cu fixare pe plafon normal sau in puncte fixe, rezistente si cu protectie anticoroziva eficienta.

 • Cutie portbagaj, Thule BackSpace XT 9383, care...
  • Nou
  Cutie portbagaj, Thule BackSpace XT 9383, care se monteaza pe Velospace XT
  3.100,00 lei

  Cutie portbagaj, Thule BackSpace XT 9383, care se monteaza pe Velospace XT

  Thule BackSpace XT 9383 este o cutie portbagaj care se monteaza direct pe suportul de biciclete Thule VeloSpace (care se comanda separat), iar montajul este extrem de usor, nu este nevoie de scule speciale.