Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

ARB & OME

ARB, Corturi si Marchize, Suspensii, Frigidere, Slidere, Overlanding

ARB Australia este poate cel mai cunoscut producator de accesorii 4×4 si off road. Gama lor este una extrem de completa, cuprinzand aproape orice fel de accesoriu pentru foarte multe modele de autovehicule 4×4. Produsele ARB si-au demonstrat calitatea si durabilitatea excelenta peste tot in lume, in toate conditiile: de la iesiri de week-end, pana la expeditii si competitii extreme. 

POVESTEA ARB

Originile ARB datează din 1975, când fondatorul companiei, Tony Brown, a fost inspirat de o excursie în 4x4 prin partea de sus a Australiei.

Pe atunci, cei care făceau 4x4 se bazau pe echipamente de casă sau prost adaptate, care nu erau concepute pentru expediții extinse în Outback. Drumurile nesfârșite și ondulate, temperaturile extreme și încărcăturile grele transportate de călătorii australieni au fost extrem de solicitante pentru vehiculele care abordau în mod regulat acest tip de condiții. Numeroșii ani petrecuți de Tony muncind din greu pe Land Rover-ul său din seria 1 s-au dovedit extrem de benefici pentru ceilalți din vârful de gamă în timpul călătoriilor sale. Bull barurile deteriorate și portbagajele de acoperiș rupte au făcut ca expertiza lui Tony să fie solicitată în mod regulat, iar din această experiență s-a născut o idee - un echipament bine proiectat și durabil care să satisfacă cerințele viguroase ale proprietarilor de vehicule 4x4.

La întoarcerea în Melbourne, Tony a pus teoria în practică și a început să lucreze în garajul familiei pentru a remedia unele dintre deficiențele produselor pe care le întâlnise în timpul călătoriei sale. Era exact ceea ce așteptau australienii de 4WD, iar ARB, inițialele lui Anthony Ronald Brown, a fost fondată. Astăzi, ARB este cel mai mare producător și distribuitor de accesorii 4×4 din Australia.

Avem o prezență internațională vastă, cu birouri în SUA, Europa și Orientul Mijlociu, și o rețea de export care se extinde în peste 100 de țări din întreaga lume. Cu toate acestea, filozofia noastră nu s-a abătut niciodată de la cursul său inițial - calitate, fiabilitate și caracterul practic mai presus de orice.

https://www.arb.com.au/ 

Subcategorii

 • Corturi si Marchize

  Steelway.ro va pune la dispozitie Corturi, Pereti laterali, Umbrar, Anexe, Extensie cort si Marchize originale ARB.

 • Accesorii overlanding

  In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie accesorii overlanding si camping originale ARB cum ar fi: masa arb, scaun arb AIR LOCKER si Touring, geanta si huse overlanding, sistem de depozitare,

 • Accesorii Generale ARB

  In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie accesorii ARB Originale, cum ar fi:

  Accesorii ARB

  Accesorii Bushranger

  Accesorii Universale

  Cricuri si alte scule

  Overfender-e

  Genti Universale 4×4

  Canistre Rotopax

 • Sufe, Kit-uri & Ocheti

  In aceasta categorie STEELWAY.RO va pune la dispozitie articole originale ARB (ARB RECOVERY) printre care:

  Kit accesorii recuperare complet de la ARB, ochet warn, sufe cinetice, geanta ARB,  sufa elastica ARB 8T, sufa de copac ARB 12T, sufa recuperare ARB 4.5T,  greutate cablu troliu ARB,  pereche de manusi ARB, ocheti 4.75T, scripete.

 • Suspensii OME

  Ola Man Emu (OME)

  ARB Old Man Emu 4X4 Suspension

  Indiferent dacă vă deplasați pe drumuri dificile, utilizați vehiculul în scopuri de competiție sau tractați o remorcă camper, importanța unui sistem de suspensie 4×4 complet integrat este primordială.

  Proiectat pentru performanțe superioare pe toate tipurile de teren, un upgrade al suspensiei Old Man Emu de către ARB va oferi îmbunătățiri notabile performanței unui vehicul, inclusiv capacitatea de încărcare și caracteristicile de control.

  Cea mai importantă marcă de suspensie 4×4 din Australia ia în considerare cerințele dvs. individuale, inginerii specializați petrecând sute de ore de muncă testând și modificând diverse combinații în exigentul Australian Outback, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită soluție pentru nevoile dvs.

 • Bari & Bullbar ARB

  In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie Bari fata si/sau spate ARB si Bullbar ARB, pentru toate categoriile de masini 4x4 si off-road. Produse originale ARB.

 • Praguri

  In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie produse originale ARB : praguri rock sliders, praguri cu trepte, protectii laterale si alte variante de praguri pentru masinile 4x4 sau off-road.

 • Frigidere ARB

  La Steelway.ro gasesti frigidere auto ARB originale la preturi avantajoase.

  EXPERIMENTAȚI LIBERTATEA... FRIGIDERULUI

  Gata cu fripturile pline de apă și strugurii plutitori - experimentați "Fridge Freedom" cu gama ARB de congelatoare frigorifice.

  Proiectate în Australia pentru a face față condițiilor noastre extreme, frigiderele portabile ARB oferă performanțe fără compromisuri, cu un interval de temperatură cuprins între -22 grade și + 10 grade Celsius, oferindu-vă confortul alimentelor și băuturilor refrigerate sau congelate, indiferent unde vă duce călătoria. Frigiderul nostru congelator este suficient de portabil pentru a încăpea cu ușurință într-o mașină, astfel încât să îl puteți transporta în timp ce campați și să vă distrați.

  Portable Fridge Freezers for Cars | ARB 4x4 Accessories

  Nu gasesti frigiderul dorit?

  Contacteaza echipa Steelway.ro / comenzi@steelway.ro pentru oferte personalizate!!!

 • Diferentiale blocabile...

  Diferentiale blocabile originale : ARB Air-Locker

  Diferentialul blocabil (Blocantul) de la ARB este un diferential heavy-duty care functioneaza ca orice diferential obisnuit atunci cand nu este actionat si se transforma intr-un diferential blocat 100 % la o simpla apasare de buton.  Se monteaza in locul diferentialului de fabrica al masinii si este livrabil pentru aproape toate marcile 4x4 cunoscute. Blocarea diferentialului se produce pneumatic, cu ajutorul unui compresor special ARB care asigura presiunea de aer necesara. Intrerupatoarele pentru actionarea compresorului si a blocantului / blocantilor se monteaza la indemana soferului, pe bord sau pe consola dintre scaune.

  ARB Air Locker - produse in Australia. Garantie 5 ani!

  4WD Air Lockers | ARB 4x4 Accessories

 • Compresoare ARB

  In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie compresoare originale auto ARB si Bushranger.

 • Iluminare

  In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie produse originale ARB: set proiectoare off-road, ledbar arb, ledbad bushranger si multe kit-uri de iluminat ARB.

Sunt 223 produse.

Se afiseaza 1-40 din 223 produs(e)

Filtre active