Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Front Runner

Front Runner Outfitters este o companie din Africa de Sud, cu sediul in Johannesburg, care ofera echipamente si accesorii premium, pentru expeditii si camping: portbagaje din aluminiu si diverse accesorii compatibile, echipament de camping, sisteme sertare portbagaj, corturi si marchize, rezervoare de apa, diverse solutii pentru overlanding.

Vizitati site-ul oficial https://www.frontrunneroutfitters.com

Front Runner, fondata in 1999, este despre calitate premium garantata, ce nu se poate compara cu produsele de pe piata 4x4 de o calitate mediocra, care sa justifice un pret convenabil.

Sunt 1059 produse.

Se afiseaza 1-40 din 1059 produs(e)
 • Scarita/ Scara laterala JEEP WRANGLER JK/JL
  1.095,00 lei

  Accesul la portbagajul de acoperiș Slimline II al Jeep Wrangler este ușor atunci când folosiți această scară de montare laterală în trei trepte. Scara robustă din oțel este perfectă pentru a vă urca sau coborî rapid echipamentul de pe sau de pe portbagaj

 • Scarita/ Scara Toyota Rav 4 2019+, Front Runner
  1.390,00 lei

  Scarita/ Scara Toyota Rav 4 2019+, Front Runner

  Obțineți acces ușor la plafonul Toyota RAV4 cu această scară ușoară cu patru trepte. Acum tot ce trebuie să faceți este să urcați pe scară și puteți ajunge la încărcătura sau echipamentul sportiv de pe suportul sau barele de încărcare de pe RAV4. Aceasta este o aventură în mod simplu.

 • Rezervor de apa Land Rover Defender 110 Puma 2.2/2.4 (2007-2016) 36L
  2.405,00 lei

  Un rezervor de apă specific vehiculului ușor de montat.

 • Rezervor de apa Land Rover Defender 110 Tdi/Td5 (1983-2006) / 2.8/V8 / 36L
  2.405,00 lei
  Un rezervor de apă specific vehiculului ușor de montat.
 • Rezervor de apa Pro Water Tank 42l+ sistem montaj, Front Runner
  1.280,00 lei

  Rezervorul de apă Pro de 42 L de la Front Runner este ideal atât pentru aventurile lungi, cât și pentru cele scurte. De la spălare până la spălare, acest rezervor vă va oferi apa de care aveți nevoie în mișcare.

  fabricat din polietilenă alimentară fără BPA și se potrivește perfect pe un portbagaj de acoperiș Front Runner atunci când utilizați acest sistem de montare special conceput. Suportul de montare este ușor de demontat și nu interferează cu funcționarea capacului.

 • Rezervor de apa din otel pentru Pickup Drawer System / 52l
  5.235,00 lei

  Un rezervor de apă din oțel inoxidabil de 52 L care se potrivește în spatele sistemului de sertare Front Runner Pickup. Acest rezervor de apă este poziționat sub platforma sertarului pentru a utiliza spațiul ascuns dintre spatele sertarului și vehicul pentru a păstra spațiul de încărcare necesar. Include o pompă de 12 V.

 • Rezervor de apa Water Tank / 67l/17.7Gal, Front Runner
  1.305,00 lei

  Pentru duș, băut și gătit, acest rezervor de apă universal de 67 l (17,7 gal) se montează pe orice suprafață plană.

 • Rezervor apa 40l vertical (in spatele banchetei), Front Runner
  1.385,00 lei

  Un rezervor de apă de 40 l (10,6 gal) care este perfect pentru duș, băut și gătit. Acest rezervor de apă vertical subțire se potrivește discret în spatele banchetei din spate a vehiculului dumneavoastră.

 • Placa troliu dedicata FORD Ranger T6, 2012-2016, Placa troliu Ranger
  1.800,00 lei

  O placă de troliu rezistentă, care vă permite să fixați în siguranță un troliu pe șasiul Ford Ranger T6, în spatele barei de protecție originală. Această placă ușor de instalat acceptă cele mai populare mărci și dimensiuni de troliu.

 • Gratar BBQ/Fire Pit + Cutie depozitare Wolf Pack Pro (pachet), Front Runner
  1.500,00 lei

  Mergeti cu acest kit Pro Kit BBQ/Fire Pit Wolf Pack. Grătarul se pliază și se potrivește perfect în pachetul de lup pentru a crea soluția ideală de gătit în tabără, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi următoarea aventură.

 • Gratar camping/overlanding Front Runner BBQ/Fire Pit
  1.199,00 lei

  Gătitul în tabără a devenit și mai portabil cu acest grătar/foc care ține flacăra de pe pământ pentru grătar în siguranță oriunde. Se împachetează plat pentru a economisi încăpere prețioasă de marfă și pentru a transporta ușor și se împachetează ordonat în Wolf Pack Pro sau Wolf Pack*.

 • Gratar otel roata de rezerva Front Runner, Spare Tire Mount Braai/BBQ Grate
  1.210,00 lei

  Acest grătar de gătit ingenios, din oțel inoxidabil, se depozitează peste roata de rezervă și nu ocupă practic spațiu.

 • Tava portbagaj Jeep Wrangler JKU 4-Usi, Front Runner
  4.205,00 lei

  Front Runner a preluat cele mai bune caracteristici ale portbagajului Slimline II și a creat o tavă complet plată concepută special pentru interiorul Jeep Wrangler JKU - 4 dr.

 • Camera Easy-Out marchiza Room / 2M
  1.600,00 lei

  O carcasă cu patru pereți care echipează copertina dvs. Easy-Out / 2M pentru intimitate în timpul zilei sau chiar pentru utilizare ca cort.

 • Camera Easy-Out pentru marchiza Room / 2.5M
  1.900,00 lei

  O carcasă cu patru pereți care vă echipează copertina Easy-Out / 2,5M pentru intimitate în timpul zilei sau chiar pentru utilizare ca cort.

 • Anexa cort auto Front Runner
  1.450,00 lei
  Această anexă spațioasă este realizată din materiale durabile, rezistente la intemperii și respirabile și este un accesoriu obligatoriu pentru cortul Front Runner Roof Top. Cele două ferestre cu ecran și ușa cu ecran au clapete solide rulante pentru intimitate suplimentară și protecție împotriva elementelor.
 • Cort auto plafon, Front Runner, l1.3m / L2.4m
  6.055,00 lei

  Un cort pe acoperiș cu lățimea de 1,3 m și lungime de 2,4 m când este instalat. Profilul foarte scăzut de 330 mm reduce rezistența vântului pe drum și coboară înălțimea totală a vehiculului. Front Runner Roof Top Tent este cel mai jos cort de pe acoperiș cu profil de pe piață!​​

 • Kit masa compacta camping + slider depozitare, Front Runner
  3.595,00 lei

  O masă completă sub portbagaj și o soluție de depozitare a mesei care vă permite să vă încărcați, să transportați și să accesați masa fără efort atunci când sunteți în orice aventură. Setul de masă sub portbagaj se montează sub portbagajul Front Runner și include o masă sub portbagaj -- care are un blat din aluminiu PVDF și un cadru de oțel negru de înaltă rezistență acoperit cu pulbere -- precum și suporturile, glisierele și dispozitivele de blocare necesare pentru montați-l.

 • Masuta drop down hayon, Front Runner
  1.355,00 lei

  Obțineți mai mult spațiu pe masă pentru pregătirea alimentelor, lucrul sau jucați rapid și ușor din hayon.

  Această masă drop-down pentru hayon, pregătită pentru aventură, se montează pe ușa batanta din spate a Jeep-urilor JK/JKU/JL și a unor SUV-uri, inclusiv noul Defender și camioanele care au uși batante din spate.

  Blocul unic ajută la depozitarea în siguranță a mesei până la următoarea aventură.

 • Set masa + slider, Pro Stainless Steel Prep, Front Runner
  3.235,00 lei

  Această masă de tabără ușoară și robustă este ideală pentru pregătirea hranei, servirea hranei și adunarea în jur pentru a mânca. Caracteristicile includ un blat din oțel inoxidabil și un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere neagră. Conceput special pentru a fi depozitat cu ușurință SUB majoritatea portbagajurilor de acoperiș Front Runner Slimline II.*

  Setul pentru masă de pregătire Pro Stainless Steel include masa de pregătire Pro din oțel inoxidabil, glisiere pentru masă de sub rack și zăvor pentru glisiere pentru masă de sub rack.

  Exista si masa separat

 • Masuta otel inoxidabil (Prep Table), Front Runner
  2.635,00 lei

  Această masă de pregătire ușoară și robustă este ideală pentru pregătirea hranei, servirea hranei și adunarea pentru o cină în tabără.

  Caracteristicile includ un blat din oțel inoxidabil și un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere neagră.

  Proiectat special pentru a fi depozitat cu ușurință SUB majoritatea portbagajurilor de acoperiș Front Runner Slimline II.*

  *Nu contine sliderul - exista si set! 

 • Masa camping aluminiu cu depozitare usoara sub Portbagajul Slimeline II
  2.055,00 lei

  Masa ușoară ce poate fi depozitata usor sub portbagaj. A fost proiectată pentru a fi depozitată cu ușurință sub majoritatea portbagajurilor de acoperiș Front Runner Slimline II, lăsând mai mult spațiu pentru echipamentul dvs. deasupra.

  Această masă ușoară, robustă, de dimensiuni normale, sub raft este ideală pentru pregătirea hranei, servirea hranei și adunarea pentru o cină în tabără. Caracteristicile includ un blat din aluminiu PVDF și un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere neagră și oțel de înaltă rezistență.

 • Sistem de sertare 6 Wolf Pack Pro Drawer, Front Runner
  11.035,00 lei

  Organizați-vă bine și accesați cu ușurință toate echipamentele dvs. cu acest sistem inovator de glisare pentru sertar.

  Acest kit a fost conceput special pentru Wolf Pack Pro (cutia de depozitare din plastic supremă) și include șase coșuri de încărcare Wolf Pack Pro, astfel încât să puteți depozita și transporta toate echipamentele.

 • Sistem sertare Toyota Prado 120/Lexus GX470, Front Runner
  11.105,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și placa frontală au fost proiectate special pentru Toyota Prado 120/Lexus GX470. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Sistem de sertare Toyota Prado 150/Lexus GX 46, Front Runner
  11.055,00 lei

  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală.

  Aceste 2 sertare care se încuie cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Toyota Prado 150 / Lexus GX 460.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp mai mult spațiu de depozitare utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dumneavoastră.

  Proiectat rezistent atât pentru drum, cât și pentru off-road. voiaj.

 • Sistem de sertare Toyota Land Cruiser 79 Cabina Dubla, front Runner
  11.755,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Acest sertar care poate fi încuiat, cu punți montate și plăci frontale, a fost proiectat special pentru Toyota Land Cruiser 79 DC. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Sistem de sertare Toyota Land Cruiser 76, Front Runner
  11.035,00 lei

  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală.

  Aceste 2 sertare care se încuie cu platformă și plăci frontale montate au fost proiectate special pentru Toyota Land Cruiser 76.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp mai mult spațiu de depozitare utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dumneavoastră. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Sistem de sertare Toyota Land Cruiser 200, Front Runner
  11.155,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare care se încuie cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Toyota Land Cruiser 200. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de depozitare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dumneavoastră. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Sistem de sertare Toyota Land Cruiser 79 Cabina Dubla Touring Drawer...
  11.905,00 lei

  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală.

  Acest sertar care poate fi încuiat cu punți montate și plăci frontale a fost proiectat special pentru Toyota Land Cruiser 79 Cabina Dubla.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.

  Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Sistem de sertare Toyota 4Runner (Gen 5) Drawer Kit, Front Runner
  10.655,00 lei

  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală.

  Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru contururile Toyota 4Runner (a 5-a generație).

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Slider portbagaj Land Rover New Defender 110 (L663) Cargo Slide
  4.305,00 lei

  Îmbunătățește-ți sistemul stocare de aventură cu Cargo Slide pentru Land Rover 110 (L663).

  Combină orice necesită călătoria ta în acest sertar plat, chiar dacă este un frigider, scaune și cutii de depozitare, toate odată. Iar când aventura se termină, poți folosi sliderul pentru a accesa cu ușurință alimente și alte articole de zi cu zi.

 • Sistem de sertare Toyota 4Runner (2016- Prezent) Drawer Kit, Front Runner
  11.035,00 lei

  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală.

  Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Toyota 4Runner.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Sistem sertare Toyota 4Runner (2005-2015) Drawer Kit, Front Runner
  10.535,00 lei

  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală.

  Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Toyota Fortuner.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.

  Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Sistem de sertare Toyota Hilux Revo Cabian Dubla (2016-Prezent) Touring...
  12.035,00 lei

  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală.

  Acest sertar care poate fi încuiat cu platforme montate și plăci frontale a fost proiectat special pentru Toyota Hilux Revo Cabina Dubla.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Sistem depozitare sertar Land Rover Defender 90/110 TDi/TD5 (1983-2006)...
  7.755,00 lei

  Acest sertar încuiat cu platformă montată a fost proiectat special pentru Land Rover Defender 90/110, TDi și TD5/Suzuki Jimny.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs..

  Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Sistem depozitare sertare Mercedes ML W164 Drawer Kit
  10.435,00 lei

  Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Mercedes ML W164.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs..

  Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Sistem de sertare Mitsubishi Pajero CK/V60/V80 LWB Drawer Kit
  10.805,00 lei

  Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Mitsubishi Pajero CK LWB.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.

  Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Sertar depozitare Suzuki Jimny Generatia a 3a (1998-2018), Front Runner
  6.285,00 lei

  Maximizați spațiul de depozitate din interiorul Suzuki Jimmy cu un sistem de sertar intern.

  Acest sertar care poate fi încuiat a fost conceput special pentru a treia generație de Jimmy și nu numai că oferă o depozitare îngrijită și un acces convenabil la echipamentul dvs., dar vă permite și să încuiați în siguranță obiectele valoroase.

  Dispune de glisiere de înaltă rezistență, care permit sertarului să se extindă aproape 100% de la baza ancorată.

 • Slider portbagaj Jeep Wrangler JKU Cargo Slide, Front Runner
  3.335,00 lei

  Accesați cu ușurință conținutul portbagajului Jeep-ului dvs. cu acest slider conceput special pentru Jeep-ul cu 4 uși JKU.

  Aceast slider se montează pe punctele de fixare existente în patul JKU, funcționează alături de subwoofer și NU NECESITA GĂURIREA în Jeep Wrangler JKU 2011 +.

  Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.

 • Sistem depozitare sertar Pickup / Mediu, Front Runner
  9.505,00 lei

  Acest sertar care poate fi încuiat poate fi montat într-o varietate de vehicule ca soluție universală pentru sertar.

  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.

  Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului. Dimensiunea totală a produsului: 1170 mm (46,1 inchi) L x 860 mm (33,9 inchi) l x 295 mm (11,6 inchi) H