Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Front Runner

Front Runner acum la Steelway

Pe steelway.ro puteti gasi o gama variata de produse ale brandu-lui Front Runner Outfitters!

Front Runner Outfitters este o companie cu radacini din Africa de Sud si sediul in Johannesburg. Infiintata in 1999, Front Runner a reusit sa dezvolte echipamente si accesorii premium pentru overlanding, camping si drumetii.

In 20 mai 2021 Front Runner a fost achizitionat de Dometic.

Povestea continua...

Sunt 1252 produse.

Se afiseaza 1-100 din 1252 produs(e)

Filtre active

 • Chingi ancorare scurte elastice adjustabile Front Runner
  190,00 lei

  Chinga elastica de la Front Runner este adjustabila si va permite sa asigurati bagajele sau cutiile de depozitare fie pe portbagaj fie in bena unei masini. Este prevazuta la capete cu carabine din otel inoxidabil si este confectionata dintr-o parte elastica si o parte rigida si adjustabila.

 • Set 2 Pahare de vin, inox, otel inoxidabil,...
  • -3%
  Set 2 Pahare de vin, inox, otel inoxidabil, 200ml, Front Runner Wine
  77,60 lei -3% 80,00 lei

  Set de doua pahare de vin din oțel inoxidabil (200ml).

  Pahar de vin durabil, rezistent la coroziune și praf.

  Capacitate de 200ml.

  Bucurați-vă de vin cu stil cu acest pahar de vin din oțel inoxidabil atunci când campați.

 • Land Rover Defender 110 Puma 2.2/2.4 (2007-2016) Water Tank / 36L
  2.405,00 lei
  Un rezervor de apă specific vehiculului ușor de montat.
 • Land Rover Defender 110 Tdi/Td5 (1983-2006) / 2.8/V8 Water Tank / 36L
  2.405,00 lei
  Un rezervor de apă specific vehiculului ușor de montat.
 • Pro Water Tank With Mounting System / 42L
  1.235,00 lei
  Rezervorul de apă Pro de 42 L de la Front Runner este ideal atât pentru aventurile lungi, cât și pentru cele scurte. De la spălare până la spălare, acest rezervor vă va oferi apa de care aveți nevoie în mișcare. Este fabricat din polietilenă alimentară fără BPA și se potrivește perfect pe un portbagaj de acoperiș Front Runner atunci când utilizați acest sistem de montare special conceput. Suportul de montare este ușor de demontat și nu interferează cu funcționarea capacului.
 • Pro Water Tank With Mounting System / 20L
  590,00 lei

  Rezervorul de apă Pro de 20 l de la Front Runner este ideal pentru aventuri mai scurte sau când spațiul este limitat. Este fabricat din polietilenă alimentară fără BPA și se potrivește perfect pe un portbagaj de acoperiș Front Runner atunci când utilizați acest sistem de montare special conceput. Suportul de montare este ușor de demontat și nu interferează cu funcționarea capacului.

 • Pro Water Tank With Tap / 20L
  385,00 lei
  Când ieși în aventură, apa nu este doar plăcută, ci este o necesitate. Asigurați-vă întotdeauna că aveți apă când și unde aveți nevoie de ea cu acest rezervor de apă Pro cu robinet / 20L. Robinetul convenabil vă oferă acces ușor la apă, în timp ce rezervorul și suportul durabil sunt suficient de puternice pentru orice teren.
 • Hose Kit pentru Tap Extension B
  535,00 lei
  Un set de furtun pentru extinderea robinetului rezervorului de apă departe de vehicul cu suportul de extensie pentru robinet.
 • Stainless Steel Water Tank pentru Pickup Drawer System / 52l
  5.235,00 lei
  Un rezervor de apă din oțel inoxidabil de 52 L care se potrivește în spatele sistemului de sertare Front Runner Pickup. Acest rezervor de apă este poziționat sub platforma sertarului pentru a utiliza spațiul ascuns dintre spatele sertarului și vehicul pentru a păstra spațiul de încărcare necesar. Include o pompă de 12 V.
 • Water Tank / 67l/17.7Gal
  1.305,00 lei
  Pentru duș, băut și gătit, acest rezervor de apă universal de 67 l (17,7 gal) se montează pe orice suprafață plană.
 • Footwell Water Tank
  935,00 lei
  Acest rezervor din polietilenă de 40 l (10,6 gal) proiectat inteligent este extrem de puternic și este conceput pentru a sta pe podeaua vehiculului în spatele scaunelor din față.
 • Slanted Water Tank
  1.035,00 lei
  Acest rezervor de apă înclinat de 50 l (13,2 gal) este destinat să maximizeze utilizarea spațiului prin montarea în spatele scaunelor din spate ale vehiculelor utilitare, iar forma înclinată compensează înclinarea scaunelor din spate.
 • Rezervor Upright Water Tank / Flat
  1.385,00 lei
  Un rezervor de apă de 40 l (10,6 gal) care este perfect pentru duș, băut și gătit. Acest rezervor de apă vertical subțire se potrivește discret în spatele banchetei din spate a vehiculului dumneavoastră.
 • Winch Plate
  635,00 lei
  O placă de troliu universală care se potrivește la majoritatea vehiculelor, având în vedere că suporturile personalizate sunt realizate pentru a se potrivi placa de troliu pe vehicul.
 • FORD Ranger T6 Winch Plate
  1.985,00 lei
  O placă de troliu rezistentă, care vă permite să fixați în siguranță un troliu pe șasiul Ford Ranger T6, în spatele barei de protecție originală. Această placă ușor de instalat acceptă cele mai populare mărci și dimensiuni de troliu.
 • Universal lateral Mount pentru Pro Water Tank / 20L
  685,00 lei
  Apa este un element indispensabil pentru aventurile lungi și scurte - de la hidratare la gătit și curățare, nu ar trebui să rămâneți niciodată fără o cantitate bună. Transportați-vă apa în timpul aventurilor cu suportul lateral pentru remorcă Front Runner pentru rezervorul de apă Pro 20L. Suportul se instalează pe peretele lateral al remorcii pentru un acces ușor la rezervorul de apă.
 • Gratar BBQ/Fire Pit + Cutie depozitare Wolf Pack Pro Kit
  1.469,00 lei

  Mergeti cu acest kit Pro Kit BBQ/Fire Pit Wolf Pack. Grătarul se pliază și se potrivește perfect în pachetul de lup pentru a crea soluția ideală de gătit în tabără, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi următoarea aventură.

 • Gratar Front Runner BBQ/Fire Pit
  1.199,00 lei
  Gătitul în tabără a devenit și mai portabil cu acest grătar/foc care ține flacăra de pe pământ pentru grătar în siguranță oriunde. Se împachetează plat pentru a economisi încăpere prețioasă de marfă și pentru a transporta ușor și se împachetează ordonat în Wolf Pack Pro sau Wolf Pack*.
 • Gratar otel roata de rezerva Front Runner, Spare Tire Mount Braai/BBQ Grate
  1.210,00 lei

  Acest grătar de gătit ingenios, din oțel inoxidabil, se depozitează peste roata de rezervă și nu ocupă practic spațiu.

 • Jeep Wrangler JKU 4-Usi Cargo Depozitare Interior Portbagaj
  4.205,00 lei
  Front Runner a preluat cele mai bune caracteristici ale portbagajului Slimline II și a creat o tavă complet plată concepută special pentru interiorul Jeep Wrangler JKU - 4 dr.
 • Universal Portbagaj Non Drilled / 1800mm(L)
  985,00 lei
  Montați picioarele portbagajului Front Runner pe această șină universală inteligentă și puternică.
 • Universal Portbagaj / 1800mm(L)
  935,00 lei
  O soluție de montare inteligentă și puternică pentru fixarea picioarelor portbagajului Front Runner în.​
 • Universal Portbagaj / 1400mm(L)
  785,00 lei
  O soluție de montare inteligentă și puternică pentru fixarea picioarelor portbagajului Front Runner.
 • Pentru Plafon Top Cort Cover / Black
  685,00 lei
  Capac de schimb pentru cortul Front Runner Roof Top.
 • Easy-Out marchiza Mosquito Net / 2M
  685,00 lei
  Creați un mediu fără țânțari sub copertina dvs. Easy-Out / 2M atașând aceste fuste plasate la stâlpii de căpriori ai copertinei dvs. 2M.
 • Easy-Out marchiza Room / 2M
  1.555,00 lei
  O carcasă cu patru pereți care echipează copertina dvs. Easy-Out / 2M pentru intimitate în timpul zilei sau chiar pentru utilizare ca cort.
 • Flip Pop Cort
  555,00 lei
  Cort la sol pentru două persoane. Configurare instantanee: Aruncați cortul și priviți cum se desfășoară - apoi împingeți țărușii cortului. Se pliază rapid ca o clătită.
 • Easy-Out marchiza Mosquito Net / 2.5M
  785,00 lei
  Creați un mediu fără țânțari sub copertina dvs. Easy-Out / 2.5M prin atașarea acestor fuste plasate la stâlpii de căpriori ai copertinei dvs. de 2.5M.
 • Easy-Out marchiza Room / 2.5M
  1.855,00 lei
  O carcasă cu patru pereți care vă echipează copertina Easy-Out / 2,5M pentru intimitate în timpul zilei sau chiar pentru utilizare ca cort.
 • Pentru Plafon Top Cort Cover / Tan
  685,00 lei
  Capac de schimb pentru cortul Front Runner Roof Top.
 • Pentru Plafon Top Cort Anexa
  1.435,00 lei
  Această anexă spațioasă este realizată din materiale durabile, rezistente la intemperii și respirabile și este un accesoriu obligatoriu pentru cortul Front Runner Roof Top. Cele două ferestre cu ecran și ușa cu ecran au clapete solide rulante pentru intimitate suplimentară și protecție împotriva elementelor.
 • Pentru Plafon Top Cort
  6.055,00 lei
  Un cort pe acoperiș cu lățimea de 1,3 m și lungime de 2,4 m când este instalat. Profilul foarte scăzut de 330 mm reduce rezistența vântului pe drum și coboară înălțimea totală a vehiculului. Front Runner Roof Top Tent este cel mai jos cort de pe acoperiș cu profil de pe piață!​​
 • Cort Scarita
  685,00 lei
  O scară de schimb pentru cortul dumneavoastră Front Runner Roof Top.
 • Cort Extension Scarita
  455,00 lei
  O extensie de scară pentru un vehicul mai înalt, unde este posibil să fie nevoie să extindeți scara care duce la cortul dvs. Front Runner Roof Top.
 • Under Portbagaj Masa Kit
  2.805,00 lei
  O masă completă sub raft și o soluție de depozitare a mesei care vă permite să vă încărcați, să transportați și să accesați masa fără efort atunci când sunteți în orice aventură. Setul de masă sub portbagaj se montează sub portbagajul Front Runner și include o masă sub portbagaj -- care are un blat din aluminiu PVDF și un cadru de oțel negru de înaltă rezistență acoperit cu pulbere -- precum și suporturile, glisierele și dispozitivele de blocare necesare pentru montați-l.
 • Under Portbagaj Masa B
  835,00 lei
  Transportați masa Front Runner sub portbagajul de acoperiș cu această soluție fără zgomot și ușor de accesat. Aceste suporturi dure de teren pot fi montate fie paralel, fie perpendicular pe lamelele portbagajului, oferindu-vă opțiunea de a accesa masa fie din partea laterală, fie din spate a vehiculului.
 • Under Portbagaj Masa
  2.055,00 lei
  Masa ușoară de sub portbagaj a fost proiectată pentru a fi depozitată cu ușurință sub majoritatea portbagajurilor de acoperiș Front Runner Slimline II, lăsând mai mult spațiu pentru echipamentul dvs. deasupra. Această masă ușoară, robustă, de dimensiuni normale, sub raft este ideală pentru pregătirea hranei, servirea hranei și adunarea pentru o cină în tabără. Caracteristicile includ un blat din aluminiu PVDF și un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere neagră și oțel de înaltă rezistență.
 • Drop Down Tailgate Masa
  1.355,00 lei
  Obțineți mai mult spațiu pe masă pentru pregătirea alimentelor, lucrul sau jucați rapid și ușor din hayon. Această masă drop-down pentru hayon, pregătită pentru aventură, se montează pe ușa batanta din spate a Jeep-urilor JK/JKU/JL și a unor SUV-uri, inclusiv noul Defender și camioanele care au uși batante din spate. Blocul unic ajută la depozitarea în siguranță a mesei până la următoarea aventură.
 • Work Surface Extension pentru Drop Down Tailgate Masa
  405,00 lei
  O extensie a suprafeței de lucru pentru masa drop-down, care înlocuiește cu ușurință glisiera originală.
 • Pro Stainless Steel Prep Masa
  2.635,00 lei
  Această masă de pregătire ușoară și robustă este ideală pentru pregătirea hranei, servirea hranei și adunarea pentru o cină în tabără. Caracteristicile includ un blat din oțel inoxidabil și un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere neagră. Proiectat special pentru a fi depozitat cu ușurință DESUB majoritatea portbagajurilor de acoperiș Front Runner Slimline II.*
 • Pro Stainless Steel Prep Masa Kit
  3.235,00 lei
  Această masă de tabără ușoară și robustă este ideală pentru pregătirea hranei, servirea hranei și adunarea în jur pentru a mânca. Caracteristicile includ un blat din oțel inoxidabil și un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere neagră. Conceput special pentru a fi depozitat cu ușurință SUB majoritatea portbagajurilor de acoperiș Front Runner Slimline II.* Setul pentru masă de pregătire Pro Stainless Steel include masa de pregătire Pro din oțel inoxidabil, glisiere pentru masă de sub rack și zăvor pentru glisiere pentru masă de sub rack.
 • Pro Stainless Steel Camping Masa Kit
  3.655,00 lei
  Această masă de tabără ușoară și robustă este ideală pentru pregătirea hranei, servirea hranei și adunarea pentru a mânca. Caracteristicile includ un blat din oțel inoxidabil și un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere neagră. Conceput special pentru a fi depozitat cu ușurință SUB majoritatea portbagajurilor de acoperiș Front Runner Slimline II.* Setul pentru masă de tabără din oțel inoxidabil Pro include Masa de tabără Pro din oțel inoxidabil, glisiere pentru masă de sub rafturi și zăvor pentru glisiere pentru masă de sub raft.
 • Pro Stainless Steel Masa Under Portbagaj B
  655,00 lei
  Un accesoriu pentru suportul Slimline II care vă permite să depozitați fie o masă de tabără Pro Stainless Steel, o masă de pregătire Pro din oțel inoxidabil, fie o masă de pregătire Pro din oțel inoxidabil cu chiuvetă dedesubt.
 • Pro Stainless Steel Camping Masa
  3.055,00 lei
  Această masă de tabără ușoară și robustă este ideală pentru pregătirea hranei, servirea hranei și adunarea pentru o cină de tabără. Caracteristicile includ un blat din oțel inoxidabil și un cadru din aluminiu acoperit cu pulbere neagră. Proiectat special pentru a fi depozitat cu ușurință DESUB majoritatea portbagajurilor de acoperiș Front Runner Slimline II.*
 • Hard Shell Cort Mount B s / 6 Piece
  1.155,00 lei
  Montați în siguranță și în siguranță o gamă largă de corturi cu carcasă dură pe suportul dumneavoastră Front Runner sau pe barele de încărcare cu aceste suporturi de montare pentru cort.
 • Hard Shell Cort Mount B s / 4 Piece
  805,00 lei
  Montați în siguranță și în siguranță o gamă largă de corturi cu carcasă dură pe suportul dumneavoastră Front Runner sau pe barele de încărcare cu aceste suporturi de montare pentru cort.
 • Cort Mount Kit / 6 Piece
  485,00 lei
  Un cort de pe acoperiș anulează necazul major de a monta (și defecta) un cort și, de asemenea, te ține departe de pământul rece. Cortul nostru de pe acoperiș cântărește doar 43 kg și doarme confortabil două persoane. Folosiți aceste suporturi de montare pentru a-l atașa la portbagajul dumneavoastră Front Runner. Aceste suporturi mai scurte se potrivesc cu profilul redus al portbagajului pentru o estetică curată.
 • Cort Mount Kit / 6 Piece / Tall
  514,95 lei
  Un cort de pe acoperiș anulează necazul major de a monta (și defecta) un cort și, de asemenea, te ține departe de pământul rece. Cortul nostru de pe acoperiș cântărește doar 43 kg și doarme confortabil două persoane. Folosiți aceste suporturi de montare pentru a-l atașa la portbagajul dumneavoastră Front Runner. Aceste suporturi de montare mai înalte permit spațiu suplimentar de-a lungul șinelor laterale ale portbagajului dvs. pentru a permite spațiu pentru anumite accesorii pentru portbagaj, cum ar fi copertine.
 • Quick Release Cort Mount Kit / 6 Piece
  1.055,00 lei
  Un must-have pentru oricine care deține un cort pe acoperiș, setul nostru de montare pentru cort cu eliberare rapidă vă permite să îl montați și să îl îndepărtați în câteva secunde, fără unelte. Acest lucru îl face ideal pentru cei nedumeriți în ceea ce privește spațiul în garaj sau care preferă să nu circule cu corturile de pe acoperiș în timpul săptămânii de lucru. Cele șase zăvoare blocabile oferă un sistem de montare dur, fără zdrăngănit, care este compatibil cu diverse corturi de acoperiș cu carcasă moale și tare.
 • Quick Release Cort Mount Kit / 4 Piece
  735,00 lei
  Un must-have pentru oricine care deține un cort pe acoperiș, setul nostru de montare pentru cort cu eliberare rapidă vă permite să îl montați și să îl îndepărtați în câteva secunde, fără unelte. Acest lucru îl face ideal pentru cei nedumeriți în ceea ce privește spațiul în garaj sau care preferă să nu circule cu corturile de pe acoperiș în timpul săptămânii de lucru. Cele patru zăvoare blocabile oferă un sistem de montare dur, fără zdrăngănit, care este compatibil cu diverse corturi de acoperiș cu carcasă moale și tare.
 • Hard Shell Cort Support Channels
  1.085,00 lei
  Montați-vă cortul cu carcasă dură cu aceste suporturi pentru cort dur, astfel încât să puteți profita de kitul de montare pentru cort cu eliberare rapidă, oferindu-vă libertatea de a vă îndepărta cortul în câteva secunde fără unelte necesare.
 • Land Rover Defender Fata Bumper Tow Neck / 250mm
  835,00 lei
  Bara față Defender Gât de tractare 250 mm
 • Toyota Hilux (2005-2015) Spare Wheel Lock
  455,00 lei
  Blocare roată de rezervă Front Runner / Toyota Hilux 2005 - 2015
 • 6 Wolf Pack Pro Drawer / Wide Incl. Cutiees
  11.035,00 lei
  Organizați-vă bine și accesați cu ușurință toate echipamentele dvs. cu acest sistem inovator de glisare pentru sertar. Acest kit a fost conceput special pentru Wolf Pack Pro (cutia de depozitare din plastic supremă) și include șase coșuri de încărcare Wolf Pack Pro, astfel încât să puteți depozita și transporta toate echipamentele.
 • Toyota Prado 120/Lexus GX470 Drawer Kit
  11.105,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și placa frontală au fost proiectate special pentru Toyota Prado 120/Lexus GX470. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Toyota Prado 150/Lexus GX 460 Drawer Kit
  11.055,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare care se încuie cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Toyota Prado 150 / Lexus GX 460. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp mai mult spațiu de depozitare utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dumneavoastră. Proiectat rezistent atât pentru drum, cât și pentru off-road. voiaj.
 • Toyota Land Cruiser 79 DC Drawer Kit
  11.755,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Acest sertar care poate fi încuiat, cu punți montate și plăci frontale, a fost proiectat special pentru Toyota Land Cruiser 79 DC. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Toyota Land Cruiser 76 Drawer Kit
  11.035,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare care se încuie cu platformă și plăci frontale montate au fost proiectate special pentru Toyota Land Cruiser 76. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp mai mult spațiu de depozitare utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dumneavoastră. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Toyota Land Cruiser 200 Series Drawer Kit
  11.155,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare care se încuie cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Toyota Land Cruiser 200. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de depozitare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dumneavoastră. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Toyota Land Cruiser 79 DC Touring Drawer Kit
  11.905,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Acest sertar care poate fi încuiat cu punți montate și plăci frontale a fost proiectat special pentru Toyota Land Cruiser 79 DC. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Toyota Hilux Revo DC (2016-Current) Touring Drawer Kit
  12.035,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Acest sertar care poate fi încuiat cu platforme montate și plăci frontale a fost proiectat special pentru Toyota Hilux Revo DC. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Toyota 4Runner (5th Gen) Drawer Kit
  10.655,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru contururile Toyota 4Runner (a 5-a generație). Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Toyota pentrutuner (2005-2015) Drawer Kit
  10.535,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Toyota Fortuner. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Toyota pentrutuner (2016-Current) Drawer Kit
  11.035,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Toyota Fortuner. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Land Rover New Defender 110 (L663) Cargo Slide
  4.305,00 lei
  Îmbunătățește-ți jocul de stocare de aventură cu Cargo Slide pentru Land Rover 110 (L663). Combină orice necesită călătoria ta în acest sertar plat, chiar dacă este un frigider, scaune și cutii de depozitare, toate odată. Iar când aventura se termină, poți folosi toboganul pentru a accesa cu ușurință alimente și alte articole de zi cu zi.
 • Jeep Wrangler JKU Cargo Slide
  3.335,00 lei
  Accesați cu ușurință conținutul patului Jeep-ului dvs. cu acest tobogan conceput special pentru Jeep-ul cu 4 uși JKU. Această tavă se montează pe punctele de fixare existente în patul JKU, funcționează alături de subwoofer și NU NECESITA GĂURIREA în Jeep Wrangler JKU 2011 +. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Suzuki Jimny 3rd Gen (1998-2018) Drawer Kit
  6.285,00 lei
  Maximizați spațiul de ambalare din interiorul dumneavoastră Suzuki Jimmy cu un sistem de sertar intern. Acest sertar care poate fi încuiat a fost conceput special pentru a treia generație de Jimmy și nu numai că oferă o depozitare îngrijită și un acces convenabil la echipamentul dvs., dar vă permite și să încuiați în siguranță obiectele valoroase. Dispune de glisiere de înaltă rezistență, care permit sertarului să se extindă aproape 100% de la baza ancorată.
 • Mitsubishi Pajero CK/V60/V80 LWB Drawer Kit
  10.805,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Mitsubishi Pajero CK LWB. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Mercedes ML W164 Drawer Kit
  10.435,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Mercedes ML W164. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Land Rover Defender 90/110 TDi/TD5 (1983-2006) / Suzuki Jimny...
  7.755,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Acest sertar încuiat cu platformă montată a fost proiectat special pentru Land Rover Defender 90/110, TDi și TD5/Suzuki Jimny. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Kia Sorento (2016-2020) Drawer Kit
  12.905,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare care se încuie cu platformă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Kia Sorento. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Jeep Wrangler JLU (2017-Current) Drawer Kit
  6.755,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Acest sertar care poate fi încuiat, cu tablă montată și plăci frontale, a fost proiectat special pentru Jeep Wrangler JLU. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dumneavoastră. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • FORD Ranger Wildtrak / Raptor (2014-2022) w/Drop-In Pat Liner Drawer Kit
  16.055,00 lei
  Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs. Aceste două sertare care se încuie au fost proiectate special pentru Ford Ranger Wildtrak și Raptors echipate cu o căptușeală de pat. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • FORD Everest (2015-2021) Drawer Kit
  10.755,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare încuiate cu tablă montată și plăci frontale au fost proiectate special pentru Ford Everest. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs.. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului.
 • Pickup Drawers / Medium
  9.505,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Acest sertar care poate fi încuiat poate fi montat într-o varietate de vehicule ca soluție universală pentru sertar. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului. Dimensiunea totală a produsului: 1170 mm (46,1 inchi) L x 860 mm (33,9 inchi) l x 295 mm (11,6 inchi) H
 • SUV Drawer / Small
  4.935,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Acest sertar care poate fi încuiat poate fi montat în multe vehicule ca soluție universală pentru sertar. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului. Dimensiuni produs: 620 mm (24,4 inchi) L x 830 mm (32,7 inchi) l x 270 mm (10,6 inchi) H
 • SUV Symmetric Drawers / Medium
  8.785,00 lei
  Faceți din depozitarea și organizarea echipamentului și a obiectelor de valoare o simplă oboseală. Aceste 2 sertare blocabile pot fi montate în multe vehicule ca soluție universală de sertare. Ascundeți conținutul de privirile indiscrete, creând în același timp spațiu de stocare mai utilizabil și ușor accesibil în vehiculul dvs. Proiectat rezistent atât pentru călătorii pe drum, cât și în afara drumului. Dimensiuni produs: 880 mm (34,6 inchi) L x 940 mm (37 inchi) l x 332 mm (13,1 inchi) H
 • Drawer Mount Kit
  505,00 lei
  Acest kit vă permite să montați un sistem de sertare Front Runner pe vehiculul dvs. unde este disponibilă orice suprafață plană.
 • Drawer Mount Kit / Tall
  655,00 lei
  Acest kit vă permite să montați sistemul de sertar Front Runner atunci când vehiculul dumneavoastră are o buză ridicată la capătul portbagajului.
 • Load Pat Cargo Slide / Large
  9.705,00 lei
  Creați spațiu de depozitare ușor accesibil în vehiculul dvs. pentru unelte, frigidere, frigidere, bagaje, unelte, cutii și multe altele. Acest tobogan de marfă de 1,8 m se potrivește în multe paturi de camionete și alte vehicule ca o soluție „universală” pentru glisiere de marfă. Proiectat rezistent atât pentru condiții de drum, cât și de off-road.
 • Load Pat Cargo Slide / Medium
  8.485,00 lei
  Creați spațiu de depozitare ușor accesibil în vehiculul dvs. pentru unelte, frigidere, frigidere, bagaje, unelte, cutii și multe altele. Acest tobogan de marfă de 1,5 m se potrivește în multe paturi de camionete și alte vehicule ca soluție universală pentru toboganul de marfă. Proiectat rezistent atât pentru condiții de drum, cât și de off-road.
 • Load Pat Cargo Slide / Small
  8.155,00 lei
  Creați spațiu de depozitare ușor accesibil în vehiculul dvs. pentru unelte, frigidere, frigidere, bagaje, unelte, cutii și multe altele. Acest tobogan de marfă de 1,35 m se potrivește în multe paturi de camionete și alte vehicule ca soluție universală pentru tobogane de marfă. Proiectat rezistent atât pentru condiții de drum, cât și de off-road.
 • 6 Cub Pack Drawer / Wide Incl. Cutiees
  8.905,00 lei
  Acest sistem de sertare încuiate bazat pe Cub Pack oferă o soluție cuprinzătoare și practică de depozitare pe vehicul. Cutiile detașabile Cub Pack simplifică organizarea și transportul articolelor depozitate între vehicul și camping, garaj, magazin etc. Acest sertar detașabil pentru cutii poate fi montat într-o varietate de vehicule ca soluție universală de sertar. Proiectat rezistent atât pentru condiții de drum, cât și de off-road. Dimensiuni produs: 1000 mm (39,4 inchi) L x 950 mm (37,4) L x 285 mm (11,2 inchi) H
 • 6 Cub Cutie Drawer w/ Cargo Sliding Top
  6.205,00 lei
  Acest sertar cu pachet de 6 pui cu blat glisant combinat oferă o soluție de depozitare cuprinzătoare și practică. Transportați cu ușurință articolele depozitate între un vehicul și camping, garaj, magazin etc., inclusiv acces ușor la frigidere, frigidere, cutii de viteze și multe altele. Partea superioară glisantă facilitează accesul în acele locuri greu accesibile din portbagaj/patul de încărcare. Proiectat rezistent atât pentru condiții de drum, cât și pentru off-road. Dimensiuni produs: 969 mm (38,1 inchi) L x 940 mm (37 inchi) l x 350 mm (13,8 inchi) H
 • 4 Cub Cutie Drawer / Wide
  3.755,00 lei
  Acest set cu sertar cu 4 cutii / lat oferă o soluție de depozitare cuprinzătoare și practică pentru 4x4-uri, SUV-uri și crossover-uri care au suprafețe de încărcare mai mici decât cele obișnuite. Transportați cu ușurință articolele depozitate între un vehicul și camping, garaj, magazin etc., inclusiv acces ușor la frigidere, frigidere, cutii de viteze și multe altele. Proiectat rezistent atât pentru condiții de drum, cât și pentru off-road. Dimensiuni produs: 653 mm (25,7 inchi) L x 940 mm (37 inchi) L x 261 mm (10,3 inchi) H
 • 4 Cub Cutie Drawer / Narrow
  3.955,00 lei
  Acest sertar cu 4 cutii / kit îngust oferă o soluție de depozitare cuprinzătoare și practică pentru vehiculele 4x4 cu caroserie îngustă, SUV-uri și crossover. Transportați cu ușurință articolele depozitate între un vehicul și camping, garaj, magazin etc., inclusiv acces ușor la frigidere, frigidere, cutii de viteze și multe altele. Proiectat rezistent atât pentru condiții de drum, cât și pentru off-road. Dimensiuni produs: 906 mm (35,7 inchi) L x 696 mm (27,4 inchi) l x 262 mm (10,3 inchi) H
 • 4 Cub Cutie Drawer + Frigider Slide Combo
  9.805,00 lei
  Acest sistem de sertare combinate cu glisiere pentru frigider pentru pachet de 4 pui oferă o soluție de depozitare cuprinzătoare și practică. Transportați cu ușurință articolele depozitate între un vehicul și camping, garaj, magazin etc., inclusiv acces ușor la frigidere, frigidere, cutii de viteze și multe altele. Proiectat rezistent atât pentru condiții de drum, cât și pentru off-road. Dimensiuni produs: 944 mm (37,2 inchi) L x 935 mm (36,8 inchi) l x 618 mm (24,3 inchi) H
 • Mitsubishi Pajero Sport (QE Series) Sump + GearCutie Guard
  2.055,00 lei
  Protejați carterul Mitsubishi Pajero Sports și cutia de viteze împotriva deteriorării. Șuruburi la punctele de montare existente fără modificări necesare.
 • Land Rover Defender Sump Guard (1983-2016)
  2.855,00 lei
  Această placă groasă de aluminiu se montează sub Land Rover Defender și protejează carterul motorului împotriva deteriorării.
 • Land Rover Discovery LR4 (2013-2017) Sump Guard
  3.405,00 lei
  O apărătoare de carter care se montează sub Land Rover Discovery și protejează carterul motorului împotriva deteriorării.
 • FORD Ranger Raptor (2020-2022) Lockable Under Seat Depozitare Compartment
  1.005,00 lei
  Păstrați-vă pașapoartele, numerarul, documentele de călătorie și dispozitivele mobile ferite și încuiate în siguranță în acest seif din oțel, care se potrivește perfect sub scaunele din spate ale cabinei duble Ford Ranger Raptor (2020-2022). Liniște sufletească în orice aventură, garantată.
 • FORD Ranger (2012-2019) Lockable Under Seat Depozitare Compartment
  1.405,00 lei
  Păstrați-vă pașapoartele, numerarul, documentele de călătorie și dispozitivele mobile departe de vedere și încuiate ermetic în acest seif din oțel, situat sub locurile din spate ale Ford Ranger T6 cu cabină dublă. Nu vă faceți griji cu privire la furt în timpul vacanței.
 • Toyota Land Cruiser 76 Under Console Safe
  1.155,00 lei
  Oferă un loc încuiat, sigur și discret pentru depozitarea obiectelor de valoare. Se instalează sub consola centrală OEM, păstrând seiful ferit de vedere.
 • Land Rover Defender (1983-2016) Under Console Safe
  985,00 lei
  Oferă un loc încuiat, sigur și discret pentru depozitarea obiectelor de valoare. Se instalează sub consola centrală montată din fabrică, păstrând seiful ferit de vedere.
 • Toyota Hilux Xtra Cab (2012) Dublu Rear Seat Vehicle Safe
  1.535,00 lei
  Păstrați-vă pașapoartele, numerarul, documentele de călătorie valoroase și dispozitivele mobile departe de vedere și încuiate etanș în acest vehicul din oțel, sub scaun.
 • Toyota Hilux DC (2005-2015) Rear Seat Vehicle Safe
  885,00 lei
  Păstrați-vă pașapoartele, numerarul, documentele de călătorie valoroase și dispozitivele mobile departe de vedere și încuiate etanș în acest vehicul din oțel, sub scaun.
 • 1575mm Slat Add-On Kit
  555,00 lei
  Mai multe șipci pentru mai multă aventură. Adăugați șipci pentru a personaliza tava de suport Front Runner existentă. Creați puncte de montare suplimentare, o suprafață solidă pentru tavă.
 • 1475mm Slat Add-On Kit
  505,00 lei
  Mai multe șipci pentru mai multă aventură. Adăugați șipci pentru a personaliza tava de suport Front Runner existentă. Creați puncte de montare suplimentare, o suprafață solidă pentru tavă.
 • 1425mm Slat Add-On Kit
  505,00 lei
  Mai multe șipci pentru mai multă aventură. Adăugați șipci pentru a personaliza tava de suport Front Runner existentă. Creați puncte de montare suplimentare, o suprafață solidă pentru tavă.
 • 1345mm Slat Add-On Kit
  455,00 lei
  Mai multe șipci pentru mai multă aventură. Adăugați șipci pentru a personaliza tava de suport Front Runner existentă. Creați puncte de montare suplimentare, o suprafață solidă pentru tavă.