Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Sponsorizari

Sponsorizari Steelway

Sponsorizari Off-Road

Steelway.ro alaturi de parteneri a decis sa sponsorizeze diverse echipaje in anul competitional 2023, printre care clubul Udyoffroad Racing Team si echipa COX Off-Road Racing.

Pilotii si copilotii sponsorizati, sunt mereu in fruntea clasamentului Campionatului National de Offroad UXO si ne mandrim cu asta.

Acum suntem doar la inceput, dar experienta dobandita ne va ajuta in urmatorii ani sa promovam cat mai frumos acest sport. 

Steelway este mereu in cautarea de noi oportunitati si pentru orice colaborari, propuneri si cereri de sponsorizare, va rugam sa ne contactati.

Sugestiile se pot exprima la urmatoarele numere de telefon 0759033720 (Daniel) si 0751300490 (Lavinia), suntem deschisi si la discutii directe, echipa Steelway este prezenta, cu mici exceptii, la fiecare etapa de campionat.

Subcategorii

 • Team COX Racing

  Echipajul format din Pilot: Sabo Romulus si Copilot: Savan Rares, originari din judetul Cluj, mai exact din Dej, fac parte din clubului Transsylvania Off Road Club si concureaza impreuna, la categoria Challenge (Standard C).

  Cei doi au inceput sa formeze o echipa pentru inceput la cateva cupe in anii 2018-2019. Desi unele echipaje au peste 20 de ani experienta la nivel competitional, cei doi dupa doar 4 ani au ajuns sa se lupte la podium.

  Cu toate acestea, cei doi si-au facut aparitia pentru prima data in CNOR in anul 2022.

  Echipajul este caracterizat de multa determinare, rabdare si siguranta.

  Pentru a-i cunoaste mai bine pe cei doi, urmariti un scurt interviu de 10 intrebari.

  Promitem sa va placa.

  Deasemenea va invitam sa urmariti un scurt videoclip de prezentare:

   Galerie Foto Team COX :

  DJI_0010-min.jpg

www.steelway.ro

comenzi@steelway.ro | 0751300490