Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Overlanding

Overlanding Steelway, Produse inovative si utile pentru calatoria ta !

Overlanding-ul este activitatea de a calatori, pe orice fel de teren, spre destinații indepartate, in conditii de extreme, obiectivul principal al calatoriei fiind calatoria in sine sau, poate, atingerea unor locatii care, tehnic, nu sunt accesibile oricui.

Pentru a face acest lucru posibil, www.steelway.ro impreuna cu Jackery prin www.jackeryromania.ro, va propun o selectie de echipamente si solutii adecvate expeditiei dvs.

Deasemenea, in aceasta categorie gasiti si produse alte produse off-grid.

"Off grid" poate fi un stil de viață alternativ, sau chiar un alt "sistem". Wikipedia spune că "off grid-eri" se numesc acei oameni care încearcă să trăiască în afara "sistemului". 

Care este diferenta intre off-road si overlanding? Care este diferenta intre overlanding si off-grid?

Gasiti in aceste link-uri mai multe detalii:

Overlanding vs. Off-Roading: Is There Really a Difference? – The Crazy Outdoor Mama

What is Overlanding? Off Grid & Off Road Extreme Camping (alwaysonliberty.com)

Overlanding and off-grid camping (redarcelectronics.com)

Subcategorii

 • Renogy

  Renogy este un furnizor de panouri solare de înaltă calitate, kit-uri solare pentru casa, invertere și produse de încărcare a bateriilor. Compania este situată în US, California, și vinde în întreaga lume. Steel Compliance Group Srl prin www.renogy.ro si www.steelway.ro este unic distribuitor in Romania al produselor Renogy.

  Povestea Renogy

  Din 2010 avem misiunea de a schimba modul în care lumea folosește energia. Ne angajăm să avem un impact de durată asupra planetei prin eliminarea barierelor din calea vieții durabile și a independenței energetice.

  Misiunea noastră este de a susține independența energetică a 50 de milioane de persoane cu produse de energie regenerabilă și fiabil până în anul 2030. 

  Renogie a început ca un mic proiect de către studenții de la Louisiana State University. Cu ajutorul și sprijinul Louisiana Business and Technology Center, Renogy a devenit o companie înfloritoare. Pe măsură ce ne-am dezvoltat, am inovat și ne-am adaptat, misiunea noastră a rămas aceeași. 

  Suntem optimiști că omenirea poate realiza un viitor durabil în care sursele regenerabile de energie se află în centrul aprovizionării noastre cu energie.

  RENOGY ÎNSEAMNĂ INOVARE ȘI ENERGIE REGENERABILĂ

  Suntem într-un moment definitoriu al istoriei. Schimbările climatice și populația globală în creștere ne afectează modul de viață și ne modelează viitorul. Renogy intenționează să fie o forță motrice în spatele impulsului pentru o viață durabilă și independența energetică. În sprijinul acestui efort, gama noastră de produse solare face posibil ca indivizii să-și minimizeze amprenta de carbon prin reducerea nevoii de energie electrică a rețelei.

  Prin intermediul magazinului nostru online Renogy, ne propunem să oferim toate componentele necesare pentru ca utilizatorii să construiască sisteme de energie solară off-grid la prețuri accesibile. Susținem acest efort cu asistență pentru servicii de răspuns rapid și materiale educaționale ușor accesibile.

  Investim continuu în procesul nostru de cercetare și dezvoltare pentru a oferi produse și inovații de vârf în industrie. Alăturați-vă comunității noastre și creați un viitor durabil pentru toți.

 • Helinox

  Fie că este vorba de o aventură cu rucsacul sau pur și simplu de o zi în curte cu prietenii, Helinox are un scaun pentru fiecare ocazie, astfel încât să puteți aduce confort oriunde.

  ACASĂ, ORIUNDE

  Din 2009 Helinox este o companie de design-first, axată exclusiv pe aducerea confortului în aer liber, astfel încât să puteți fi Acasă, Oriunde.

  Mobilierul ar trebui să fie construit pentru a călători, așa că l-am proiectat pe al nostru pentru a fi portabil, durabil și frumos, precum și confortabil. Acest lucru înseamnă că vă puteți relaxa atunci când sunteți backpacking adânc în pădure, ședinței pe un acoperiș urban, lounging la plajă, camping auto, sau pur și simplu stau în curte. Atât de ușor și compact, veți dori să vă aduceți propriul scaun la orice aventură sau adunare.

 • Redleaf

  Infiintata in 2004, Shenzhen Redleaf Technology Co, Ltd este un producător profesionist și exportator, care are ca obiect de activitate proiectarea, dezvoltarea și producția de aparate video si foto outdoor / wildlife observer / Hunting si a produselor conexe acestora. Toate produsele Redleaf respectă standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de piețe diferite din întreaga lume. Redleaf este nisat si nu este un producator chinez clasic care ``face de toate``

  Avand un depozit cu o suprafață de 5000 de metri pătrați si peste 200 de angajați, o cifră anuală de vânzări care depășește douăzeci de milioane de dolari și exportă în prezent 90% din producția noastră la nivel mondial. Facilitățile noastre bine echipate și controlul excelent al calității în toate etapele de producție ne permit să garantăm satisfacția totală a clienților. În plus, compania a primit si certificarea BSCI recent. Ca urmare a produselor noastre de înaltă calitate și a serviciilor pentru clienți remarcabile, au câștigat o rețea globală de vânzări care ajunge în SUA, țări europene precum, Germania, Franta, Spania, Polonia, Romania etc.

 • Ferrino

  Pentru FERRINO calitatea este mai mult decât un detaliu. Compania afirmă că proiectează produse având în vedere nevoile tuturor, pentru utilizatorii profesioniști și neprofesioniști. Brandul italian FERRINO face asta în fiecare zi de mai bine de 150 de ani.

 • Front Runner

  Pe steelway.ro puteti gasi o gama variata de produse ale brandu-lui Front Runner Outfitters!

  Front Runner Outfitters este o companie cu radacini din Africa de Sud si sediul in Johannesburg. Infiintata in 1999, Front Runner a reusit sa dezvolte echipamente si accesorii premium pentru overlanding, camping si drumetii.

  In 20 mai 2021 Front Runner a fost achizitionat de Dometic.

  Povestea continua...

 • Bull Face

  Bull Face este un brand de origine spaniola de accesorii 4x4, avand un raport corect calitate - pret.

  Produsele din gama Bull Face beneficiaza de acreditare europeana si in acest mod beneficiaza de un termen de garantie de 2 ani.

  Pe steelway.ro poti gasi acum o parte din gama Bull Face, cum ar fi corturi hardtop si frigidere auto.

 • 50GradNord

  Cu ajutorul materialelor de înaltă calitate, al know-how-ului și al spiritului inovator, rezolvăm problemele și micile probleme din viața de zi cu zi a rulotei și, astfel, facem călătoriile în rulote și mai confortabile.

  50Grad Nord acum si in Romania.

  Vehiculele servite sunt :

  VW T5 / T6 / T6.1 California

  VW T4 California

  BJ până în 2002

  Mercedes Marco Polo

  Ford Nuggets cu acoperiș pop-up

  Opel Crosscamp Grafik

  Cross Camp

  Vauxhall și Toyota

  CITROEN_CAMPSTER

  Campster / Vanster

  Vehicule cu acoperiș SCA (toate seriile)

  Produsele principale sunt:

  Planșe de dormit și extensii de pat

  Lift pentru cort pe acoperiș/plafon (Ridicați, asamblați și depozitați)

  Vanlife: echipamente, Pentru viața în dubă, camping și overlanding

  Extinderea camperului (Stivuire, depozitare și demontare)

  Igiena mobilă (Spălătorie și dușuri pentru rulote)

  Cutii, Pungi (Așezați, împachetați și organizați)

 • Corturi Auto & Marchize

  Produse de cea mai buna calitate la preturi avantajoase cu livrare rapida la domiciliu. Suntem bucuroși să vă sfătuim cu privire la alegerea dvs. 

  Acum pe Steelway.ro poti gasi o gama variata de corturi compatibile cu masina ta de off-road si nu numai.

  Pentru consultanta, nu ezita sa ne contactezi.

 • Ramda

  Despre Ramda si RamdaPro

  RAMDA este o marcă slovenă de top, cu o tradiție de peste 30 de ani. Face parte din compania ROTAR, care oferă produse de calitate pentru amenajări peisagistice și grădinărit, atât pentru hobby, cât și pentru programul profesional.

  Steel Compliance Group Srl este distribuitor autorizat in Romania al brand-ului. Brand de calitate, european si in continua expansiune. Pentru detalii www.ramdapro.ro 

  RAMDA este o marcă de utilaje de grădină, unelte, echipamente de protecție și accesorii pentru grădină, casă și amenajare peisagistică. Produsele sunt fabricate și dezvoltate în cele mai recunoscute fabrici din întreaga lume. Este renumit pentru calitatea designului și durabilitatea produselor, deoarece se dezvoltă pe cele mai bune materiale, unde nu uită de design și estetică. Toate acestea sunt completate de o echipă de experți în fiecare an.

  Clienții clasează produsele RAMDA printre cele mai populare mărci din programul ecologic datorită designului bun, durabilității și raportului calitate-preț. În amplul său program de vânzări, nu i-a uitat nici pe cei mai tineri pasionați de grădinărit.

  Marca RAMDA este susținută de o echipă de experți cu experiență în service și post-vânzare. RAMDA oferă un bun serviciu post-vânzare cu peste 120 de reparatori autorizați și piese de schimb chiar și după o perioadă de 5 ani.

  RAMDA urmează linia directoare: "Calitatea este prioritatea noastră!".

 • Frigidere Auto & Slidere

  Frigidere Auto 12v, frigidere pentru camion sau rulote, camping, caravane sau overlanding gata de functionare cu 12v, panou solar sau orice alta sursa de energie. 

  Printre brand-urile comercializate de Steelway.ro se numara SnoMaster, Dometic, Arb, Front Runner si Raptor 4x4. 

  Deasemenea, veti gasii sisteme culisante de la brand-uri de succes pentru a va usura accesul la frigiderul auto.

 • Bucatarii Auto| Accesorii

  In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie bucatarii overlanding echipate premium. Bucatariile auto overlanding trebuie sa aibe design inteligent din punct de vedere al optimizarii spatiului. Deseamenea, o bucatarie de overlanding trebuie sa contina multe slidere. 

  Aveti curiozitatea sa explorati bucatariile de overlabding Steelway.ro?

  Printre brandurile propuse amintim: Go-Outside Austria .

  Gasiti mai jos detalii despre topul bucatariilor de overlanding:

  https://www.overlandkitchen.com

 • Alu-Cab

  Alu-Cab are peste 23 de ani de experiență directă în identificarea nevoilor de overlanding și în construirea de produse de înaltă calitate și robuste pentru a satisface aceste nevoi.

  DESPRE ALU-CAB

  În 2000, când Alu-Cab Cape Town (H/O) și-a deschis porțile și a început călătoria noastră, propriile noastre experiențe de călătorie în Africa ne-au învățat că spațiul și greutatea sunt cele două mari obstacole cu care se confruntă orice călător pe uscat. Pentru a rezolva acest aspect, am dezvoltat primul baldachin din aluminiu din toate timpurile - proiectat special pentru călătorii de aventură. Dar dezvoltarea nu s-a oprit aici: și cu cât am rafinat, consolidat și accesorizat mai mult baldachinul, cu atât mai mult ne-am dat seama de potențialul său nelimitat. Compania a crescut de la construcția primului baldachin din aluminiu la o fabrică de producție completă care deservește piața mondială. Producători de produse din aluminiu pentru industria auto, de agrement și comercială

  Fabrica noastră de producție este formată din 14 fabrici cu peste 400 de angajați. Suntem o companie sud-africană autohtonă, care își are unitatea de producție completă cu sediul în Ottery, Cape Town. Gama noastră de produse Alu-Cab este distribuită în 73 de țări.

  Alu-Cab Canopy este un design de pionierat și primul baldachin de aventură din aluminiu realizat vreodată. Este coloana vertebrală a Alu-Cab, este locul în care a început călătoria noastră și este locul în care majoritatea celor care călătoresc pe uscat își încep călătoria.

  Explorați mai departe cu un echipament de aventură bazat pe vehicul care vă duce mai departe. Fie că doriți să începeți cu un baldachin din aluminiu și o configurație de cort cu acoperiș dur sau doriți să găsiți camperul perfect, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția supremă pentru overland.

  "CARE ESTE CEL MAI BUN VEHICUL PENTRU OVERLANDING?"

  Nicio dezbatere la marginea focului nu aprinde atâția cărbuni ca aceasta, dar în ciuda așa-numitei liste A de vehicule (Land Cruiser, Defender, Wrangler și Gelandewagen), adevăratul "vehicul de teren suprem" este...

  Ei bine, vom ajunge la asta mai târziu - dar am constatat că, în rândul clienților noștri, cei care călătoresc cel mai mult și mai departe sunt, în general, cei care păstrează lucrurile simple, ușoare și versatile.

  Astăzi, după ce am construit zeci de mii de copertine Alu-Cab care au călătorit în toate colțurile lumii, considerăm acum copertinele noastre ca fiind piatra de temelie a evoluției care a dus la multe alte produse din gama noastră, inclusiv cele două cele mai populare: Cortul Shadow Awn de 270º și Gen 3.1 Expedition Tent.

  Desigur, ne-ar plăcea să ne revendicăm meritele, dar călătoria noastră Alu-Cab este datorată vouă, susținătorii noștri. La propriu, milioane de kilometri de off-road au fost parcurși în Africa, Australia, Europa și America: trasee nesfârșite create de o comunitate de utilizatori Alu-Cab care contribuie la brand cu experiența lor de călătorie, feedback-ul lor despre produse și listele de dorințe care arată ce ar putea lipsi de pe piață. Nicio companie individuală nu ar putea egala acest nivel de testare pe teren bazată pe comunitate.

  Alu-Cab este unul dintre puținii, dacă nu chiar singurul producător de produse Overland din lume care oferă o soluție completă în diferite formate, ceea ce permite centrelor de montaj din întreaga lume să ofere soluții complete la cheie utilizând o singură marcă. Inovația este MOTIVATIA ALU-CAB.

  About Alu-Cab | Alu-Cab Global

 • Bison Gear

  Despre Bison Gear

  Bison Gear a fost creată din pasiunea de a se abate de la fabrica de fierăstrău și de a explora căile care nu sunt evidente. Suntem o familie care iubește off-road-ul, îi plac călătoriile cu cortul "în sălbăticie" și știe cum poate arăta realitatea călătoriei. 

  Vrem să fim aproape, la îndemână, să avem la îndemână fiecare accesoriu, lucru, cutie de scule necesare. Să te simți în mașină ca acasă. La urma urmei, petreceți mult timp în ea în expediții. Poți fi sigur că la noi îți vei organiza spațiul pentru bagaje în felul tău. Călătoria off-road este organizată în funcție de tine și de nevoile tale. Pentru că, deși împărtășim o pasiune pentru off-road, fiecare dintre noi are obiceiuri diferite și "cel mai important lucru..." diferit. Dacă aveți nevoie de cafea dimineața - două mișcări și aveți tot ce vă trebuie pentru ca lichidul aromat să fie chiar în ceașcă. Fără un duș seara, nu veți putea adormi? Nici o problemă. Trusa de prim ajutor? Extinctor de incendiu? O chiflă pentru a salva burta care mârâie după 4 ore de urcat în vârf de munte? O lanternă? Atunci apare Bison și te întreabă ce vrei, ca să nu simți că ai pierdut timpul, să nu te simți dezgustat după cearta despre unde este lopata. Ca să ajungi la cea mai dificilă destinație și să ai în mână ceea ce ai nevoie.

Sunt 2592 produse.

Se afiseaza 1-100 din 2592 produs(e)

Filtre active

 • Perna overlanding/camping cu memorie, Sleep...
  • Nou
  Perna overlanding/camping cu memorie, Sleep...
  600,00 lei

  Perna Home Memory cu filtru PneumaPure® este o inovație în domeniul sănătății, fiind 100% antialergică și rezistentă la apă. Perna SleepAngel® este o pernă confortabilă, de susținere și mereu curată ca nouă datorită tehnologiei unice.

 • Perna overlanding sau camping, 50x70,...
  • Nou
  Perna overlanding sau camping, 50x70,...
  530,00 lei

  Perna Home Classic este recomandată pentru persoanele cu alergii și astm sau cu probleme de piele, pentru sportivii de elită pentru recuperare sau pentru oricine apreciază importanța unui somn sănătos într-un mediu curat.

 • Organizator Shewolf Mercedes G luneta
  • Nou
  Organizator Shewolf Mercedes G luneta
  800,00 lei

  Cere catalogul Shewolf: Suzuki, Land Rover, Jeep, Nissan, Dacia si multe altele! Pozele sunt de prezentare!

  Cere oferta comenzi@steelway.ro!!! 0040759033720

  Echipamentele pe care le oferim vă permit să transformați rapid o mașină obișnuită într-o rulotă de overlanding, fiind, de asemenea, o completare perfectă pentru caroseriile deja existente ale mașinilor de expediție, ale furgonetelor, ale minicopterelor și ale vehiculelor de teren. Toate produsele sunt fabricate în POLONIA din materiale de cea mai bună calitate disponibile în lume.

 • SHEWOLF Organizator de geamuri spate Nissan...
  • Nou
  SHEWOLF Organizator de geamuri spate Nissan...
  900,00 lei

  Cere catalogul Shewolf: Suzuki, Land Rover, Jeep, Nissan, Dacia si multe altele! Pozele sunt de prezentare!

  Cere oferta comenzi@steelway.ro!!! 0040759033720

  Echipamentele pe care le oferim vă permit să transformați rapid o mașină obișnuită într-o rulotă de overlanding, fiind, de asemenea, o completare perfectă pentru caroseriile deja existente ale mașinilor de expediție, ale furgonetelor, ale minicopterelor și ale vehiculelor de teren. Toate produsele sunt fabricate în POLONIA din materiale de cea mai bună calitate disponibile în lume.

 • Organizator de expediție realizat de Shewolf...
  • Nou
  Organizator de expediție realizat de Shewolf...
  620,00 lei

  Organizator de expediție realizat de Shewolf dedicat lui Nissan Patrol Y61 cu 5 uși

  Cere catalogul Shewolf: Suzuki, Land Rover, Jeep, Nissan, Dacia si multe altele! Pozele sunt de prezentare!

  Cere oferta comenzi@steelway.ro!!! 0040759033720

  Echipamentele pe care le oferim vă permit să transformați rapid o mașină obișnuită într-o rulotă de overlanding, fiind, de asemenea, o completare perfectă pentru caroseriile deja existente ale mașinilor de expediție, ale furgonetelor, ale minicopterelor și ale vehiculelor de teren. Toate produsele sunt fabricate în POLONIA din materiale de cea mai bună calitate disponibile în lume.

 • Organizator de expediție realizat de Shewolf...
  • Nou
  Organizator de expediție realizat de Shewolf...
  900,00 lei

  Steelway.ro este distribuitorul oficial al Shewolf in Romania. 

  Cere catalogul Shewolf: Suzuki, Land Rover, Jeep, Nissan, Dacia si multe altele! Pozele sunt de prezentare!

  Cere oferta comenzi@steelway.ro 0040759033720

  Echipamentele pe care le oferim vă permit să transformați rapid o mașină obișnuită într-o rulotă, fiind, de asemenea, o completare perfectă pentru caroseriile deja existente ale mașinilor de expediție, ale furgonetelor, ale minicopterelor și ale vehiculelor de teren. Toate produsele sunt fabricate în POLONIA din materiale de cea mai bună calitate disponibile în lume.

 • Organizator de expediție realizat de Shewolf...
  • Nou
  Organizator de expediție realizat de Shewolf...
  620,00 lei

  Steelway.ro este distribuitorul oficial al Shewolf in Romania. 

  Cere catalogul Shewolf: Suzuki, Land Rover, Jeep, Nissan, Dacia si multe altele! Pozele sunt de prezentare!

  Cere oferta comenzi@steelway.ro 0040759033720

  Echipamentele pe care le oferim vă permit să transformați rapid o mașină obișnuită într-o rulotă de overlanding, fiind, de asemenea, o completare perfectă pentru caroseriile deja existente ale mașinilor de expediție, ale furgonetelor, ale minicopterelor și ale vehiculelor de teren. Toate produsele sunt fabricate în POLONIA din materiale de cea mai bună calitate disponibile în lume.

 • Rezervoare suplimentare off-road Long Ranger
  • Nou
  Rezervoare suplimentare off-road Long Ranger
  1,00 lei

  Gama de rezervoare suplimentare Long Ranger rezolva o problema foarte serioasa: O rezerva de combustibil generoasa in vehicul pe parcursul unei calatorii departe de civilizatie este absolut necesara. Pe langa asta are avantaje si in utilizare de zi cu zi: autonomia vehiculului se mareste semnificativ si astfel se pot evita opririle dese si lungi pentru alimentare, care ar aparea poate in momente nepotrivite, sau pur si simplu apar mai multe variante pentru cautarea benzinariilor potrivite.

  Video de prezentare : https://youtu.be/O5ioV46djOM

 • Camera ARB Ensuite, Podea Inclusa, Ideal pentru...
  • Nou
  Camera ARB Ensuite, Podea Inclusa, Ideal pentru...
  2.330,00 lei

  3x locații de montare a capului de duș; acoperiș, Velcro pe peretele din spate, cârlige pe peretele din spate

  Spațiu amplu de depozitare - 5x buzunare în total

  Acoperiș integrat cu arc central

 • Stingator FSS, 50 secunde, 25.9 cm, 215 grame,...
  • Nou
  Stingator FSS, 50 secunde, 25.9 cm, 215 grame,...
  350,00 lei

  Timp de emisie: 50 de secunde

  Lungime: 25,9 cm

  Diametru: 3,3 cm

  Greutate: 215 grame

 • Stingator FSS 100 Sec, 31 cm, 365g, FSS
  • Nou
  Stingator FSS 100 Sec, 31 cm, 365g, FSS
  500,00 lei

  Model FSS 100 sec

  Timp de emisie: 100 de secunde

  Lungime: 31 cm

  Diametru: 4,0 cm

  Greutate: 365 de grame

 • Stingator Model FSS 50 secunde, NEW, FSS
  • Nou
  Stingator Model FSS 50 secunde, NEW, FSS
  350,00 lei

  Timp de emisie: 50 de secunde

  Lungime: 26,7 cm

  Diametru: 4,0 cm

  Greutate: 260 de grame

 • Bete trekking Helinox, Seira RIDGELINE sau...
  • -10%
  • Nou
  Bete trekking Helinox, Seira RIDGELINE sau...
  0,90 lei -10% 1,00 lei

  Helinox produce unele dintre cele mai ușoare bețe de trekking disponibile. Proiectați cu grijă folosind cel mai bun aliaj din lume pentru secțiunile de stâlp - TH72M de la DAC - bețele de trekking Helinox vă oferă rezistență maximă pentru o greutate minimă.

  Gama completa si toata colectia mai jos:

  Trekking Poles | Helinox EU | Helinox Europe

  Contactati echipa Steelway.ro 

 • Scaun camping copii...si nu doar/90 de kg,...
  • -10%
  • Nou
  Scaun camping copii...si nu doar/90 de kg,...
  405,00 lei -10% 450,00 lei

  SCAUNUL MINI CARE MERGE PESTE TOT

  Ambalat în sacul său de transport, Chair One Mini măsoară doar 3 x 4 x 10. Aceasta este cam de mărimea unei sticle de apă, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru excursii cu rucsacul în spate, excursii cu motocicleta, excursii cu vâsle și aventuri cu bicicleta.

  Cere oferta HELINOX la Steelway.ro

  Pentru oferte si pachete personalizate va rog sa ne contactati 0759033720

 • Masa camping, Tactical Table Helinox, diferite...
  • Nou
  Masa camping, Tactical Table Helinox, diferite...
  850,00 lei

  Masa tactică de inspirație utilitară oferă stabilitate și suport superior, rămânând în același timp extrem de ușoară și ușor de împachetat.

  Cere oferta HELINOX de la Steelway.ro si profita de reduceri!

  Cere oferta personalizata!

 • Patura scaun + gluga ,TOASTY SAVANNA CHAIR,...
  • Nou
  Patura scaun + gluga ,TOASTY SAVANNA CHAIR,...
  710,00 lei

  Conceput pentru a te inveli și a privi stelele. Toasty este un încălzitor de scaun cu o glugă integrată și aripi care vă înfășoară pentru un confort de lux.

  Toasty folosește izolație sintetică reciclată într-o construcție cu deflector și o căptușeală din fleece în aripi pentru a vă menține cald toată noaptea.

  Cere oferta HELINOX.

  Steelway.ro este distribuitor oficial in Romania al brand-ului HELINOX.

 • TACTICAL SUNSET CHAIR, 5 Ani garantie, Diverse...
  • -10%
  • Nou
  TACTICAL SUNSET CHAIR, 5 Ani garantie, Diverse...
  891,00 lei -10% 990,00 lei

  Scaunul Tactical Sunset este construit cu un spătar înalt pentru un sprijin sporit și picioare mai lungi, astfel încât să stați mai sus de sol. Acest confort sporit este combinat cu rezistența și durabilitatea liniei de inspirație militară.

  Cere oferta HELINOX la Steelway.ro

 • PERSONAL SHADE de la HELINOX, Umbrar scaun,...
  • -10%
  • Nou
  PERSONAL SHADE de la HELINOX, Umbrar scaun,...
  396,00 lei -10% 440,00 lei

  PERSONAL SHADE de la HELINOX, Umbrar scaun, diferite culori

  **Compatibil cu Chair One, Chair One L, Chair One XL, Chair Two, Sunset Chair, Beach Chair, Incline Festival Chair, Playa and Savanna Chair. Compatible with chairs made from 2018 onwards.**

  Personal Shade oferă protecție împotriva soarelui cu un design inteligent și minimalist.

  Cere oferta HELINOX de la Steelway.ro

  Gama completa pe www.helinox.eu

 • Pat COT MAX CONVERTIBLE / doua culori...
  • -10%
  • Nou
  Pat COT MAX CONVERTIBLE / doua culori...
  2.151,00 lei -10% 2.390,00 lei

  Mai lat și mai lung, Cot Max adaugă 7 cm în plus la lățime și 20 cm la lungime, păstrând în același timp designul aerodinamic și performanța de ambalare.

  Specificatii in poze.

  Scrieti va rog in comentariu la comanda culoarea dorita!

  Toata oferta HELINOX la Steelway.ro

  Cere oferta de pret si reduceri pentru HELINOX!

 • Pat HIGH COT ONE Regular / Long, Helinox,...
  • -10%
  • Nou
  Pat HIGH COT ONE Regular / Long, Helinox,...
  1.980,00 lei -10% 2.200,00 lei

  Pat HIGH COT ONE Regular / Long, Helinox, pentru aventuri MOTO sau Trekking

  Dormiți un pic mai aproape de stele - și mai departe de pământul rece și tare. Aceasta aduce tot ceea ce oferă un pat de campanie Helinox - apoi îl ridică. Ușor de împachetat, este pătuțul de camping perfect, asigură un somn confortabil în excursii cu motocicleta, excursii de pescuit sau în camping. 

  Pretul afisat este pentru HIGH COT ONE REGULAR!

  Pretul pentru HIGH COT ONE LONG este de : 2400 RON TVA INCLUS

  Scrieti in descriere produsul dorit!

  Cere oferta HELINOX la Steelway.ro 

 • Pat foarte usor 1.2 kg, LITE COT, Helinox,...
  • -10%
  • Nou
  Pat foarte usor 1.2 kg, LITE COT, Helinox,...
  1.350,00 lei -10% 1.500,00 lei

  Pat foarte usor 1.2 kg, Cot Light, Helinox, pentru aventuri Moto sau trekking

 • Lumina de lucru ARB Horizon Work,500LM AND 3200...
  • Nou
  Lumina de lucru ARB Horizon Work,500LM AND 3200...
  850,00 lei

  Lumina de lucru ARB Horizon Work Light are un încărcător wireless inclus și este compatibilă cu multe dispozitive inteligente wireless, încărcate prin intermediul unui cablu USB de tip C. Încărcarea wireless pentru lumina de lucru ARB Horizon face ca încărcarea să fie la fel de simplă ca și cum ai plasa lumina de lucru pe baza de încărcare și ai lăsa-o să se încarce automat până la starea completă, fără a mai conecta cabluri sau a mai căuta cablul

 • Proiector Camping ARB, ARB HORIZON FLOOD LIGHT...
  • Nou
  Proiector Camping ARB, ARB HORIZON FLOOD LIGHT...
  829,00 lei

  Proiector ARB Area este excelentă pentru iluminarea suplimentară în jurul taberei, pentru o lumină suplimentară pentru Navi în timpul deplasărilor de noapte sau pentru acele defecțiuni nefericite. A avea posibilitatea de a încărca bateria și de a face să funcționeze lumina în același timp este un mare plus pentru a retrage limitele capacității bateriei

 • ARB FIREPIT 600X480X300, Vatra de foc ARB
  • Nou
  ARB FIREPIT 600X480X300, Vatra de foc ARB
  1.670,00 lei

  Vatra de foc: oțel REDCOR® de 3 mm

  Placă de grătar: oțel moale de 4 mm

  Vă rugăm să rețineți:

  Oțelul REDCOR® este o nouă clasă de oțel care nu ruginește, ci se îmbracă într-o patină frumoasă.

  Prin urmare, "aspectul îmbătrânit" este intenționat și nu este un motiv de plângere.

  Dimensiunea ambalajului (LxLxA): 600x300x35mm

  Bolul de foc este format din 5 plăci și se asamblează fără unelte.

 • Lumina ARB pentru cort, 12V LED, cu USB & CIG 25MM
  • Nou
  Lumina ARB pentru cort, 12V LED, cu USB & CIG 25MM
  370,00 lei

  Cu o putere de 300 de lumeni, această lampă cu LED-uri asigură suficientă lumină în cortul de acoperiș sau sub marchiză. Consumul este mai mic de 1 amperiu și are o protecție împotriva stropilor de apă conform IP54

  Compatibil cu corturile ARB dar si ale corturi.

  Vedeti oferta de corturi auto si marchize Steelway.ro in categoria: Overlanding 》 Corturi si Marchize

 • Cort ARB Skydome SWAG, Single, 2100 x 900x 850
  • Nou
  Cort ARB Skydome SWAG, Single, 2100 x 900x 850
  2.770,00 lei

  Este mare, spațioas și cât se poate de confortabil. Cort ARB SkyDome vine direct din cutie și este gata de utilizare.

  Patul din poza 4 nu este inclus si il gasiti la produse conexe mai jos in descriere.

  Are 11 KG.

  Video cu produsul

 • Suport prindere canistra off-road 5l,7l,10l,15l...
  • Nou
  Suport prindere canistra off-road 5l,7l,10l,15l...
  150,00 lei

  Descoperiți soluția perfectă pentru a vă asigura că aveți întotdeauna combustibilul necesar în aventurile off-road. Suportul nostru de prindere pentru canistre de 5, 7, 10, 15 și 20 de litri este versatil și durabil, garantând că veți rămâne în mișcare, indiferent de teren. Cu montaj ușor și design inteligent, acest suport este partenerul esențial pentru călătoriile dumneavoastră off-road.

 • Canistra transport combustibil benzina 10L din...
  • Nou
  Canistra transport combustibil benzina 10L din...
  250,00 lei

  Canistra transport combustibil benzina 10L din pastic pentru off road

 • Canistra 20L transport benzina pentru off...
  • Nou
  Canistra 20L transport benzina pentru off...
  350,00 lei

  Canistra off-road pentru combustibil 20L 

 • Canistra apa/benzina 5L din plastic pentru off...
  • Nou
  Canistra apa/benzina 5L din plastic pentru off...
  185,00 lei

  Canistra transport apa/benzină pentru off-road 5L 

 • Suport pentru canistra universala 10-20l off-road
  • Nou
  Suport pentru canistra universala 10-20l off-road
  250,00 lei

  Suport pentru canistra universala 10-20l off-road

 • Canistra transport benzina 20L din metal
  • Nou
  Canistra transport benzina 20L din metal
  200,00 lei

  Canistra transport benzina 20L din metal

 • Panou Universal Extra Large Molle Panel,...
  • Nou
  Panou Universal Extra Large Molle Panel,...
  665,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou Universal Mediu 500x225 Molle Panel,...
  • Nou
  Panou Universal Mediu 500x225 Molle Panel,...
  270,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou MOLLE, 4Runner Cargo Barier (only), Bison...
  • Nou
  Panou MOLLE, 4Runner Cargo Barier (only), Bison...
  715,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Plasa montaj plafon cu kit de montare,...
  • Nou
  Plasa montaj plafon cu kit de montare,...
  415,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Plasa pentru plafon interior, Land Cruiser 80-...
  • Nou
  Plasa pentru plafon interior, Land Cruiser 80-...
  425,05 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set montaj suporti placi de recuperare,...
  • Nou
  Set montaj suporti placi de recuperare,...
  438,90 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou de tip Cargo barrier LC120/GX470 (only),...
  • Nou
  Panou de tip Cargo barrier LC120/GX470 (only),...
  700,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set suporti marchiza cu sistem de montare...
  • Nou
  Set suporti marchiza cu sistem de montare...
  548,90 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Raft de expeditie si organizare, 4Runner 5g....
  • Nou
  Raft de expeditie si organizare, 4Runner 5g....
  745,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set suporti pentru montat lumini suplimentare,...
  • Nou
  Set suporti pentru montat lumini suplimentare,...
  220,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou de tip Cargo barrier LC150/GX460 (only),...
  • Nou
  Panou de tip Cargo barrier LC150/GX460 (only),...
  700,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set 4Runner 5g. Rafturi si set de panouri,...
  • Nou
  Set 4Runner 5g. Rafturi si set de panouri,...
  2.400,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Interior MOLLE Panels for Toyota 4Runner 5 gen...
  • Nou
  Interior MOLLE Panels for Toyota 4Runner 5 gen...
  825,00 lei
  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro
 • Interior MOLLE Panels for Toyota 4Runner 5 gen...
  • Nou
  Interior MOLLE Panels for Toyota 4Runner 5 gen...
  825,00 lei
  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro
 • Panou Molle, ultra usor, aluminiu, 4R Hatch...
  • Nou
  Panou Molle, ultra usor, aluminiu, 4R Hatch...
  700,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Separator portbagaj, overlanding, Trunk...
  • Nou
  Separator portbagaj, overlanding, Trunk...
  748,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Diff Breather Kit, Bison Gear
  • Nou
  Diff Breather Kit, Bison Gear
  324,50 lei
  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro
 • Panou Universal MARE 660X360, Molle Panel,...
  • Nou
  Panou Universal MARE 660X360, Molle Panel,...
  625,00 lei
  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro
 • Set cargo cu panouri, raft si paravan animale...
  • Nou
  Set cargo cu panouri, raft si paravan animale...
  2.425,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set de doua bucati, montaj lumini (fara...
  • Nou
  Set de doua bucati, montaj lumini (fara...
  220,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Curea pentru suportul universal pentru roata de...
  • Nou
  Curea pentru suportul universal pentru roata de...
  40,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Suport antena CB Radio Bracket LC150/GX460,...
  • Nou
  Suport antena CB Radio Bracket LC150/GX460,...
  90,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Geanta FJ Dash Pouch, Bison Gear
  • Nou
  Geanta FJ Dash Pouch, Bison Gear
  305,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Raft pentru FJ Crusier Shelf (only), Bison Gear
  • Nou
  Raft pentru FJ Crusier Shelf (only), Bison Gear
  1.145,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou portbagaj, MOLLE Panel GX460/LC150...
  • Nou
  Panou portbagaj, MOLLE Panel GX460/LC150...
  775,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou exterior MOLLE, compatibil ROTOPAX, Panel...
  • Nou
  Panou exterior MOLLE, compatibil ROTOPAX, Panel...
  775,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou de tip MOLLE, usa portbagaj, pentur Jeep...
  • Nou
  Panou de tip MOLLE, usa portbagaj, pentur Jeep...
  1.291,50 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou interior, dash mounting platform for FJ...
  • Nou
  Panou interior, dash mounting platform for FJ...
  345,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou interior, Dash mounting platform for FJ...
  • Nou
  Panou interior, Dash mounting platform for FJ...
  445,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou exterior, MOLLE Panel FJ Cruiser Stanga,...
  • Nou
  Panou exterior, MOLLE Panel FJ Cruiser Stanga,...
  775,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou Extern MOLLE Panel FJ Cruiser Dreapta,...
  • Nou
  Panou Extern MOLLE Panel FJ Cruiser Dreapta,...
  775,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou extern MOLLE LC120/GX470, Dreapta, Lexus,...
  • Nou
  Panou extern MOLLE LC120/GX470, Dreapta, Lexus,...
  775,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou Extern MOLLE Panel, compatibil RotoPax,...
  • Nou
  Panou Extern MOLLE Panel, compatibil RotoPax,...
  775,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Organizator de usa LC120/GX470 tacamuri, Bison...
  • Nou
  • Produs fara stoc
  Organizator de usa LC120/GX470 tacamuri, Bison...
  310,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Organizator usa pentru tacamuri LC120/GX470 3...
  • Nou
  Organizator usa pentru tacamuri LC120/GX470 3...
  310,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Raft organizator interior Nissan Patrol y61,...
  • Nou
  Raft organizator interior Nissan Patrol y61,...
  795,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou inlocuitor pentru usa LC120/GX470, Bison...
  • Nou
  Panou inlocuitor pentru usa LC120/GX470, Bison...
  210,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou tip MOLLE usa portbagaj Lexus GX, FJ...
  • Nou
  Panou tip MOLLE usa portbagaj Lexus GX, FJ...
  1.245,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set Panou FJ Cruiser plafon superior interior +...
  • Nou
  Set Panou FJ Cruiser plafon superior interior +...
  1.945,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set Raft FJ Cruiser + Panou, tip Molle Bison Gear
  • Nou
  Set Raft FJ Cruiser + Panou, tip Molle Bison Gear
  1.945,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Raft superior pentru plafon Pajero 4, fara...
  • Nou
  Raft superior pentru plafon Pajero 4, fara...
  745,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Raft plafon interior, Roof shelf LC100, Bison Gear
  • Nou
  Raft plafon interior, Roof shelf LC100, Bison Gear
  795,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set panouri dreapta -stanga ornamentale Patrol...
  • Nou
  Set panouri dreapta -stanga ornamentale Patrol...
  525,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set doua balamale 0.8mm, Lexus GX470, LC 120...
  • Nou
  Set doua balamale 0.8mm, Lexus GX470, LC 120...
  22,50 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Set panouri aluminiu usa, fara gaurire, Patrol...
  • Nou
  Set panouri aluminiu usa, fara gaurire, Patrol...
  600,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou MOLLE stanga Panel FJ Cruiser, pentru...
  • Nou
  Panou MOLLE stanga Panel FJ Cruiser, pentru...
  445,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou dreapta , fara gaurire, de tip MOLLE...
  • Nou
  Panou dreapta , fara gaurire, de tip MOLLE...
  445,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou dreapta geam, tip MOLLE Panel FJ Cruiser...
  • Nou
  Panou dreapta geam, tip MOLLE Panel FJ Cruiser...
  445,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou plafon interior, Nissan Patrol Y60, Bison...
  • Nou
  Panou plafon interior, Nissan Patrol Y60, Bison...
  845,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panouri interior organizare, de tip MOLLE Panel...
  • Nou
  Panouri interior organizare, de tip MOLLE Panel...
  548,90 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou interior organizare MOLLE Panel...
  • Nou
  Panou interior organizare MOLLE Panel...
  548,90 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Raft superior si panou portbagaj, LC150/GX460...
  • Nou
  Raft superior si panou portbagaj, LC150/GX460...
  1.445,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Raft interior spate, LC150/GX460, Bison Gear
  • Nou
  Raft interior spate, LC150/GX460, Bison Gear
  745,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou Universal Molle Panel Regular steel -...
  • Nou
  Panou Universal Molle Panel Regular steel -...
  145,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou Universal Small Molle Panel Stainless...
  • Nou
  Panou Universal Small Molle Panel Stainless...
  135,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou de tip MOLLE Panel LC100 Dreapta, Bison Gear
  • Nou
  Panou de tip MOLLE Panel LC100 Dreapta, Bison Gear
  625,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Suport baterie suplimentara, Battery bracket...
  • Nou
  Suport baterie suplimentara, Battery bracket...
  425,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Raft suplimentar, fara gaurire, Roof Shelf...
  • Nou
  Raft suplimentar, fara gaurire, Roof Shelf...
  745,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Raft suplimentar Roof Shelf LC j80/Lexus LX...
  • Nou
  Raft suplimentar Roof Shelf LC j80/Lexus LX...
  795,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou de tip MOLLE Panel LC j80 Dreapta, Negru,...
  • Nou
  Panou de tip MOLLE Panel LC j80 Dreapta, Negru,...
  650,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou de tip MOLLE Panel LC j80, negru stanga,...
  • Nou
  Panou de tip MOLLE Panel LC j80, negru stanga,...
  650,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Panou de tip MOLLE, pentru geam, LC120/GX470...
  • Nou
  Panou de tip MOLLE, pentru geam, LC120/GX470...
  525,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • MOLLE Panel LC120/GX470 Left
  • Nou
  MOLLE Panel LC120/GX470 Left
  525,00 lei
  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro
 • Slider frigider AUTO, Fridge slide / Cargo...
  • Nou
  Slider frigider AUTO, Fridge slide / Cargo...
  775,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Slider frigider auto, Fridge slide / Cargo...
  • Nou
  Slider frigider auto, Fridge slide / Cargo...
  745,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Suport Universal roata de rezerva, Bison Gear
  • Nou
  Suport Universal roata de rezerva, Bison Gear
  295,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro

 • Suport antena radio, CB Radio Bracket...
  • Nou
  Suport antena radio, CB Radio Bracket...
  90,00 lei

  Produs oferit in colaborare cu Bison-Gear din Polonia. Va rugam sa ne contactati pentru toata gama de accesorii pentru overlanding oferita de Bison Gear. Cere oferta Bison Gear la Steelway.ro | 0751300490 | 0759033720 | comenzi@steelway.ro