Overlanding

Overlanding

Overlanding-ul este activitatea de a calatori, pe orice fel de teren, spre destinații indepartate, in conditii de extreme, obiectivul principal al calatoriei fiind calatoria in sine sau, poate, atingerea unor locatii care, tehnic, nu sunt accesibile oricui.

Pentru a face acest lucru posibil, Steelway.ro impreuna cu Jackeryromania.ro, va propun o selectie de echipamente si solutii adecvate expeditiei dvs.

Deasemenea, in aceasta categorie gasiti si produse alte produse off-grid.

"Off grid" poate fi un stil de viață alternativ, sau chiar un alt "sistem". Wikipedia spune că "off grid-eri" se numesc acei oameni care încearcă să trăiască în afara "sistemului". 

Subcategorii

 • Go-Outside

  Go-Outside este o companie de echipamente de exterior din Austria. Prin mulți ani de experiență în camping și plăcerea de a campa, ei testează în mod natural toate produsele pentru simplitate, funcționare și durabilitate.

  Astfel, Go-Outside garantează produse extraordinare care vă vor oferi ție și familiei tale plăcere pentru o lungă perioadă de timp!

  Simplitatea este scopul!

  Go-Outside produsele sunt realizate manual și folosim doar materiale de înaltă calitate și potrivite pentru exterior.

 • Pieps

  Compania austriacă PIEPS GmbH este lider mondial în tehnologie privind fabricarea de transceivere de avalanșă. Din 1972 compania dezvoltă, produce și vinde produse pentru siguranța alpină.

  Baza succesului este colaborarea strânsă cu utilizatori și tehnicieni alpini, avand propriul departament de cercetare și dezvoltare dar si o unitate competență de producție in Lebring/Austria

 • Primus

  La Primus avem ambiția de a oferi iubitorilor de aer liber, ca și noi, libertatea de a explora. Este o aspirație care ne oferă o viziune foarte simplistă asupra vieții - că fiecare zi este o potențială aventură, că spiritul de aventură poate face o zi de humdrum într-o zi mare.

  Mai mult decât escaladarea Everestului sau drumeția prin Mongolia, pentru noi, înseamnă că aventura este o plimbare umilă în pădure, un picnic la plajă, o singură scânteie de imaginație. Din acest motiv, ne-am petrecut ultimii 125 de ani dedicați ingineriei și perfecționării echipamentelor de gătit în aer liber pentru aventuri de orice dimensiune. Pentru că, mari sau mici, credem că aventurile încep de la o masă bună. Pentru că mâncarea ne alimentează corpul și mâncarea ne inspiră imaginația. Cea mai recentă gamă de focuri de tabără este dedicată acestor credințe. Pentru că fiecare zi merită aventură, pentru că fiecare zi poate fi o zi minunată, pentru că atunci când te-ai hrănit bine astăzi poate fi orice îți dorești să fie.

 • Warbonnet

  Warbonnet Outdoors producator American de hamace premium in stil Army. Acestea oferă tot ce ai nevoie din lumea hamacului agățat, inclusiv hamace, prelate, pilote de top și sisteme de suspensie.

  Warbonnet Outdoors construiește sisteme de somn ușoare, de top, cu fiecare produs proiectat în mod unic, având în vedere necesitatile clientului. Designul modular vă permite să combinați diferite hamace și accesorii împreună pentru a crea un sistem vezicul. 

  Warbonnet Outdoors este inventatorul foarte popular Blackbird Hammock, Eldorado Hammock, Ridgerunner și Wooki Under Quilts & Diamondback quilts de top. 

  Gasiti aici poze de la clienti : Pictures of Hammocks and Tarps | Customer Photos | Warbonnet Outdoors

  Acum si pe Steelway.ro cu o gama variata de hamace profesionale, cu sisteme de izolare, unele dintre ele facand fata cu brio si temperaturilor foarte scazute pe timp de Iarna

 • Sawyer

  Din 1984, Sawyer Products a oferit cele mai bune si avansate soluții tehnologice pentru protecția împotriva soarelui, inspecte si pentru apa curata; de la kituri de prim ajutor dezvoltate pentru utilizarea in salbaticie până la cele mai noi repellente topice împotriva insectelor care utilizează tehnologia lipozomilor eliberați în timp.

  Sawyer este dedicat în mod special eliminării a două dintre cele mai mari cauze de deces din lume: apa infectata și mușcăturile de țânțari.

  Sawyer a achiziționat Coulston Products în 1999, compania care a ajutat la dezvoltarea utilizării permetrinului, un tratament împotriva insectelor pentru îmbrăcăminte care oferă protecție trupelor americane și entuziaștilor în aer liber și a fost adaptat pentru a fi utilizat pe plasele de țânțari acum utilizate pe scară largă în Africa, salvând milioane de vieți. Compania a încheiat un parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a efectua studiile subiacente care au dus la utilizarea pe scară largă a repellentului pe plasele de țânțari.

 • Renogy

  Renogy este un furnizor de panouri solare de înaltă calitate, kit-uri solare pentru casa, invertere și produse de încărcare a bateriilor. Compania este situată în US, California, și vinde în întreaga lume. Steel Compliance Group Srl prin www.renogy.ro si www.steelway.ro este unic distribuitor in Romania al produselor Renogy.

  Povestea Renogy

  Din 2010 avem misiunea de a schimba modul în care lumea folosește energia. Ne angajăm să avem un impact de durată asupra planetei prin eliminarea barierelor din calea vieții durabile și a independenței energetice.

  Misiunea noastră este de a susține independența energetică a 50 de milioane de persoane cu produse de energie regenerabilă și fiabil până în anul 2030. 

  Renogie a început ca un mic proiect de către studenții de la Louisiana State University. Cu ajutorul și sprijinul Louisiana Business and Technology Center, Renogy a devenit o companie înfloritoare. Pe măsură ce ne-am dezvoltat, am inovat și ne-am adaptat, misiunea noastră a rămas aceeași. 

  Suntem optimiști că omenirea poate realiza un viitor durabil în care sursele regenerabile de energie se află în centrul aprovizionării noastre cu energie.

  RENOGY ÎNSEAMNĂ INOVARE ȘI ENERGIE REGENERABILĂ

  Suntem într-un moment definitoriu al istoriei. Schimbările climatice și populația globală în creștere ne afectează modul de viață și ne modelează viitorul. Renogy intenționează să fie o forță motrice în spatele impulsului pentru o viață durabilă și independența energetică. În sprijinul acestui efort, gama noastră de produse solare face posibil ca indivizii să-și minimizeze amprenta de carbon prin reducerea nevoii de energie electrică a rețelei.

  Prin intermediul magazinului nostru online Renogy, ne propunem să oferim toate componentele necesare pentru ca utilizatorii să construiască sisteme de energie solară off-grid la prețuri accesibile. Susținem acest efort cu asistență pentru servicii de răspuns rapid și materiale educaționale ușor accesibile.

  Investim continuu în procesul nostru de cercetare și dezvoltare pentru a oferi produse și inovații de vârf în industrie. Alăturați-vă comunității noastre și creați un viitor durabil pentru toți.

 • Alpinus

  Alpinus este un brand outdoor de calitate, din UE (Polonia) pe care multi profesionisti si-l amintesc din taberele de cercetași din tinerete. Cine a avut un sac de dormit sau un rucsac de la Alpinus o sa va confirme ca a fost pur și simplu ``cool``!

  Alpinus este designer si producator de echipamente pentru calatorii, accesorii de camping, imbracaminte si incaltaminte, iar anul acesta am fost onorati sa ne alaturam distribuitorilor acestui brand. 

 • Helinox

  Fie că este vorba de o aventură cu rucsacul sau pur și simplu de o zi în curte cu prietenii, Helinox are un scaun pentru fiecare ocazie, astfel încât să puteți aduce confort oriunde.

  ACASĂ, ORIUNDE

  Din 2009 Helinox este o companie de design-first, axată exclusiv pe aducerea confortului în aer liber, astfel încât să puteți fi Acasă, Oriunde.

  Mobilierul ar trebui să fie construit pentru a călători, așa că l-am proiectat pe al nostru pentru a fi portabil, durabil și frumos, precum și confortabil. Acest lucru înseamnă că vă puteți relaxa atunci când sunteți backpacking adânc în pădure, ședinței pe un acoperiș urban, lounging la plajă, camping auto, sau pur și simplu stau în curte. Atât de ușor și compact, veți dori să vă aduceți propriul scaun la orice aventură sau adunare.

 • Redleaf

  Infiintata in 2004, Shenzhen Redleaf Technology Co, Ltd este un producător profesionist și exportator, care are ca obiect de activitate proiectarea, dezvoltarea și producția de aparate video si foto outdoor / wildlife observer / Hunting si a produselor conexe acestora. Toate produsele Redleaf respectă standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de piețe diferite din întreaga lume. Redleaf este nisat si nu este un producator chinez clasic care ``face de toate``

  Avand un depozit cu o suprafață de 5000 de metri pătrați si peste 200 de angajați, o cifră anuală de vânzări care depășește douăzeci de milioane de dolari și exportă în prezent 90% din producția noastră la nivel mondial. Facilitățile noastre bine echipate și controlul excelent al calității în toate etapele de producție ne permit să garantăm satisfacția totală a clienților. În plus, compania a primit si certificarea BSCI recent. Ca urmare a produselor noastre de înaltă calitate și a serviciilor pentru clienți remarcabile, au câștigat o rețea globală de vânzări care ajunge în SUA, țări europene precum, Germania, Franta, Spania, Polonia, Romania etc.

 • Ferrino

  Pentru FERRINO calitatea este mai mult decât un detaliu. Compania afirmă că proiectează produse având în vedere nevoile tuturor, pentru utilizatorii profesioniști și neprofesioniști. Brandul italian FERRINO face asta în fiecare zi de mai bine de 150 de ani.

 • Rocksolar

  Despre ROCKSOLAR

  ROCKSOLAR a fost fondată în Statele Unite ale Americii de către un grup de ingineri. Echipa a înființat mai târziu Centrul de Cercetare și Dezvoltare, Centrul de Design Industrial, Centrul de Control al Calității și a cooperat cu bazele de producție din China. ROCKSOLAR oferă soluții profesionale de centrale electrice portabile și servicii de sistem pentru utilizatorii finali. Expertiza echipei este în proiectarea BMS (Battery Management System) pentru pachetul de baterii litiu și tehnologiile de invertor DC la AC.

  ROCKSOLAR a fost creat ca răspuns la cererea de surse de energie off-grid peste tot și la amploarea masivă a pieței de camping, activități în aer liber și evenimente de urgență / dezastre naturale. Condusă de echipa noastra experimentata, ROCKSOLAR și a fost fondată și înregistrată oficial în 2017. Produsele sunt echipate cu cele mai recente inovații pentru a oferi un design dur, performanțe ridicate, calitate excepțională și centrale electrice portabile fără zgomot, fără fum. Acolo unde există soare, există o putere infinită pe care o puteți colecta, stoca și folosi. 

  Rocksolar 

  MISIUNE

  Pentru a oferi soluții de alimentare portabile unui public global. Dezvoltat de o echipă de ingineri de baterii, ROCKSOLAR este echipat cu cele mai recente inovații și oferă un design clasic, performanțe ridicate, calitate excepțională, fără fum, miros  și centrale electrice portabile fără zgomot.

  VIZIUNE

  Pentru a fi un pilon al industriei electrice portabile. A fi un produs remarcabil înseamnă a oferi inovație continuă, performanță avansată și servicii pentru clienți de încredere, astfel încât clienții să se poată baza pe noi oriunde au nevoie de putere.

  VALORILE

  Alimentate de cererea insațiabilă de surse de energie off-grid, valorile de bază ale mărcii ROCKSOLAR sunt inovația, performanța și serviciile pentru clienți de încredere. 

 • Front Runner

  Pe steelway.ro puteti gasi o gama variata de produse ale brandu-lui Front Runner Outfitters!

  Front Runner Outfitters este o companie cu radacini din Africa de Sud si sediul in Johannesburg. Infiintata in 1999, Front Runner a reusit sa dezvolte echipamente si accesorii premium pentru overlanding, camping si drumetii.

  In 20 mai 2021 Front Runner a fost achizitionat de Dometic.

  Povestea continua...

 • Bull Face

  Bull Face este un brand de origine spaniola de accesorii 4x4, avand un raport corect calitate - pet.

  Produsele din gama Bull Face beneficiaza de acreditare europeana si in acest mod beneficiaza de un termen de garantie de 2 ani.

  Pe steelway.ro poti gasi acum o parte din gama Bull Face, cum ar fi corturi hardtop si frigidere auto.

Sunt 112 produse.

Se afiseaza 1-30 din 112 produs(e)

Filtre active

 • Bucatarie camping...
  6.645,00 lei
  Greutate 14kg
  Dimensiune  43.5×39.5×37.5cm
  Brand

  Go outside

  Tip produs  Bucatarie Camping

 • Panou solar, 200W, 12...
  952,00 lei

  Renogy 200 W/12 Volt cu tehnologie monocristalină. Construite durabil pentru uz exterior, aceste panouri sunt capabile să reziste la zăpadă grea și sarcini puternice ale vântului. Fie că intenționați să utilizați panoul solar pentru călătorii pe litoral la plajă sau cabina la munte, acest panou poate fi un început excelent sau un plus. 

  Garanție pentru producția de energie : 25 de ani: rată de eficiență de 5 ani/95%, rată de eficiență de 10 ani/90%, rată de eficiență de 25 de ani/80%

  Garanție de 5 ani pentru materiale și manoperă

  Accesorii 1 an garanție materială

  Certificare ISO.

 • Kit prim ajutor montan...
  270,00 lei

  PIEPS FIRST AID PRO este o trusă de urgență pentru primul ajutor pe munte, de înaltă calitate cu Alu-Synthetic-Splint si este perfectă pentru activități în aer liber cantarind doar 452g. 

  PIEPS FIRST-AID | Pieps.com 

 • Sticla de filtrare...
  576,00 lei

  Cântărind doar 180g, din material durabil, BPA 0, de 950ml sticla de filtrare a apei Sawyer SP141 oferă apă proaspătă si curată. De asemenea, puteți elimina mini filtrul și îl puteți folosi într-o sticlă stash, sticlă de plastic sau ca filtru.

  Tehnologia PointONE™ oferă filtrare absolută de 0,1 microni și elimină 99,99999% din toate bacteriile, cum ar fi salmonella, holera, leptospiroza și E.coli, 99,9999% din toate protozoarele (cum ar fi giardia și criptosporidium) și 100% din microplastice, depășind standardele stricte de siguranță din SUA (EPA și NSF).

 • Arzator outdoor, de la...
  688,00 lei

  Arzătorul cu debit Laminar este extrem de compact și scoate o flacără de 4.500 BTU (1.500 W), fierbe 0,5L apă în mai puțin de trei minute într-o experiență de gătit mai silențioasă. Pur și simplu se toarnă direct din gura oală sau de a folosi oale incluse cuie de sprijin pentru a fi utilizate cu orice oală sau tigăi. 

  Culoare: Navy

 • Hamac profesional,...
  1.839,00 lei

  Hamac profesional Warbonnet Outdoors, Blackbird XLC.

  Culoarea din imagini este : DARK Foliage Green.

  Pentru alte culori pe stoc va rugam sa intrebati.

  Daca doriti personalizarea acestuia sau alte accesorii, consultanta va rog sa ne scrieti si va oferim o oferta personalizata.

  Restul pozelor sunt doar informative. In descriere scrie ce contine pachetul. 

  Verificati si celelalte produse de la brandul American: Warbonnet Outdoors.

  Warbonnet Outdoors Blackbird XLC - este cel mai popular model de hamac backpacking de la Warbonnet. Este o versiune mai mare, modulară a Warbonnet Blackbird cu design reversibil asimetric end-gathered, care se potrivește utilizatorilor de până la 198 cm (6'6").

 • Cort Ferrino, Proxes,...
  2.200,00 lei

  Ferrino Proxes 4 este cortul de vacanță de camping de familie sau un grup de prieteni, conceput pentru 4 persoane, cu spațiu de locuit și de dormit spațios, precum și sisteme aditionale pentru a oferi o mai bună ventilație și confort.  

 • Rucsac Alpinus...
  745,00 lei

  Rucsacul pentru drumeții Woodpecker este o nouă versiune a legendarului rucsac Alpinus, care în anii '90 a urcat pe cele mai înalte vârfuri montane și a explorat cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Durabilitatea excepțională și soluțiile tehnologice bune au făcut din modelul Woodpacker un vis al multor călători polonezi si nu numai (Germania, Slovenia, Slovacia, Estul Europei). Astăzi revine pe piață într-o versiune reîmprospătată, îmbogățită cu tehnologii suplimentare.

 • Bucatarie camping...
  10.300,00 lei
  Greutate 22 kg
  Dimensiune 60 × 51,5 × 36 cm
  Brand

  Go-Outside

  Tip Produs

  Camping

 • Panou Flexibil de 100...
  1.011,50 lei

   Acest panou solar de 100W se poate flexa până la 248 de grade, minimizând problemele de montare și chiar pentru o suprafață curbată. În cazul în care panourile rigide sunt incomode pentru instalare, va recomandam acest panou. 

  Laminare ETFE avansată

  Bine laminat cu material ETFE, oferă o protecție subțire, dar durabilă. Folia ETFE anti-zgâriere și durabilă poate proteja celula pentru utilizare în aer liber. Transparența ridicată asigură o rată de conversie mai mare.

 • Underquilt, Warbonnet...
  2.485,00 lei

  Underquilt Wooki® este un underquilt pentru Hamac de la Warbonnet Outdoor,
  full-length pentru Blackbird, Blackbird XLC, Eldorado și modele de hamac Traveler.

  Dimensiunea aceasta ("XL" ) se potrivește cu : Blackbird XLC, Eldorado, Traveler XL.

  In stoc doar pe culoarea: OLIVE GREEN si CAMUFLAJ DESCHIS (SNOW DAY CAMO).
  Pentru culorile: camuflaj inchis sau camuflaj deschis intrebati termenul de livrare.

  Daca doriti personalizarea acestuia sau alte accesorii, consultanta
  va rog sa ne scrieti si va oferim o oferta personalizata.


  Restul pozelor sunt doar informative. In descriere scrie ce contine pachetul. 

  Verificati si celelalte produse de la brandul American: Warbonnet Outdoors.

 • Cort mare, Ferrino, 3...
  1.790,00 lei

  Cort Ferrino Meteora 3 este un cort mare, de familie de 3 persoane. Caracteristica sa principală este structura tunelului care constă din trei stâlpi din fibră de sticlă, ceea ce face cortul ușor de configurat. Interiorul este format dintr-un vestibul și un dormitor mare. Podeaua dormitorului este realizată din poliester, în timp ce podeaua integrată a cortului este realizată din polietilenă ușoară. Există 2 intrări – față și lateral, ambele având o plasă de țânțari. Gurile de aerisire și ferestrele asigură o circulație excelentă a aerului, în timp ce stratul termic PU din interior reflectă lumina soarelui, prevenind supraîncălzirea. Cortul interior este realizat din poliester impermeabil respirabil.  

 • Rucsac Alpinus Fatra...
  680,00 lei

  Rucsacul de drumeții Alpinus Fatra 30L este un model foarte ușor, tactic. Structura sa caracteristică va funcționa bine atunci când urcați pe pietre și pereți. Caracteristicile sale speciale sunt: greutate redusă și durabilitate, menținând în același timp funcționalitatea și tehnologia echipamentelor de exterior.

 • Helinox Savannah Scaun...
  1.195,00 lei
  Geutate 1.9kg
  Dimensiune 79×70×112cm
  Tip Produs

  camping 

  Culoare

  Negru

  Brand

  helinox

  Model

  Savannah chair

  Capacitate de rezistenta

  145kg

  Dimensiune pachet

  15.5x16x54.5cm

  Garantie

  5 ani

 • Panou solar portabil...
  1.547,00 lei

  Acest panou solar portabil este perfect pentru călătorul aventuros, oferind atât confort, cât și fiabilitate atunci când se aventurează în afara orasului. Valiza solară Renogy 100W vine cu două panouri solare monocristaline de 50W, un set de fire cu conectori solari și o carcasă moale de protecție pentru portabilitate sigură. Împreună cu standul reglabil din aluminiu, această valiză solară de 100W va schimba modul în care lumea privește puterea portabilă.

 • Topquilt, Warbonnet...
  2.368,10 lei

  Warbonnet Diamondback Topquilt -6 ° C sau -17°C  Footbox - este un model personalizat de top quilt. Este un quilt foarte înalt pentru utilizare fie în hamace, fie pe teren.

  Are un invelis (carcasa) 15D. Țesăturile 15d ating acel echilibru perfect între greutate și longevitate.

  Umplut cu pene de gâscă premium 850 FP Hyper-Dry în jos, certificat RDS.

  Imaginile, pretul si stocul sunt doar pentru OLIVE GREEN (-6 ° C) sau SNOW DAY CAMO (-17°C )

  Pentru alte detalii, culori si oferte va rog sa intrebati. 

 • Cort Ferrino,...
  1.960,00 lei

  Cortul FERRINO Meteora 4 este un cort mare, de familie sau un grup de 4 persoane. Caracteristica sa principală este structura tunelului care constă din trei stâlpi din fibră de sticlă, ceea ce face cortul ușor de configurat. Interiorul este format dintr-un vestibul și un dormitor mare. Podeaua dormitorului este realizată din poliester, în timp ce podeaua integrată a cortului este realizată din polietilenă ușoară. Există 2 intrări – față și lateral, ambele având o plasă de țânțari. Gurile de aerisire și ferestrele asigură o circulație excelentă a aerului, în timp ce stratul termic PU din interior reflectă lumina soarelui, prevenind supraîncălzirea. Cortul interior este realizat din poliester impermeabil respirabil.  

 • Backpack Alpinus...
  430,00 lei

  Rucsacul multifuncțional, Alpinus Veymont 45 are capacitatea de 45 L si va fi un bun compromis între capacitatea mare de ambalare și greutatea rucsacului. Fabricat din material durabil cu tehnologie D-Tech, acesta va funcționa în diferite condiții pentru mai multe sezoane.

 • Helinox Sunset Scaun...
  1.000,00 lei
  Greutate 1.5kg
  Dimensiune 73×59×98cm
  Tip produs

  camping 

  Culoare

  Negru

  Brand

  helinox

  Model

  Sunset chair

  Capacitate de rezistenta

  145kg

  Dimensiune Pachet

  12x14x47cm

  Garantie

  5 ani

 • Incarcator de baterii...
  797,30 lei

  Compatibil cu o multitudine de tipuri de baterii, încărcătorul de baterii DC-DC oferă încărcarea corectă pentru bateriile AGM, Flooded, Gel și Litiu.

  Puteri disponibile : 20A, 40A, 60A

 • Prelata / Tarp,...
  1.795,71 lei

  Warbonnet Outdoors MountainFly 13Ft (396.24 cm) sau ThunderFly 11Ft - este o prelata in stil hex cu usi partiale pentru hamace. 

  Mountainfly este versiunea puțin mai mare a popularului Thunderfly această prelată este construită pentru cei care doresc simplitatea și confortul unei prelate hex standard, dar cu acoperire finală suplimentară atunci când vremea devine urâtă.

  Pentru detalii,  culori sau o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.

  Specificati in comanda culoarea dorita.

 • Rucsac Alpinus Otway...
  540,00 lei

  Rucsac ușor și conceput pentru drumeții de zi cu zi și călătorii scurte în afara orașului.Caracteristica sa este posibilitatea separării rucsacului in doua parti. Această soluție vă permite să separați o parte din echipament și vă permite să ajungeți la el "de jos" fără a scoate 2/3 din conținut. Echipat cu o husa de ploaie integrata, detașabila.

 • Helinox One Scaun Camping
  700,00 lei
  Greutate 0.96kg
  Dimensiune 52×50×66cm
  Tip Produs

  camping 

  Culoare

  Negru

  Brand

  helinox

  Model

  chair one

  Capacitate de rezistenta

  145kg

  Dimensiune ambalaj

  12x10x35cm

  Garantie 

  5 ani

 • Incarcator portabil de...
  997,22 lei

  ÎNCĂRCĂTOR PORTABIL DE BATERIE 20A AC-TO-DC LFP  

  Tensiune de intrare: 100-240 VAC ~ 50/60Hz

  A de intrare: 5A Max

  Tensiune de iesire: 14.6 VDC Amplificatoare de iesire: 20A

  Tensiune minima baterie: 8V Eficienta: 93%

 • Rucsac Alpinus Ornak...
  399,00 lei

  Rucsac practic Alpinus Ornak 30, pentru școală, oraș sau munte. Acest model este echipat cu o plasă de distanțiere care oferă o ventilație de neegalat în timpul drumețiilor, chiar și la temperaturi ridicate, cu sarcini grele.

 • Helinox One Hard Top...
  1.000,00 lei
  Greutate 1.59kg
  Dimensiune 76×57×50cm
  Tip Produs

  camping 

  Culoare

  Negru

  Brand

  helinox

  Model

  Table One Hard Top

  Capacitate de rezistenta

  50kg

  Dimensiune pachet

  15x16x60cm

  Garantie

  5 ani

 • Kit valiză solară...
  1.957,55 lei

  Kitul contine:

  1 x valiză solară 200W

  1 x controler de încărcare Voyager 20A

  1 x conectori

 • Rucsac de drumetie,...
  459,00 lei

  Rucsacul Alpinus Zarand 35 este un model practic pentru excursii scurte sau excursii de mai multe zile. Compartiment principal spațios, cu posibilitatea de a se împărți, plus un separator, de exemplu pentru o pungă de apă, ieșirea sistemului H2O față-verso. Rucsacul este închis cu o glugă cu un seif pentru obiecte de valoare, închis cu un fermoar la interior și o husa de ploaie inteligent ascunsa.

 • Camera wildlife,...
  642,60 lei
  • Senzor de mișcare cu 3 zone cu rază de acțiune de 120°
  • rezoluție video maximă 4K
  • rezolutie foto maxima de 30 MPX
  • rezolutie foto maxima de 30 MPX
  • abilitatea de a înregistra videoclipuri și de a face fotografii în întuneric
  • alimentat de 8 baterii AA sau 8 baterii NiMH reîncărcabile
  • microfon sensibil încorporat
  • funcționează într-un interval de temperatură de la -20 °C la 60 ° C
  • un ecran de 2,4 x 2,5 mm
  • un ecran de 2,4" pentru o operare ușoară de pe panou
  • un ecran de 2,4" pentru o operare ușoară de pe panou
  • Posibilitatea de a proteja accesul la date cu parolă
  • stocare de imagini pe carduri de memorie Micro SD TF (până la 256 GB)
  • telecomandă și acces la cardul de memorie al camerei
  • telecomandă și acces la multimedia înregistrată prin intermediul aplicației mobile (Android/iOS)
 • Baterie Renogy, 12...
  6.307,00 lei

  Celulele de baterii de ultimă generație asigură o durată de viață de peste 2000 de cicluri, un curent de descărcare continuă de 200A și o gamă largă de temperaturi de funcționare.

  Pentru descarcarea aplicatiei: Renogy DC Home