Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

 • 340,00 lei - 18.300,00 lei

Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Jackery

Jackery Romania, Jackery in Romania prin Steelway.ro

JACKERY OFICIAL - JACKERYROMANIA.RO 

STAȚII DE ALIMENTARE PORTABILE JACKERY

Doriți să explorați, să călătoriți și să trăiți, dar în același timp să rămâneți conectat la lumea exterioară. Acest lucru necesită energie. Ca pionier în industria stațiilor de alimentare portabile, Jackery înțelege acest lucru ca nimeni altul.

Inovația și tehnologiile îmbunătățite ale Jackery vă oferă energie oricând și oriunde doriți. Jackery Explorer este o stație de alimentare portabilă reîncărcabilă cu energie solară și concepută pentru a furniza energie pentru viața liberă în aer liber. Ideală pentru o vizită la plajă, la un festival sau atunci când mergeți cu cortul și doriți să vă bucurați și de curent 220V.

Despre Jackery

Jackery a fost fondată în 2012 de fostul inginer de baterii Apple Z. Sun. Cu compania sa, el se concentrează pe furnizarea de soluții de alimentare în aer liber pentru exploratori și entuziaști în aer liber. Jackery a lansat prima stație de alimentare portabilă cu litiu din lume în 2015 și a lansat panouri solare, seria SolarSaga, în 2018. În 2020, compania a lansat seria Solar Generator. Acest lucru face ca stația de alimentare portabilă Jackery să fie și mai compatibilă cu panourile solare. Prin aceasta, compania contribuie la tranziția energetică.

Ce este o stație electrică portabilă Jackery?

Stațiile de alimentare portabile Jackery - numite și generator de energie sau stație de alimentare portabilă, sunt generatoare de energie reîncărcabile echipate cu un invertor de 230V care funcționează pe baterii. Echipate cu o priză AC, un carport DC și porturi de încărcare USB, acestea vă pot încărca toate dispozitivele. De la smartphone-uri și laptopuri, la aparate de uz casnic, cum ar fi răcitoare și un grătar electric. Cu modele de la 160 la 2060Wh, Jackery furnizează o varietate de stații de alimentare.

AVANTAJELE DIVERSELOR NOASTRE MODELE DE CENTRALE ELECTRICE JACKERY

Descoperiți gama largă a gamei noastre de stații de alimentare jackery. Fiecare model este proiectat cu atenție pentru a răspunde nevoilor specifice de alimentare, fie că sunteți plecat în weekend sau aveți nevoie de o sursă de alimentare de urgență fiabilă.

Stație de alimentare Jackery Explorer 3000 Pro

Jackery 3000 Pro oferă cea mai mare capacitate și cea mai bună tehnologie de încărcare rapidă dintre toate modelele noastre de stații de alimentare Jackery. Acest model este ideal pentru călătorii prelungite sau ca sursă de alimentare de urgență fiabilă, datorită puterii și durabilității impresionante a seriei Jackery 3000.

Stație de alimentare Jackery Explorer 2000 Plus și Explorer 2000 PRO EU

Jackery Explorer 2000 Plus și Explorer 2000 PRO EU sunt modele puternice care oferă performanțe excelente pentru situațiile cu consum intensiv de energie. Acestea sunt ideale pentru aventurierii și profesioniștii care au nevoie de o soluție puternică, dar portabilă. Modelele Jackery 2000 Plus și Jackery 2000 Pro combină capacitatea ridicată cu ușurința în utilizare.

Jackery Explorer 1000 Plus EU, Explorer 1000 PRO EU și Explorer 1000 EU

Modelele din seria Jackery Explorer 1000 sunt proiectate optim pentru performanță și ușurință în utilizare. Fiecare model oferă beneficii unice: de la 1000 Plus EU pentru o alimentare eficientă în timpul activităților în aer liber la 1000 PRO EU pentru aplicații solicitante și versatilul 1000 EU pentru utilizarea zilnică.

Stație de alimentare Jackery Explorer 500 EU

Jackery Explorer 500 EU este ideală pentru cei care au nevoie de o stație de alimentare mai ușoară și compactă. Acest model oferă suficientă putere pentru călătorii mai scurte și este ușor de transportat și utilizat.

Jackery Explorer 300 Plus EU

Jackery 300 plus EU oferă o soluție compactă pentru excursii de o zi și aplicații ușoare, păstrând întotdeauna la îndemână o sursă fiabilă de energie.

Stație de alimentare Jackery Explorer 240 EU

Stația de alimentare portabilă Jackery Explorer 240 este cel mai compact model de la Jackery. Este ideală pentru călătorii solo și aventuri scurte. Acest dispozitiv mic, dar puternic este perfect pentru încărcarea electronicelor personale și a aplicațiilor ușoare.

CUM FUNCȚIONEAZĂ O STAȚIE ELECTRICĂ PORTABILĂ JACKERY

O baterie se află în centrul fiecărei stații de alimentare Jackery. Această baterie stochează o cantitate uriașă de energie într-o carcasă compactă și ușoară. Cu această energie, puteți utiliza și încărca toate dispozitivele dvs. electronice.

O stație de alimentare Jackery nu vă poate alimenta dispozitivele electronice la nesfârșit, deoarece bateria va trebui să fie reîncărcată la un moment dat. Pentru aceasta, puteți utiliza panouri solare, un încărcător de curent alternativ sau încărcătorul de 12 volți al mașinii dumneavoastră. Timpul de încărcare variază în funcție de tip, dar prin utilizarea bateriilor, timpul de încărcare este relativ scurt.

Ca exemplu, să luăm Jackery 1000 Plus. Când îl încărcați prin intermediul unui port auto, durează între 5 și 16 ore, în funcție de putere. Cu un panou solar de 100 de wați, puteți încărca complet Explorer 500 în 9,5 ore. În timpul reîncărcării, puteți folosi pur și simplu Jackery pentru a alimenta alte dispozitive.

CE DISPOZITIVE PUTEȚI UTILIZA CU O STAȚIE DE ALIMENTARE PORTABILĂ JACKERY?

În funcție de dimensiunea dispozitivului, puteți utiliza destul de multe electronice consumatoare de energie. Toate modelele Jackery pot încărca telefoane și laptopuri. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați dispozitive mai mari, cum ar fi un filtru de cafea sau o oală sub presiune, veți avea nevoie de unul dintre modelele mai mari.

Ca exemplu, comparăm Jackery Explorer 1000 Plus și Jackery Explorer 240. Explorer 1000 Plus poate încărca un telefon (iPhone 8) de 100 de ori, în timp ce Explorer 240 poate face acest lucru „doar” de 24 de ori. De asemenea, Jackery Explorer 1000 Plus este potrivit și pentru dispozitive mai mari, cum ar fi un minifrigider, un blender sau un grătar electric (dispozitive de până la 2000W).

Alte dispozitive pe care le puteți utiliza cu o stație de alimentare portabilă Jackery sunt, de exemplu: încărcarea unei drone, a unei pături electrice, a unui ventilator, a unei camere foto, a unei (unor) lămpi și a unui ceainic.

Pot utiliza un panou solar terț pentru a-mi încărca stația electrică Jackery?

Stațiile de alimentare Jackery pot fi încărcate utilizând un panou solar terță parte, cu condiția ca dimensiunea mufei și tensiunea de intrare să corespundă cu cele ale stației de alimentare Jackery. De exemplu, pentru Explorer 1000, tensiunea trebuie să fie între 12-30 V, iar dimensiunea mufei trebuie să fie de 7,9 mm diametru exterior, 5,5 mm diametru interior și 0,9 mm diametru interior al acului. Cu toate acestea, este foarte recomandat să utilizați panourile solare Jackery SolarSaga potrivite pentru siguranță și calitate optime.

Cât timp pot folosi stația mea de alimentare portabilă Jackery pentru a-mi alimenta dispozitivele?

În primul rând, trebuie să verificați puterea de ieșire a dispozitivului dvs. (măsurată în wați). Dacă aceasta este mai mică decât puterea de ieșire a portului CA al Explorer-ului, este posibil ca dispozitivul să fie acceptat de Explorer. De exemplu, stația de alimentare Jackery Explorer 500 poate alimenta dispozitive AC la 230V care necesită mai puțin de 500W.

Puteți calcula apoi timpul de utilizare utilizând următoarea formulă:

Timp de utilizare = Watt-ore ale Explorer * 0,85 / puterea dispozitivului dvs.

Exemplu:

Dacă consumul de energie al dispozitivului dvs. este de 60W (de exemplu, un ventilator de cutie) și doriți să utilizați Explorer 500 pentru a alimenta dispozitivul, calculul ar fi după cum urmează:

500Wh * 0,85 / 60W = aproximativ 7 ore de timp de utilizare

Vă rugăm să rețineți că consumul real de energie variază în funcție de diverși factori.

Cum rezolv problema că portul încărcătorului auto nu poate fi utilizat?

Cauza problemei poate fi probleme electrice externe, probleme de conectare sau probleme ale circuitului intern. Urmați pașii de mai jos pentru a rezolva problema:

Verificați afișajul de alimentare: Apăsați butonul de afișare pentru a verifica puterea rămasă. Porniți încărcătorul auto, indicatorul verde ar trebui să se aprindă și afișajul ar trebui să indice consumul de energie.

Verificați puterea dispozitivului: Asigurați-vă că dispozitivul este în intervalul de putere al brichetei (12V/10A/120W). Protecția la suprasarcină poate apărea dacă acest interval de putere este depășit.

Dacă nu există probleme, este posibil să existe o defecțiune internă. Contactați serviciul clienți pentru reparații.

Alege experienta - Steel Compliance Group Srl a vandut peste 300 de dispozitive Jackery in Romania!!!!

Subcategorii

 • Panouri Solare

  Panouri solare portabile

  Panourile solare portabile Jackery pot fi pliate și legate pentru a fi transportate și utilizate ușor. Cu una dintre cele mai mari eficiență de 23,7% din industrie, puteți profita la maximum de soare și puteți transforma lumina soarelui în energie curată. Prin colaborarea cu generatoarele portabile reîncărcabile Jackery, energia solară poate fi stocată în centrala litiu și va poate mentine toate uneltele incarcate. Acesta poate fi un sistem generator solar pentru energie de rezervă și energie în afara retelei.

  download_1_cba42401-6a15-4a3b-8671-f7c02a726f5a_1080x.jpg

  Eficiență ridicată

  Panouri solare monocristaline

  Realizat cu celule solare monocristaline și echipat cu standuri reglabile, eficiența de încărcare poate fi de până la 23,7%. Profitați la maximum de energia solară.

   conexiune fără probleme

  Operare ușoară plug & play

  Asocierea panoului solar cu centrala este ușoară.  Pur și simplu conectați interfața DC cu intrarea DC a centralei electrice portabile.

  1_1.png

  Fold and Go

  Portabilitate

  Panourile solare Explorer sunt concepute pentru portabilitate.  Obtineti expunere maxima la soare atunci cand utilizati panoul solar si o portabilitate excelentă prin pliere și ambalare intr-o husa atunci cand doriti sa le depozitati sau calatoriti.

  2_1.png

 • Generatoare portabile

  CE ESTE UN GENERATOR ELECTRIC?

  Jackery Portable Power Station este un generator reIncărcabil alimentat cu baterii. Echipate cu priza ac, carport DC si porturi de incarcare USB, acestea iti pot mentine toate gadgeturile incarcate, de la smartphone-uri, laptopuri, pana la CPAP si electrocasnice, cum ar fi mini coolere, gratar electric si filtru de cafea, etc.

  Explore More...

  1.png

  2.png

 • Generatoare Solare

  Ce este un generator solar

  Un generator solar se poate referi din punct de vedere tehnic la o solutie solara care combina un powebank portabil cu panouri solare. Acesta transforma energia solara captata de panourile solare in energie electrica si apoi o stocheaza intr-un generator electric portabil pentru o utilizare ulterioara. Un generator solar este o sursa de energie fiabila si curata pentru rulote, campinguri, situatii de overlanding.

  Untitled designsolar.png

 • Accesorii Jackery

  download_1.jpg

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-24 din 24 produs(e)

Filtre active

 • Jackery Battery Pack 1000 Plus EU (PT. 2000...
  • -15%
  • Nou
  Jackery Battery Pack 1000 Plus EU (PT. 2000 PLUS si 1000 PLUS) 1269Wh...
  4.207,50 lei -15% 4.950,00 lei

  Jackery Battery Pack 1000 Plus UE

  Jackery Battery Pack 1000 Plus este destinat ca o extensie pentru Jackery Explorer 1000 Plus. Puteți asocia până la trei baterii Battery Pack 1000 cu Explorer 1000 Plus. Fiecare Battery Pack are o capacitate a bateriei de 1269 watt-ore. Dacă optați pentru extinderea maximă, aveți 5 kWh de capacitate a bateriei.

  Jackery Battery Pack 1000 Plus EU (PT. 2000 PLUS si 1000 PLUS) 1269Wh (LiFePO4)

  Baterie suplimentara 1KWH pentru Jackery 1000PLUS si 2000PLUS.

  Steelway.ro

 • Jackery Explorer 1000 Plus EU 1269Wh (LiFePO4)...
  • -15%
  • Nou
  Jackery Explorer 1000 Plus EU 1269Wh (LiFePO4) Extensibila pana la 5kWh
  6.970,00 lei -15% 8.200,00 lei

  Jackery Explorer 1000 Plus EU 1269Wh (LiFePO4) Extensibil pana la 5kWh

  Jackery Explorer 1000 Plus EU

  Jackery Explorer 1000 Plus (EU) este noua stație de alimentare de la Jackery cu baterie LFP. Cu o baterie LFP puternică de 1264Wh și o putere de ieșire continuă de 2000 wați (4000 wați putere de vârf), această stație de alimentare nu este doar o rezervă pentru casa ta, ci și un partener de încredere în deplasare. Fie că plănuiți o excursie aventuroasă cu cortul sau doriți să fiți pregătit pentru întreruperi neașteptate de curent, Explorer 1000 Plus vă acoperă. Datorită designului său compact și construcției ușoare, dispozitivul este ușor de luat cu dvs. în călătorii, făcându-l un companion esențial pentru orice entuziast al activităților în aer liber.

 • Jackery Explorer 300 Plus Statie portabila
  • -15%
  Jackery Explorer 300 Plus Statie portabila
  1.912,50 lei -15% 2.250,00 lei

  Explorer 300 Plus este o stație de alimentare portabilă cu un invertor cu undă sinusoidală pură de 300 W AC (600 W putere de vârf) și o capacitate de 288 kWh. Datorită ieșirii sale 1 AC, 1 USB-A și 1 USB-C, poate încărca până la 4 dispozitive simultan, ceea ce face ca încărcarea mai multor dispozitive să fie rapidă și ușoară. De asemenea, este ușor și suficient de compact pentru a încăpea într-un rucsac, astfel încât îl puteți lua cu ușurință cu dvs.

 • Geanta Jackery pentru Explorer 500/300 Plus/240...
  • -15%
  Geanta Jackery pentru Explorer 500/300 Plus/240 (S)
  340,00 lei -15% 400,00 lei

  Geanta Jackery pentru Explorer 500/300 Plus/240 (S)

 • Geanta Jackery pentru Explorer 2000 Pro/1500Pro...
  • -15%
  Geanta Jackery pentru Explorer 2000 Pro/1500Pro (L)
  442,00 lei -15% 520,00 lei

  Geanta transport L pentru Jackery 1000w/1000W PRO/ 1500PRO

  Carcasă EVA Premium - Se potrivește cu stația electrică portabilă entru Jackery 1000w/1000W PRO/ 1500PRO. Această geantă robustă protejează eficient power bank-ul de zgârieturi, avarieri și murdărie. Oferă durabilitate și performanță.

 • Jackery Explorer 3000 Pro, Centrala electrica...
  • -15%
  Jackery Explorer 3000 Pro, Centrala electrica portabila silentioasa
  13.600,00 lei -15% 16.000,00 lei

  Capacitate mare: 3024 Wh care poate alimenta până la 99% din dispozitivele de exterior.

  Încărcare ultra rapidă: Încărcare solară completă în 3 până la 4 ore și încărcare la priza de perete în 1,8 ore.

  Cu 30% mai ușoară și mai mică decât produsele comparabile cu aceeași capacitate

  Încărcare în liniște (nivel de zgomot de 30 dB)

  Sistem unic de răcire liniștită de tip canion

  Siguranță cuprinzătoare: BMS complet actualizat

  Eficiență de disipare a căldurii îmbunătățită cu 30 %

  Prima stație de alimentare cu control inteligent APP la Jackery

  Design portabil: mâner și roți încorporate

  Toleranță la frig: Funcționează la temperaturi de până la -20 °C /-4 °F

  Satisfacție garantată: Garanție lungă de 5 ani (3+2)

 • Jackery Explorer 1500PRO, doar 17 KG, foarte...
  • -15%
  • Fara stoc
  Jackery Explorer 1500PRO, doar 17 KG, foarte silentios, sistem BMS
  7.225,00 lei -15% 8.500,00 lei

  Jackery Explorer 1500 Pro - puterea perfectă pentru overlanding sau camping.

  Cu o greutate de numai 17 kg și un volum super silențios de max. 46dB, Explorer 1500 Pro are toate avantajele.

  *Imaginile produsului prezintă accesorii opționale și exemple de aplicații .

  • Caracteristici de top Jackery Explorer 1500 Pro
  • 2.000 de cicluri de încărcare la o putere de 70%.
  • Standby ultra-lung: 472 de zile la 80% din putere
  • Învelișul produsului rezistent la foc, cu standardul UL 94V-0
  • Rezistent la șocuri de nivel 9 certificat UL/UN
  • Mâner pliabil ergonomic
  • Volum super silențios de max. 46dB
  • Suportă o intrare solară de până la 1400 W
 • Kit solar, Powerbank Jackery Explorer 1000wPRO+...
  • -15%
  Kit solar, Powerbank Jackery Explorer 1000wPRO+ 2 x Solar SAGA 200W
  11.815,00 lei -15% 13.900,00 lei

  Foloseste conversia de 24.3% al panoului Jackery Solar Saga 200w pentru a capta energia solara.

  Stocheaza in noul generator Jackery Explorer 2000PRO si poti merge linistit in calatorii: camping, off-grid, overlanding.

   Principalele diferente fata de 1000W simplu sunt:

  1. Sistem de încărcare ultra în doar 1,8 ore: capacitate de 1.002 Wh cu o putere de ieșire de 1.000 W (putere maximă de 2.000 W). >>>1.8 ore pentru a încărca complet = printr-o priză de perete / 4x panouri solare SolarSaga 200 W

  2. Rata scăzută de auto-descărcare permite 365 de zile de funcționare la nivelul bateriei de 80% > 1000 Cicluri fata de doar 500 ale 1000EU simplu.

  3. Mai compact. Mai portabil. La puțin sub 11,5 kg și cu un design pliabil al mânerului, dispozitivul oferă o experiență confortabilă în deplasare.

 • Pachet Jackery 2000PRO + 2 X Solar Saga 200w,...
  • -15%
  Pachet Jackery 2000PRO + 2 X Solar Saga 200w, Pachet solar
  15.555,00 lei -15% 18.300,00 lei

  Jackery Explorer 2000 Pro + 2 X SolarSaga 200 Solar Panel

  Foloseste conversia ridicata de la Jackery Solar Saga 200w si stocheaza energia in gigantul Jackery Explorer 2000PRO.

  Cu o capacitate uriașă de încărcare de 2.160 Wh, acest Generator revoluționar alimentează fiecare aparat imaginabil, inclusiv plite electrice, frigidere full-size, aer condiționat și răcitoare de bere. Activitatile de familie in outdoor si nu numai, vor fi duse la nivelul următor - indiferent dacă călătoriți cu rulota, vă relaxați în grădină sau cabană, organizați o petrecere sau aveți nevoie de o sursă de energie de rezervă de încredere Explorer 2000W PRO este perfect. 

  O cantitate imensă de energie pentru tot ceea ce vă puteți gândi

 • Pachet KIT SOLAR, Jackery Explorer 1000EU+...
  • -15%
  Pachet KIT SOLAR, Jackery Explorer 1000EU+ Solar Saga 200W
  8.491,50 lei -15% 9.990,00 lei

  Capteaza puterea solara cu Solar Saga 200W si ai energie electrica pentru activitatile tale preferate outdoor: camping, pescuit, overlanding.

  Eficienta Solar SAGA 200W este de 24.3% si este foarte usor (doar 8 KG).

  Stocheaza aceasta energie in puternicul Jackery Explorer 1000EU.

 • Pachet Kit solar, Jackery Explorer 1000EU+Solar...
  • -15%
  Pachet Kit solar, Jackery Explorer 1000EU+Solar SAGA 80W
  6.808,50 lei -15% 8.010,00 lei

  Capteaza energia solara cu inovativul Solar SAGA Bifacial de 80W si stocheaza in puternicul Jackery Explorer 1000EU.

  Generatorul Jackery Explorer 1000 are un total de 7 ieșiri, astfel încât puteți conecta practic orice. Telefon mobil, dronă, tabletă, frigider auto, mixer sau proiector.

  EXCURSIE CU AUTORULOTA / CAMPING / PESCUIT / OFF-ROAD / VÂNĂTOARE / GRADINA / PUTERE DE URGENȚĂ

 • Panou Generator Jackery 500w+ Panou Jackery...
  • -15%
  Panou Generator Jackery 500w+ Panou Jackery Solar Saga 200w
  6.076,65 lei -15% 7.149,00 lei

  Ce este un generator solar?

  Un generator solar se poate referi din punct de vedere tehnic la o soluție solară care combină o centrală electrică portabilă cu panoul solar. Acesta transformă energia solară captată de panoul solar în energie electrică și apoi o stochează într-o centrală electrică portabilă pentru o utilizare ulterioară. Un generator solar este o sursă fiabilă și curată de energie electrică pentru rulote, camping, overlanding si multe alte activitati outdoor.

  Capteaza energie in Solar Saga 200w si stocheaza in powerbank-ul puternic Jackery Explorer 500w.

 • Pachet generator solar Jackery Explorer 240W+...
  • -15%
  Pachet generator solar Jackery Explorer 240W+ Solar Saga 80w
  2.439,50 lei -15% 2.870,00 lei

  Genereaza energie cu panoul solar Jackery Solar Saga de 80w si stocheaza in Jackery Explorer 240

  Explorer 240:

  Mic, dar la îndemână - Cea mai mică stație electrica (powerbank, generator electric) al familiei Jackery. 

  Greutate de numai 3 kilograme - Stația este ușoară și datorită mânerului îl puteți transporta oriunde. Ideal pentru excursii, camping, cort sau pentru masina. 

  SolarSaga 80 inseamna Putere mare BIFACIALA cu 80W cu eficienta de pana la 23%, panou solar monocristalin usor. Are husa si este foarte rezistent.

 • Pachet Jackery Explorer 1000 PRO + 2x SolarSaga...
  • -15%
  Pachet Jackery Explorer 1000 PRO + 2x SolarSaga 80, Generator Solar
  8.245,00 lei -15% 9.700,00 lei

  Pachet generator solar: JACKERY 1000 PRO + 2 X SOLAR SAGA 80W.

  Genereaza curent cu cele doua panouri Jackery Solar Saga si stocheaza in Jackery 1000W PRO

  Stație electrică portabilă Jackery Explorer 1000EU PRO

  Varianta PRO pentru Jackery 1000W. 

 • Jackery Explorer 1000EU PRO Portable Power...
  • -15%
  Jackery Explorer 1000EU PRO Portable Power station, varianta PRO
  5.525,00 lei -15% 6.500,00 lei

  Stație electrică portabilă Jackery Explorer 1000EU PRO

  Varianta PRO pentru Jackery 1000W. 

  Sistem de încărcare ultra în doar 1,8 ore: capacitate de 1.002 Wh cu o putere de ieșire de 1.000 W (putere maximă de 2.000 W).

  1.8 ore pentru a încărca complet = printr-o priză de perete sau cu patru panouri solare SolarSaga 200 W

  Rata scăzută de auto-descărcare permite 365 de zile de funcționare la nivelul bateriei de 80%.

 • Panou solar fotovoltaic, Jackery SolarSaga 80W,...
  • -15%
  Panou solar fotovoltaic, Jackery SolarSaga 80W, fata-verso, transmisie 95%
  1.320,67 lei -15% 1.553,73 lei

  Eficiență solară îmbunătățită cu panouri față-verso.

  Panoul solar îmbunătățit poate genera energie din ambele părți.

  Sticla albă suplimentară (transmisie de 95%) utilizată pe partea din spate ajută la creșterea ratei de conversie.

  Caracteristici de top

  Durabil și sigur

  Eficiență solară îmbunătățită

  Rezistent la apă și praf

  Transmisie solară ridicată

  Gata de utilizare în doar 60 de secunde

 • Geanta Jackery transport pentru Explorer...
  • -15%
  Geanta Jackery transport pentru Explorer 1000/1500 Pro (M)
  399,50 lei -15% 470,00 lei

  Geantă de transport pentru Jackery Explorer 1000/1500 Pro

 • Pachet Generator Jackery 240W + Panou Solar...
  • -15%
  • Fara stoc
  Pachet Generator Jackery 240W + Panou Solar Jackery 100W
  2.718,30 lei -15% 3.198,00 lei

  Explorer 240:

  Mic, dar la îndemână - Cea mai mică stație electrica (powerbank, generator electric) al familiei Jackery. 

  Greutate de numai 3 kilograme - Stația este ușoară și datorită mânerului îl puteți transporta oriunde. Ideal pentru excursii, camping, cort sau pentru masina. 

  SolarSaga 100W:

  putere mare 100W cu eficienta de pana la 23%, panou solar monocristalin usor, posibilitatea de a încărca alte dispozitive direct de la panou, poate fi pliat și astfel ușor de transportat, mâner de cauciuc rezistent pentru transport ușor,  protecție împotriva supraîncărcării, a scurtcircuitului și a supratensiunii, carcasă integrată pentru depozitarea cablurilor și accesoriilor, combinație perfectă cu stațiile de încărcare Jackery Explorer

 • Panou solar, Jackery SolarSaga 200W
  • -15%
  Panou solar, Jackery SolarSaga 200W
  2.720,00 lei -15% 3.200,00 lei

  Panou solar reîncărcabil portabil cu o putere de 200 W si o eficienta de 24.3%. Ideal pentru a fi folosit cu Generatoarele Explorer 240, 500, 1000 și 2000 sau Crossio Lifepower 600w. Panoul solar este usor cu manipulare simplă pe care toată lumea o poate gestiona. Ușor de operat și rapid de conectat. Cel mai bun partener pentru o sursă de energie nelimitată. 

 • Jackery Explorer 2000W PRO Generator/Power station
  • -15%
  Jackery Explorer 2000W PRO Generator/Power station
  10.199,15 lei -15% 11.999,00 lei

  Cu o capacitate uriașă de încărcare de 2.160 Wh, acest Generator revoluționar alimentează fiecare aparat imaginabil, inclusiv plite electrice, frigidere full-size, aer condiționat și răcitoare de bere. Activitatile de familie in outdoor si nu numai, vor fi duse la nivelul următor - indiferent dacă călătoriți cu rulota, vă relaxați în grădină sau cabană, organizați o petrecere sau aveți nevoie de o sursă de energie de rezervă de încredere Explorer 2000W PRO este perfect. 

 • Jackery Explorer 1000W, Statie electrica, Power...
  • -15%
  Jackery Explorer 1000W, Statie electrica, Power Bank
  3.995,00 lei -15% 4.700,00 lei
  PRODUCĂTOR Jackery Explorer
  SERIA DE PRODUSE Explorer
  GREUTATE 10 kg
  DIMENSIUNI 33,3 x 23,3 x 28,3 cm
  TIP BATERIE Li-ion
  CAPACITATEA 200000 mAh
  TIMP DE ALIMENTARE 7 h
  CULOARE: negru/portocaliu
  dISTRIBUITOR Steelway.ro 
  TERMENUL DE GARANȚIE 24 luni
 • Jackery Explorer 500, Statie electrica, Power...
  • -15%
  Jackery Explorer 500, Statie electrica, Power Bank
  2.635,00 lei -15% 3.100,00 lei
  PRODUCĂTOR Jackery Explorer
  SERIA DE PRODUSE Explorer
  GREUTATE 6 kg
  DIMENSIUNI 30,1 x 24,2 x 19,3 cm
  TIP BATERIE Li-ion
  CAPACITATEA 144000 mAh
  TIMP DE ALIMENTARE 7.5 h
  TEMPERATURA DE LUCRU 0 až + 40 °C
  CULOARE: negru cu portocaliu

  distribuitor

  Steelway.ro

  TERMENUL DE GARANȚIE 24 luni
 • Jackery Explorer 240, Statie electrica, Power bank
  • -15%
  Jackery Explorer 240, Statie electrica, Power bank
  1.010,65 lei -15% 1.189,00 lei
  PRODUCĂTOR Jackery Explorer
  SERIA DE PRODUSE Explorer
  GREUTATE 3 kg
  DIMENSIUNI 22 x12,1x17,4 cm
  TIP BATERIE Li-ion
  CAPACITATEA 67200 mAh
  TIMP DE ALIMENTARE 8 h
  CULOARE:

  Negru/Portocaliu

  TERMENUL DE GARANȚIE 24 luni
  Distribuit de  Steelway.ro 
 • Panou Solar, Jackery SolarSaga 100W
  • -15%
  • Fara stoc
  Panou Solar, Jackery SolarSaga 100W
  1.561,20 lei -15% 1.836,71 lei

  Continutul Pachetului

  1 Panou Solar Jackery 100W
  1 Prelungitor
  1 Manual de utilizare