Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Team COX Racing

Team COX Racing

Echipajul format din Pilot: Sabo Romulus si Copilot: Savan Rares, originari din judetul Cluj, mai exact din Dej, fac parte din clubului Transsylvania Off Road Club si concureaza impreuna, la categoria Challenge (Standard C).

Cei doi au inceput sa formeze o echipa pentru inceput la cateva cupe in anii 2018-2019. Desi unele echipaje au peste 20 de ani experienta la nivel competitional, cei doi dupa doar 4 ani au ajuns sa se lupte la podium.

Cu toate acestea, cei doi si-au facut aparitia pentru prima data in CNOR in anul 2022.

Echipajul este caracterizat de multa determinare, rabdare si siguranta.

Pentru a-i cunoaste mai bine pe cei doi, urmariti un scurt interviu de 10 intrebari.

Promitem sa va placa.

Deasemenea va invitam sa urmariti un scurt videoclip de prezentare:

 Galerie Foto Team COX :

DJI_0010-min.jpg

Subcategorii

 • Savan Rares

  Interviu cu Savan Rares:

  1. De ce off-road la nivel competitional si de ce clasa aleasa?

  Din 2018-2019 am inceput sa concurez cu Romi la cateva cupe, la inceput pentru ca nu avea copiilot si apoi pentru ca virusul era deja instalat si pasiunea pentru masini era veche ...Clasa Challenge a venit o data cu participarea la etapele CNOR pentru ca, pe mașina deja aveam motor de BMW. Noi am participat la multe cupe cu motorul clasic de Patrol inainte.

  2. Cursele de asfalt sunt rapide…Cursele Off-Road sunt…?

  Vitezele la offroad pot parea mici pentru un pilot de Rally, in schimb situatia se schimba radical cand, in padure intre copaci ai 70kmh si mai trebuie sa si navighezi...dar da, se merge foarte tare la offroad, deci cursele off-road sunt foarte rapide! 

  3. Care este cursa de care ai fost cel mai mandru?  Ai o etapa de campionat preferata?

  Runcu 2022 a fost etapa de care am fost cel mai mandru, fiind etapa la care am reusit un loc 3 la Trophy și un loc 1 la trial după cateva probleme pe care le am avut pana atunci, a fost si etapa la care am reusit sa ma inteleg aproape integral cu roadbookul. Anul 2022 fiind primul nostru an competitional in CNOR. 

  4. Cum trebuie sa fie relatia intre pilot-copilot (navigator)? Ati schimba locul in masina, macar pentru o etapa?

  Relația pilot copilot este una foarte complicata, este nevoie de multa rabdare si de foarte multe orgolii lasate acasa, singurul scop comun fiind podiumul. Nu as urca la volanul masinii de concurs pentru că suntem cu totii soferi, piloti mai putini si e nevoie de experienta foarte mare la volanul unei masini de competitie sa o poti stapani intr-un ritm atat de alert.

  5. Ai avut (sau ai) un mentor in domeniul Off-Road de la care te-ai inspirat?

  Avem colegi care practica acest sport la nivel competitional de peste 20 de ani si evident sunt o sursa de inspiratie pentru noi fiind boboci, iar pe partea de navigare consider ca Paul Cioban este in momentul de fata un etalon in tot ce inseamna copilotaj si orientare in offroadul romanesc.

  6. Ai emotii inainte de curse? Ai rituluari `` ce aduc noroc`` inainte de cursa?

  Avem emotii inainte de fiecare start si spun avem, pentru ca le impartim cumva. Ritualurile sunt simple o cafea, o cruce, o rugaciune si atat 🤣

  7. Te simti vreaodata claustrofobic cu casca pusa?

  Nicodata, casca ne "transforma" sper ca in modul bun.

  8. Descrie cea mai periculoasa situatie in care ai fost pus in timpul unei curse…

  90 de km de traseu semi ud parcurs doar cu tractiune spate 🙈!!!

  9. Sfaturi pentru tinerii din domeniu? 

  Rabdare, siguranta, rabdare si abia apoi rezultate!

  10. Descrie sezonul competitional 2023 pana acum? Doar 5 cuvinte sau mai putine... (Bine Rares pentru tine se poate si mai mult...🤣🤣🤣🤣)

  Sezonul 2023 este despre diferente de cateva puncte intre echipaje in clasamentul general ,multa viteza ,multa determinare, dar mai ales socializare si prietenie pentru 3 zile de distractie.

  SCP06758-min.jpg

www.steelway.ro

comenzi@steelway.ro | 0751300490