Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Alu-Cab

Alu-Cab Overlanding, Alu Cab 270, Sisteme depozitare Alu-Cab, Marchize Alu-Cab

Alu-Cab are peste 23 de ani de experiență directă în identificarea nevoilor de overlanding și în construirea de produse de înaltă calitate și robuste pentru a satisface aceste nevoi.

DESPRE ALU-CAB

În 2000, când Alu-Cab Cape Town (H/O) și-a deschis porțile și a început călătoria noastră, propriile noastre experiențe de călătorie în Africa ne-au învățat că spațiul și greutatea sunt cele două mari obstacole cu care se confruntă orice călător pe uscat. Pentru a rezolva acest aspect, am dezvoltat primul baldachin din aluminiu din toate timpurile - proiectat special pentru călătorii de aventură. Dar dezvoltarea nu s-a oprit aici: și cu cât am rafinat, consolidat și accesorizat mai mult baldachinul, cu atât mai mult ne-am dat seama de potențialul său nelimitat. Compania a crescut de la construcția primului baldachin din aluminiu la o fabrică de producție completă care deservește piața mondială. Producători de produse din aluminiu pentru industria auto, de agrement și comercială

Fabrica noastră de producție este formată din 14 fabrici cu peste 400 de angajați. Suntem o companie sud-africană autohtonă, care își are unitatea de producție completă cu sediul în Ottery, Cape Town. Gama noastră de produse Alu-Cab este distribuită în 73 de țări.

Alu-Cab Canopy este un design de pionierat și primul baldachin de aventură din aluminiu realizat vreodată. Este coloana vertebrală a Alu-Cab, este locul în care a început călătoria noastră și este locul în care majoritatea celor care călătoresc pe uscat își încep călătoria.

Explorați mai departe cu un echipament de aventură bazat pe vehicul care vă duce mai departe. Fie că doriți să începeți cu un baldachin din aluminiu și o configurație de cort cu acoperiș dur sau doriți să găsiți camperul perfect, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția supremă pentru overland.

"CARE ESTE CEL MAI BUN VEHICUL PENTRU OVERLANDING?"

Nicio dezbatere la marginea focului nu aprinde atâția cărbuni ca aceasta, dar în ciuda așa-numitei liste A de vehicule (Land Cruiser, Defender, Wrangler și Gelandewagen), adevăratul "vehicul de teren suprem" este...

Ei bine, vom ajunge la asta mai târziu - dar am constatat că, în rândul clienților noștri, cei care călătoresc cel mai mult și mai departe sunt, în general, cei care păstrează lucrurile simple, ușoare și versatile.

Astăzi, după ce am construit zeci de mii de copertine Alu-Cab care au călătorit în toate colțurile lumii, considerăm acum copertinele noastre ca fiind piatra de temelie a evoluției care a dus la multe alte produse din gama noastră, inclusiv cele două cele mai populare: Cortul Shadow Awn de 270º și Gen 3.1 Expedition Tent.

Desigur, ne-ar plăcea să ne revendicăm meritele, dar călătoria noastră Alu-Cab este datorată vouă, susținătorii noștri. La propriu, milioane de kilometri de off-road au fost parcurși în Africa, Australia, Europa și America: trasee nesfârșite create de o comunitate de utilizatori Alu-Cab care contribuie la brand cu experiența lor de călătorie, feedback-ul lor despre produse și listele de dorințe care arată ce ar putea lipsi de pe piață. Nicio companie individuală nu ar putea egala acest nivel de testare pe teren bazată pe comunitate.

Alu-Cab este unul dintre puținii, dacă nu chiar singurul producător de produse Overland din lume care oferă o soluție completă în diferite formate, ceea ce permite centrelor de montaj din întreaga lume să ofere soluții complete la cheie utilizând o singură marcă. Inovația este MOTIVATIA ALU-CAB.

About Alu-Cab | Alu-Cab Global

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Filtre active

 • Sac / Geanta accesorii roata de rezerva Alu Cab, Marime S (71 cm)
  719,00 lei

  Material: Geanta pentru roata de rezervă este fabricată din vinil dur, durabil și rezistent la intemperii. Acesta oferă protecție împotriva prafului, murdăriei, apei și razelor UV.

 • Sac / Geanta accesorii roata de rezerva Alu Cab, Marime L (89 cm)
  765,00 lei

  Material: Geanta pentru roata de rezervă este fabricată din vinil dur, durabil și rezistent la intemperii. Acesta oferă protecție împotriva prafului, murdăriei, apei și razelor UV.

 • Geanta pentru cortul de acoperis ALU-CAB GEN-3-R
  375,00 lei

  Geanta pentru cortul de acoperis ALU-CAB GEN-3-R

  • Gaura de scurgere în partea de jos
  • curelele sunt concepute pentru a se interfața cu panourile Alu-Cab Molle
  • sunt incluse suporturi pentru șine de încărcare
  • fabricate din țesătură de cort
  • rezistent la apă
  • ușor de curățat
  • respirabilă
 • Cort Auto Plafon CAB GEN 3-R cu Carcasa Aluminiu, Negru, Alu Cab
  22.500,00 lei

  Cort Auto Plafon CAB GEN 3-R cu Carcasa Aluminiu, Alu Cab

  Descoperiți noul nostru cort de acoperiș Gen 3-R, o revoluție în lumea campingului în aer liber. Cu designul său inovator și o serie de caracteristici excelente, este soluția supremă pentru aventuri fără stres. Fie că sunteți un pasionat de camping în sălbăticie, un explorator experimentat sau un pasionat de călătorii off-road, acest cort de acoperiș este conceput pentru a vă satisface toate nevoile.

  Distribuit de Steelway.ro

  Transport pana la client: 250-350 EUR (palet) in functie de locatie

 • Cort Auto ALU CAB LT-50 "Lightweight" Negru + Scara
  15.000,00 lei

  Cort Auto ALU CAB LT-50 "Lightweight" Negru

  NOUL PROFIL DE LA ALU-CAB CU HARD TOP DE ALUMINIU 

  - Noul cort de acoperiș Alu-Cab LT-50 completează gama de corturi de acoperiș Alu-Cab! Designul acoperișului este similar cu cel al Gen 3-R, structurile acoperișului au fost realizate cu ajutorul unei prese specifice și aduc o mai bună rigiditate întregului cort!

  - Baza și acoperișul unității sunt izolate cu spumă de polietilenă cu celule închise, ceea ce asigură un confort deosebit și o izolare excepțională. Șinele cu piulițe de la baza cortului permit o instalare ușoară. O carcasă exterioară rezistentă din aluminiu vă permite să montați marchize, cricuri și alte echipamente off-road direct pe cort.

  Cost de transport : 300 EUR (palet)

  Distribuit de Steelway.ro

 • Suport Jerry Can Alu-cab, universal, negru
  1.600,00 lei

  Suportul de bidon/ canistra ușor de instalat este o necesitate pentru toți cei care călătoresc.

  Suportul pentru canistra poate fi atașat la toate inchiderile hardtop Alu Cab-Camper și la copertinele din versiunea Adventure, dar si la cutiile de depozitare.. Suportul a fost proiectat în așa fel încât poate fi utilizat atât pentru partea stângă, cât și pentru partea dreaptă. La fel ca toate produsele producătorului sud-african, suportul este fabricat din aluminiu.  

 • Alu-cab Sistem de montare placi de recuperare/ Recovery Board Mount (No...
  2.700,00 lei

  Fie că sunteți un împătimit al drumețiilor sau un războinic de weekend, este absolut necesar să aveți un set bun de placi de de recuperare cu dvs. în aventură. 

  Tăvița noastră pentru placile de recuperare se poate monta fie pe suportul de acoperiș, fie pe cutia Alu-cab acoperiș sau pe partea laterală a vehiculului, în funcție de spațiul disponibil. Tava poate susține până la 4 x placi de recuperare Maxtrax. 

  Tava este construită cu un mâner cu eliberare rapidă. Această eliberare rapidă face ca accesul să fie simplu și rapid atunci când aveți cea mai mare

 • Accesoriu montaj pentru Dus Alu-Cab Shower Cube pentru Portbagaj Front...
  500,00 lei

  Accesoriu montaj pentru Dus Alu-Cab Shower Cube pentru Portbagaj Front Runner

 • Dus Alu-Cab Shower Cube
  3.350,00 lei

  Dusul Alu-Cab este un accesoriu modular și universal, conceput pentru a se conecta la toate platformele existente ale unității de bază Alu-Cab.

  Shower Cube poate fi folosit ca duș sau pur și simplu ca un paravan de intimitate. Se deschide și se asamblează rapid, astfel încât schimbarea sau dușul să fie întotdeauna la doar câteva minute distanță.

  Cutia principală deschisă acționează ca un raft pe care vă puteți așeza obiectele esențiale pentru duș (nu uitați doar să le scoateți înainte de a închide cabina).

  Distribuit de Steelway.ro

 • Marchiza ALU-CAB 180, Stanga sau dreapta
  6.700,00 lei

  Vă prezentăm o nouă marchiză în gama de marchize Alu-Cab Shadow, marchiza Shadow de 180°. Odată deschisă, această marchiză independentă se pliază pentru a fi paralelă cu autovehiculul dumneavoastră, permițând accesul la partea din spate a vehiculului, unde sunt depozitate sistemul de sertare, frigiderul și proviziile. Nu există trepte sau stâlpi suplimentari pentru a monta; pur și simplu desfaceți sacul și rotiți marchiza la 180º. Este atât de ușor, încât o singură persoană o poate gestiona.

  180° Shadow Awning | Alu-Cab Global 

 • Marchiza ALU-CAB 270, 2M, Stanga sau dreapta
  6.500,00 lei

  Vă prezentăm marchiza ALU-CAB Shadow Awning 270° de 2 m, care este puțin mai scurtă decât marchiza Shadow Awning standard de 270°, pentru toti cei care au nevoie de o marchiză mai mică pentru a face umbră în timpul aventurii. Este atât de ușor, încât o singură persoană îl poate gestiona.

  2m 270° Shadow Awning | Alu-Cab Global 

  Brosura

 • Cutie depozitare Alu-Cab Roof Box 250L Black, Neagra
  5.100,00 lei

  Cutia de depozitare, de acoperiș are un spațiu de depozitare de 250 de litri și poate găzdui acum până la trei cutii de muniție.  

  Cutia de acoperiș este o unitate complet sigilată, ceea ce înseamnă că puteți depozita în siguranță echipamentul suplimentar, ferit de intemperii.  

  Sistemul nostru de pârghie nou proiectat vă permite să reglați cât de multă presiune este aplicată pe capac și înseamnă, de asemenea, că trebuie să închideți doar o singură parte a cutiei - astfel încât nu este nevoie să vă deplasați până în cealaltă parte a vehiculului dvs.

 • Cutie depozitare Alu-Cab Roof Box 200L Black, Negru
  4.970,00 lei

  Cutia de acoperiș este o unitate complet etanșă, ceea ce înseamnă că puteți depozita în siguranță echipamentul suplimentar, ferit de intemperii.  

  Sistemul nostru de pârghie nou proiectat vă permite să reglați cât de multă presiune este aplicată pe capac și înseamnă, de asemenea, că trebuie să închideți doar o singură parte a cutiei - astfel încât nu este nevoie să vă deplasați până în cealaltă parte a vehiculului dvs.  

  Baza cu mochetă nu numai că protejează interiorul cutiei, dar previne și deplasarea obiectelor și facilitează curățarea.  

 • Pereti Alu-Cab pentru Marchiza Alu-Cab 270° Awning Side Walls,...
  7.200,00 lei

  Pereții laterali opționali transformă marchiza Alu-Cab 270° într-un cort spațios. Fiecare perete lateral este echipat cu o fereastră cu plasă de țânțari, iar pereții pot fi instalați cu ajutorul Velcro-ului. Intrarea este paralelă cu partea laterală a mașinii dvs. Doi stâlpi suplimentari în colțurile cortului garantează o bună stabilitate.

 • Marchiza Alu-Cab 270 Alu-Cab Shadow Awning, 10m2, Stanga/Dreapta
  7.350,00 lei

  Marchiza Alu-Cab 270° Shadow este mai puternică, mai ușoară și mai ușor de utilizat decât alte copertine de pe piață.

  Este atât de bine construită încât poate fi deschisă cu ușurință și depozitată din nou rapid.

  Când este închisă, are o lungime de 2,60 m și cântărește aproximativ 25 kg.