Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Alu-Cab

Alu-Cab Overlanding, Alu Cab 270, Sisteme depozitare Alu-Cab, Marchize Alu-Cab

Alu-Cab are peste 23 de ani de experiență directă în identificarea nevoilor de overlanding și în construirea de produse de înaltă calitate și robuste pentru a satisface aceste nevoi.

DESPRE ALU-CAB

În 2000, când Alu-Cab Cape Town (H/O) și-a deschis porțile și a început călătoria noastră, propriile noastre experiențe de călătorie în Africa ne-au învățat că spațiul și greutatea sunt cele două mari obstacole cu care se confruntă orice călător pe uscat. Pentru a rezolva acest aspect, am dezvoltat primul baldachin din aluminiu din toate timpurile - proiectat special pentru călătorii de aventură. Dar dezvoltarea nu s-a oprit aici: și cu cât am rafinat, consolidat și accesorizat mai mult baldachinul, cu atât mai mult ne-am dat seama de potențialul său nelimitat. Compania a crescut de la construcția primului baldachin din aluminiu la o fabrică de producție completă care deservește piața mondială. Producători de produse din aluminiu pentru industria auto, de agrement și comercială

Fabrica noastră de producție este formată din 14 fabrici cu peste 400 de angajați. Suntem o companie sud-africană autohtonă, care își are unitatea de producție completă cu sediul în Ottery, Cape Town. Gama noastră de produse Alu-Cab este distribuită în 73 de țări.

Alu-Cab Canopy este un design de pionierat și primul baldachin de aventură din aluminiu realizat vreodată. Este coloana vertebrală a Alu-Cab, este locul în care a început călătoria noastră și este locul în care majoritatea celor care călătoresc pe uscat își încep călătoria.

Explorați mai departe cu un echipament de aventură bazat pe vehicul care vă duce mai departe. Fie că doriți să începeți cu un baldachin din aluminiu și o configurație de cort cu acoperiș dur sau doriți să găsiți camperul perfect, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția supremă pentru overland.

"CARE ESTE CEL MAI BUN VEHICUL PENTRU OVERLANDING?"

Nicio dezbatere la marginea focului nu aprinde atâția cărbuni ca aceasta, dar în ciuda așa-numitei liste A de vehicule (Land Cruiser, Defender, Wrangler și Gelandewagen), adevăratul "vehicul de teren suprem" este...

Ei bine, vom ajunge la asta mai târziu - dar am constatat că, în rândul clienților noștri, cei care călătoresc cel mai mult și mai departe sunt, în general, cei care păstrează lucrurile simple, ușoare și versatile.

Astăzi, după ce am construit zeci de mii de copertine Alu-Cab care au călătorit în toate colțurile lumii, considerăm acum copertinele noastre ca fiind piatra de temelie a evoluției care a dus la multe alte produse din gama noastră, inclusiv cele două cele mai populare: Cortul Shadow Awn de 270º și Gen 3.1 Expedition Tent.

Desigur, ne-ar plăcea să ne revendicăm meritele, dar călătoria noastră Alu-Cab este datorată vouă, susținătorii noștri. La propriu, milioane de kilometri de off-road au fost parcurși în Africa, Australia, Europa și America: trasee nesfârșite create de o comunitate de utilizatori Alu-Cab care contribuie la brand cu experiența lor de călătorie, feedback-ul lor despre produse și listele de dorințe care arată ce ar putea lipsi de pe piață. Nicio companie individuală nu ar putea egala acest nivel de testare pe teren bazată pe comunitate.

Alu-Cab este unul dintre puținii, dacă nu chiar singurul producător de produse Overland din lume care oferă o soluție completă în diferite formate, ceea ce permite centrelor de montaj din întreaga lume să ofere soluții complete la cheie utilizând o singură marcă. Inovația este MOTIVATIA ALU-CAB.

About Alu-Cab | Alu-Cab Global

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active

 • Cutie depozitare Alu-Cab Roof Box 200L Black, Negru
  4.750,00 lei

  Cutia de acoperiș este o unitate complet etanșă, ceea ce înseamnă că puteți depozita în siguranță echipamentul suplimentar, ferit de intemperii.  

  Sistemul nostru de pârghie nou proiectat vă permite să reglați cât de multă presiune este aplicată pe capac și înseamnă, de asemenea, că trebuie să închideți doar o singură parte a cutiei - astfel încât nu este nevoie să vă deplasați până în cealaltă parte a vehiculului dvs.  

  Baza cu mochetă nu numai că protejează interiorul cutiei, dar previne și deplasarea obiectelor și facilitează curățarea.  

 • Cutie depozitare Alu-Cab Roof Box 250L Black, Neagra
  4.990,00 lei

  Cutia de depozitare, de acoperiș are un spațiu de depozitare de 250 de litri și poate găzdui acum până la trei cutii de muniție.  

  Cutia de acoperiș este o unitate complet sigilată, ceea ce înseamnă că puteți depozita în siguranță echipamentul suplimentar, ferit de intemperii.  

  Sistemul nostru de pârghie nou proiectat vă permite să reglați cât de multă presiune este aplicată pe capac și înseamnă, de asemenea, că trebuie să închideți doar o singură parte a cutiei - astfel încât nu este nevoie să vă deplasați până în cealaltă parte a vehiculului dvs.

 • Marchiza ALU-CAB 270, 2M, Stanga sau dreapta
  6.500,00 lei

  Vă prezentăm marchiza ALU-CAB Shadow Awning 270° de 2 m, care este puțin mai scurtă decât marchiza Shadow Awning standard de 270°, pentru toti cei care au nevoie de o marchiză mai mică pentru a face umbră în timpul aventurii. Este atât de ușor, încât o singură persoană îl poate gestiona.

  2m 270° Shadow Awning | Alu-Cab Global 

  Brosura

 • Marchiza ALU-CAB 180, Stanga sau dreapta
  6.590,00 lei

  Vă prezentăm o nouă marchiză în gama de marchize Alu-Cab Shadow, marchiza Shadow de 180°. Odată deschisă, această marchiză independentă se pliază pentru a fi paralelă cu autovehiculul dumneavoastră, permițând accesul la partea din spate a vehiculului, unde sunt depozitate sistemul de sertare, frigiderul și proviziile. Nu există trepte sau stâlpi suplimentari pentru a monta; pur și simplu desfaceți sacul și rotiți marchiza la 180º. Este atât de ușor, încât o singură persoană o poate gestiona.

  180° Shadow Awning | Alu-Cab Global 

 • Pereti Alu-Cab pentru Marchiza Alu-Cab 270° Awning Side Walls,...
  7.000,00 lei

  Pereții laterali opționali transformă marchiza Alu-Cab 270° într-un cort spațios. Fiecare perete lateral este echipat cu o fereastră cu plasă de țânțari, iar pereții pot fi instalați cu ajutorul Velcro-ului. Intrarea este paralelă cu partea laterală a mașinii dvs. Doi stâlpi suplimentari în colțurile cortului garantează o bună stabilitate.

 • Marchiza Alu-Cab 270 Alu-Cab Shadow Awning, 10m2, Stanga/Dreapta
  7.299,00 lei

  Marchiza Alu-Cab 270° Shadow este mai puternică, mai ușoară și mai ușor de utilizat decât alte copertine de pe piață.

  Este atât de bine construită încât poate fi deschisă cu ușurință și depozitată din nou rapid.

  Când este închisă, are o lungime de 2,60 m și cântărește aproximativ 25 kg.