Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Suporturi biciclete si schiuri

Suporturi de biciclete: transversale, pe haion, pe roata de rezeva si carlig

Suporturile pentru transportul bicicletelor pe bare transversale sunt concepute pentru a transporta cate o e bicicleta deasupra pavilionului masinii. Acestea au ca baza de fixare barele transversale.

Suporturile de biciclete cu prindere pe haion (usa din spate a autoturismului) se ataseaza cu chingi sau sisteme specifice de fixare, in functie de modelul masinii. Filtrati marca si modelul masinii pentru a obtine toate variantele de suporturi de bicicleta cu prindere pe haion potrivite pentru masina dvs.. Se pot transporta pana la 3-4 biciclete.

Suporturile montate pe carligul de remorcare sunt o modalitate comoda si sigura de a transporta bicicletele. In acest mod se pot transporta pana la patru biciclete.

Suporturi de biciclete pentru prindere pe roata de rezerva este destinata autoturismelor off-road si SUV, echipate cu roata de rezerva pe haion. In functie de model, prinderea suportului se face de exteriorul rotii (anvelopa), cu ajutorul unor chingi, fie prin intermediul unui surub, de janta rotii.

Deasemenea, in aceasta categorie, Steelway.ro va ofera si suporturi pentru schiuri pentru a va bucura si in timpul iernii de distractie.

Nu gasesti produsul dorit in oferta?

Va rugam sa ne contactati!

comenzi@steelway.ro

0040759033720

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Filtre active