Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Pick-Up

Hardtop, Bullbar, Rollbar, Inchideri bena pentru autovehicule 4x4 de tip pick-up

In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie produse pentru pickup: Bullbar,  Roll Bar, hardtop, inchideri bena si multe accesorii pentru autoturisme 4x4 de tip pick-up de la branduri renumite.

Principalul brand comercializat este Tessera 4x4 din Grecia.

4x4 Auto Accessories| Tessera4x4 accessories | tessera4x4.com - Premium 4x4 accessories (by Tessera4x4 accessories) for pickup trucks, jeep, suv: Aluminum roller lid shutter, roll top covers, retractable, tonneau covers, roll bars, handrails, side steps & bars. | tessera4x4.com

Accesoriile Tessera4x4, cu tehnologie inovatoare certificată și pasiune în tot ceea ce facem, s-a dezvoltat cu succes în unul dintre cele mai mari centre 4x4 pan-europene pentru vehicule PICK-UP(S), JEEP(S) și SUV de peste 35 de ani.

Nu ezitati sa cereti o oferta pentru orice produs Tessera 4x4 la 075300490 sau 0759033720 sau pe email la comenzi@steelway.ro

Subcategorii

 • Hardtop

  Pe Steelway.ro Găsești HARDTOP pentru PICK-UP Omologate de la Producători de Top în Exclusivitate. Intră pe Site și Descoperă Produsul Preferat din cea mai Variată Gamă de HARDTOPURI

 • Inchideri bena

  Pe Steelway.ro Găsești inchideri de bena pentru PICK-UP Omologate de la Producători de Top în Exclusivitate. Intră pe Site și Descoperă Produsul Preferat din cea mai Variată Gamă de inchideri bena.

 • Capitonaj bena

  Steelway.ro va pune la dispozitie solutii variate de capitonaj bena, fiind un accesoriu "must-have", pentru protecție maximă. Rezistență împotriva șocurilor mecanice și a substanțelor corozive.

 • Rollbar & Bullbar

  In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie rollbar pentru toate tipurile de pickup si bullbar-uri omologate din aluminiu.

 • Alte accesorii

  In aceasta categorie Steelway va pune la dispozitie o gama variata de accesorii si piese auto pentru pick-up. Vezi oferta Steelway.ro pentru pick-up.

Sunt 195 produse.

Se afiseaza 1-100 din 195 produs(e)

Filtre active