Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Jante & Distantiere

Jante off-road, Distantiere, Flanse Off-road, Jante otel, Steelway.ro

Înfruntați chiar și cel mai accidentat teren cu alegerea noastră pentru jantele off-road de pe piață.

Când vine vorba de a merge pe drumuri mai puțin circulate, a avea cele mai bune roți off-road - împreună cu un set solid de anvelope - este o necesitate de bază. Ne-am angajat să vă ajutăm să găsiți roți off-road excepționale. Echiparea  dvs. de aventură cu un set de roți off-road solide vă va oferi un plus de protecție și încredere pentru toate aventurile dvs. off-road.

Jantele off-road sunt concepute pentru a face față celor mai accidentate terenuri și pentru a spori performanța generală a vehiculului dvs. atunci când sunteți departe de casă. Și, bineînțeles, pot îmbunătăți aspectul camionului sau SUV-ului dvs. dacă doriți să obțineți acea estetică off-road robustă. Adăugarea unui capac central elegant este, de asemenea, o modalitate subtilă de a ridica aspectul platformei dvs. de trail.

În timp ce jantele din oțel sunt rezistente și, de obicei, sunt opțiunea cea mai prietenoasă cu bugetul, aluminiul este cel mai bun material dacă vă puteți permite, datorită raportului rezistență-greutate. Turnat, forjat sau deformat prin curgere - totul este bun atunci când lucrați cu aluminiu. În plus, designul roților nu se referă doar la aspectul estetic, ci și la modul în care influențează calitățile care maximizează rezistența, durabilitatea și funcționalitatea.

The 10 Best Off-Road Wheels of 2022 | GearJunkie

Flansele distantiere au un scop vital: Imbunatatesc stabilitatea masinii dupa ridicarea acesteia prin montarea unei suspensii si unor roti mai mari. 

Wheel Spacers & Studs - Z1 Off-Road - Performance OEM and Aftermarket Engineered Parts Global Leader Nissan Truck & SUV (z1offroad.com)

Flanse distantiere : 15mm, 30mm, 40mm, 50mm 

Deasemenea, in aceasta categorie gasiti: CAPACE DE ROȚI, VOPSEA jante, BENZI DE JANTE, VALVE si multe altele.

Subcategorii

  • Jante Otel| Tabla

    Jantele pentru masinile 4x4 au o constructie robusta si anumite caracteristici specifice, gen offset ET mai mic sau chiar negativ, buza exterioara de protectie, tabla mai groasa in cazul celor din otel...

    Marcile specifice de jante 4x4 comercializate Steelway.ro sunt in principal Grid - aliaj si otel si Bull Face - otel, dar va putea oferi si alte marci- atat jante de aliaj cat si de otel.

  • Distantiere| Flanse

    Flansele distantiere au scopul de a mari ecartamentul masinii prin scoaterea rotilor in afara. Efectul este imbunatatirea stabilitatii masinii in curbe sau pe inclinari laterale, mai ales atunci cand aceasta a fost inaltata prin utilizarea unui suspension-lift sau body-lift. Prin scoaterea rotilor mai in exterior aspectul masinii devine mai agresiv. Este importanta folosirea flanselor de buna calitate, pentru a nu va expune la accidente cauzate de pierderea unei roti din cauza spargerii unei flanse distantiere.

Sunt 133 produse.

Se afiseaza 1-100 din 133 produs(e)

Filtre active