Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Frigidere ARB

Frigidere ARB Originale, Portable Fridge Romania, Overlanding cu ARB

La Steelway.ro gasesti frigidere auto ARB originale la preturi avantajoase.

EXPERIMENTAȚI LIBERTATEA... FRIGIDERULUI

Gata cu fripturile pline de apă și strugurii plutitori - experimentați "Fridge Freedom" cu gama ARB de congelatoare frigorifice.

Proiectate în Australia pentru a face față condițiilor noastre extreme, frigiderele portabile ARB oferă performanțe fără compromisuri, cu un interval de temperatură cuprins între -22 grade și + 10 grade Celsius, oferindu-vă confortul alimentelor și băuturilor refrigerate sau congelate, indiferent unde vă duce călătoria. Frigiderul nostru congelator este suficient de portabil pentru a încăpea cu ușurință într-o mașină, astfel încât să îl puteți transporta în timp ce campați și să vă distrați.

Portable Fridge Freezers for Cars | ARB 4x4 Accessories

Nu gasesti frigiderul dorit?

Contacteaza echipa Steelway.ro / comenzi@steelway.ro pentru oferte personalizate!!!

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active

 • Frigider auto cu congelator ARB 69 litri, Dual Zone
  7.100,00 lei

  Frigider auto cu congelator ARB 69 litri (87 doze australiene de 375ml cu despartitor, sau 108 doze fara) cu doua compartimente (Dual Zone). Pentru prima data, ARB ofera un frigider cu doua zone separate (racire/congelator), care pot fi controlate complet independent. Dupa necesitati, despartitorul intre cele doua compartimente se poate inlatura foarte usor, pentru a beneficia de capacitatea maxima al frigiderului (69 litri)

 • Frigider auto, overlanding ARB 36 litri, ARB Seria ZERO
  5.175,00 lei

  Frigider overlanding ARB 36 litri cu un singur compartiment (Single Zone) si doua cosuri despartitoare independente. Cosul superior dispune de o podea mobila, pentru acces usor spre zona inferioara – fara golirea completa al frigiderului, respectiv pentru obiecte inalte (ex. Sticle inalte) . Spre deosebire de restul gamei ARB Zero, acest model dispune de un capac care se deschide paralel cu axa principala. Atunci cand spatiul disponibil este limitat, de exemplu de alte accesorii sau echipamente, acest lucru poate fi un avantaj enorm!

 • Frigider Auto ARB Classic Series II, capacitate 47 litri, A+
  4.840,00 lei

  Frigider ARB Classic Series II, capacitate 47 litri. Inaltime: 508 mm, Latime: 380 mm, Adancime: 705 mm,  Masa: 22 kg. Capacitate de racire: de la +10°C la -18°C Iluminare interioara LED, buson de golire, sistem de protectie a bateriei integrat.

 • Frigider Auto ARB Classic Series II, capacitate 35 litri
  4.530,00 lei

  Frigider ARB Classic Series II, capacitate 35 litri. Inaltime: 428 mm, Latime: 380 mm, Adancime: 705 mm,  Masa: 20 kg. Capacitate de racire: de la +10°C la -18°C Iluminare interioara LED, buson de golire, sistem de protectie a bateriei integrat.