Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Iluminare

Iluminare ARB, Proiectoare off-road ARB, Ledbar ARB, ARB Cluj-napoca

In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie produse originale ARB: set proiectoare off-road, ledbar arb, ledbad bushranger si multe kit-uri de iluminat ARB.

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)

Filtre active

 • Set proiectoare LED ARB IQ
  7.500,00 lei

  Set proiectoare LED ARB IQ – Noua generatie de proiectoare de inalta performanta! Proiectoarele IQ s-au dezvoltat de la zero cu o deosebita atentie la performante si la un design avantgardist, care se potriveste perfect cu styling-ul autovehiculelor 4×4 de ultima generatie, complementandu-l. Cu o integrare subtila a brand-ului ARB in carcasa interioara, cu o configuratie unica de LED-uri, cu diferite functii si cu o sticla clara avand design unic (fara rama) aceste proiectoare ofera un look modern si elegant.  Avand caracteristici unice si revolutionare, Intensity IQ restabileste standardele in designul si utilitatea proiectoarelor de off road.

 • Lumina ARB pentru cort, 12V LED, cu USB & CIG 25MM
  370,00 lei

  Cu o putere de 300 de lumeni, această lampă cu LED-uri asigură suficientă lumină în cortul de acoperiș sau sub marchiză. Consumul este mai mic de 1 amperiu și are o protecție împotriva stropilor de apă conform IP54

  Compatibil cu corturile ARB dar si ale corturi.

  Vedeti oferta de corturi auto si marchize Steelway.ro in categoria: Overlanding 》 Corturi si Marchize

 • Set cablaj ARB pentru proiectoare de ceata integrate in bullbar-uri ARB.
  280,00 lei

  Set cablaj ARB pentru proiectoare de ceata integrate in bullbar-uri ARB.

 • Set cablaj pentru proiectoarele Bushranger Nighthawk VLI
  550,00 lei

  Set cablaj pentru proiectoarele Bushranger Nighthawk VLI. Permite conectarea a maxim 4 proiectoare tip VLI. Permite reglarea intensitatii luminoase in 7 trepte.

 • Set cablaj pentru doua proiectoare Bushranger Nighthawk 180.
  310,00 lei

  Set cablaj pentru doua proiectoare Bushranger Nighthawk 180.

 • Proiector Bushranger Nighthawk VLI, 7″
  1.345,00 lei

  Proiector Bushranger Nighthawk VLI, 7″. Sistemul VLI permite reglarea intensitatii luminoase, folosind potentiometrul de pe cablaj. Caracteristica fasciculului luminos se poate schimba pur si simplu prin inlocuirea capacului de protectie

 • Proiector Bushranger Nighthawk VLI, 9″
  1.995,00 lei

  Proiector Bushranger Nighthawk VLI, 9″. Sistemul VLI permite reglarea intensitatii luminoase, folosind potentiometrul de pe cablaj. Caracteristica fasciculului luminos se poate schimba pur si simplu prin inlocuirea capacului de protectie (proiectorul se livreaza cu 1x capac „Spot” si 1x capac „Flood”)   Caracteristici: -Izolatie conform standard IP67 -Led-uri originale OSRAM, 175W, 10800 lumeni -Distanta luminata cu 1 lux = 539m (max), Latime la 1 lux = 27m -Consum curent: 12V/24V : 3.8A/1.9A -Alimentare: 10-30V -Mufe: Deutsch + special VLI pentru comanda -Dimensiuni: 230mm (Lat.) x 224mm (Inalt.) x 102mm (Gros.) -Masa: 3.1kg Pretul este pe bucata! Setul de instalatie electrica este disponibila separat!

 • Proiector ARB Intensity LED, AR40CV2, 9200 lumeni, versiune Combo, fara...
  4.050,00 lei

  Proiector ARB Intensity LED, AR40CV2, 9200 lumeni, versiune Combo, fara E-Mark (lumina combinata Spot+Flood) Pretul este pentru un singur ledbar. Contine capac protectie transparent

 • Instalatie electrica completa pentru proiectoarele ARB Intensity LED V1....
  250,00 lei

  Instalatie electrica completa pentru proiectoarele ARB Intensity LED V1. Compatibile cu proiectoarele Combo, Spot si Flood.

 • Proiector ARB Intensity LED, AR21 V2, fara E-Mark
  2.820,00 lei

  Proiector ARB Intensity LED, AR21 V2, fara E-Mark , disponibil in varianta SPOT sau FLOOD. Pretul este pentru un singur proiector. Contine capac protectie transparent (sunt disponibile separat capace colorate transparente sau negru netransparent) Necesita setul de cablaj special la montaj.

 • Instalatie electrica completa pentru proiectoarele ARB Intensity LED V2,...
  640,00 lei

  Instalatie electrica completa pentru proiectoarele ARB Intensity LED V2. Compatibile cu proiectoarele Combo, Spot si Flood.

 • Instalatie electrica completa pentru ledbar-ul ARB AR40
  400,00 lei

  Instalatie electrica completa pentru ledbar-ul ARB AR40, doar varianta „V2”. Compatibile cu ledbar-urile Combo si Spot.

 • Proiector perimetru ARB, Consum 20W la 1.5A
  275,00 lei

  Proiector perimetru ARB! Gama BASE Rack continua sa se extinda prin luminile auxiliare de 20W, ideale pentru marsarier sau lumini de perimetru! Contine un suport specific pentru platformele BASE Rack, dar se pot folosi (fara), in mod universal! Vine fara cablaj electric, dar cu un stecker Deutsch (mama+tata), adaptabil in functie de necesitati. Fasciculul luminos reduce zonele „calde”. pentru o compatibilitate optima cu camerele de marsarier, de exemplu.

  Dimensiunea compacta de doar 72.4mm latime, si 56.2mm inaltime permite o montare custom, in aproape orice spatiu strans – si totodata retras, ferit de crengi si alte lovituri. Faptul acesta le confera totodata un aspect mai discret, „stealth”. Suportul confera totodata o baza de montaj joasa, in linie cu platforma/bara transversala.

 • Proiectoare LED ARB Solis Intensity, Flood, cu 36 LED-uri
  1.520,00 lei

  Proiectoare LED ARB Solis Intensity, Flood, cu 36 LED-uri.

 • Set cablaj ARB Solis, cu potentiometru
  515,00 lei

  Set cablaj ARB Solis, cu potentiometru.

  Acest set standard ofera solutia cea mai simpla pentru comanda proiectoarelor ARB SOLIS. Dispune de un potentiometru de control, pentru reglarea intensitatii luminoase.

 • Buton personalizat, gandit pentru modelul exact de autovehicul
  30,00 lei

  Buton personalizat, gandit pentru modelul exact de autovehicul, pentru proiectoarele ARB Solis. 

 • Cablajul 2-SJBSWOR, montare intrerupator on/off, ARB
  65,00 lei

  Cablajul 2-SJBSWOR ofera posibilitatea montarii unui intrerupator on/off (in locul potentiometrului standard), pe cablajul original 2- SJBHARN (se comanda separat), special dezvoltat pentru unele modele populare.

 • Proiector LED ARB Solis Intensity, Spot, cu 36 LED-uri
  1.500,00 lei

  Durabilitatea unui proiector LED este consecinta calitatii de fabricatie. Si nu este vorba doar de performantele inalte oferite, si de calitatea inalta a prelucrarii, ci si de siguranta pe care o ofera acest proiector. Printr-o lumina curata si extrem de clara, aceasta lumina ofera o relaxare a ochiului (in timpul condusului) chiar si in cazul unei clatorii lungi cu masina… indiferent de teren!

 • Ledbar Bushranger Nighthawk, 20.5″, de tip „Combo”, Putere 35W, 4050...
  835,00 lei

  Ledbar Bushranger Nighthawk, 20.5″, de tip „Combo”, Putere 35W, 4050 Lumeni.

 • Ledbar Bushranger Nighthawk, 28″, de tip „Combo”, Putere 50W, 5670 Lumeni.
  1.065,00 lei

  Ledbar Bushranger Nighthawk, 28″, de tip „Combo”, Putere 50W, 5670 Lumeni.