Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Rulote TinyCamper

TinyCamper, Rulote si Mini-Rulote Eco in Romania, Calatoreste simplu

Despre Tinycamper 

Povestea TINYCAMPER, este probabil, similara cu atât de multe povesti ale indragostitilor de outdoor, aer liber si caută mai multă libertate si independenta.

Pentru o lungă perioadă de timp, am avut dorința de a călători altfel decât cu avionul – într-un mod mai autentic, intim și eco-conștient. Inspirat de cultura uimitoare de camping DIY din Statele Unite, Tinycamper a decis să construiască rulote intr-un stil aparte. 

Tinycamper inseamna timp cu familia si explorări in natura. Văzând câtă bucurie a adus această casă unică și confortabilă pe roți, Tinycamper este gata să împărtășesc această bucurie a aventurii cu alții – și cu voi, in Romania, prin www.steelway.ro sau www.tinycamper.ro 

Micro camparea este pentru tine dacă:

• Ai vrea să trăiești ca un nomad digital.

• Ai vrea să experimentezi natura într-un mod foarte confortabil.

• Calitatea este cel mai important punct pentru tine.

• Ai un partener cu care vrei să petreci timp de calitate.

Timp de calitate cu familia ta

Petrecerea timpului împreună ajută la formarea unor legături durabile între membrii familiei. Imbogateste-ti timpul de calitate alaturi de familie luandu-ne micro-camperul si experimenteaza natura alaturi de cei dragi, pentru ca viata este momentul care a trecut, dar in acelasi moment pe care ti-l vei aminti.

Subcategorii

 • Mini Camper

  Spațiu de locuit confortabil

  Caravana Teardrop MINI este o remorcă compactă care împachetează tot ce ai nevoie pentru o experiență confortabilă, lină și de neuitat în aer liber.

  Ideal pentru călătorii solo, cupluri și familii de trei persoane, MINI este trailerul nostru principal și cel mai popular. Pentru a vă maximiza capacitatea de a alege remorca perfectă pentru activitățile dumneavoastră în aer liber, vă oferim trei pachete de bază ale MINI care sunt în continuare personalizabile, cu o serie de opțiuni suplimentare. Toate modelele pot fi proiectate individual folosind imprimeuri unice (exterioare) și acoperire (interior).

  Toate accesoriile de care aveti nevoie

  Mini rulota este echipata cu o cameră de dormit mare, sisteme de iluminat și ventilație, mult spațiu de depozitare, prize de alimentare și o stație de gătit convenabilă în spate, MINI este campingul premium pe care îl puteți lua oriunde doriți. Cu caravana MINI, puteți merge mai departe în sălbăticie ca niciodată, fără a sacrifica un somn odihnitor și confortabil, lăsând în urmă obiecte utile din cauza lipsei de spațiu sau temându-vă că vremea rea vă va ruina călătoria.

  Cere o oferta de pret personalizata! 

  comenzi@steelway.ro / sau

  0759033720, 0751300490, 0751512632

 • Expedition camper

  Expedition CAMPER

  Expedițiile de OVERLANDING necesită vehicule puternice, ușor de manevrat, remorcat și întreținut. Tiny camper Expedition OVERLANDING este exact asta, deoarece se mândrește cu un compozit de izolație din fibră de sticlă puternic de 25 mm, cântărește doar 800 kg, are un unghi incredibil de ieșire de 30° și folosește sistemul de suspensie cu arcuri. Împreună, aceste calități asigură un spațiu liber ridicat, reziliență, flexibilitate pentru a garanta călătorii fără probleme, silențioase și sigure oriunde mergeți. Practic, nici un obstacol nu poate împiedica sa mergeti la OVERLANDING cu rulote mici, in special cu aceasta rulota.

  Dar OVERLANDING-ul este mult mai mult decât un centru de putere pe roți. Este, de asemenea, o casă confortabilă, cu o zonă mare de bucătărie slide-out, cameră de dormit pentru 4-5 călători și un spațiu masiv de depozitare de 1200 L. Mai simplu spus, cu aceasta rulota pregatita de OVERLANDING, poți lua tot ce ai nevoie și pe toți cei pe care îi iubești în expedițiile tale.

  Cere o oferta de pret personalizata 

  0759033720, 0751300490, 0751512632 | comenzi@steelway.ro

 • Kit-uri DO IT YOURSELF

  Fă-ți rulota fără abilități de tâmplar ...

  Suntem norocoși să lucrăm cu și pentru oameni entuziaști și care caută emoții. Dorința de a crea mai multe oportunități pentru aventuri unice și de neuitat. De aceea, pe lângă faptul că vă oferim rulote care vă maximizează libertatea de a experimenta mai mult în aer liber, vă oferim un alt tip de aventură: construirea propriei remorci perfecte cu lacrimi. Nu așteptați - explorați gama de opțiuni, selectați componentele ideale și construiți-vă un rulote cu care veți explora mai mult în aer liber!

  Cadrul corpului de rulote

  Toate părțile caroseriei: pereți, podea, știfturi de tavan, foi îndoibile pentru acoperirea suprafețelor interioare și exterioare, cadrul ușilor bucătăriei, ușile laterale, ramele de față ale dulapului interior și de bucătărie, componentele majore ale dulapului, adezivii de îmbinare, elementele de fixare.

  De la 1590€...

  Șasiul Tinycamper ...

  Cadru sudat și galvanizat din tuburi de 40x60mm.

  Opțiuni: punte de torsiune – frâne/fără frâne, jachete stabile, roți, apărători de noroi, lămpi.

  De la 2950€...

  Exterior

  Opțiuni: foi de aluminiu tăiate prin CNC, autocolante de vinil, ferestre, aerisire acoperiș, materiale de etanșare, adezivi.

  De la 1250€...

  Sistemul electric

  Opțiuni: Baterie, invertoare, încărcătoare, panouri solare, prize de 12V/220V, blocuri de siguranțe, lumini, ham de cablu complet.

  De la 768€

  Camper instalație sanitara

  Opțiuni: chiuvetă, rezervoare de apă pentru apă proaspătă / gri, robinet, pompe de apă, prize de gaz, furtunuri, hardware.

  De la 380€...

  Dulapuri personalizate pentru rulote

  Opțiuni: rame de față de cabinet de design personalizate și componente majore ale dulapului.

  De la 300 €

  Va rugam sa ne contactati pentru oferte personalizate:

  comenzi@steelway.ro

  0751300490, 0759033720

  Cere checklist-ul cu dotarile oferite de Tinycamper pentru a primii o oferta!

www.steelway.ro

comenzi@steelway.ro | 0751300490