Plata ramburs
sau transfer bancar
Distribuitor autorizat
in Romania
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
conditii de retur
conform 14zile

Lista de produse dupa marca MAXTRAX

Brad McCarthy, autorul cărții Dirty Weekends "The Essential 4WD Guides", a conceput ideea MAXTRAX în 2001, după un incident deosebit de stresant pe o plajă izolată din nordul Queensland, unde aproape că și-a pierdut vehiculul împotmolit din cauza mareei, în ciuda faptului că era echipat cu toate echipamentele tradiționale de recuperare. Pasiunea lui Brad pentru tufișul australian, explorare și aventură l-a trimis, adesea singur, în Queensland, să cerceteze trasee și locații din tufișuri pentru a le prezenta în ghidurile sale.

DE UNDE A APĂRUT MAXTRAX?

Brad McCarthy, autorul cărții Dirty Weekends "The Essential 4WD Guides", a conceput ideea MAXTRAX în 2001, după un incident deosebit de stresant pe o plajă izolată din nordul Queensland, unde aproape că și-a pierdut vehiculul împotmolit din cauza mareei, în ciuda faptului că era echipat cu toate echipamentele tradiționale de recuperare. Pasiunea lui Brad pentru tufișul australian, explorare și aventură l-a trimis, adesea singur, în Queensland, să cerceteze trasee și locații din tufișuri pentru a le prezenta în ghidurile sale.

 

SIGUR, SIMPLU, NU ESTE NEVOIE DE ASISTENȚĂ

În urma experiențelor sale, Brad a recunoscut nevoia unui sistem care să facă din recuperarea și extragerea vehiculelor o sarcină sigură, simplă, care să fie efectuată de o singură persoană și care să elimine necesitatea oricărei asistențe exterioare, cum ar fi tractarea, smulgerea sau trolirea. MAXTRAX a luat naștere din ideea lui Brad de a dezvolta un produs de calitate, de fabricație australiană, infailibil și sigur, care să facă din extragerea sau recuperarea unui vehicul blocat sau împotmolit o procedură sigură, simplă, rapidă și ușoară. În 2004, după ce a testat numeroase prototipuri nepotrivite, Brad s-a angajat cu compania locală din Brisbane Dienamics, condusă de Mark Serisier, pentru a proiecta, prototipiza și realiza matrița pentru MAXTRAX MKI original. Mark a venit cu conceptul de adaptare a structurilor inerent rezistente, cum ar fi cartoanele de ouă și fierul ondulat, pentru a integra rezistența și ușurința în designul MAXTRAX MKI, structuri care sunt încă evidente în MAXTRAX MKII. Datorită experienței, ingeniozității și cercetărilor "practice" ale lui Brad, ideea unui dispozitiv alternativ și inovator de recuperare a vehiculelor, sigur, simplu, rapid și ușor de utilizat, s-a concretizat în cele din urmă sub forma MAXTRAX.

 

UȘOR ȘI DURABIL

Am testat mai multe tipuri și calități de nailon superrezistent pentru a crea un produs ușor, dar durabil, care oferă performanțe superioare, concentrându-ne pe aspectele cheie ale rezistenței, eficacității, capacității de utilizare și esteticii. MAXTRAX a fost testat de nenumărate ori folosind scenarii tipice (și nu atât de tipice) de împotmolire și, după multe nopți nedormite și rafinamente ale produsului, MAXTRAX era gata să fie lansat pe piața australiană de accesorii 4WD la sfârșitul anului 2005. Nu după mult timp, MAXTRAX a câștigat premiul revistei Australian 4WD Monthly Magazine pentru cel mai bun produs nou sub 500 de dolari.

 

ACUM DISPONIBIL PE SCARĂ LARGĂ

De atunci, MAXTRAX a fost descoperit de către aventurierii 4WD din întreaga lume ca fiind metoda sigură, simplă, rapidă și ușoară de recuperare a vehiculelor. MAXTRAX sunt acum disponibile pe scară largă în Australia în majoritatea magazinelor TJM, Opposite Lock, ARB, BCF, Supercheap Auto și Anaconda, precum și la o serie de comercianți cu amănuntul independenți și la distribuitori din treizeci de țări, inclusiv SUA, Peru, Africa de Sud, Norvegia, Franța, Anglia, Japonia, Ucraina, Noua Zeelandă și Emiratele Arabe Unite, pentru a numi doar câteva. Printre clienții noștri se numără în prezent companii miniere, energetice și de explorare, agenții guvernamentale, instructori 4WD și operatori de turism, servicii de salvamar, servicii de pompieri din mediul rural, sucursale ale serviciilor de urgență de stat, piloți de raliuri off-road, armata australiană, forțele de apărare americane și Organizația Natiunilor Unite.

În noiembrie 2010, noul MAXTRAX MKII a câștigat 2 premii Global Media Awards pentru cel mai bun produs nou la ediția 2010 a SEMA Show din Las Vegas, NV, SUA. Nu este un rezultat rău pentru o "mică companie australiană" în vârstă de 5 ani, aflată la prima sa vizită la SEMA!

MAXTRAX este acum un produs recomandat de I4WDTA (International 4WD Trainers Association).

Sunt 44 produse.

Se afiseaza 1-30 din 44 produs(e)
 • Cablu cu antifurt MAXTRAX...
  • Nou
  Cablu cu antifurt...
  120,00 lei

  Cablul nostru cu antifurt MAXLOX de 90 cm lungime și de mare rezistență este conceput pentru a vă proteja șenilele de recuperare MAXTRAX 4WD de hoți atunci când sunt montate pe hamul nostru pentru roți spate. Pur și simplu introduceți un capăt al cablului printr-un mâner de pe MAXTRAX și o rază de pe roata de rezervă, treceți înapoi printr-un alt mâner și fixați lacătul.

 • Cablu troliu - 30M MAXTRAX
  • Nou
  Cablu troliu - 30M...
  1.400,00 lei

  MAXTRAX WINCH ROPE este o frânghie de troliu de înlocuire fără metal și este concepută ca o alternativă sigură la cablul de troliu din oțel sau la frânghia de troliu sintetică cu un cârlig metalic sau un degetar metalic.

 • Geanta de Transport Rampe...
  • Nou
  Geanta de Transport...
  420,00 lei

  Geanta noastră de transport rezistentă de culoare neagră, căptușită cu plasă, oferă o geantă de transport și depozitare atractivă pentru MAXTRAX mini și Jaxbase, ținând noroiul, nisipul și murdăria departe de vehiculul dumneavoastră. O geantă elegantă, cu formă, bine adaptată, are fermoare de mare rezistență.

 • Geanta pentru Depozitarea...
  • Nou
  Geanta pentru...
  1.000,00 lei

  Geantă pentru truse de recuperare MAXTRAX, 600D Poliester cu acoperire din PVC, căptușeală din poliester, concepută pentru a păstra toate trusele de recuperare MAXTRAX în siguranță și întotdeauna la îndemâna brațelor.

 • Inel Tractare MAXTRAX Winch...
  • Nou
  Inel Tractare MAXTRAX...
  1.048,00 lei

  MAXTRAX Winch Ring 120 se adaugă la gama tot mai mare de echipamente moderne 4×4 concepute pentru a face recuperările mai ușoare și mai sigure.

 • Kit Complet de Recuperare-...
  • Nou
  Kit Complet de...
  3.500,00 lei

  MAXTRAX prezintă acum kitul complet de recuperare. Nu rămâneți blocat în timp ce mareea se ridică... Kitul de plajă este un pachet construit pentru spațiile deschise de coastă. Toate echipamentele esențiale împachetate în geanta noastră de înaltă calitate Recovery Kit Bag.  

 • Kit de inlocuire dinti...
  • Nou
  Kit de inlocuire dinti...
  175,00 lei

  SETUL DE DINȚI DE ÎNLOCUIRE MAXTRAX XTREME TEEH include 22 de dinți din aliaj anodizat pentru a se potrivi cu șenilele de recuperare MAXTRAX X Series 4WD (nu este compatibil cu MAXTRAX MKII).

 • Kit de Recuperare Complet...
  • Nou
  Kit de Recuperare...
  5.550,00 lei

  MAXTRAX prezintă acum kitul complet de recuperare. Nu rămâneți blocat la kilometri distanță de nicăieri! Kitul Bush este conceput pentru pistele din tufișuri - unde nu aveți întotdeauna prea mult loc de joacă. Fiecare kit conține o varietate de lungimi de frânghie - conectați-le cu cătușe de miez pentru a le prelungi în funcție de cât spațiu aveți. 

 • Kit extragere dinti uzati...
  • Nou
  Kit extragere dinti...
  125,00 lei

  Instrumentul MAXTRAX XTRACT INSERT TOOL este conceput pentru a face înlocuirea dinților deteriorați în șenilele de recuperare MAXTRAX X SERIES 4wd o sarcină sigură, simplă, rapidă și ușoară.

 • Kit inlocuire dinti XTREME...
  • Nou
  Kit inlocuire dinti...
  180,00 lei

  Reparați și înlocuiți orice dinți deteriorați pe șenilele de recuperare MAXTRAX XTREME. Elementele incluse sunt: 1 x MAXTRAX XTRAX XTRACT INSERT TOOL, 10x dinți de înlocuire din aliaj anodizat și 1x saculet moale pentru a depozita dinții de înlocuire.

 • Kit pentru montarea...
  • Nou
  Kit pentru montarea...
  1.125,00 lei

  Suportul pentru portbagaj de acoperiș MAXTRAX este conceput pentru a economisi spațiu pentru echipamentul de camping sau cortul de pe acoperiș, prin montarea MAXTRAX pe partea laterală a portbagajului de acoperiș.

 • Kit pin montaj rampe...
  • Nou
  Kit pin montaj rampe...
  300,00 lei

  Conceput pentru a fixa 2 sau 4 (1 sau 2 perechi) de șenile de recuperare MAXTRAX X-SERIES 4WD.

 • Kit pini montaj MAXTRAX...
  • Nou
  Kit pini montaj...
  250,00 lei

  Acești pini de montare sunt special concepuți pentru a monta 1 pereche de șenile de recuperare MAXTRAX MKII plus 1 pereche de șenile de recuperare MAXTRAX X-SERIES 4WD (NU SUNT INCLUSE). O pereche de MAXTRAX MKII se potrivește pe prima articulație, iar o pereche de MAXTRAX X-SERIES se potrivește pe articulația de deasupra. Acestea NU se potrivesc la montarea a 2 perechi de șenile de recuperare 4WD MKII (consultați știfturile MKII pentru această montare) sau a una sau două perechi de șenile de recuperare 4WD X-SERIES (consultați știfturile de montare X-SERIES pentru această montare).  

 • Kit pini pentru montaj...
  • Nou
  Kit pini pentru montaj...
  280,00 lei

  Conceput pentru a fixa 2 sau 4 (1 sau 2 perechi) de șenile de recuperare MAXTRAX MKII 4WD.

 • Ochet MAXTRAX Fuse
  • Nou
  Ochet MAXTRAX Fuse
  225,00 lei

  MAXTRAX FUSE SHACKLE a fost proiectat și testat ca parte a SISTEMULUI DE RECUPERARE MAXTRAX. SISTEMUL DE RECUPERARE MAXTRAX este alcătuit exclusiv din produse MAXTRAX și nu a fost testat cu niciun produs de marcă terță.

 • Ochet tractare sintetic...
  • Nou
  Ochet tractare...
  320,00 lei

  MAXTRAX CORE SHACKLE este conceput pentru a fi la baza a două produse MAXTRAX care interacționează între ele. CORE SHACKLE este conceput pentru a fi utilizat cu MAXTRAX WINCH RING 120.

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.183,00 lei

  MAXTRAX este dispozitivul ușor și ușor de utilizat pentru recuperarea și extragerea vehiculelor, care este ușor de transportat de aproape orice lucru cu patru roți, asigurând o cale de ieșire ușoară în cazul în care vehiculul dumneavoastră rămâne blocat.

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.128,00 lei

  MAXTRAX vă aduce acum MAXTRAX mini, fabricat din același nylon ranforsat de calitate super-rezistentă, cu o dimensiune potrivită pentru vehiculele mai mici sau pentru cele cu spațiu de încărcare limitat.

 • Rampe de recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de recuperare...
  1.500,00 lei

  Dispozitivul de recuperare a vehiculelor SIGUR, SIMPLU, RAPID și UȘOR. Cutia de carton include 2 MAXTRAX și 2 lese indicatoare portocalii (pentru a vă putea găsi MAXTRAX-ul atunci când sunt îngropate).

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Dispozitivul de recuperare a vehiculelor SIGUR, SIMPLU, RAPID și UȘOR. Cutia de carton include 2 MAXTRAX și 2 lese indicatoare portocalii (pentru a vă putea găsi MAXTRAX-ul atunci când sunt îngropate).

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Șenilele originale de recuperare MAXTRAX! Desert Tan MAXTRAX sunt alegerea unităților Forțelor Speciale în lupta în deșert. se integrează perfect în mediul înconjurător: inclusiv în nisip! Folosiți lesele de semnalizare pe acestea.

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Dispozitivul de recuperare a vehiculelor SIGUR, SIMPLU, RAPID și UȘOR. Cutia de carton include 2 MAXTRAX și 2 lese indicatoare portocalii (pentru a vă putea găsi MAXTRAX-ul atunci când sunt îngropate).

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Dispozitivul de recuperare a vehiculelor SIGUR, SIMPLU, RAPID și UȘOR. Cutia de carton include 2 MAXTRAX și 2 lese indicatoare portocalii (pentru a vă putea găsi MAXTRAX-ul atunci când sunt îngropate).

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Șenilele originale de recuperare MAXTRAX! Șenilele noastre MAXTRAX gri Gunmetal Grey se potrivesc perfect cu tracțiunea dvs. 4WD de culoare gunmetal sau grafit.

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Dispozitivul de recuperare a vehiculelor SIGUR, SIMPLU, RAPID și UȘOR. Cutia de carton include 2 MAXTRAX și 2 lese indicatoare portocalii (pentru a vă putea găsi MAXTRAX-ul atunci când sunt îngropate).

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Fabricat din nailon armat de calitate inginerească stabilizat UV, flexibil și super rezistent, MAXTRAX oferă tracțiune și o bază fermă pentru a vă repune rapid vehiculul pe șosea. Au fost testate la Universitatea din Queensland pentru a se înfășura complet în jurul unei anvelope de 33 de inci fără a se rupe.

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Dispozitivul de recuperare a vehiculului SIGUR, SIMPLU, RAPID și UȘOR. Cutia include 2 MAXTRAX și 2 lese de semnalizare portocalii (astfel încât să vă puteți găsi MAXTRAX-ul când sunt îngropați).

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei
 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Dispozitivul de recuperare a vehiculelor SIGUR, SIMPLU, RAPID și UȘOR. Cutia de carton include 2 MAXTRAX și 2 lese indicatoare portocalii (pentru a vă putea găsi MAXTRAX-ul atunci când sunt îngropate).

 • Rampe de Recuperare MAXTRAX...
  • Nou
  Rampe de Recuperare...
  1.650,00 lei

  Dispozitivul de recuperare a vehiculelor SIGUR, SIMPLU, RAPID și UȘOR. Cutia de carton include 2 MAXTRAX și 2 lese indicatoare portocalii (pentru a vă putea găsi MAXTRAX-ul atunci când este îngropat).