Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca DBA

Disk Brakes Australia este un producator, designer si distribuitor mondial de discuri de frana. Avand cea mai completa gama de discuri de frana din Australia, DBA este un lider de piata pentru discuri de frana dedicate autoturismelor, vehiculelor 4x4 sau masinilor comerciale.

DBA a reusit sa castige atat respectul clientilor sai cat si al competitorilor. A facut asta cautand mereu sa-si reinventeze produsele, asa incat a ajuns sa acopere o gama de peste 600 de modele de masini produse local sau importate in Australia. DBA a pornit in anii 1970, cand producea un singur tip de disc de frana fabricat intr-un atelier de lucru standard. A demonstrat astfel ca, indiferent de conditii, piesele auto de calitate superioara pot fi fabricate in mod competitiv in Australia.

Discurile de frana DBA sunt fabricate folosind tipul de otel XG150 si sunt tratate special in cursul procesului de productie pentru a crea o rezistenta termica deosebita. Aceste discuri au fost folosite cu succes pe piste de curse din toata lumea. Discurile de frana DBA de inalta performanta au fost folosite in cursul sezonului de curse australian din 2008, incluzand si Formula Ford, Formula 3, V8 si Rally.

Sunt 19 produse.

Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)