Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Rock Army

Rock Army este o companie specializată în fabricarea de accesorii de protecție și condiționare pentru vehicule off-road și vehicule de rulote. Sistemul nostru de lucru este compus din trei piloni principali:

Proiectarea asistată de calculator (CAD)

Fabricarea prin control numeric (CNC)

Finisare manuală de înaltă calitate.

Rezultatul efortului nostru, împreună cu entuziasmul cu care abordăm fiecare provocare, se reflectă în fiecare dintre produsele noastre. De la proiectare, la construcție și finisare. Acesta este motivul pentru care clienții noștri ne acordă întotdeauna din nou încredere în următoarele evoluții ale vehiculelor lor.

Caracteristicile proprii pe care le veți găsi întotdeauna într-un produs Rock Army sunt:

Design inteligent. Conceput pentru a îmbunătăți capacitățile off-road ale vehiculului dumneavoastră, fără a uita de ușurința de instalare, de reglare și, bineînțeles, de comportamentul său în fața coliziunilor și a zilelor de lucru intense.

Un sistem de montare eficient. Sistemele noastre de susținere sunt concepute pentru a bloca tensiunile fiecărui element în timpul lucrului și pentru a disipa oboseala transferată structurii vehiculului dumneavoastră, în special în situații dificile. Acest aspect este de o importanță vitală în cazul barelor de protecție, datorită tensiunilor extreme la care sunt supuse în hobby-ul nostru.

O construcție robustă. Combinațiile de grosimi, nervuri și sisteme de întărire garantează rezistența și durabilitatea tuturor produselor noastre.

O potrivire perfectă Toate produsele noastre sunt fabricate cu ajutorul unor utilaje de control numeric de ultimă generație, ceea ce garantează o asamblare perfectă a acestora pe vehicul. 

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)