Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Gobi-X

Descoperiți Gobi-X, unde indestructibilitatea și durabilitatea se întâlnesc în accesorii 4x4 de înaltă calitate, de la bare de protecție la corturi de acoperiș și de la bare laterale la suporturi de roți. Punând accentul pe calitate și robustețe, Gobi-X folosește oțel și aluminiu, procese avansate de fabricație și o acoperire atentă cu pulbere pentru performanțe superioare și o durată de viață mai lungă. 

În calitate de distribuitor al Gobi-X, Steelway.ro aduce această calitate aventuroasă în Romania. Prin inovație continuă, Gobi-X se asigură că au o linie de produse cuprinzătoare și de înaltă calitate.

Sunt 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)
 • Geanta pentru roata de rezerva, Doua culori, Gobi-X
  700,00 lei

  Geanta pentru roata de rezerva, Doua culori, Gobi-X

  Atunci când părăsiți un loc frumos din natură, nu doriți să lăsați gunoiul în aer liber, dar nici nu doriți să depozitați gunoiul în vehiculul dvs. timp de mai multe zile. Această pungă de depozitare cu mai multe compartimente rezolvă această problemă, și nu numai!

 • Bara fata otel fata Suzuki Jimny Gobi-X
  6.680,00 lei

  Bara fata otel fata Suzuki Jimny Gobi-X

  Bara de protecție față pentru Suzuki Jimny include două suporturi de montare care se conectează direct la șasiu, acest lucru asigurând o rezistență extraordinară. Dotată cu puncte de ridicare Hi-Lift Jack, bara de protecție este pregătită pentru montarea unui troliu (nu este inclusă) și, prin urmare, poate fi utilizată și ca o bară de protecție pentru troliu.

  Cere oferta cu transport inclus ! TRansportul nu este inclus!

 • Bara spate otel Gobi-X Jimny 2018 - Prezent
  7.500,00 lei

  Video produs

  Bara spate otel Gobi-X Jimny include două picioare de montare care se conectează direct la șasiu, acest lucru asigurând o rezistență extraordinară. În plus, bara de protecție este dotată cu puncte de ridicare a cricului Hi-Lift și aveți opțiunea de a monta brațe puternice de balansare pe două părți. Aceste brațe de balansare sunt disponibile separat pentru roțile de rezervă, suporturile de bidon și cutiile de depozitare.

  Cere oferta completa cu transport ! Pretul nu contine transport! 

 • Bara spate otel Gobi-X Amarok
  7.500,00 lei

  Video produs

  Bara spate otel Gobi-X AMAROK include două picioare de montare care se conectează direct la șasiu, acest lucru asigurând o rezistență extraordinară. În plus, bara de protecție este dotată cu puncte de ridicare a cricului Hi-Lift și aveți opțiunea de a monta brațe puternice de balansare pe două părți. Aceste brațe de balansare sunt disponibile separat pentru roțile de rezervă, suporturile de bidon și cutiile de depozitare.

  Cere oferta completa cu transport ! Pretul nu contine transport! 

 • Bara spate otel Gobi-X pentru diferite Land Cruiser 150, FJ, 80, 110,...
  9.750,00 lei

  Video produs

  Bara spate otel Gobi-X Land Cruiser include două picioare de montare care se conectează direct la șasiu, acest lucru asigurând o rezistență extraordinară. În plus, bara de protecție este dotată cu puncte de ridicare a cricului Hi-Lift și aveți opțiunea de a monta brațe puternice de balansare pe două părți. Aceste brațe de balansare sunt disponibile separat pentru roțile de rezervă, suporturile de bidon și cutiile de depozitare.

  Cere oferta completa cu transport ! Pretul nu contine transport! 

 • Bara spate otel Gobi-X Isuzu D-Max
  7.500,00 lei

  Video produs

  Bara spate otel Gobi-X Isuzu D-Max  include două picioare de montare care se conectează direct la șasiu, acest lucru asigurând o rezistență extraordinară. În plus, bara de protecție este dotată cu puncte de ridicare a cricului Hi-Lift și aveți opțiunea de a monta brațe puternice de balansare pe două părți. Aceste brațe de balansare sunt disponibile separat pentru roțile de rezervă, suporturile de bidon și cutiile de depozitare.

  Cere oferta completa cu transport ! Pretul nu contine transport! 

 • Bara spate otel Gobi-X Ford Ranger T6
  7.500,00 lei

  Video produs

  Bara spate otel Gobi-X Ford Ranger T6  include două picioare de montare care se conectează direct la șasiu, acest lucru asigurând o rezistență extraordinară. În plus, bara de protecție este dotată cu puncte de ridicare a cricului Hi-Lift și aveți opțiunea de a monta brațe puternice de balansare pe două părți. Aceste brațe de balansare sunt disponibile separat pentru roțile de rezervă, suporturile de bidon și cutiile de depozitare.

  Cere oferta completa cu transport ! Pretul nu contine transport! 

 • Bara spate otel Gobi-X Toyota Hi Lux (2005-prezent)
  7.500,00 lei

  Video produs

  Bara de protecție spate pentru Toyota Hilux (2005 - ) include două picioare de montare care se conectează direct la șasiu, acest lucru asigurând o rezistență extraordinară. În plus, bara de protecție este dotată cu puncte de ridicare a cricului Hi-Lift și aveți opțiunea de a monta brațe puternice de balansare pe două părți. Aceste brațe de balansare sunt disponibile separat pentru roțile de rezervă, suporturile de bidon și cutiile de depozitare.

  Cere oferta completa cu transport ! Pretul nu contine transport! 

 • Bara spate otel Gobi-X Ford Ranger T6 (2012 - 2022)
  6.480,00 lei

  Bara spate otel Gobi-X Ford Ranger T6 (2012 - 2022)

  Bara de protecție spate include două suporturi de montare care se conectează direct la șasiu, acest lucru asigurând o rezistență extraordinară. Bara de protecție este echipată cu puncte de ridicare a cricului Hi-Lift.

  Cere oferta completa cu transport ! Pretul nu contine transport! 

 • Bara spate otel Toyota Hilux Revo Gobi-X
  6.480,00 lei

  Bara de protecție spate pentru Toyota Hilux Revo include două suporturi de montare care se conectează direct la șasiu, acest lucru asigurând o rezistență extraordinară. Bara de protecție este echipată cu puncte de ridicare a cricului Hi-Lift.

  Cost transport la cerere: 100-300 EUR. Cere oferta finala!

 • Cort auto de plafon Gobi-X Tankwa carcasa dura, Negru
  16.150,00 lei

  Cortul de acoperiș Tankwa Gobi-x Tankwa este un cort ușor cu acoperiș dur, rezistent la apă și praf. Cu doar 72 kg, este unul dintre cele mai ușoare din gama noastră. În plus, este echipat cu 2 porturi USB și 1 priză de 12 volți ( trebuie alimentate de la bateria mașinii, așa că aveți grijă să nu o lăsați pornită toată noaptea) În plus cortul este foarte aerodinamic, ceea ce înseamnă că consumul de combustibil al mașinii dvs. nu va crește prea mult atunci când cortul este montat, datorită, în parte, greutății sale reduse. În plus, poate fi blocat cu ușurință cu o simplă încuietoare. De asemenea, este prevăzut cu o scară simplă, pliabilă, care poate fi plasată pe cele 3 deschideri pentru a facilita accesul în cort.

  Pentru oferta finala cu transport contactati echipa Steelway.ro