Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Lazer Lamps

De la înființarea sa în 2010, producătorul britanic Lazer Lamps Ltd. a fost în fruntea tehnologiei LED, aducând clienților săi tehnologie de clasă mondială și, în acest proces, stabilind standardul în materie de soluții de iluminat auxiliar pentru automobile. Combinând performanțele care înving concurența cu standardele de calitate auto, produsele Lazer sunt acum recunoscute ca fiind lideri în domeniul lor.

Fabricând cu mândrie produse în Marea Britanie, Lazer a introdus produse de vârf pe piață, conduse de directorul companiei, Ben Russell-Smith, care a lucrat în prima linie a designului de iluminat pentru autovehicule încă din 2002, gestionând proiecte de iluminat exterior la Centrul Tehnic European al Nissan și la Ford Europa.

Toyota Motorsport - Le Mans 24Hr

"Ne-am propus să fim lideri în domeniul iluminatului auto și este clar acum că produsele noastre au reușit acest lucru. De fiecare dată, produsele noastre oferă performanțe și fiabilitate superioare altor soluții de iluminat de la producători și proprietari de mărci de top."

[Ben Russell-Smith, director]

DESIGN ȘI CALITATE SUPERIOARĂ A CONSTRUCȚIEI

Unitatea noastră din Marea Britanie se ocupă de toate aspectele legate de proiectare, inginerie și asamblare a produselor, inclusiv de testele finale de etanșeitate și fotometrice în conformitate cu cerințele UNECE privind conformitatea producției. În mod esențial, montarea la suprafață a componentelor pe plăcile de circuite se realizează într-un amplasament secundar aflat la doar 30 de minute distanță, ceea ce permite o trasabilitate și un control complet al procesului de fabricație de la un capăt la altul.

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)