Plata ramburs
sau transfer bancar
Distribuitor autorizat
in Romania
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
conditii de retur
conform 14zile

Lista de produse dupa marca Dometic

Dometic Group este o companie suedeză care produce o varietate de produse, în special pentru industria vehiculelor de agrement , marine și ospitalitate în domeniile alimentației și băuturilor, climei, energiei și controlului și alte aplicații. Acesta operează în America, EMEA și Asia Pacific. 

Dometic își vinde produsele în aproximativ 100 de țări și are o rețea globală de distribuție și de dealeri pentru a servi piețele de schimb. Dometic are aproximativ 6.700 de angajați în întreaga lume, a avut vânzări nete de 16,2 miliarde SEK în 2020 și are sediul în Solna , Suedia. [ necesită citare ]

În noiembrie 2015, compania a devenit publică printr-o IPO pe Nasdaq Stockholm. 

Compania a fost fondată în 1923 și are sediul în Solna, Suedia. Dometic este un furnizor global de produse și soluții pentru locuința mobilă în domeniile Food & Beverage, Climate, Power & Control, Sanitation și Safety & Security.

In 20 mai 2022 Dometic a achizitionat Front Runner. Povestea continua...

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
 • Convertor de tensiune de la...
  • Nou
  Convertor de tensiune...
  249,00 lei

  Convertor de tensiune de la priză la răcitor

  Cu convertorul de tensiune Weiss , de exemplu , puteți încărca bateria răcitorului compresorului la orice priză de alimentare. DC 230V sunt apoi convertite la 12V AC. Puteți conecta dispozitive de până la un consum de energie de 72 de wați .

 • Frigider Portabil,...
  4.199,00 lei
  Dometic CFX3 45 este un frigider puternic și portabil cu un volum interior de 46 de litri si este perfect pentru overlanding, pescuit sau camping. 
  Model pentru Europa si nu este modelul UK mai ieftin.
  Designul robust cu ranforsare exterioară ExoFrame, precum și mânerele de transport din aluminiu îl fac foarte potrivit pentru călătoriile în natură. Frigiderul este destul de încăpător pentru 67 de doze. Pe interior este un coș metalic, pentru o organizare mai bună.
  Cu o greutate de doar 18,7kg și dimensiunile 69x48x40cm, frigiderul Dometic face parte dintr-o clasă foarte compactă, fiind ideal acolo unde contează să fie portabil: în mașină, barcă, rulotă, cort, cabană, etc.
  (Youtube) Video de prezentare
 • Generator|PLB40...
  3.700,00 lei

  Baterie portabila pentru Overlanding, Powerbank| Generator pe curent Dometic by Front Runner.

  Produs disponibil prin Steelway.ro

  Gasiti la adresa urmatoare videoclipul oficial de prezentare al produsului PLB40

  https://youtu.be/RMqBVohe_KA