Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Dometic

Dometic Group este o companie suedeză care produce o varietate de produse, în special pentru industria vehiculelor de agrement , marine și ospitalitate în domeniile alimentației și băuturilor, climei, energiei și controlului și alte aplicații. Acesta operează în America, EMEA și Asia Pacific. 

Dometic își vinde produsele în aproximativ 100 de țări și are o rețea globală de distribuție și de dealeri pentru a servi piețele de schimb. Dometic are aproximativ 6.700 de angajați în întreaga lume, a avut vânzări nete de 16,2 miliarde SEK în 2020 și are sediul în Solna , Suedia. [ necesită citare ]

În noiembrie 2015, compania a devenit publică printr-o IPO pe Nasdaq Stockholm. 

Compania a fost fondată în 1923 și are sediul în Solna, Suedia. Dometic este un furnizor global de produse și soluții pentru locuința mobilă în domeniile Food & Beverage, Climate, Power & Control, Sanitation și Safety & Security.

In 20 mai 2022 Dometic a achizitionat Front Runner. Povestea continua...

Sunt 41 produse.

Se afiseaza 1-40 din 41 produs(e)
 • Cort Dometic PICO FTC 1X1 Gonflabil Camping Cort / 1 Persoana
  2.560,00 lei

  Dometic Pico FTC este cortul all-in-one ideal pentru 1 PERSOANA.

  Dispune de o saltea gonflabilă integrată și un cadru gonflabil durabil și este fabricat din polibuton premium care asigură protecție împotriva elementelor.

  Pico vine cu o geantă de transport convenabilă în stil rucsac, ceea ce îl face ușor de transportat pe jos.

 • Cort Dometic PICO FTC 2X2 Gonflabil Camping Cort
  3.060,00 lei

  Dometic Pico FTC este cortul all-in-one ideal pentru cupluri.

  Dispune de o saltea gonflabilă integrată și un cadru gonflabil durabil și este realizată din material avansat din polibuton care asigură protecție împotriva intemperiilor.

  În plus, Dometic Pico vine cu o geantă de transport convenabilă în stil rucsac, ceea ce îl face ușor de transportat pe jos.

 • Dometic K9 80 AIR Gonflabila Dog Cutie
  1.760,00 lei
  Dometic K9 80 AIR este soluția ideală pentru proprietarii de animale de companie cărora le place să călătorească. Această ladă gonflabilă pentru câini, versatilă, a fost concepută pentru a-ți menține prietenul blănos confortabil și în siguranță pe tot parcursul călătoriei. Dispune de o podea detașabilă care îl face incredibil de ușor de curățat și împachetat și un mâner de transport convenabil, ceea ce îl face extrem de portabil.
 • Dometic Reunion FTG 4X4 REDUX Gonflabila Camping Cort / 4 Person
  3.560,00 lei
  Conceput pentru a fi compact și ușor de instalat (cu pompa inclusă), cortul de camping gonflabil FTG 4X4 REDUX oferă un adăpost rapid și confortabil pentru până la 4 persoane. Fabricat din poliester Weathershield REDUX (un material ușor realizat din sticle de plastic reciclate), acest cort nu este doar ecologic, ci și foarte durabil. Reunion FTG se mândrește cu un design complet anti-insecte care asigură un flux amplu de aer și vă menține răcoros, chiar și în climatele calde. Dacă vremea se întoarce, pur și simplu fixează-l pe foișor și continuă-ți aventura fără să-ți faci griji că te vei uda.
 • Dometic Reunion FTG 5X5 REDUX Gonflabila Camping Cort / 5 Person
  4.060,00 lei
  Conceput pentru a fi compact și ușor de instalat, cortul de camping Dometic Reunion FTG oferă un adăpost rapid și confortabil pentru până la 5 persoane. Fabricat din poliester Weathershield REDUX (un material ușor realizat din sticle de plastic reciclate), acest cort nu este doar ecologic, ci și foarte durabil. Reunion FTG se mândrește cu un design complet anti-insecte care asigură un flux amplu de aer și vă menține răcoros, chiar și în climatele calde. Dacă vremea se întoarce, pur și simplu fixează-l pe foișor și continuă-ți aventura fără să-ți faci griji că te vei uda.
 • Cort auto gonflabil Dometic TRT 140 AIR
  12.560,00 lei

  Construit cu un cadru AIR puternic, acest cort inovator de pe acoperiș se umflă dintr-un singur punct (cu pompa de 12 V inclusă) și are o saltea integrată din spumă pentru a oferi un adăpost confortabil pentru până la două persoane.

  Materialul din polibuton respirabil și ferestrele din plasă asigură o temperatură confortabilă în interior, indiferent dacă sunteți în camping pe vreme rece sau caldă. Proiectat pentru a se plia dublu pentru un pachet de dimensiuni mai mici, Dometic TRT 140 AIR este ideal pentru vehiculele mai mici.

 • Masa camping Dometic Zero Light Oak Masa / L
  1.235,00 lei
  Masă mare, ultra ușoară, cu picioare reglabile. Dispune de un cadru ușor din aluminiu și blat de masă din stejar.
 • Masa camping Dometic Zero Concrete / L
  1.290,00 lei
  Masă mare, ultra ușoară, pliabilă. Are un cadru ușor din aluminiu și un blat cu aspect de beton.
 • Fiat Ducato (L3H2/159in WB/High Pentru Plafon) (2014-Current) Slimpro...
  9.985,00 lei
  Deblocați potențialul de depozitare al furgonetei dvs. cu acest set de portbagaj robust și extrem de versatil pentru camionete Fiat Ducato. Misiune de durată lungă de viață a furgonetei, călătorie în weekend sau echipamente de transport, cum ar fi scări și țevi, raftul cu profil redus este proiectat pentru a suporta sarcini mari. Dispune de un sistem de lame reglabile pentru a găzdui aproape orice tip de echipament montat pe acoperiș, cum ar fi unități de aer condiționat, luminatoare și orificii de ventilație. Zona extinsă de transport a încărcăturii a fost proiectată pentru a transporta echipamentele și a monta accesoriile Front Runner într-o gamă largă de configurații.
 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Lagune
  2.055,00 lei

  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne gheata mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.

 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Lagune
  1.555,00 lei

  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne gheata mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.

 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Orchid
  2.055,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Orchid
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.
 • Dometic CF11 / Compressor Cooler
  2.585,00 lei
  Coolerul ideal pentru aventuri mai scurte și excursii de o zi. Acest răcitor cu compresor ușor și portabil vă va menține toate băuturile reci și alimentele proaspete, cu o gamă impresionantă de temperatură de la +20 °C la -18 °C / +50 °F și -0,4 °F), care se realizează cu un consum minim de energie ( 12/24 V DC sau 100 - 240 V AC).
 • Dometic CFX3 25 Frigider Auto
  3.760,00 lei

  Aceast frigider auto răcește și îngheață, astfel încât să poți lua cu tine mai multe alimente și băuturi preferate oriunde te duci. Construcția sa robustă o face ideală pentru utilizare în aer liber. Puteți controla convenabil funcțiile Dometic CFX3 cu aplicația pentru smartphone. Du-te într-o aventură. Bucurați-vă de un timp fără griji.

 • Dometic CFX3 100 Frigider Auto
  6.555,00 lei

  Aceast frigider auto de înaltă performanță, acționată de la rețea, reprezintă o performanță de răcire deosebit de impresionantă. Oferă și mai mult spațiu, astfel încât să poți lua cu tine toate alimentele și băuturile preferate în fiecare aventură.

  Robustețea sa o face ideală pentru utilizare în aer liber.

  Cu o aplicație pentru dispozitive mobile, puteți controla ușor și eficient funcțiile de răcire ale Dometic CFX3. Du-te într-o aventură. Bucurați-vă de un timp fără griji.

 • Dometic CFX3 95DZ Frigider Auto
  6.555,00 lei

  Aceast frigider auto puternic oferă și mai mult spațiu, astfel încât să puteți lua toate alimentele și băuturile preferate cu dvs. în fiecare aventură. Construcția sa robustă o face ideală pentru utilizare în aer liber.

  Cu o aplicație pentru dispozitive mobile, puteți controla funcțiile Dometic CFX3 ușor și convenabil.

  Compartimentele de depozitare cu două zone au control independent de temperatură pentru a vă oferi flexibilitate în utilizarea lor.

 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Ocean
  2.055,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea proaspătă, albastru ocean.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / GLOW
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea puternică, portocaliu strălucitor.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Olive
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea pământului de măsline.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Ocean
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea proaspătă, albastru ocean.
 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Slate
  2.055,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea premium Dometic Slate Black.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Slate
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea premium Dometic Slate Black.
 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Mist
  2.055,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea gri Dometic Nebel.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Mist
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.
 • Dometic CI 43L Cool-Ice Lada Frigorifica / Green
  1.555,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 110L/29Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  2.405,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 86L/22.7Gal Cool-Ice Lada Frigorifica w/wheels / Stone
  2.305,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 87L/22.9Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  2.055,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 71L/18.8Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  1.955,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 56L/14.8Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  1.705,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 43L/11.4Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  1.555,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CFX3 75DZ cu doua compartimente, frigider auto
  6.055,00 lei

  Aceast frigider puternic acționat de la rețea oferă și mai mult spațiu, astfel încât să puteți lua toate alimentele și băuturile preferate cu dvs. în fiecare aventură. Construcția sa robustă o face ideală pentru utilizare în aer liber. Cu o aplicație pentru dispozitive mobile, puteți controla funcțiile Dometic CFX3 ușor și convenabil. Compartimentele de depozitare cu două zone au control independent de temperatură pentru a vă oferi flexibilitate în utilizarea lor.

 • Dometic CFX3 55 Frigider Auto
  4.805,00 lei

  Aceast frigider puternic acționat de la rețea oferă și mai mult spațiu, astfel încât să puteți lua toate alimentele și băuturile preferate cu dvs. în fiecare aventură.

  Robustețea sa o face ideală pentru utilizare în aer liber.

  Cu o aplicație pentru dispozitive mobile, puteți controla ușor și eficient funcțiile de răcire ale Dometic CFX3. Du-te într-o aventură. Bucurați-vă de un timp fără griji.

 • Dometic CFX3 35 Frigider Auto
  4.250,00 lei

  Cu aceast frigider impresionant, acționat electric, poți lua cu tine mai multe alimente și băuturi preferate oriunde te-ai duce.

  Robustețea frigiderului o face ideală pentru utilizare în aer liber.

  Cu o aplicație pentru dispozitive mobile, puteți controla ușor și eficient funcțiile de răcire.

  https://youtu.be/PCdArtpO1Yw?si=t_FIrIhzwYsLZys5 [Video]

 • Dometic HUB 2
  3.510,00 lei
  Dometic HUB 2 este un adăpost personal inovator care este rapid și ușor de ridicat. Dispune de funcții inteligente de economisire a greutății și tehnologie patentată AIR Frame, rezultând o dimensiune compactă a pachetului, perfectă pentru a fi transportată în spate sau depozitată în portbagajul mașinii.
 • Dometic Hub Anexa
  1.560,00 lei
  Creați spațiu suplimentar departe de elemente pentru oaspeți, animale de companie sau depozitare cu anexa modulară gonflabilă, completată cu un cort interior.
 • Dometic HUB / Gonflabila Activity Adapost
  3.810,00 lei
  Configurați HUB-ul Dometic în funcție de nevoile dvs. de aventură adăugând anexe, panouri de plasă, panouri de perete sau tuneluri de conectare pentru posibilități infinite. Cu o configurare ușoară, un adăpost de încredere este la doar câteva minute distanță.
 • Dometic Club AIR Pro, Marchiză gonflabilă de 2,6 mx 2,4 m, cu instalare...
  7.600,00 lei

  Aventurați mai departe și rămâneți confortabil mai mult cu Dometic Club AIR Pro DA.

  Rapid de instalat, are panouri frontale și laterale cu fermoar și ventilație apex protejată împotriva intemperiilor.

  Interiorul surprinzător de spațios este conceput pentru a vă completa vehiculul și pentru a aduce confortul de acasă în fiecare camping.

 • Frigider Portabil, lada frigorifica Dometic CFX3 45 AC/DC 46 litri
  4.199,00 lei
  Dometic CFX3 45 este un frigider puternic și portabil cu un volum interior de 46 de litri si este perfect pentru overlanding, pescuit sau camping. 
  Model pentru Europa si nu este modelul UK mai ieftin.
  Designul robust cu ranforsare exterioară ExoFrame, precum și mânerele de transport din aluminiu îl fac foarte potrivit pentru călătoriile în natură. Frigiderul este destul de încăpător pentru 67 de doze. Pe interior este un coș metalic, pentru o organizare mai bună.
  Cu o greutate de doar 18,7kg și dimensiunile 69x48x40cm, frigiderul Dometic face parte dintr-o clasă foarte compactă, fiind ideal acolo unde contează să fie portabil: în mașină, barcă, rulotă, cort, cabană, etc.
  (Youtube) Video de prezentare