Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Ezotron

Ezotron inseamna pasiune.

Solutia economica perfecta, in conditii de poluare minima

Plecand de la premiza lucrului bine facut, modelul de afacere Ezotron are la baza imbinarea experienței din sectorul moto, cu ineditului inovatiei din domeniul electric, precum si cu pasiunea și dorinta creării unor soluții inovative de transport alternative electrice eco.

Combinand experienta existenta din domeniul moto, al suspensiilor si sistemului de franare, cu inovatia din domeniul electric, al structurii aerodinamice fabricate din aluminiu,, pliabile si portabile, a motoarelor electrice pe magneti fara perii fiabile, extrem de puternice si al bateriilor cu celule Lithium de tip 18650 sau 21700 folosite si in industria auto cu autonomie ridicata, trotinetele electrice Ezotron reprezinta o varianta alternativa de transport electrica, ce urmareste sa va ofere senzatii intense, apropiate de cele din segmentul moto, in conditii nepoluante.

Astfel echipa noastră a realizat vehicule electrice pe doua roți PERFORMANTE avand la baza inovatia, tehnologia, performanta si materialele de buna calitate, versatile si portabile.

Misiunea Ezotron este ca prin fabricarea unor trotinete electrice cu specificatii  si performante de top, avand un design fashion si o imagine de marca premium, sa oferim utilizatorilor nostri senzatii intense si sa ne asiguram ca un numar cat mai mare de utilizatori se vor bucura de aceste senzatii unice.

Indiferent dacă aveți nevoie de o formă de transport mai rapidă, pentru a merge la birou, sau doriți pur și simplu o plimbare în parc, in centrul aglomerat al orașului, sau senzatii intense in offroad, trotinetele electrice Ezotron sunt soluția economica perfecta, in conditii nepoluante, protejand la maxim mediul înconjurător. Trotinetele noastre cu un  design fashion si o imagine de marca premium, vă vor permite să intrați într-o lume cu totul nouă, a transportului modern, business, eficient, eco, rapid si distractiv.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)