Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca QUQUQ

În 2010, QUQUQ a inventat campingbox ...

... originalul care combină bucătăria, patul și spațiul de depozitare într-un singur modul. Între timp, termenul "campingbox" reprezintă un segment separat în domeniul mini-camperiilor. Câțiva pași pe această cale puteți citi în povestea noastră:

De fapt, o idee nebunească

Poate că știți și dvs: Cele mai bune idei îți vin când te aștepți mai puțin. Este exact ceea ce face Ulrich, inventatorul QUQUQ, în vara anului 2010. În toane bune, graficianul profesionist și camperistul amator își încarcă Kangoo-ul cu achiziții. Și zack - gândul scânteietor este acolo. Scurt pe el, el conduce cu autocarul de camping autoconstruit spre Croația. Abia ajuns, restul familiei sare în mare și Uli mâzgălește primele desene.

Un video lamuritor gasiti aici:

Cutii de camping de la QUQUQ - Compact, calitativ, de înaltă calitate

QUQUQ este un producător din regiunea Ruhr care a fost unul dintre primii care a inventat conceptul de camping box pentru autoturisme și autobuze convenționale în 2010. Ideea este simplă și directă: luați o cutie care combină o chicinetă, un pat, alimentare cu apă și spațiu de depozitare și plasați-o în orice cuib... sau vehicul. Așa a apărut numele QUQUQ. Atât de mulți oameni au considerat că ideea inventatorilor este grozavă, încât a apărut un gen complet nou în sectorul campingului. La urma urmei, aproape fiecare camperist are o mașină pe care ar dori să o folosească pentru camping!

Cutia QUQUQ pentru fiecare tip de vehicul

Datorită modelelor diferite de vehicule, există și cutii QUQUQQ diferite. Există, de exemplu, MidiBox , care este destinată camionetelor, cum ar fi Toyota Proace Verso. BusBox acoperă - după cum sugerează și numele - vehicule mai mari, cum ar fi autobuzele VW T. KombiBox oferă, de departe, cea mai mare gamă de mașini compatibile, datorită structurii sale ușor mai înguste. În cele din urmă, există G-Box , care este special conceput pentru Mercedes G-Class. Puteți găsi lista modelelor de mașini potrivite pe paginile individuale ale produselor. Nu vă găsiți autovehiculul? Atunci contactați-ne folosind formularul de contact , vă putem ajuta cu siguranță.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
 • QUQUQ FlatBox Campingbox
  13.950,00 lei

  Cu QUQUQQ FlatBox sunteți gata să vă bucurați de libertatea de a fi în mișcare fără a trebui să renunțați la confortul și confortul de acasă. Conversia rapidă vă permite să călătoriți în mod spontan și flexibil, astfel încât să vă puteți bucura din plin de fiecare moment al aventurii dumneavoastră. Comandă-ți acum FlatBox-ul și pornește în următoarea ta mare aventură.

  Pret fara transport - cere o oferta finala !!! 

 • QUQUQ Midbox Campingbox
  16.800,00 lei

  QUQUQ MIDBox este mai mult decât o simplă cutie de camping; este biletul dumneavoastră către o lume plină de libertate, aventură și momente de neuitat. Începeți următoarea mare aventură!

  Steelway.ro - Pretul include inc. slider frigider

  Cere o oferta finala pentru masina dvoastra cu accesorii incluse! Cost transport neinclus!!!

 • QUQUQ Busbox Campingbox
  15.900,00 lei

  QUQUQ BusBox este mai mult decât o simplă cutie de camping; este biletul dumneavoastră către o lume plină de libertate, aventură și momente de neuitat. Începeți următoarea mare aventură!

  Steelway.ro - Pretul include inc. slider frigider

  Cere o oferta finala pentru masina dvoastra cu accesorii incluse! Cost transport neinclus!!!

 • QUQUQ CombiBox (KB-1/KB-2)
  14.800,00 lei

  QUQUQ KombiBox este mai mult decât o simplă cutie de camping; este biletul dumneavoastră către o lume plină de libertate, aventură și momente de neuitat. Începeți următoarea mare aventură!

  Steelway.ro - Pretul include inc. slider frigider

  Cere o oferta finala pentru masina dvoastra cu accesorii incluse! Cost transport neinclus!!!