Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca IPF

Bine ați venit la IPF,

JAPONIA - 1946

Suntem producători, de la etapa de cercetare și dezvoltare până la vânzarea de sisteme de iluminat, cum ar fi lumini de ceață, faruri și întreținere după cumpărare.

Nu numai la piața noastră internă din Japonia, dar, de asemenea, exportăm produsele noastre în întreaga lume, cum ar fi Australia, America, Asia și Europa, în picioare pe întreprinderea de dezvoltare globală.

Prin intermediul raliurilor și al sporturilor cu motor, produsele noastre și-au stabilit o bună reputație în ceea ce privește calitatea și performanța, iar luminile de înaltă calitate care se aplică în cursele cu motor au fost furnizate pe piețele de consum.

De asemenea, furnizăm faruri de ceață și alte aparate producătorilor de automobile pe bază de OEM în Japonia, oferind produse de înaltă fiabilitate și calitate.

Sediul nostru central este situat în orașul Takasaki, prefectura Gunma, care este conectat cu alte fabrici din Japonia.

Pe baza motto-ului nostru, produsul nostru este fiabil, accesibil și aprecierea clienților noștri este foarte implicată în procesul nostru de fabricație. Ne fabricăm produsele la cea mai înaltă calitate și funcție superioară certificată de certificarea internațională a calității ISO9001.

IPF Corporation.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
 • Proiector IPF 940 130 W LED High Beam (1 buc)
  • Nou
  Proiector IPF 940 130 W LED High Beam (1 buc)
  1.890,00 lei

  Când condusul off-road necesită lumina potrivită, atunci trebuie alese luminile IPF. Modelul 940 cu LED-ul său de 130W, acestea oferă lumina frontală perfectă. Luminile sunt de o calitate incredibil de înaltă și vin cu o protecție împotriva cioburilor de piatră. Cu siguranță pot fi recomandate! Vă rugăm să rețineți că prețul este pentru 1 bucată!

  Atunci când condusul off-road necesită lumina sa potrivită, atunci ar trebui alese luminile IPF. Modelul 940 cu LED-ul său de 130W, acestea oferă lumina frontală perfectă. Luminile sunt de o calitate incredibil de înaltă și vin cu o protecție împotriva cipurilor de piatră. Pot fi cu siguranță recomandate!

  IPF 940SRLD IPF Super Rally Vented LED High Beam (lumină de întâlnire care oferă o rază lungă)

 • Set 2 buc- IPF 900 130W Proiectoare
  • Nou
  Set 2 buc- IPF 900 130W Proiectoare
  1.830,00 lei

  Atunci când condusul off-road necesită lumina potrivită, atunci trebuie alese luminile IPF. Modelul 900 cu o putere de până la 130 W oferă lumina off-road perfectă. Luminile sunt de o calitate incredibil de înaltă și vin cu toate accesoriile, cum ar fi fire, protecție împotriva cioburilor de piatră, releu, etc. Poate fi cu siguranță recomandată!

  Când condusul off-road necesită lumina sa potrivită, atunci luminile IPF ar trebui alese. Modelul 900 cu cei 130W ai săi oferă lumina off-road perfectă. Luminile sunt de o calitate incredibil de înaltă și vin cu toate accesoriile, cum ar fi fire, protector de cip de piatră, releu, etc. Pot fi cu siguranță recomandate!

  IPF - lumini cu fascicul mare de calitate "World Rally Championship".

 • Set IPF 868 55/100W Proiectoare High Beam
  • Nou
  Set IPF 868 55/100W Proiectoare High Beam
  960,00 lei

  Atunci când condusul off-road necesită lumina potrivită, atunci trebuie alese luminile IPF. Modelul 816 cu cei 55 W ai săi oferă lumina perfectă pentru condusul pe șosea, iar cu cei 100 W oferă lumina perfectă pentru off-road. Prin urmare, modelul 816 este recomandat ca lumini de mers înapoi/lucru, dar pot fi folosite și ca proiectoare frontale. Luminile sunt de o calitate incredibil de înaltă și sunt livrate cu toate accesoriile, cum ar fi cabluri, protecții împotriva cioburilor de piatră, etc.

 • Set IPF 968 55/100W 6" Proiectoare puternice IPF
  • Nou
  Set IPF 968 55/100W 6" Proiectoare puternice IPF
  1.100,00 lei

  Atunci când condusul off-road necesită lumina potrivită, atunci trebuie alese luminile IPF. Modelul 900 cu puterea sa de până la 100 W, acestea oferă lumina frontală perfectă. Luminile sunt de o calitate incredibil de înaltă și vin cu toate accesoriile, cum ar fi fire, protecție împotriva cioburilor de piatră, releu, etc. Poate fi cu siguranță recomandat!

  Când condusul off-road necesită lumina sa potrivită, atunci ar trebui alese luminile IPF. Modelul 968 cu puterea sa de până la 100 W, acestea oferă lumina frontală perfectă. Luminile sunt de o calitate incredibil de înaltă și vin cu toate accesoriile, cum ar fi fire, protecție împotriva cioburilor de piatră, releu, etc. Poate fi cu siguranță recomandat!

  IPF - "Campionatul Mondial de Raliuri" lumini de înaltă calitate.