Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Pedders

De cât timp producem amortizoare?

Reparăm, modificăm și proiectăm propriile amortizoare încă din 1950, de fapt, Ron Pedder (președintele nostru) a început să vândă propria noastră marcă de amortizoare noi în anii '70.

Rolul unui amortizor

Rolul principal al unui amortizor este de a se opune mișcării, de a controla mișcarea arcurilor mașinii și de a reduce ruliul caroseriei. Amortizorul rezistă acestei mișcări prin controlul fluxului de ulei din interiorul amortizorului prin intermediul unui număr de supape de control. Supapele Pedders sunt proiectate cu precizie pentru a oferi o rezistență măsurată la fluxul de ulei și o deplasare foarte lină.

Cum funcționează un amortizor auto

La fiecare extensie și compresie a amortizorului, cunoscută sub numele de "cursă", un piston se mișcă în sus și în jos în interiorul amortizorului, iar uleiul circulă între camerele interioare și exterioare ale amortizorului, cunoscute sub numele de "cilindru de presiune" și, respectiv, "rezervor". Uleiul trebuie să treacă printr-un sistem complex de supape care se deschid și se închid în funcție de direcția de curgere. Supapele sunt proiectate cu precizie pentru a oferi o rezistență măsurată la fluxul de ulei.

Supapa cu arc se deschide pentru a permite trecerea uleiului doar atunci când este furnizată o forță suficientă. Această forță este generată de viteza cu care se extinde și se contractă amortizorul. Pe măsură ce crește viteza de cursă a amortizorului, mai multe etape ale clapetei intră în joc pentru a controla fluxul de ulei.

Pedders dispune de o gamă completă de amortizoare care se potrivesc majorității vehiculelor de pe drumurile noastre actuale. Cu opțiuni de înlocuire, sport/performanță și 4X4/SUV, spre deosebire de alte mărci de amortizoare. Oferim o gamă largă de amortizoare modele, astfel încât există ceva care să se potrivească tuturor!

Sunt 121 produse.

Se afiseaza 1-100 din 121 produs(e)