Plata ramburs
sau transfer bancar
Distribuitor autorizat
in Romania
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
conditii de retur
conform 14zile

Lista de produse dupa marca Rulote Tinycamper

Despre Tinycamper 

Povestea TINYCAMPER, este probabil, similara cu atât de multe povesti ale indragostitilor de outdoor, aer liber si caută mai multă libertate si independenta.

Pentru o lungă perioadă de timp, am avut dorința de a călători altfel decât cu avionul – într-un mod mai autentic, intim și eco-conștient. Inspirat de cultura uimitoare de camping DIY din Statele Unite, Tinycamper a decis să construiască rulote intr-un stil aparte. 

Tinycamper inseamna timp cu familia si explorări in natura. Văzând câtă bucurie a adus această casă unică și confortabilă pe roți, Tinycamper este gata să împărtășesc această bucurie a aventurii cu alții – și cu voi, in Romania, prin www.steelway.ro sau www.tinycamper.ro 

Micro camparea este pentru tine dacă:

• Ai vrea să trăiești ca un nomad digital.

• Ai vrea să experimentezi natura într-un mod foarte confortabil.

• Calitatea este cel mai important punct pentru tine.

• Ai un partener cu care vrei să petreci timp de calitate.

Timp de calitate cu familia ta

Petrecerea timpului împreună ajută la formarea unor legături durabile între membrii familiei. Imbogateste-ti timpul de calitate alaturi de familie luandu-ne micro-camperul si experimenteaza natura alaturi de cei dragi, pentru ca viata este momentul care a trecut, dar in acelasi moment pe care ti-l vei aminti.

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.