Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Offroad Fabrication

OFD

Bare de protecție, bare de protecție laterale, portbagaje de acoperiș, capote, uși și chiar și roți din oțel sunt proiectate minuțios pentru a rezista la forța mamei natură și la dorința ta de a merge mai adânc în pădurea întunecată și sălbatică.

Durată de viață extrem de lungă și fiabilitate

Experiența noastră de fabricație și monitorizarea constantă garantează întotdeauna cea mai înaltă calitate a produselor care îndeplinesc nevoile și cerințele specifice ale utilizatorilor. Produsele OFD sunt fabricate din materiale de lungă durată care asigură ani de zile de funcționare fără probleme și funcționează perfect atât pe teren cât și în offroad.

Gama largă de produse OFD

Ne concentrăm pe furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate. Oferta noastră include o gamă variată de bare de protecție, bare de protecție, capote, grile, portbagaje de acoperiș, corturi și accesorii de interior, cum ar fi: căptușeli pentru marfă, rafturi, genți off-road, suporturi și multe altele. Offroad este aventura fără sfârșit. Depinde de echipamentul adecvat care vă garantează că puteți vedea soarele chiar și într-o zi ploioasă. Descoperă marca OFD alături de noi și vezi traseele tale preferate cu ursul lângă tine.

Ceea ce se ascunde sub metal este un design, o formă și o tehnologie care se unesc pentru cea mai bună funcție de pe piață.

Produse

Conduceți către oriunde doriți, puteți fi siguri că vă veți simți confortabil ca acasă datorită gadgeturilor și accesoriilor noastre.

Fabricarea precisă

Bare de protecție, bare de protecție laterale, portbagaje de acoperiș, capote, uși și chiar și roți din oțel sunt proiectate minuțios pentru a rezista la forța mamei natură și la dorința ta de a merge mai adânc în pădurea întunecată și sălbatică.

Calitate

Sudurile, tăieturile și îmbinările de calitate sunt o necesitate în fabrica noastră. Nu numai că arată bine, dar va dura mult mai mult.

Aici, la OFD, nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Conceput pentru a fi utilizat

Soluțiile de depozitare și organizatorii vă vor ajuta să vă păstrați lucrurile la locul lor chiar și pe cele mai accidentate terenuri, în timp ce snorkelurile, piesele de evacuare sau de suspensie se asigură că veți trece prin toate lucrurile care sunt aruncate sub roțile dumneavoastră.

Cu piesele și accesoriile OFD sunteți complet acoperit. Singurul lucru pe care nu ți-l putem oferi este o băutură rece. 

În cazul puțin probabil al defectării ursului nu vă fie teamă, vă vom oferi o înlocuire în garanție, fără probleme.

http://ride-ofd.com/

Sunt 109 produse.

Se afiseaza 1-40 din 109 produs(e)