Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Decked

Sistemele de sertare si depozitare pentru pick-up(uri) si VAN-uri sunt accesibile si calitative.

După mai bine de 20 de ani de lupte și alte frământări cu sistemele de sertare făcute în casă din placaj (și jumătate din raionul de feronerie de la Home Depot), am ajuns la concluzia că trebuie să existe o cale mai bună. Nu ne venea să credem că nu exista o soluție accesibilă și convingătoare pe piață. Așa că ceea ce a început pe un șervețel într-un restaurant local, a evoluat într-o căutare furibundă de a crea un produs care să îmbunătățească viața de zi cu zi a bărbaților și femeilor care muncesc. Știm că fiecare minut pe care îl economisiți în timpul zilei, înseamnă că veți câștiga un avantaj și veți avea mai mult timp și energie pentru ceea ce contează cu adevărat. Aceasta este mantra noastră. Motivul pentru care am creat DECKED. În 2014, după aproape trei ani de proiectare, și inginerie, s-a născut DECKED.

Incepand din acest an Steelway.ro va oferta sistemele de sertare si depozitare DECKED. 

Despre DECKED

DECKED® Who We Are and What We Do

Cere oferta pentru pick-up(ul) tau !!!

0759033720 / comenzi@steelway.ro

100% FABRICAT ÎN SUA

Fabricat în Defiance, Ohio și St. George, Utah, am făcut eforturi mari în cercetare și dezvoltare, inginerie și producție pentru a face viața mai ușoară pentru clienții noștri. Aveți perfectă dreptate, suntem zeloși pentru o bună ergonomie și o organizare eficientă. Conduși de pasiunea pentru perfecțiune și pentru a face ceea ce trebuie, suntem mândri să proiectăm, să inginerim și să ne fabricăm produsele din materiale reciclate chiar aici, în SUA. Suntem și mai mândri să ne tratăm bine lucrătorii și să contribuim la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a clienților noștri.

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
 • Sertare si sisteme de depozitare Overlanding/ Comercial, VAN-uri (Ford...
  11.905,00 lei

  Sertare si sisteme de depozitare Overlanding/ Comercial, VAN-uri (Ford Transit, Citroen Jumper, Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, Peugeot Boxer, VW Crafter), Decked

  Distribuit de Steelway.ro

  Ideale pentru echipare ovelanding sau comercial. 

  Pentru detalii, alte poze si comenzi : 0759033720 / comenzi@steelway.ro

 • Sisteme de sertare si organizare pick-up, DECKED
  10.999,00 lei

  Sisteme de sertare si organizare pick-up, DECKED

  Steelway.ro va pune la dispozitie sisteme de sertare si depozitare de la brand-ul american DECKED.

  STOCARE MASIVĂ

  Sertarele pe toată lungimea benei și trecerile de acces lateral la pasajele roților oferă spațiu de depozitare masiv și personalizabil. Aproape zero spațiu irosit. Creștere cu 100% a utilității banchetei camionului dumneavoastră. Sertarele standard de dimensiuni complete se extind cu 12" mai mult, iar sertarele scurte de dimensiuni complete se extind cu 1" mai mult. Sertarele standard de dimensiuni medii se extind cu 7" mai mult și sertarele scurte de dimensiuni medii se extind cu 3" mai mult.

  Cere oferta pentru pick-up(ul) tau : 0759033720 / comenzi@steelway.ro 

 • Sistem de sertare bena Toyota Hilux Revo 2015+, Cabina Dubla, Decked
  10.950,00 lei

  Sistem de sertare bena Toyota Hilux Revo 2015+, Cabina Dubla, Decked

  Sertarele DECKED vă ajută să vă organizați zona de bena și permit transportul rezonabil al uneltelor, echipamentelor de vânătoare, camping și sport, de exemplu, fără a restricționa ideea de "pick-up". Nu este absolut necesar să asigurați o acoperire suplimentară, de exemplu cu un hardtop sau un capac tonneau. Sistemul este fabricat din HDPE 100% reciclat, rezistent la intemperii și la UV. În plus, este întărit cu lonjeroane din oțel galvanizat și permite astfel o sarcină utilă "on-top" de până la 900 kg. Fiecare sertar are o sarcină utilă de 90 kg (întotdeauna distribuită uniform).