Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca SnoMaster

Diferența SnoMaster

Proiectată pentru utilizare intensă în Africa, linia noastră de frigidere și congelatoare este unică pe piață din mai multe puncte de vedere. Dezvoltăm și testăm frigiderele noastre pentru a ne asigura că clienții noștri primesc performanțe deosebite la un preț avantajos. Când vine vorba de calitate, nu facem compromisuri. Cu telecomanda noastră cu alimentare wireless/solară și geanta de călătorie gratuită, niciun alt răcitor de pe piață nu are atât de multe caracteristici utile la un preț atât de bun!

Frigiderele noastre sunt construite pentru longevitate și protecție pe viață împotriva coroziunii. Toate încuietorile, balamalele și mânerele sunt fabricate din oțel inoxidabil. Închiderile capacului cu balamale pot fi asigurate, dacă este necesar, cu un lacăt (nu este inclus). Toate accesoriile folosesc, de asemenea, șuruburi din oțel inoxidabil și pot fi înlocuite cu ușurință în cazul improbabil al unei deteriorări. Chiar și balamalele capacului rabatabil sunt reglabile pentru întreținere și îngrijire. Învelișul exterior din oțel inoxidabil în formă de fagure de miere conferă răcitoarelor SnoMaster nu numai un aspect de înaltă calitate, ci le face și ușor de curățat și le conferă o mai mare stabilitate. Suprafața este mult mai rezistentă la zgârieturi decât plasticul sau decât o suprafață netedă din aluminiu sau oțel. Spre deosebire de plastic, care devine casant odată cu vârsta și utilizarea. Feroneria din oțel inoxidabil este utilizată pentru o viață întreagă de durabilitate și fiabilitate.

Un avantaj neprețuit al răcitoarelor SnoMaster cu două compartimente de depozitare, sunt capacele cu balamale separate pentru fiecare compartiment. Fiecare deschidere a capacului înseamnă neapărat că temperatura din congelator crește ușor și apoi trebuie să fie răcită din nou. Acest design avangardist economisește energie și menține conținutul la o temperatură mai constantă. Toate SnoMaster includ inserții pentru coșuri fabricate din oțel acoperit cu cauciuc pentru durabilitate. Răcitoarele cu un compartiment de refrigerare sunt prevăzute în partea stângă cu două coșuri suprapuse, iar în partea dreaptă cu un coș deasupra compresorului. Pentru răcitoarele cu două compartimente de depozitare se pot găsi în compartimentul din stânga, cel mai mic, două coșuri stivuite. În dreptul frigiderului etajat se află un coș mare cu un modul de inserție detașabil.

Împreună cu fiecare răcitor este inclusă o geantă de călătorie de protecție. Aceasta protejează în primul rând suprafața răcitorului de murdărie sau deteriorare, dar oferă și o izolație suplimentară. Oricine călătorește pe vreme caldă sau în medii prăfuite, va aprecia acest lucru. Mai ales atunci când răcitorul nu este instalat în interiorul cu aer condiționat al vehiculului. Husa de protecție se închide cu un fermoar robust și are un buzunar de depozitare pentru cablurile de alimentare sau telecomanda, precum și pentru depozitare generală.

Răcitoarele SnoMaster sunt furnizate cu o telecomandă wireless care se încarcă cu energie solară sau USB. Telecomanda wireless menține răcitoarele complet monitorizate și controlate. Telecomanda wireless afișează temperatura dorită și cea reală, tensiunea bateriei și setarea de răcire poate fi pornită sau oprită prin intermediul unității. Pentru a utiliza telecomanda chiar și pe întuneric, dacă este necesar, poate fi pornită lumina de fundal a afișajului. sau pentru a găsi cheile am adăugat o lanternă LED integrată.

Pentru a preveni descărcarea profundă a bateriei de alimentare, toate răcitoarele sunt echipate cu un monitor de baterie. Acesta poate fi setat prin intermediul panoului de control sau al telecomenzii în trei trepte între 10,0, 10,7 sau 11,8 volți. Atunci când scade sub această tensiune, răcitorul este oprit. Astfel, se poate evita deteriorarea bateriei prin descărcare profundă.

Pentru a garanta cea mai bună performanță de răcire. SnoMaster a dezvoltat propriul compresor pentru frigidere și congelatoare portabile, care funcționează în continuare în mod fiabil chiar și în mediul dur al unui vehicul offroad și la temperaturile extreme ale căldurii deșertice!  Compresorul este proiectat pentru a rezista la praf și murdărie, la vibrațiile violente și la șocurile din zilele noastre de overlander. SnoMaster garantează compresorul pentru o perioadă de 5 ani.

Calitatea, fiabilitatea, serviciile și prețurile competitive, împreună cu o echipă dedicată, formează diferența SnoMaster!

Detalii pe : 

The SnoMaster Difference | Snomaster USA

Supplier of Snomaster 12/220V fridge, freezer and ice-makers

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
 • Frigider auto 92D Doua zone si compartimente 41L/51L, compresor
  5.990,00 lei

  Frigider auto 92D Doua zone si compartimente  41L/51L, compresor

  Frigiderele auto din seria Low Profile au fost dezvoltate special pentru a fi utilizate sub capacele compartimentului de încărcare al camioanelor pick-up și sunt optimizate pentru temperaturile ridicate care apar adesea acolo.  

  Specificatii in poze

 • Snomaster frigider auto classic 56D, compresor + doua zone 26L/30L
  5.500,00 lei

  Frigiderele auto din seria Snomaster Classic sunt modelele de top ale SnoMaster. Carcasa exterioară, interiorul și toate accesoriile sunt realizate în mare parte din oțel inoxidabil și aluminiu rezistent la rugină și durabil, pentru o durată de viață lungă. Compresorul puternic de 66 de wați asigură cea mai bună performanță de răcire. 

 • Frigider auto SNOMASTER Leisure, compresor, 35l
  3.200,00 lei

  Este ideal pentru a vă depozita băuturile și gustările pentru călătorii lungi, camping sau pentru a vă petrece ziua pe plajă. Și are un preț foarte atractiv.

  Carcasa neagră din polietilenă nu este doar elegantă, ci și foarte rezistentă la uzură. Unitatea dispune de un microcompresor Danfos pentru o răcire rapidă.