Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca iKamper

iKamper crede că cele mai frumoase momente sunt cele petrecute în călătorii, descoperind lumea alături de cei pe care îi iubești cel mai mult. Sperăm că produsele noastre inovatoare vă vor oferi acele momente absolut cele mai bune!

"Nimic în spatele meu, totul în fața mea, așa cum este întotdeauna pe drum." - Jack Kerouac

"On the Road " de Jack Kerouac l-a inspirat profund pe Soon Park, fondatorul iKamper. Temele de aventură, descoperire, libertate și pasiune au rezonat profund cu Soon, care a călătorit prin toate SUA între 2009 și 2012 împreună cu familia sa.

Soon a întâlnit oameni incredibili de-a lungul călătoriilor sale și a vizitat locații frumoase, ceea ce reprezintă originea sloganului iKamper "Iubește oamenii, iubește natura".

IUBEȘTE OAMENII, IUBEȘTE NATURA

"Cu rulota noastră șubredă, am condus 58.000 de mile în jurul Americii de Nord. Călătoria nu a fost întotdeauna plină de minunății și emoții: a trebuit să schimbăm de trei ori cauciucurile în pană pe un drum pe care treceau mașini doar la fiecare oră sau cam așa ceva. Cu toate acestea, am fost martorii zâmbetelor amabile venite de la cei mai săraci oameni din cea mai bogată țară și am dansat sub lumina revărsată a galaxiilor în deșert. Imaginația a devenit realitate, libertatea a fost înțeleasă, iar înțelegerea reciprocă dintre oameni și natură s-a adunat într-un singur loc în timpul călătoriei noastre."

- Soon Park

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
 • Cort auto iKamper X-COVER 2.0
  19.750,00 lei

  Configurare în 3 minute: petreceți mai puțin timp la instalare și mai mult timp la distracție.

  Pot dormii 3-4 persoane.

  Designul X-Cover 2.0 înlocuiește învelișul moale din PVC al corturilor de acoperiș tradiționale cu un înveliș robust Rocky Black cu o țesătură protectoare rezistentă și impermeabilă.

  Construit pentru a rezista: fabricat din materiale de calitate superioară, asamblat cu grijă, astfel încât să vă puteți bucura de cortul dvs. pentru mulți ani de acum încolo. Acoperiș din fibră de sticlă cu strat dublu, aluminiu în formă de fagure de miere, țesătură respirabilă, muscă de ploaie ecologică etc.

  Confortabil: saltea cu 9 zone, cu o grosime de 70 mm. Dormiți la fel de bine ca acasă!

  NU INCLUDE TRANSPORTUL PANA LA CLIENT ! CERE O OFERTA FINALA DE PRET CU TRANSPORT!