Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Quick Pitch

Quick Pitch își are originea în Australia și a început ca distribuitor pentru un producător sud-african de accesorii 4x4. Ulterior, au început să producă și propriile produse de nișă. Astăzi, Quick Pitch are o gamă imensă de accesorii pentru overlanding, de la corturi de acoperiș la soluții de bucătărie și de la copertine la perdele de duș. Ca urmare a acestei creșteri, Quick Pitch a devenit acum un nume bine cunoscut pe piața de transformare și construcție a vehiculelor de overland. Proprietarii, care își au rădăcinile în Africa de Sud, au mutat acum producția în Africa de Sud.

 Acest lucru le permite să introducă toate produsele lor de nișă la nivel global. 4x4 Center este mândru să fie distribuitorul european al Quick Pitch. Jucăm un rol cheie în introducerea și distribuirea acestor produse de nișă de înaltă calitate pentru camping și aventuri pe uscat pe piața europeană.

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
 • Gratar Quick Barbe overlanding pliabil 200MM Quick Pitch
  1.150,00 lei

  Specificații generale

  Dimensiuni Quick Barbe Ammo Box: 40.0 x 30.0 x 52.0 cm (pret afisat)

  Dimensiuni Quick Barbe 600: 60,0 x 35,0 x 74,5 cm (mai ieftin cu 20 eur)

  Material: oțel inoxidabil 3CR12

  Specificații de livrare Quick Barbe Ammo Box

  Lungime de expediere: 43,0 cm

  Lățimea de expediere: 35.0 cm

  Înălțime de expediere: 13,5 cm

  Greutatea de expediere: 6,6 kg

  Specificații de livrare Quick Barbe 600

  Lungime de transport: 65.0 cm

  Lățimea de expediere: 43.0 cm

  Înălțimea de expediere: 9.0 cm

  Greutatea de expediere: 10.5 kg

 • Cutie overlanding aluminiu Quick Pitch 295 Litri
  3.980,00 lei

  Specificații generale

  Dimensiuni: 116,5 x 71,5 x 36,0 cm

  Capacitate: 295 litri

  Material: aluminiu

  Specificații de transport

  Lungime de transport: 120,0 cm

  Lățime de transport: 42,0 cm

  Înălțime de transport: 75,0 cm

  Greutatea transportului: 29,1 kg

 • Quick Pitch Quick-en-Suite Box, pentru dus / s.a.
  2.875,00 lei

  Quick Pitch Quick-en-Suite Box, pentru dus / s.a.

  Quick-en-Suite a fost proiectat de Quick Pitch pentru a oferi intimitate în timpul dușului, schimbării și vizitelor la toaletă. Între timp, produse similare sunt realizate de diferite părți, dar Quick Pitch rămâne originalul.

  Cu carcasa sa metalică, Quick-en-Suit Box este cea mai rezistentă versiune a perdelei de duș Quick Pitch Quick-en-Suite, dar nu va rugini niciodată datorită galvanizării și acoperirii corespunzătoare cu pulbere. În câteva secunde, ați deschis cutia și perdeaua de duș va coborî, astfel încât să vă puteți bucura de intimitate. 

  Distribuit de Steelway.ro

 • Cort auto carcasa aluminiu Quick Pitch Aero Daktent 57KG
  13.200,00 lei

  Cort auto carcasa aluminiu Quick Pitch Aero Daktent

  Cortul de acoperiș ușor Quick Pitch este un cort versatil și portabil care se atașează cu ușurință la orice vehicul sau SUV. Este realizat dintr-o construcție mai minimalistă care menține greutatea scăzută.

  Sub cort, veți găsi un cadru realizat din aluminiu extrudat durabil, dar ușor, care elimină nevoia de șuruburi sau nituri pop și reduce riscul de scurgeri. Piesele din aluminiu sunt sudate în siguranță, prelungind durata de viață a cortului.

  Distribuit de Steelway.ro

 • Marchiza auto Quick Pitch 270° - 2,6m, Stanga sau Dreapta
  6.950,00 lei

  Marchiza auto Quick Pitch 270° - 2,6m, 27 kg 

  Marchiza Quick Pitch Weathershade este o revoluție în domeniul marchizelor free standing. Atunci când a dezvoltat copertină, Quick Pitch a dorit să conceapă o copertină versatilă, care poate fi montată pe vehicule de teren, SUV-uri, rulote, remorci sau orice alt vehicul căruia doriți să îi creați un plus de umbră.

  Această marchiză are 5 brațe din aluminiu cu profile de ranforsare suplimentare, care asigură o rezistență uriașă, dar mențin greutatea redusă. Fiind cel mai mare de acest tip, acest marchizon oferă până la 15 m² de protecție solară. Acest lucru se datorează dimensiunii substanțiale a brațelor cu următoarele lungimi: 2,4 m, 2,4 m, 2,4 m, 2,4 m, 2,4 m și 1,7 m. 

  Distribuit de Steelway.ro

 • Marchiza auto Quick Pitch 270° - 2m, Stanga sau Dreapta
  5.740,00 lei

  Marchiza auto Quick Pitch 270° - 2m, Stanga sau Dreapta

  Atunci când a dezvoltat MARCHIZA de 2 m, Quick Pitch a dorit să proiecteze o marchiza versatila, care să poată fi montat pe vehicule mai mici sau pe bari de portbagaj. 

  Această marchiză folosește 5 brațe din aluminiu cu profile de colț, ceea ce asigură o rezistență suplimentară, dar menține greutatea redusă. Această marchiză oferă până la 9,5 m² de adăpost datorita celor cinci brațe la fel de lungi de 2 metri.

  Firele de aluminiu sunt țesute în pânza marchizei, ceea ce o face extrem de rezistentă, dar menține greutatea redusă. Partea superioară a acestei pânze este argintie pentru a reflecta soarele și, astfel, căldura. Astfel, sub marchiză va fi răcoare, chiar și în zilele călduroase.

  Distribuit de Steelway.ro in Romania.