Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Clearview

Clearview Australia

Ne-am săturat să nu găsim oglinzi de remorcare de bună calitate

Clearview Accessories® a început în 2006, ca o afacere de familie deținută de antreprenorul Mike Cowan și ginerele său Jay Praag.

În anii care au urmat, Mike și Jay și-au transformat mica afacere de familie cu trei angajați cu normă întreagă, într-una dintre cele mai respectate mărci 4WD și Touring din Australia.

Având o pasiune puternică pentru industria auto, design de calitate și disciplină în manopera profesională, încrederea noastră este construită în cadrul valorilor noastre de a crea modele de înaltă calitate conform ADR.

De la începuturi umile, Clearview Accessories® a crescut și astăzi produce o gamă de produse unice, de calitate pentru următoarea ta aventură off-road!

De la începuturile noastre, angajamentul nostru neîncetat de a crea soluții găsite nicăieri altundeva, ne-a ajutat să ne stabilim poziția de lider în fabricarea de accesorii unice pentru 4x4 și touring. Cu un spirit întreprinzător înrădăcinat, suntem dedicați creării de valoare și încântării clienților noștri.

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
 • Sistem cu butelie de umflat roti CLEARVIEW TYRE SPIDER
  2.000,00 lei

  Indiferent dacă conduceți pe nisip sau pe piste noroioase/moi, ClearView Tire Spider vă va ajuta rapid și ușor să reglați uniform presiunea anvelopelor vehiculului, rulotei sau remorcii. Proiectat pentru a funcționa independent SAU pentru a fi atașat la compresorul de aer al vehiculului dumneavoastră.

 • Slider frigider auto CLEARVIEW EASY SLIDE ES220PLUS
  4.250,00 lei

  Nu există niciun contra argument asupra avantajelor călătoriei cu un frigider portabil, mai ales în acele călătorii mai lungi. Cu toate acestea, accesul la frigider poate fi adesea extrem de dificil, mai ales după ce ați instalat sertare de depozitare în vehicul. Acolo vine în ajutor ClearView Easy Slide ES220plus. Construit rezistent pentru a face față oricărei provocări pe care le are de oferit insula australiană, Easy Slide este perfect pentru orice aventură – atât pe drum, cât și în afara drumului (așa cum se vede în 4×4 Adventures și All 4 Adventure a lui Pat Callinan).

 • CLEARVIEW EASY SLIDE| Slider Frigider auto ES150PLUS
  4.250,00 lei

  Nu există niciun contra argument asupra avantajelor călătoriei cu un frigider portabil, mai ales în acele călătorii mai lungi. Cu toate acestea, accesul la frigider poate fi adesea extrem de dificil, mai ales după ce ați instalat sertare de depozitare în vehicul. Acolo vine în ajutor ClearView Easy Slide ES150plus. Construit rezistent pentru a face față oricărei provocări pe care le are de oferit insula australiană, Easy Slide este perfect pentru orice aventură – atât pe drum, cât și în afara drumului (așa cum se vede în 4×4 Adventures și All 4 Adventure a lui Pat Callinan).

 • CLEARVIEW EASY SLIDE| Slider frigider auto ES100PLUS
  3.800,00 lei

  Nu există niciun contra argument asupra avantajelor călătoriei cu un frigider portabil, mai ales în acele călătorii mai lungi. Cu toate acestea, accesul la frigider poate fi adesea extrem de dificil, mai ales după ce ați instalat sertare de depozitare în vehicul. Acolo vine în ajutor ClearView Easy Slide ES100plus. Construit rezistent pentru a face față oricărei provocări pe care le are de oferit insula australiană, Easy Slide este perfect pentru orice aventură – atât pe drum, cât și în afara drumului (așa cum se vede în 4×4 Adventures și All 4 Adventure a lui Pat Callinan).

 • Bucatarie auto overlanding ClearView
  3.475,00 lei

  Perfect pentru următoarea ta aventură off-road, designul inteligent și compact, pliabil, al bucătăriei ClearView Pantry include componente modulare pentru a maximiza spațiul în interiorul 4×4. Designul modular – platforme de lucru duble cu platformă suplimentară pentru chiuvetă glisantă, înseamnă, de asemenea, că toate piesele pot fi demontate pentru întreținere și întreținere.

 • Set tacamuri Clearview
  390,00 lei

  Set de tacâmuri de cea mai bună calitate proiectat și testat în Australia. Se depozitează ușor, se pliază deschis/închis și poate fi blocat închis cu curelele. Conținând toate tacâmurile și ustensilele de gătit esențiale, acesta este ghișeul dvs. unic pentru toate lucrurile de gătit în călătorie.