Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Sleep Angel

Gabriel Scientific este producătorul de lenjerie de pat cu barieră medicală SleepAngel, protejată prin brevet. Elementul central al produselor noastre este tehnologia de filtrare PneumaPure®. 

Gama noastră de produse include perne, saltele, poziționări, pături, saltele de top și game de specialități pentru sălile de operație, maternități, departamentele NICU, case de sănătate, chirurgie plastică și multe altele.

Echipele noastre de cercetare și dezvoltare, producție și logistică sunt situate în Estonia (Pärnu), iar 90% din materialele noastre provin din Uniunea Europeană. 

Premii pentru tehnologia de filtrare PneumaPure®:

Premiul pentru cel mai bun nou-venit 2019, Conferința Societății de prevenire a infecțiilor (The Infection Prevention Society Conference)

Finalist la Med-Tech Innovation Awards 2020, Medilink UK Healthcare Business Awards (Premiile pentru inovare în domeniul sănătății din Marea Britanie)

Cea mai bună inovație a anului 2017, The Infection Prevention Strategy (Strategia de prevenire a infecțiilor)

Filtru protejat brin brevet, testat si dovedit clinic si tesatura inovatoare.

Componentele barierei pentru asternuturile SleepAngel®

Protecție textilă PureShield: material textil durabil, moale la atingere și de înaltă performanță, care blochează contaminanții. Permeabil la vapori și rezistent la apă;

Cusături SafeWeld: cusături termosudate care asigură o barieră completă - fără găuri de cusătură;

Filtru PneumaPure®: Filtrul mecanic respirabil permite fluxul de aer curat în pernă, dar blochează agenții patogeni și alergenii.

Ușor de curățat - dezinfectat la fața locului

Nu se utilizează înălbitor, nu se spală la mașina de spălat, nu se curăță la uscat, nu se usucă la mașină, nu se calcă.

Pentru o curățare normală folosiți o soluție moale de detergent și apă

Evitați frecarea abrazivă a filtrului și a țesăturii

În cazul în care capacul este foarte murdar, se poate folosi o soluție de clor 0,1% (1.000 ppm) și apă rece. Dacă husa a fost expusă la fluide corporale, cum ar fi sângele, se poate folosi o soluție de clor de 1% (10.000 ppm) și apă rece. Utilizarea frecventă sau prelungită a unei soluții de clor 1% (10.000 ppm) poate reduce durata de viață utilă a țesăturii.

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)