Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Lifetime

Am parcurs un drum lung de la începuturile noastre. Totul a început ca o idee într-un garaj din Riverdale, Utah (US). Ca tată dedicat și fan al baschetului, fondatorul Lifetime Products a vrut pur și simplu să construiască un cerc de baschet mai bun pentru familia sa.

Pasiunea sa pentru inovație s-a extins rapid dincolo de proiectul său inițial și a creat o companie în martie 1986 numită Lifetime Products. Filozofia numelui, precum și scopul companiei, a fost de a construi produse durabile de durată pentru consumatori și familiile lor.

Lifetime a început prin fabricarea sistemelor de baschet și Quick Adjust®, marca inregistrata

Lifetime Products a devenit un brand de încredere la nivel mondial, deoarece s-a extins rapid de la cercuri de baschet la mese de picnic, apoi mese și scaune pliabile. Din acei primi ani din istoria Lifetime, compania a crescut de la 15 angajați într-un depozit parțial la peste 1.500 de angajați - peste tot în lume.

www.lifetime.com 

Prin aplicarea constantă a inovației și a tehnologiei de pionierat în materiale plastice și metale, continuăm să creăm produse care revoluționează industria cu tehnologie brevetată. Cu și mai multe produse lifetime inventate și fabricate aproape zilnic, ne angajăm să vă aducem în permanență soluții mai bune pentru nevoile vieții.

Brandul nostru este de încredere în lume și de mare valoare pentru clienții noștri. Și există un motiv. Produsele noastre reflectă dedicarea noastră pentru calitate și inovație. Întotdeauna ne tratăm angajații, clienții și furnizorii cu respect, onestitate și integritate. Căutăm să promovăm din interiorul familiei Lifetime ori de câte ori este posibil, oferindu-le angajaților noștri oportunități mai mari. Înțelegem importanța puterii care se regăsește în munca în echipă unificată și lucrăm pentru a reuși ca grup, nu ca indivizi. La Lifetime Products, suntem o companie cu pasiune să facem lucrurile în cel mai bun mod, pentru că este ceea ce trebuie să facem.

Sunt 13 produse.

Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)
 • Sopron de gradina, Lifetime, 213x289, otel, foarte rezistenta
  9.520,00 lei

  Șopronul de grădină cu dimensiunile 289 x 213 cm produs de marca Lifetime din SUA este un produs inovator realizat din plastic de înaltă calitate - 100% polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Construcția întărită cu oțel face ca șopronul să fie mult mai rezistent și să dureze ani de zile. A fost proiectat pentru a găzdui tot ceea ce doriți să ascundeți din grădina dvs.

 • Sopron de gradina 365 x 213, Lifetime, SUA, otel, foarte rezistent
  10.353,00 lei

  Șopronul de grădină cu dimensiunile de 365 x 213 cm produs de marca Lifetime din SUA este un produs inovator realizat din plastic de înaltă calitate - 100% polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Construcția armată cu oțel face ca șopronul să fie mult mai rezistent și să dureze ani de zile. A fost proiectat pentru a găzdui tot ceea ce doriți să ascundeți din grădina dumneavoastră :)

 • Lada de gradina si piscina, Lifetime Premium, 567 L, rezistenta, 2 culori
  1.880,20 lei

  Lada de grădină, pentru depozitare, cu o capacitate de 567 de litri produsă de marca Lifetime din SUA este un produs inovator fabricat din plastic de cea mai bună calitate - 100% polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Dacă aveți nevoie de spațiu de depozitare, iar grădina sau terasa dumneavoastră are un spațiu limitat, acesta este un produs creat pentru dumneavoastră! Construcția rigidă, cu pereți dubli din HDPE face ca geanta să fie puternică și rezistentă la sarcini, astfel încât o puteți folosi și ca bancă. Mânerele turnate special concepute vă vor ajuta să o deplasați cu ușurință acolo unde va fi cel mai necesar.

  !In campul de comentarii la checkout va rugam sa treceti modelul (culoarea) dorita.

  !Produs disponibil la comanda. Plata in avans din cauza transportului.

 • Suport de baschet Lifetime, New York, reglabil, 244-305 cm, profesional
  2.737,00 lei

  Suportul de baschet portabil are o placă la baza de 48", realizată în tehnologie Steel-Framed Shatter-Proof. Tehnologia Shatter-Proof garantează durabilitatea pe termen lung și rezistența la impact datorită acoperirii din policarbonat Makrolon® de cea mai bună calitate. Steel-Framed este o ramă de tablă de fund durabilă din oțel. Protecția suplimentară a marginii inferioare a plăcii și tehnologia de reglare a înălțimii Speed Shift® în intervalul 244 - 305 cm cu o singură mână asigură un joc confortabil și sigur la orice nivel de joc. plasă de nailon rezistentă la intemperii și un stâlp rotund cu un diametru de 7,62 cm Role de transport montate într-o bază stabilă umplută cu apă cu o capacitate de 128 de litri asigură mobilitatea și stabilitatea deplină a suportului.

 • Standul portabil de baschet Lifetime, Boston, cu cos inclus si nailon,...
  2.725,10 lei

  Stand de baschet cu cos inclus LIFETIME BOSTON

  Standul portabil de baschet are o placa mare de baza cu diametrul de 44", realizată în tehnologie Steel-Framed Shatter-Proof. Tehnologia Shatter-Proof garantează durabilitatea pe termen lung și rezistența la impact datorită acoperirii din policarbonat Makrolon® de cea mai bună calitate. Steel-Framed este o ramă de tablă de fund durabilă din oțel. Protecția suplimentară a marginii inferioare a plăcii și tehnologia de reglare a înălțimii plăcii Quick Adjust® II asigură un joc confortabil și sigur la orice nivel de joc, datorită reglării în intervalul 244 - 305 cm.

 • Suport cu cos de bachet 44 inch, Lifetime, Cleveland, reglabil
  1.094,80 lei

  Suport de baschet LIFETIME CLEVELAND 1268 CLEVELAND 1268

  Standul portabil de baschet are o placă la baza de 44" realizată cu tehnologia Impact® din polietilenă de înaltă densitate.

  Reglarea telescopică a înălțimii panoului de fund permite ca acesta să fie setat la diferite înălțimi în intervalul 229 - 305 cm, asigurând un joc confortabil și sigur la toate nivelurile. Cercul clasic cu plasă de nailon rezistentă la intemperii și un stâlp rotund cu un diametru de 7 cm. baza cu o capacitate de 45 de litri umplută cu apă sau nisip asigură stabilitatea deplină a suportului. setul perfect pentru jucătorii de baschet începători.

 • Suport de baschet portabil si reglabil de la Lifetime, Chicago, 168-229 cm
  1.178,10 lei

  Un suport de baschet portabil de la Lifetime, pentru începători, copii și adolescenți. Standul este echipat cu o placă la baza de 32", durabilă și rezistentă, fabricată cu tehnologie Impact® din polietilenă de înaltă densitate. Reglarea telescopică a înălțimii permite o reglare rapidă și ușoară în intervalul de la 168 la 229 cm la intervale de 15 cm. Întregul ansamblu este completat de janta Classic cu un diametru de 38 cm și de o bază stabilă umplută cu apă sau nisip cu o capacitate de 38 de litri. Acest suport este ideal pentru tinerii jucători de baschet.

 • Cort Geodome, Lifetime, pentru catarat, Verde-Maro, foarte rezistent
  2.844,10 lei

  Domul de cățărat GEODOME este un loc de joacă unde copiii se vor juca cu plăcere pentru mult timp. Imaginația nelimitată le va permite copiilor dvs. să inventeze noi forme de activitate. Aceasta nu este doar o propunere excelentă de distracție pentru mai mulți copii în același timp, ci și un ajutor neprețuit în dezvoltarea mușchilor puternici, a agilității și a coordonării.

 • Cort Geodome Lifetime, pentru alpinism, Albastru-Rosu
  2.844,10 lei

  Domul geodezic de alpinism GEODOME se caracterizează printr-un design geometric. Are mânere de cățărare care imită stânci reale. Nu este doar o propunere excelentă pentru a se distra împreună pentru mai mulți copii în același timp, ci și un ajutor neprețuit în dezvoltarea mușchilor puternici și a coordonării motorii.

 • Cort Geodome Lifetime, pentru catarat, Cort inclus 90612
  2.951,20 lei

  Domul de cățărat GEODOME este un loc de joacă unde copiii se vor juca cu plăcere pentru mult timp. Imaginația nelimitată le va permite copiilor dvs. să inventeze noi forme de activitate. Nu este doar o propunere excelentă pentru a se distra împreună pentru mai mulți copii în același timp, ci și un ajutor neprețuit în dezvoltarea mușchilor puternici, a agilității și a coordonării motorii.

 • Lada frigorifica, Lifetime 90949
  1.545,85 lei

  Lada frigorifica LIFETIME  90949 este cel mai popular model in randul coolerului Lifetime in randul clientilor. Capacitatea sa este de 52 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau călătorii mai lungi. Certified Bear Resistant. 5 Ani garantie. Fabricat 100% in US.

 • Lada frigorifica, Lifetime, 90911
  1.285,70 lei

  Lada frigorifica, Lifetime 90911 este cel mai compact model dintre coolerele Lifetime. Capacitatea sa este de 26,5 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau excursii de weekend.

  Fabricat 100% in US si producatorul ofera 5 ani garantie internationala. Certificare: Bear-Proof Certified :) 

 • Lada frigorifica, Lifetime 90903
  1.773,68 lei

  Lada frigorifica 90903 este cel mai mare model din gama de lazi frigorifice Lifetime. Capacitatea sa este de până la 73 L. Datorită acestui fapt, va fi perfect pentru întâlniri în grupuri mai mari sau călătorii mai lungi. 100% Made in US : 5 ani garantie internationala. Certified Bear Resistant.