Lada frigorifica, Lifetime 90949

1.225,50 lei Salveaza 5%
1.290,00 lei
cu TVA 3-5-10 ZL

Lada frigorifica LIFETIME  90949 este cel mai popular model in randul coolerului Lifetime in randul clientilor. Capacitatea sa este de 52 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau călătorii mai lungi. Certified Bear Resistant. 5 Ani garantie. Fabricat 100% in US.

Cantitate

Lada frigorifica LIFETIME 90949 este cel mai popular model in randul coolerului Lifetime in randul clientilor. Capacitatea sa este de 52 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau călătorii mai lungi. Certified Bear Resistant.

Izolarea excelentă a temperaturii este posibilă datorită fabricării precise a spumei de uretan înconjurată de polipropilenă.

Materialul de înaltă calitate menține frigiderul rece timp de până la 5 zile *, și vă puteți bucura de produse proaspete și răcoroase pe tot parcursul călătoriei.

Inchizatoarele sunt realizate într-un mod care vă permite să deschideți și să închideți cu ușurință răcitorul cu o singură mână. Datorită acestui fapt, veți ajunge rapid și eficient la conținutul frigiderului.

Există loc pentru un lacăt de dimensiuni complete pe partea din față. Acest lucru vă va permite să împiedicați răcitorul să-l golească de către animale.

Gaura lacătului este, de asemenea, un deschizător de sticle din oțel inoxidabil. Datorită locației sale convenabile, puteți deschide imediat o sticlă de bere în timp ce o scoateți din frigiderul umplut cu gheață.

Coolerul este convenabil pentru a fi transportat de două persoane. Mânerele din plastic sunt plasate pe frânghii de nailon. Acest lucru permite frigiderului să se miște fără probleme atunci când îl mutați și este confortabil de transportat.

Date tehnice:

Dimensiuni exterioare: 68,6 x 44,7 x 43,8 cm (L x L x H)

Dimensiuni interioare: 49.5-55.9 x 26.9-33 x 31.8 cm (L x L x H)

Capacitate: 52.05 l

Greutate: 10,6 kg

Material: spumă de uretan, polipropilenă

Materialul mânerelor: polipropilenă

Garantie: 5 ani

100% Made in USA

Frigiderele sunt 100% fabricate în SUA. Americanii știu să răcească mâncarea ca nimeni altul. Acolo, la începutul secolului 20, au fost vândute primele frigidere, mai întâi cele electrice obișnuite, iar mai târziu, împreună cu popularitatea tot mai mare de petrecere a timpului în aer liber, cele turistice.

Răceală constantă

Frigiderul îl menține rece timp de până la 7 zile *. Dacă aranjați gheața în mod corespunzător și ambalați produsele, vă sunt garantate că acestea vor rămâne în siguranță pentru o lungă perioadă de timp.

Coolerele pe viata au fost testate cat timp raman racoroase in raport cu alte marci si se numara printre liderii mondiali absoluti, ocupand locul al doilea.

Mai jos este o diagramă care arată rezultatul testului pentru care a fost folosit un frigider 73L.

Procedura de testare: Frigiderele au fost plasate la temperatura camerei. Testul a fost efectuat într-un laborator la 22 ° C. Frigiderele au fost umplute cu 0,5 kg de gheață la o capacitate de 1 L. S-au folosit termometre electronice. Testul a fost complet atunci când temperatura din frigider a crescut la 4 ° C.

* Condiția pentru menținerea temperaturii pentru o astfel de lungă perioadă de timp este de a urma instrucțiunile pentru ambalarea conținutului.

STL-90949
5 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: