• -5%
Suspensie OME Nitrocharger Sport +5cm Jeep Wrangler YJ

Suspensie OME Nitrocharger Sport +5cm Jeep Wrangler YJ

5.937,50 lei Salveaza 5%
6.250,00 lei
cu TVA Furnizor 3-5 ZL

Suspensiile OME sunt dezvoltate si produse in Australia de catre ARB - liderul mondial in accesorii 4x4. 

Garantia oferita este de 3 ani / 60.000 km !

Cantitate

Suspensiile OME sunt dezvoltate si produse in Australia de catre ARB - liderul mondial in accesorii 4x4. 

Garantia oferita este de 3 ani / 60.000 km !

Kitul OME standard cu amortizoare Nitrocharger Sport ofera o  inaltare de 5 cm si este compus din:

- amortizoare fata Nitrocharger Sport: 2 x 140 euro

- amortizoare spate Nitrocharger Sport: 2 x 140 euro

- arcuri cu foi fata: 2 x 126 euro

- arcuri cu foi spate: 2 x 175 euro

- bucsi poliuretan arcuri cu foi: 4 x 39 euro

Total: 1318 euro

Optional se recomanda montarea elementelor de suspensie:

- amortizor directie: 1 x 121 euro (disponibil doar pentru volan pe stanga)

- kit cercei gresabili arcuri spate: 1 x 166 Euro

- kit pini gresabili arcuri foi: 2 x 135 Euro

Nota: OME ofera mai multe variante de arcuri si amortizoare – codurile necesare vor fi selectate din catalogul OME de catre specialistii GTC Auto. Astfel veti beneficia de calitatea si performantele OME / ARB.

Foarte importanta este consilierea pentru alegerea variantei optime de suspensie in functie de masina, de incarcarea permanenta actuala sau viitoare si de destinatia masinii: offroad recreational, utilitara, pentru expeditii, concursuri, tractari, etc. Vinderea de kituri de suspensie fara personalizarea acestora este complet gresita si chiar periculoasa. O suspensie gresit aleasa poate fi mai proasta decat cea de origine a masinii!

Pentru a afla disponibilitatea si configuratia corecta a suspensiei – componentele obligatorii cat si cele optionale va rugam sa ne contactati!

Pozele sunt cu caracter ilustrativ si nu sunt contractuale; intre poze si produs pot aparea diferente!

Nota: Inaltarea data de suspensia OME este raportata la inaltimea standard a masinii la iesirea din fabricatie. Datorita uzurii firesti a suspensiei vechi de pe masina, suprainaltarea reala va fi cu 1-2 cm mai mare!

Se pot comanda si componente individuale ale kitului de suspensie.

Amortizoare OME Nitrocharger Sport: Sunt ultima generatie de amortizoare Nitrocharger care asigura un comportament rutier si off- road imbunatatit si o rezistenta mai buna la supraincalzirea datorata solicitarii intense. Sistemul sofisticat cu 26 de valve interioare si experienta cercetatorilor de la ARB permit setari minutioase in procesul de fabricatie, obtinandu-se performante mult peste cele ale amortizoarelor firmelor concurente. OME va ofera amortizorul cel mai performant din gama sa si acorda o garantie de 3 ani / 60.000 km.

Arcuri elicoidale OME: OME ofera mai multe variante de arcuri pentru fiecare vehicul 4x4, tinand cont de incarcarea suplimentara pe care acesta a primit-o datorita montarii diverselor accesorii: bare, trolii, portbagaje, corturi pe plafon, rezervoare suplimentare, etc. Arcurile elicoidale sunt sablate cu jet de alice pentru a reduce tensiunea superficiala si vopsite cu un strat rezistent de vopsea speciala.

Arcuri cu foi OME: Sunt dezvoltate ca sa reziste la folosirea offroad chiar si la vehicule cu incarcatura suplimentara mare si sa asigure o tinuta de drum perfecta. Exista deci, o varietate de arcuri pentru configurarea optima a sistemului de suspensie al vehiculului. Sunt prevazute cu bucsi poliuretanice si cercei de arc gresabili, pentru a prelungi durata de viata a bucsilor poliuretanice; forma triunghiulara cu bulon transversal impiedica arcurile sa se dea peste cap la un soc puternic.

Amortizor de directie OME: Este destinat sa imbunatateasca controlul si comfortul in conducere si sa reduca vibratiile in sistemul de directie. Se monteaza in locul amortizorului de directie de origine al masinii.

Bucsi poliuretanice OME: OME ofera bucsi din poliuretan pentru arcurile cu foi, barele Panhard, tendoanele longitudinale si transversale, barele stabilizatoare si bieletele antiruliu. 

STW-OMENS+5CMJWYJ

Reviews

Scrie un review

Suspensie OME Nitrocharger Sport +5cm Jeep Wrangler YJ

Suspensiile OME sunt dezvoltate si produse in Australia de catre ARB - liderul mondial in accesorii 4x4. 

Garantia oferita este de 3 ani / 60.000 km !

Scrie un review

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie: