• -15%
  • Fara stoc

Panou Solar, Jackery SolarSaga 100W

1.561,20 lei Salveaza 15%
1.836,71 lei
cu TVA

Continutul Pachetului

1 Panou Solar Jackery 100W
1 Prelungitor
1 Manual de utilizare

Cantitate
Fara stoc

help_outlineIntreaba despre produs
Panou Solar, Jackery SolarSaga 100W

Panou Solar, Jackery SolarSaga 100W

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate GDPR  

Panoul SolarSaga 100W este o versiune îmbunătățită din toate punctele de vedere fata de versiunea anterioara. Panoul a păstrat toate avantajele, i s-au mai adăugat unele caracteristici și a fost crescuta performanța. Acesta se potrivește excelent cu stațiile de încărcare Jackery Explorer, pe care le puteți încărca pur și simplu, prin intermediul panoului solar oriunde v-ați afla. Stațiile devin atunci cu adevărat sursă de energie nelimitată, pentru că ai nevoie doar de energie solară pentru reîncărcare.

Versiunea imbunatatita a panoului solar Jackery, versiunea de 100W  poate  funcționa și independent. Panoul are două ieșiri USB (USB-A). Astfel, chiar și fără conectarea la stație, vă puteți încărca telefonul, tableta, aparatul foto și alte dispozitive, prin intermediul panoului solar.

Datorită panourilor monocristaline, panoul solar SolarSaga 100W are o performanță peste medie. Acesta poate transmite până la 23,7% din energia solară pe care o primește la stația de încărcare. Aceasta este una dintre cele mai mari valori de pe piață pentru panourile portabile, care de obicei variază cu o conversie a energiei de aproximativ 10-15%.

Panourile solare sunt concepute pentru a fi cât mai portabile, ușor de dezasamblat și să ocupe cât mai puțin spațiu. Panoul SolarSaga 100W cântărește doar 5,3 kg, așa că nu este o problemă să îl transportați. Montarea, conectare și plierea durează 30 de secunde. De asemenea, în carcasă se află toate cablurile necesare pentru încărcare, care sunt incluse în pachet.

Bineînțeles, are protecție împotriva supraîncărcării, a scurtcircuitului și a supratensiunii. Face față și la îngheț sau temperaturile ridicate. Funcționalitatea poate fi afectată de ploaie sau zăpada și nu se poate spune că panoul este rezistent la apă, dar o ploaie slabă nu ar trebui să-i pună în pericol funcționalitatea.

Principalele caracteristici ale panoului SolarSaga 100W:

·         putere mare 100W cu eficienta de pana la 23%!

·         panou solar monocristalin usor

·         posibilitatea de a încărca alte dispozitive direct de la panou

·         poate fi pliat și astfel ușor de transportat

·         mâner de cauciuc rezistent pentru transport ușor

·         protecție împotriva supraîncărcării, a scurtcircuitului și a supratensiunii

·         carcasă integrată pentru depozitarea cablurilor și accesoriilor

·         combinație perfectă cu stațiile de încărcare Jackery Explorer

STL-SS-100W

Reviews

Nota 

Cel mai bun

Panoul solar de la Jackery este cel mai interesant. Poate fi folosit independe t avand iesire USB. Este foarte calitativ. Recomand

Scrie un review

Panou Solar, Jackery SolarSaga 100W

Continutul Pachetului

1 Panou Solar Jackery 100W
1 Prelungitor
1 Manual de utilizare

Scrie un review

Cross Sell Products

16 alte produse in aceeasi categorie: