Plata ramburs
sau transfer bancar
Distribuitor autorizat
in Romania
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
conditii de retur
conform 14zile

Lista de produse dupa marca Alpinus

Alpinus este un brand outdoor de calitate, din UE (Polonia) pe care multi profesionisti si-l amintesc din taberele de cercetași din tinerete. Cine a avut un sac de dormit sau un rucsac de la Alpinus o sa va confirme ca a fost pur și simplu ``cool``!

Alpinus este designer si producator de echipamente pentru calatorii, accesorii de camping, imbracaminte si incaltaminte, iar anul acesta am fost onorati sa ne alaturam distribuitorilor acestui brand. 

Mai multe detalii despre brand: www.alpinus.eu

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)
 • Alpinus Fiber Pro...
  297,00 lei

  Sacul de dormit Fiber Pro 1300 este conceput pentru petrecerea nopții pe câmp din primăvară până la începutul toamnei.

 • Alpinus Super Lite 800...
  355,00 lei

  Sac de dormit ALPINUS DN43538, Foarte usor, bleumarin/navy

 • Backpack Alpinus...
  460,00 lei

  Rucsacul multifuncțional, Alpinus Veymont 45 are capacitatea de 45 L si va fi un bun compromis între capacitatea mare de ambalare și greutatea rucsacului. Fabricat din material durabil cu tehnologie D-Tech, acesta va funcționa în diferite condiții pentru mai multe sezoane.

 • Rucsac Alpinus Fatra...
  700,00 lei

  Rucsacul de drumeții Alpinus Fatra 30L este un model foarte ușor, tactic. Structura sa caracteristică va funcționa bine atunci când urcați pe pietre și pereți. Caracteristicile sale speciale sunt: greutate redusă și durabilitate, menținând în același timp funcționalitatea și tehnologia echipamentelor de exterior.

 • Rucsac Alpinus Ornak...
  430,00 lei

  Rucsac practic Alpinus Ornak 30, pentru școală, oraș sau munte. Acest model este echipat cu o plasă de distanțiere care oferă o ventilație de neegalat în timpul drumețiilor, chiar și la temperaturi ridicate, cu sarcini grele.

 • Rucsac Alpinus Otway...
  570,00 lei

  Rucsac ușor și conceput pentru drumeții de zi cu zi și călătorii scurte în afara orașului.Caracteristica sa este posibilitatea separării rucsacului in doua parti. Această soluție vă permite să separați o parte din echipament și vă permite să ajungeți la el "de jos" fără a scoate 2/3 din conținut. Echipat cu o husa de ploaie integrata, detașabila.

 • Rucsac Alpinus...
  789,00 lei

  Rucsacul pentru drumeții Woodpecker este o nouă versiune a legendarului rucsac Alpinus, care în anii '90 a urcat pe cele mai înalte vârfuri montane și a explorat cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Durabilitatea excepțională și soluțiile tehnologice bune au făcut din modelul Woodpacker un vis al multor călători polonezi si nu numai (Germania, Slovenia, Slovacia, Estul Europei). Astăzi revine pe piață într-o versiune reîmprospătată, îmbogățită cu tehnologii suplimentare.

 • Rucsac de drumetie,...
  483,00 lei

  Rucsacul Alpinus Zarand 35 este un model practic pentru excursii scurte sau excursii de mai multe zile. Compartiment principal spațios, cu posibilitatea de a se împărți, plus un separator, de exemplu pentru o pungă de apă, ieșirea sistemului H2O față-verso. Rucsacul este închis cu o glugă cu un seif pentru obiecte de valoare, închis cu un fermoar la interior și o husa de ploaie inteligent ascunsa.

 • Rucsac drumetie,...
  330,00 lei

  Rucsacul Alpinus Lecco 30 este cel mai mare model din aceasta serie de rucsacuri Alpinus. Compartimentul principal plus un compartiment spate ranforsat vor asigura funcționalitatea. Numeroase buzunare cu soluții practice sunt un suport, inclusiv un carabinier mic din plastic care va fi folosit pentru depozitarea ușoară a cheilor.

 • Rucsac pentru munte,...
  339,00 lei

  Alpinus Teide 25 este un rucsac practic pentru școală, muncă și o excursie de weekend. Are două incaperi, una principală mare și una mai mică, cu pereți despărțitori suplimentari. Echipat cu doua buzunare laterale din plasa aerisita si manere cu mansete pentru transportul echipamentelor turistice.

 • Sac de dormit, Alpinus...
  250,00 lei

  Sacul de dormit Classic Warm 1500 (215x80cm albastru) este destinat peste noapte pe câmp din primăvară până în toamnă. În interior, o umplutură de holofiber sintetică, antialergică, care va funcționa bine în condiții umede în aer liber.

 • Sac de dormit, Alpinus...
  330,00 lei

  Alpinus Fiber Pro 1500 sac de dormit 225x75x50cm albastru-portocaliu

 • Sac de dormit, Alpinus...
  230,00 lei

  Alpinus Ultralite 1000 sac de dormit 210x75x50cm rosu-negru. Sacul de dormit Alpinus Ultralite 1000 este un model clasic de "mumie".

 • Sac de dormit, Alpinus...
  249,00 lei

  Alpinus Ultralite 1200 sac de dormit 210x75x50cm bleumarin albastru-rosu DN43535 . Sacul de dormit Alpinus Ultralite 1200 este un model clasic de "mumie". În interior, o umplutură de holofiber sintetică, antialergică, care va funcționa bine în condiții umede în aer liber.