Lista de produse dupa marca Ferrino

Pentru FERRINO calitatea este mai mult decât un detaliu. Compania afirmă că proiectează produse având în vedere nevoile tuturor, pentru utilizatorii profesioniști și neprofesioniști. Brandul italian FERRINO face asta în fiecare zi de mai bine de 150 de ani.

Daca visezi la urmatoarele tale aventuri, atunci FERRINO vrea sa te ajute si sa te insoteasca pe tine si spiritul tau de aventura intr-un viitor mai sigur si mai confortabil.

Și de aceea, pentru a marca, viitorul înseamnă a fi o companie excelentă în aer liber, iar FERRINO își dorește ca produsele sale de calitate să vorbească de la sine, profesioniștilor și iubitorilor de aventură de toate vârstele, din întreaga lume.

Mai multe detalii despre FERRINO: The Company - Ferrino

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
 • Cort Ferrino,...
  1.960,00 lei

  Cortul FERRINO Meteora 4 este un cort mare, de familie sau un grup de 4 persoane. Caracteristica sa principală este structura tunelului care constă din trei stâlpi din fibră de sticlă, ceea ce face cortul ușor de configurat. Interiorul este format dintr-un vestibul și un dormitor mare. Podeaua dormitorului este realizată din poliester, în timp ce podeaua integrată a cortului este realizată din polietilenă ușoară. Există 2 intrări – față și lateral, ambele având o plasă de țânțari. Gurile de aerisire și ferestrele asigură o circulație excelentă a aerului, în timp ce stratul termic PU din interior reflectă lumina soarelui, prevenind supraîncălzirea. Cortul interior este realizat din poliester impermeabil respirabil.  

 • Cort Ferrino, Proxes,...
  2.200,00 lei

  Ferrino Proxes 4 este cortul de vacanță de camping de familie sau un grup de prieteni, conceput pentru 4 persoane, cu spațiu de locuit și de dormit spațios, precum și sisteme aditionale pentru a oferi o mai bună ventilație și confort.  

 • Cort mare, Ferrino, 3...
  1.790,00 lei

  Cort Ferrino Meteora 3 este un cort mare, de familie de 3 persoane. Caracteristica sa principală este structura tunelului care constă din trei stâlpi din fibră de sticlă, ceea ce face cortul ușor de configurat. Interiorul este format dintr-un vestibul și un dormitor mare. Podeaua dormitorului este realizată din poliester, în timp ce podeaua integrată a cortului este realizată din polietilenă ușoară. Există 2 intrări – față și lateral, ambele având o plasă de țânțari. Gurile de aerisire și ferestrele asigură o circulație excelentă a aerului, în timp ce stratul termic PU din interior reflectă lumina soarelui, prevenind supraîncălzirea. Cortul interior este realizat din poliester impermeabil respirabil.