Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Overlander

Overlander s-a nascut din pasiune...Mai jos povestea OVERLANDER spusa chiar de actorii principali...

Inspirați de nevoia personală și de dragostea lor pentru aventură, Ana & Kiwi au început să creeze propriul lor cort, un cort special proiectat pentru a se potrivi pe acoperișul mașinii lor. 

Au lucrat nopți întregi, proiectând și îmbunătățind prototipul cortului. 

Dorind să își împărtășească pasiunea și creația lor cu alți iubitori ai naturii, au hotărât să transforme aceast cort într-un brand.

Așa a luat naștere Overlander – un brand de corturi de calitate superioară, specializat în corturi pentru mașină, concepute pentru a aduce confort și libertate în mijlocul naturii. Ana & Kiwi  și-au adunat o echipă talentată de designeri și ingineri, pasionați de explorare și camping, care i-au ajutat să dezvolte și să perfecționeze produsele Overlander.

Corturile Overlander au fost create cu atenție la fiecare detaliu. Echipa de design a pus accent pe rezistență, impermeabilitate și ușurința în utilizare. Aceste corturi au fost proiectate să reziste în fața intemperiilor și să ofere un mediu confortabil și sigur pentru aventurieri. Ana & Kiwi au vrut ca oamenii să se bucure de frumusețea naturii fără a renunța la confortul oferit de un dormitor.

Daca nu v-am convins pana acum...intrati pe acest videoclip :)

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)
 • Frigider + Congelator Auto Overlander pentru...
  • Nou
  • Produs fara stoc
  Frigider + Congelator Auto Overlander pentru...
  1.745,00 lei

  Frigiderul + Congelator Auto Overlander pentru camping de 55L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20/-18 până la 10°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 55L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<45dB). Cu dimensiunile sale compacte de 647x400x441mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Designul său în culoare neutra (bej) oferă un aspect modern și elegant, completând perfect echipamentul pentru aventurile în aer liber. 

 • Frigider Auto Overlander pentru camping 55L
  • Nou
  • Produs fara stoc
  Frigider Auto Overlander pentru camping 55L
  1.445,00 lei

  Frigiderul auto Overlander 55 L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20/-18 până la 10°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 55L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<45dB). Cu dimensiunile sale compacte de 690x345x524mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Designul său în culoare gri deschis oferă un aspect modern și elegant, completând perfect echipamentul pentru aventurile în aer liber. 

 • Frigider Auto Overlander pentru camping 45L
  • Nou
  • Produs fara stoc
  Frigider Auto Overlander pentru camping 45L
  1.325,00 lei

  Frigiderul auto Overlander 45 L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20/-18 până la 10°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 45L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<45dB). Cu dimensiunile sale compacte de 690x345x462mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Designul său în culoare gri deschis oferă un aspect modern și elegant, completând perfect echipamentul pentru aventurile în aer liber. 

 • Frigider Auto Overlander 35L
  • Nou
  Frigider Auto Overlander 35L
  1.275,00 lei

  Frigiderul auto Overlanding 35 L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20/-18 până la 10°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 35L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<50dB). Cu dimensiunile sale compacte de 690x345x382mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Cu toate aceste caracteristici, frigiderul auto Overlander cu compresor DC este alegerea ideală pentru cei pasionați de călătorii și excursii, asigurând o experiență plăcută și confortabilă în timpul aventurilor în natură.

 • Anexa cort auto Overlander Explorer 193 cm cu...
  930,00 lei

  Anexa cort auto OVERLANDER Explorer este o soluție excelentă pentru a extinde spațiul disponibil și a adăuga funcționalitate suplimentară cortului tău. Materialul rezistent, impermeabilitatea ridicată, husa exterioară durabilă și fermoarul de calitate înaltă asigură un produs fiabil și durabil. Cu această anexă, vei beneficia de un spațiu adițional confortabil și protejat pentru a-ți satisface nevoile în timpul activităților de camping și de călătorie.

 • Anexa cort auto Overlander Explorer 163 cm cu...
  • Produs fara stoc
  Anexa cort auto Overlander Explorer 163 cm cu...
  910,00 lei

  Anexa pentru cort auto Overlander Explorer  este o soluție excelentă pentru a extinde spațiul disponibil și a adăuga funcționalitate suplimentară cortului tău. Materialul rezistent, impermeabilitatea ridicată, husa exterioară durabilă și fermoarul de calitate înaltă asigură un produs fiabil și durabil. Cu această anexă, vei beneficia de un spațiu adițional confortabil și protejat pentru a-ți satisface nevoile în timpul activităților de camping și de călătorie.

 • Anexa cort auto Overlander Explorer 143 cm cu...
  • Produs fara stoc
  Anexa cort auto Overlander Explorer 143 cm cu...
  870,00 lei

  Anexa cort auto Overlander Explorer este o soluție excelentă pentru a extinde spațiul disponibil și a adăuga funcționalitate suplimentară cortului tău. Materialul rezistent, impermeabilitatea ridicată, husa exterioară durabilă și fermoarul de calitate înaltă asigură un produs fiabil și durabil. Cu această anexă, vei beneficia de un spațiu adițional confortabil și protejat pentru a-ți satisface nevoile în timpul activităților de camping și de călătorie.

 • Marchiza auto Overlander 2×2.5M
  • Produs fara stoc
  Marchiza auto Overlander 2×2.5M
  790,00 lei

  Marchiza auto Overlander 2X2.5 M cu dimensiunile de 2×2,5 metri este perfectă pentru a crea umbră și protecție în timpul activităților în aer liber. Materialul durabil, reglarea în înălțime a stalpului, husa de protecție și accesoriile incluse fac din această marchiză o opțiune practică și versatilă pentru a te bucura de confort și protecție în orice moment.

 • Marchiza auto Overlander 2.5X3m
  • Produs fara stoc
  Marchiza auto Overlander 2.5X3m
  930,00 lei

  Marchiza auto Overlander 2.5 X 3M este o opțiune excelentă pentru a oferi umbră și protecție în timpul utilizării în aer liber. Materialul durabil, reglajul în înălțime, husa de protecție și accesoriile incluse fac ca această marchiză să fie practică, versatilă și ușor de utilizat în diverse situații.

 • Marchiza auto Overlander 2.5X2.5 M
  • Produs fara stoc
  Marchiza auto Overlander 2.5X2.5 M
  880,00 lei

  Marchiza auto Overlander este o alegere excelentă pentru a beneficia de umbră și protecție în timpul activităților în aer liber. Caracteristicile sale, cum ar fi materialul durabil, reglarea în înălțime a stalpului, husa de protecție și accesoriile incluse, o fac versatilă, practică și ușor de utilizat în diverse situații.

 • Cort plafon auto Overlander Explorer 193 cm cu...
  5.630,00 lei

  Corturile din gama EXPLORER sunt o optiune populara in randul iubitorilor de overlanding.

  Cortul de plafon auto Overlander Explorer 193 cm cu sky roof este realizat din poliester Oxford 260 g 600d si rata de impermeabilitate de PU2000mm+, iar husa exterioară este din PVC 550g.

  Cortul are urmatoarele dimensiuni:

  Dimensiune deschisă: 193l x 310L x 126h (cm-estimată)

  Dimensiune închisă: 190L x 123l x 28h (cm-estimată)

 • Cort plafon auto Overlander Explorer 163 cm cu...
  • Produs fara stoc
  Cort plafon auto Overlander Explorer 163 cm cu...
  4.930,00 lei

  Cortul de plafon auto Overlander Explorer 163 cm cu sky roof este realizat din poliester Oxford 260 g 600d si rata de impermeabilitate de PU2000mm+, iar husa exterioară este din PVC 550g.

  Corturile din gama EXPLORER sunt o optiune populara in randul iubitorilor de overlanding.

  Cortul are urmatoarele dimensiuni:

  Dimensiune deschisă: 163l x 310L x 126h (cm-estimată)

  Dimensiune închisă: 160L x 123l x 28h (cm-estimată)

 • Cort plafon auto Overlander Explorer 143 cm cu...
  • Produs fara stoc
  Cort plafon auto Overlander Explorer 143 cm cu...
  4.530,00 lei

  Corturile din gama EXPLORER sunt o optiune populara in randul iubitorilor de overlanding.

  Cortul auto plafon Overlander Explorer 143 cm cu sky roof este realizat din poliester Oxford 260 g 600d si rata de impermeabilitate de PU2000mm+, iar husa exterioară este din PVC 550g.

  Cortul are urmatoarele dimensiuni:

  Dimensiune deschisă: 143l x 310L x 126h (cm-estimată)

  Dimensiune închisă: 140L x 123l x 28h (cm-estimată)

 • Cort plafon auto Overlander Discover 2.1×2.1 M...
  7.290,00 lei

  Cortul de plafon Overlander Discover cu deschidere în partea superioară este conceput pentru a oferi o soluție de camping confortabilă și convenabilă. Acesta vine echipat cu o serie de caracteristici și materiale de înaltă calitate.

  Corpul cortului este fabricat din poliester Oxford cu o greutate de 260 g și o densitate de 600D. Acest material este rezistent la rupere și oferă durabilitate în condiții de utilizare frecventă. De asemenea, este respirabil, permițând aerului să circule în interiorul cortului și menținând un mediu confortabil. Materialul are o rată de impermeabilitate de PU2000mm+, ceea ce înseamnă că oferă o protecție fiabilă împotriva ploii și umidității ridicate.

 • Cort plafon auto Overlander Adventure 193 cm cu...
  5.290,00 lei

  Corturile din gama ADVENTURE sunt o optiune populara in randul iubitorilor de overlanding.

  Cortul de plafon auto Overlander Adventure 193 cm cu sky roof este realizat din poliester Oxford 260 g 600d si rata de impermeabilitate de PU2000mm+, iar husa exterioară este din PVC 550g.

  Cortul are urmatoarele dimensiuni:

  Dimensiune deschisă: 193L x 240l x 126 H(cm-estimată)

  Dimensiune închisă: 190L x 120l x 28 H (cm-estimată)

 • Cort plafon auto Overlander Adventure 163 cm cu...
  • Produs fara stoc
  Cort plafon auto Overlander Adventure 163 cm cu...
  4.690,00 lei

  Corturile din gama ADVENTURE sunt o optiune populara in randul iubitorilor de overlanding.

  Cort plafon auto Overlander Adventure 163 cm cu sky roof este realizat din poliester Oxford 260 g 600d si rata de impermeabilitate de PU2000mm+, iar husa exterioară este din PVC 550g.

  Cortul are urmatoarele dimensiuni:

  Dimensiune deschisă: 163L x 240l x 126 H(cm-estimată)

  Dimensiune închisă: 160L x 120l x 28 H (cm-estimată)

 • Cort plafon auto Overlander Adventure 143 cm cu...
  • Produs fara stoc
  Cort plafon auto Overlander Adventure 143 cm cu...
  4.290,00 lei

  Cortul de plafon auto Overlander Adventure cu lățimea de 1,4 m și sky roof este un cort conceput pentru a oferi confort și protecție în timpul călătoriilor în aer liber. Această versiune este echipată cu o serie de caracteristici și materiale durabile și de înaltă calitate.

  Materialul acestuia este realizat din poliester Oxford 260 g 600d, iar husa exterioară este din PVC 550g. Acest material rezistent la rupere este durabil și oferă o bună rezistență la intemperii. Cortul are, de asemenea, o rată de impermeabilitate de PU2000mm+, ceea ce înseamnă că oferă o protecție fiabilă împotriva ploii și umezelii.

  Cortul are urmatoarele dimensiuni:

  Dimensiune deschisă: 143L x 240l x 126 H(cm-estimată)

  Dimensiune închisă: 140L x 120l x 28 H (cm-estimată)

 • Cort plafon auto Ovelander Armor Top cu sky...
  9.500,00 lei

  Cortul de plafon auto OVERLANDER ARMOR TOP cu sky roof, având dimensiunile de 129 x 210 cm

  Carcasa fabricată din aluminiu, structură robustă și rezistentă la impact.

  Materialul utilizat pentru acest cort este un polibumbac ripstop de 280 g.

  Acesta are proprietăți de impermeabilitate până la o valoare de PU5000mm, oferind astfel protecție împotriva ploii.

  De asemenea, este rezistent la razele UV și la mucegai.

  Include o scară telescopică din aluminiu anodizat, fiind durabilă și rezistentă la coroziune.

  OVERLANDER ARMOR TOP vine echipat cu o saltea de înaltă densitate cu o grosime de 70mm, pentru un somn de calitate.

  Pachetul include: 1x Cort, 1x Scară aluminiu, 2x Bară transversală, 1xSet piese de montare, 1x Geantă încălțăminte, 1x Buzunar depozitare haine, 1xBandă Led, 2xBară prindere portbagaj.