Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Overlander

Overlander s-a nascut din pasiune...Mai jos povestea OVERLANDER spusa chiar de actorii principali...

Inspirați de nevoia personală și de dragostea lor pentru aventură, Ana & Kiwi au început să creeze propriul lor cort, un cort special proiectat pentru a se potrivi pe acoperișul mașinii lor. 

Au lucrat nopți întregi, proiectând și îmbunătățind prototipul cortului. 

Dorind să își împărtășească pasiunea și creația lor cu alți iubitori ai naturii, au hotărât să transforme aceast cort într-un brand.

Așa a luat naștere Overlander – un brand de corturi de calitate superioară, specializat în corturi pentru mașină, concepute pentru a aduce confort și libertate în mijlocul naturii. Ana & Kiwi  și-au adunat o echipă talentată de designeri și ingineri, pasionați de explorare și camping, care i-au ajutat să dezvolte și să perfecționeze produsele Overlander.

Corturile Overlander au fost create cu atenție la fiecare detaliu. Echipa de design a pus accent pe rezistență, impermeabilitate și ușurința în utilizare. Aceste corturi au fost proiectate să reziste în fața intemperiilor și să ofere un mediu confortabil și sigur pentru aventurieri. Ana & Kiwi au vrut ca oamenii să se bucure de frumusețea naturii fără a renunța la confortul oferit de un dormitor.

Daca nu v-am convins pana acum...intrati pe acest videoclip :)

www.steelway.ro

comenzi@steelway.ro | 0751300490