Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Overlander

Overlander s-a nascut din pasiune...Mai jos povestea OVERLANDER spusa chiar de actorii principali...

Inspirați de nevoia personală și de dragostea lor pentru aventură, Ana & Kiwi au început să creeze propriul lor cort, un cort special proiectat pentru a se potrivi pe acoperișul mașinii lor. 

Au lucrat nopți întregi, proiectând și îmbunătățind prototipul cortului. 

Dorind să își împărtășească pasiunea și creația lor cu alți iubitori ai naturii, au hotărât să transforme aceast cort într-un brand.

Așa a luat naștere Overlander – un brand de corturi de calitate superioară, specializat în corturi pentru mașină, concepute pentru a aduce confort și libertate în mijlocul naturii. Ana & Kiwi  și-au adunat o echipă talentată de designeri și ingineri, pasionați de explorare și camping, care i-au ajutat să dezvolte și să perfecționeze produsele Overlander.

Corturile Overlander au fost create cu atenție la fiecare detaliu. Echipa de design a pus accent pe rezistență, impermeabilitate și ușurința în utilizare. Aceste corturi au fost proiectate să reziste în fața intemperiilor și să ofere un mediu confortabil și sigur pentru aventurieri. Ana & Kiwi au vrut ca oamenii să se bucure de frumusețea naturii fără a renunța la confortul oferit de un dormitor.

Daca nu v-am convins pana acum...intrati pe acest videoclip :)

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
 • Cort plafon auto Ovelander Armor Top cu sky roof 129x210cm
  9.500,00 lei

  Cortul de plafon auto OVERLANDER ARMOR TOP cu sky roof, având dimensiunile de 129 x 210 cm

  Carcasa fabricată din aluminiu, structură robustă și rezistentă la impact.

  Materialul utilizat pentru acest cort este un polibumbac ripstop de 280 g.

  Acesta are proprietăți de impermeabilitate până la o valoare de PU5000mm, oferind astfel protecție împotriva ploii.

  De asemenea, este rezistent la razele UV și la mucegai.

  Include o scară telescopică din aluminiu anodizat, fiind durabilă și rezistentă la coroziune.

  OVERLANDER ARMOR TOP vine echipat cu o saltea de înaltă densitate cu o grosime de 70mm, pentru un somn de calitate.

  Pachetul include: 1x Cort, 1x Scară aluminiu, 2x Bară transversală, 1xSet piese de montare, 1x Geantă încălțăminte, 1x Buzunar depozitare haine, 1xBandă Led, 2xBară prindere portbagaj.

 • Frigider Auto Overlander 35L
  1.275,00 lei

  Frigiderul auto Overlanding 35 L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20/-18 până la 10°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 35L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<50dB). Cu dimensiunile sale compacte de 690x345x382mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Cu toate aceste caracteristici, frigiderul auto Overlander cu compresor DC este alegerea ideală pentru cei pasionați de călătorii și excursii, asigurând o experiență plăcută și confortabilă în timpul aventurilor în natură.

 • Frigider Auto Overlander pentru camping 45L
  1.325,00 lei

  Frigiderul auto Overlander 45 L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20/-18 până la 10°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 45L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<45dB). Cu dimensiunile sale compacte de 690x345x462mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Designul său în culoare gri deschis oferă un aspect modern și elegant, completând perfect echipamentul pentru aventurile în aer liber. 

 • Frigider Auto Overlander pentru camping 55L
  1.445,00 lei

  Frigiderul auto Overlander 55 L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20/-18 până la 10°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 55L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<45dB). Cu dimensiunile sale compacte de 690x345x524mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Designul său în culoare gri deschis oferă un aspect modern și elegant, completând perfect echipamentul pentru aventurile în aer liber. 

 • Frigider + Congelator Auto Overlander pentru camping 55L
  1.745,00 lei

  Frigiderul + Congelator Auto Overlander pentru camping de 55L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20/-18 până la 10°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 55L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<45dB). Cu dimensiunile sale compacte de 647x400x441mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Designul său în culoare neutra (bej) oferă un aspect modern și elegant, completând perfect echipamentul pentru aventurile în aer liber.