Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Vaude

Vaude....

Îți plac munții, natura și pur și simplu să fii în aer liber? La VAUDE, și nouă ne place! De aceea, vă furnizăm echipamentul ideal pentru următoarea dvs. aventură în aer liber.  În plus, echipamentele de outdoor de la VAUDE sunt sustenabile și fabricate în mod echitabil. Haideți să protejăm împreună ceea ce ne place! Dacă ne unim și încercăm să poluăm mai puțin mediul înconjurător și să conservăm resursele, vom reuși să facem viitorul planetei noastre un pic mai bun. Acesta este obiectivul care conduce VAUDE.

VAUDE - Sustainable Outdoor Clothing & Gear 

Materiale durabile la VAUDE

Pentru a ne asigura că produsele noastre sunt sustenabile, suntem deschiși să facem schimbări la VAUDE. La sediul nostru central din Tettnang, lucrăm în mod neutru din punct de vedere climatic din 2012. Utilizarea materialelor de reciclare ne ajută să conservăm resursele și să economisim energie. De asemenea, este important pentru noi ca produsele VAUDE să fie fabricate în condiții echitabile. Pentru a ne asigura că procesele noastre de producție și materialele pe care le folosim sunt transparente pentru dumneavoastră, în calitate de consumatori, la VAUDE ne bazăm pe sigilii precum Green Button, suntem membri ai Fundației Fair Wear și avem eticheta Green Shape, care are criterii de evaluare mai riguroase decât toate celelalte sigilii. Puteți afla mai multe despre sigiliile noastre, despre neutralitatea climatică și despre principiile de sustenabilitate VAUDE aici.

https://csr-report.vaude.com/gri-en/index.php 

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
 • Cort pentru Portbagaj, Drive Trunk Linen, Vaude
  • -3%
  Cort pentru Portbagaj, Drive Trunk Linen, Vaude
  863,30 lei -3% 890,00 lei

  Niciodată nu a fost mai ușor să vă transformați hayonul în copertină decât cu Drive Trunk de la Vaude. Compatibil cu mai multe tipuri de vehicule datorită construcției sale tensionate, acesta vă va permite să adăugați un spațiu generos pentru a găti, a depozita echipamente, a face un duș la adăpostul privirii sau a mânca la adăpost.

  Etichetat Green shape de către Vaude, este construit într-un mod eco-responsabil, folosind materiale durabile.

  Dacă doriți să vă transformați mașina într-o adevărată casă mobilă, Drive Trunk este marchiza potrivită pentru dumneavoastră.

 • Cort 2 sezoane, Drive Van XT 5P Sand, de la Vaude
  • -3%
  Cort 2 sezoane, Drive Van XT 5P Sand, de la Vaude
  4.753,00 lei -3% 4.900,00 lei

  Drive Van XT 5P este un cort cu 2 sezoane de la Vaude, conceput pentru a fi ancorat pe dube și rulote.

  Vrei să mergi cu familia în camping în confort? Acest cort este perfect pentru o vacanță confortabilă. Special conceput pentru a se atașa la partea din spate și la părțile laterale ale mașinilor. Poate găzdui până la 5 adulți.

  Acest cort nu numai că este ușor de montat, cu stâlpii săi codificați în funcție de culoare, dar este și rezistent la intemperii și oferă o mare stabilitate.

  Sistemul de ventilație asigură un microclimat optim în interiorul cortului, chiar și atunci când pregătiți mâncarea. Ferestrele suplimentare și sistemul Top-Vent dezvoltat de marcă ajută la menținerea acestui microclimat.

  Cu Drive Van XT 5P, campingul nu a fost niciodată atât de distractiv și confortabil!