Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca TicketToTheMoon

Hamac de nailon pentru călătorii: Bilet spre Lună (Ticket To The Moon) 

Sigur, confortabil, extrem de personalizabil și de înaltă calitate 

În calitate de călători, dezvoltăm și creăm produse inovatoare pentru călători. Fiecare dintre ele este testat în condiții extreme și trece teste complete de control al calității fără compromisuri înainte de a părăsi fabricile TTTM. Toate hamacele Ticket to the Moon și celelalte game de produse sunt produse cu grijă. Produsele noastre de parașută sunt fabricate manual de o echipă de meșteri calificați și experimentați, folosind țesături de nailon pentru parașute de cea mai bună calitate. Materialele provin din surse locale, iar toate produsele sunt realizate în propria noastră companie de fabrici de producție din Bali. Oferim cel mai bun hamac parașută care va deveni fără efort hamacul dumneavoastră de călătorie și aventură și vă oferim o opțiune personalizată completă la alegere. Implică-i pe toți membrii familiei tale, inclusiv pe copii. Lăsați fiecare membru al familiei să își exprime personalitatea prin propriul hamac portabil și construiți un atașament emoțional pozitiv față de această activitate. Fie că este vorba de un hamac compact, de un hamac original sau de un mamut supradimensionat, cu sau fără accesorii, tribul este pregătit să vă sprijine și să vă potolească setea de camping în hamac. Orice defecte de manoperă și materiale ale produselor Ticket to the Moon sunt acoperite de garanția de 10 ani a producătorului.

Hamacele sunt disponibile în mai multe dimensiuni și mii de combinații de culori. Totul este conceput pentru a fi portabil, iar husa atașată vă acordă ușurință în călătoria sau în rucsacul dumneavoastră. Hamacele cu parașută Ticket to the Moon sunt prietenoase cu pielea și sunt certificate OEKO-

Ușor, compact și durabil

De-a lungul anilor, dezvoltarea a fost determinată de inovație, gama completă de hamace TTTM continuă să crească. O mare varietate de accesorii pentru hamacuri sunt, de asemenea, disponibile, inclusiv The MoonTarp, The Mosquito Net 360° și gama de carabiniere. Faimoasa gamă de genți ecologice face parte din produsele noastre de lifestyle, care includ în continuare Scaunul Lunii, Pătura de plajă și Frisbee-ul de buzunar. Frânghiile nautice și cârligele S inoxidabile alcătuiesc sistemul de instalare pe care TTTM l-a folosit încă de la începuturi, aceasta fiind în continuare cea mai sigură, mai ușoară și mai accesibilă opțiune de pe piață. Curelele Moonstraps prietenoase cu copacii și carabinierele de înaltă calitate sunt ceva ce ai vrea să iei în considerare pentru a crește sarcina maximă a suspensiei hamacului tău. Hamacele ușoare și pliabile de la TTTM sunt de o calitate excelentă, construite cu cele mai bune materiale și îngrijite cu un finisaj manual. Fiecare produs Ticket to the Moon este la fel de potrivit atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru a explora sălbăticia într-o călătorie de aventurier. 

Ticket to the Moon și responsabilitatea socială corporativă

Modul de viață cu zero deșeuri a fost întotdeauna un lucru pe care tribul nostru îl susține. Idealul de zero deșeuri a determinat TTTM să fie un producător care folosește orice rest de țesătură, sporindu-și astfel oferta de produse. Linia completă de genți și pături de plajă ecologice s-a născut din angajamentul nostru de a reduce, refolosi și recicla. No Plastic Bag (Fără pungi de plastic) este o mișcare pe care nu doar o susținem, ci am fost pionieri de timpuriu. Ne minimizăm amprenta corporativă asupra planetei pentru că ne pasă și ne asigurăm că nimic nu se irosește. La urma urmei, tribul nostru este despre aer liber și natură. Dacă noi nu facem primul pas pentru a avea mai multă grijă, atunci cine o va face?

Curelele Moon Straps, prietenoase cu copacii, este un alt produs inovator pe care l-am dezvoltat în casă. Chinga distribuie greutatea utilizatorului mai uniform, protejând, în consecință, scoarța copacului. În afară de aceasta, chinga are o mai bună aderență pe suprafețe netede, precum stâlpii de metal.

Aspectele legate de sustenabilitate și de comerțul echitabil sunt de cea mai mare preocupare în călătoria Ticket to the Moon de a crea hamace superioare. Tribul se confruntă cu provocările globale în mod direct, respectând în același timp structurile sociale locale și atât cultura balineză, cât și cea indoneziană. Nu există absolut nicio formă de muncă a copiilor. Lucrătorii tribului nostru sunt îngrijiți cu o pensie, securitate socială, un salariu de bază mult peste reglementările guvernamentale minime și se bucură de condiții de lucru adecvate, sigure și confortabile. Membrii tribului nostru s-au unit într-o comunitate socială remarcabilă.

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
 • Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Blue Turquoise - 320 × 230 cm
  360,00 lei

  Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Blue Turquoise - 320 × 230 cm - TMK3914]
  Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Blue Turquoise - 320 × 230 cm - poate sustine o greutate de pana la 200 kg.
  Este dimensiunea ideala daca relaxarea si spatiul sunt atributele pe care le doresti de la hamacul tau. 

  Video: https://youtu.be/gYI99eHzlZI

 • Scaun suspendat Original Moonchair adulti, living the dream
  440,00 lei

  Scaun suspendat Original Moonchair Dark Grey - TMMC03
  Acesta este probabil cel mai tare scaun în care ați stat vreodată și vă vom spune de ce. Este un scaun agățat vertical și portabil, care este la fel de ușor de instalat ca și hamacul nostru de călătorie. Mai mult decat atat, este confortabil, realizat din material usor, cu uscare rapida, rezistent la mucegai.
  Este reglabil si are suport pentru picioare

  Video: https://youtu.be/sV1n2xDm_Eg

 • Hamac Ticket to the Moon Honey Moon, Portocaliu...
  • -3%
  Hamac Ticket to the Moon Honey Moon, Portocaliu Gri, 500 × 300 cm -
  800,25 lei -3% 825,00 lei

  Acest hamac spațios este recomandat pentru toți cei cărora le place să împartă un hamac și totuși doresc să stea confortabil. O suprafata luxoasa de 5*3m iti ofera suficient spatiu pentru a gazdui o mica petrecere cu pana la 5 persoane. Vine cu tot ce ai nevoie - carabiniere, curele noastre lunare și o husa.