Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Ramda

Despre Ramda si RamdaPro

RAMDA este o marcă slovenă de top, cu o tradiție de peste 30 de ani. Face parte din compania ROTAR, care oferă produse de calitate pentru amenajări peisagistice și grădinărit, atât pentru hobby, cât și pentru programul profesional.

Steel Compliance Group Srl este distribuitor autorizat in Romania al brand-ului. Brand de calitate, european si in continua expansiune. Pentru detalii www.ramdapro.ro 

RAMDA este o marcă de utilaje de grădină, unelte, echipamente de protecție și accesorii pentru grădină, casă și amenajare peisagistică. Produsele sunt fabricate și dezvoltate în cele mai recunoscute fabrici din întreaga lume. Este renumit pentru calitatea designului și durabilitatea produselor, deoarece se dezvoltă pe cele mai bune materiale, unde nu uită de design și estetică. Toate acestea sunt completate de o echipă de experți în fiecare an.

Clienții clasează produsele RAMDA printre cele mai populare mărci din programul ecologic datorită designului bun, durabilității și raportului calitate-preț. În amplul său program de vânzări, nu i-a uitat nici pe cei mai tineri pasionați de grădinărit.

Marca RAMDA este susținută de o echipă de experți cu experiență în service și post-vânzare. RAMDA oferă un bun serviciu post-vânzare cu peste 120 de reparatori autorizați și piese de schimb chiar și după o perioadă de 5 ani.

RAMDA urmează linia directoare: "Calitatea este prioritatea noastră!".

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)