Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca INGCO

Steelway.ro distribuie generatoare pe benzina de la brandul INGCO, o gama cu produse calitative si utile.

Generatoarele pe benzina INGCO sunt dedicate profesionistilor si sunt de calitate. 

Generatoarele INGCO sunt eficiente si cu preturi rezonabile.

De exemplu modelul de generator INGCO GE35006 poate:

Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, computerul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul deține până la 15 litri de combustibil.

În plus, poate funcționa continuu timp de aproximativ 10 ore. Este echipat cu un motor OHV, care arde în medie aproximativ 0,84 l de combustibil pe oră. și alternator bobină de cupru În plus, puterea sa ajunge până la 3,5 kWh și are un sistem de pornire a reculului. Nivelul de zgomot al dispozitivului este de 96 dB, iar datorită posibilității de reglare a vitezei și tensiunii, veți ajusta funcționarea acestuia la propriile nevoi. În plus, are protecție la scurtcircuit pentru utilizare în condiții de siguranță și 2 prize cu tensiune de 230 V.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
 • Gasoline benzina INGCO GE30005, 2800W, 7KM, AVR
  995,00 lei

  Generator pe benzină INGCO GE30005

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, calculatorul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul are o capacitate de până la 15 l de combustibil.

 • Generator pe benzina, de la INGCO, 2.8kw, 15...
  1.465,00 lei

  O Alternativa mai ieftina la Generatoarele eco-friendly, fara miros si sunet de la Jackery, Allpowers, Zendure, Ecoflow si Crossio este Generatorul pe benzina INGCO GE350005.

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, computerul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul deține până la 15 l de combustibil. În plus, poate funcționa continuu timp de aproximativ 9 ore.

 • Generator pe benzina, INGCO, 3500W, 96 dB, 15...
  1.680,00 lei

  O Alternativa mai ieftina la Generatoarele eco-friendly, fara miros si sunet de la Jackery, Allpowers, Zendure, Ecoflow si Crossio este Generatorul pe benzina INGCO GE35006

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, computerul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul deține până la 15 litri de combustibil. În plus, poate funcționa continuu timp de aproximativ 10 ore.