Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Rocksolar

Despre ROCKSOLAR

ROCKSOLAR a fost fondată în Statele Unite ale Americii de către un grup de ingineri. Echipa a înființat mai târziu Centrul de Cercetare și Dezvoltare, Centrul de Design Industrial, Centrul de Control al Calității și a cooperat cu bazele de producție din China. ROCKSOLAR oferă soluții profesionale de centrale electrice portabile și servicii de sistem pentru utilizatorii finali. Expertiza echipei este în proiectarea BMS (Battery Management System) pentru pachetul de baterii litiu și tehnologiile de invertor DC la AC.

ROCKSOLAR a fost creat ca răspuns la cererea de surse de energie off-grid peste tot și la amploarea masivă a pieței de camping, activități în aer liber și evenimente de urgență / dezastre naturale. Condusă de echipa noastra experimentata, ROCKSOLAR și a fost fondată și înregistrată oficial în 2017. Produsele sunt echipate cu cele mai recente inovații pentru a oferi un design dur, performanțe ridicate, calitate excepțională și centrale electrice portabile fără zgomot, fără fum. Acolo unde există soare, există o putere infinită pe care o puteți colecta, stoca și folosi. 

 

MISIUNE

Pentru a oferi soluții de alimentare portabile unui public global. Dezvoltat de o echipă de ingineri de baterii, ROCKSOLAR este echipat cu cele mai recente inovații și oferă un design clasic, performanțe ridicate, calitate excepțională, fără fum, miros  și centrale electrice portabile fără zgomot.

VIZIUNE

Pentru a fi un pilon al industriei electrice portabile. A fi un produs remarcabil înseamnă a oferi inovație continuă, performanță avansată și servicii pentru clienți de încredere, astfel încât clienții să se poată baza pe noi oriunde au nevoie de putere.

VALORILE

Alimentate de cererea insațiabilă de surse de energie off-grid, valorile de bază ale mărcii ROCKSOLAR sunt inovația, performanța și serviciile pentru clienți de încredere. 

www.steelway.ro

comenzi@steelway.ro | 0751300490