Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Garmont

Despre GARMONT

Brandul Garmont® dateaza din 1964 și are sediul în țara încălțămintei sport: districtul Sportsystem din Montebelluna, nordul Italiei.

În 2008, la cererea expresă a forțelor speciale americane, Garmont® a intrat în lumea încălțămintei militare pentru uz profesional. A fost începutul unei perioade de cercetare și dezvoltare, care, pornind de la o experiență extraordinară în lumea încălțămintei de exterior, a dus la crearea platformei tactice hibride Garmont T8.

Gheata tactică T8 a fost pusă presiune în toate mediile și testată pe diferite terenuri înainte de a fi lansată pe piață. Garmont® a fost în permanență în contact cu utilizatorii și testerii pentru a colecta toate datele utile pentru actualizarea și îmbunătățirea produsului.

 

Mai multe detalii despre brand si blog: Garmont

Tehnologii folosite: Garmont

Din 1964, scopul lor este de a crea pantofi sport inovativi și usori de alpinism în aer liber, care au modele remarcabile și materiale de înaltă calitate. Nu numai că stilul, calitatea și măiestria manuală sunt importante în aceste colecții, dar compania creează întotdeauna cele mai inovatoare modele de pantofi și utilizează diferite tehnologii pentru a produce pantofi de înaltă calitate și foarte confortabili!

Mai multe detalii despre brand si blog: Garmont

Tehnologii folosite: Garmont

Sunt 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)
 • Incaltaminte trekking, dama, Garmont Dragontail Tech Gtx W 002594
  833,00 lei

  Garmont Dragontail Tech GTX 2022 cizme de drumeție pentru femei Garmont Dragontail Tech GTX 2022

  Cizme din piele de căprioară precise și ușoare, ideale pentru pietriș, roci expuse, trasee mixte și abordări tehnice. Gore-Tex Extended Comfort oferă confort termic impermeabil, în timp ce talpa Michelin are un design cu două compoziții pentru o mai bună tracțiune sub picioare.

 • Incaltaminte barbati trekking, Garmont Vetta GTX W 002425
  904,40 lei

  Pantofi Garmont Vetta GTX W 002425

  Pantofii de trekking Garmont Vetta MNT GTX au o membrană GoreTex® care asigură impermeabilitatea. Scopul principal este reprezentat de drumețiile lungi cu încărcătură pe diverse terenuri în timpul anotimpurilor calde. Talpa rigidă Vibram® Maton vă permite să abordați cu ușurință cățărările abrupte pe stânci și chiar secțiunile de cățărare.

 • Pantofi trekking, Barbati, Garmont Dragontail LT GTX M
  797,30 lei

  Pantofi Garmont Dragontail LT GTX M 000238

  Pantofi de abordare extrem de practici și rezistenți, concepuți pentru turism avansat și activități într-o varietate de terenuri. Ușor, confortabil și impermeabil în același timp. Aceștia vor funcționa pe o varietate de suprafețe, atât în munți, cât și în stânci și în oraș. Partea din față a pantofului și partea din spate (contra călcâiului) sunt fixate cu o jantă de cauciuc, ceea ce le sporește rezistența și durabilitatea. 

 • Incaltaminte drumetie Garmont Agamura Knit WMS W
  523,60 lei

  Incaltaminte de munte si drumetii. Incaltamintea Agamura au fost creați pentru persoanele cărora le place să meargă în pantofi de trekking și în jurul orașului

 • Incaltaminte trekking Dragontail Tech GTX WMS W
  678,30 lei

  Extrem de practici Garmont Dragontail pantofi trekking concepute pentru turism avansat și activitate în teren dificil vor fi de ajutor în munți, teren pietros și în oraș. Pentru cei care doresc confort fără a sacrifica stabilitatea. Tehnologia Gore-Tex® și talpa Michelin®.

 • Incaltaminte de drumetie, Garmont Agamura Knit WMS W
  523,60 lei

  Incaltamintea Agamura au fost creați pentru persoanele cărora le place să meargă în incaltaminte de trekking și în jurul orașului.

 • Incaltaminte pentru barbati, Trekking Garmont Dragontail G-dry
  589,05 lei

  Pantofii de trekking Garmont Dragontail G-Dry extrem de practici, concepuți pentru turism avansat și activitate pe teren dificil, se vor dovedi în munți, stânci și în oraș. Pentru cei care doresc confort fără a sacrifica stabilitatea. Dragontail se caracterizează printr-o rezistență ridicată la deteriorări mecanice. Talpa Garmont din material de înaltă calitate asigură o stabilizare excelentă.

 • Incaltaminte barbati, Garmont Santiago GTX, Maro
  666,40 lei

  Incaltaminte barbati, Garmont Santiago GTX, Maro

  Proprietăți:

  Pantofi outdoor marca Garmont

  Pantofi sport de trekking

  Model înalt

  Fixare cu șireturi

  Piele superioară

  Bandă de rulare groasă

 • Incaltaminte Trekking, Garmont Integra High WP Thermal
  761,60 lei

  Incaltaminte Trekking, Garmont Integra High WP Thermal

 • Incaltaminte de drumetie Garmont Sticky Stone GTX WMS
  725,90 lei

  Garmont Sticky Stone GTX WMS W 481015-613 pantofi

  Pantofii de drumeție Garmont Sticky Stone GTX pentru femei sunt confecționați din piele verde de capră neagră și țesătură din plasă. Acest pantof pentru drumeții este echipat cu o talpă Vibram Megagrip pentru o tracțiune excelentă pe teren umed sau uscat.

  Pantoful se adapteaza piciorului si asigura o amortizare mai buna.

  De asemenea, are o față de cauciuc pentru a proteja partea superioară și un sockliner EVA

  Modelul Garmont Sticky Stone GTX oferă o aderență excelentă pe teren umed și uscat.

 • Incaltaminte Garmont Dragontail MNT W 481199-201
  725,90 lei

  Garmont Dragontail MNT W 481199-201

  Incaltaminte practica, puternica, conceputa pentru turism avansat si activitati pe diverse terenuri off-road. Ușori, confortabili și rezistent la apă în același timp. Pot fi purtati atat la munte, pe stanci dar si in oras.

  Partea din față a pantofului și partea din spate (contorul călcâiului) sunt fixate cu cauciuc, ceea ce le sporește rezistența și durabilitatea. Dragontail MNT se caracterizează printr-o rezistență ridicată la deteriorări mecanice. Un nou tip de talpă Vibram Q811 a fost folosit pentru a asigura aderența și rigiditatea adecvată a pantofilor, în special pe teren stâncos. Pantofii beneficiaza de calitate înaltă a materialelor și o manopera perfecta, precum și de designul modern.