Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Vickywood

CINE ESTE VICKYWOOD

VICKYWOOD este alcătuită din Vicky, omonima noastră, și o echipă de pasionați de activități în aer liber care au un lucru în comun: Dragostea pentru natură, setea de aventură și dorința de a crea produse autentice și de a le împărtăși cu toți cei care au același entuziasm pentru aer liber și camping ca și noi.

De aceea ne-am așezat  - am încercat - am aruncat - am renunțat - am luat-o de la zero - am aprobat - am perfecționat. Rezultatul sunt corturile și accesoriile noastre VICKYWOOD, atât de funcționale și versatile încât există câte ceva pentru fiecare.

Este important pentru noi să dăm ceva înapoi planetei noastre, astfel încât să putem continua să descoperim lumea din corturile noastre de acoperiș și în viitor. Prin urmare, am decis să sprijinim organizația non-profit Plant-for-the-Planet.

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
 • Cort auto doua scari, Vickywood Big Willow XXL, Eco, Gen 3, doua culori
  15.150,00 lei

  BIG WILLOW 220 este un miracol absolut al spațiului și nu numai că impresionează cu o lungime de dormit de 240 cm, dar și cu o lățime de dormit de nu mai puțin de 220 cm! Așadar, dacă vă place frumos și spațios sau dacă doriți să luați întreaga familie într-un cort de acoperiș, aceasta este cu siguranță alegerea potrivită.

  Steelway.ro

 • Cort auto Vikywood Little Bamboo
  15.980,00 lei

  Cort auto Vikywood Little Bamboo

  Perfect pentru vehiculele mici cu o sarcină dinamică redusă a acoperișului: cortul de acoperiș pliabil ușor VICKYWOOD LITTLE BAMBOO! Cu o greutate de doar 44,5 kg (fără scară), este unul dintre cele mai ușoare dintre corturile de acoperiș.

  Datorită formei sale simetrice și compacte, se potrivește aproape oricărui vehicul. Deși arată atât de elegant, atinge o lungime de 225 cm atunci când este desfășurat. Datorită ferestrelor laterale care se deschid și se închid automat, cortul poate fi montat și demontat extrem de rapid. Puteți accesa cortul de acoperiș prin intermediul scării telescopice din aluminiu, pe care o puteți ajusta în funcție de înălțimea vehiculului dvs. Vă puteți depozita cu ușurință pantofii în sacul pentru pantofi de lângă intrarea în cort.

 • Cort semi-automat cu carcasa rigida, Jackfruit de la Vickywood
  12.000,00 lei

  Cort auto Vickywood Jackfruit, carcasa ABS

  Cort semi-automat cu acoperiș dur semi-automat cu ferestre mari -

  JACKFRUIT are un înveliș realizat din Extreme ABS reciclabil și este completat de o saltea super confortabilă din vâsco-spumă de înaltă densitate cu o husă confortabilă din flanelă.

  JACKFRUIT poate fi montat în doar câteva secunde. Sunteți susținut de patru arcuri cu gaz. Pentru a intra în cort, o scară telescopică din aluminiu este, bineînțeles, inclusă în mod standard, pe care o puteți atașa de ambele părți pentru a vă oferi flexibilitate maximă în teren.

  Doua culori disponibile ! In comanda va rugam specificati culoarea!