Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Bridgestone

ESENȚA BRIDGESTONE

Misiunea Grupului Bridgestone se bazează pe cuvintele fondatorului său: "Servirea societății cu o calitate superioară". Pentru a îndeplini această misiune, Grupul Bridgestone a folosit conceptul de "fundație" pentru a demonstra angajamentul susținut al angajaților de a oferi clienților săi produse și servicii de clasă mondială și de a servi comunitățile în care Bridgestone își desfășoară activitatea.

ANGAJAMENTUL NOSTRU CORPORATIV PENTRU UN VIITOR DURABIL

Viziunea Bridgestone este de a continua să ofere valoare ca o companie de soluții durabile, sprijinind în același timp realizarea unei societăți durabile.

Angajamentul Bridgestone E8 este angajamentul nostru corporativ global, care definește în mod clar valoarea pe care promitem să o oferim societății, clienților noștri și generațiilor viitoare în opt domenii de interes: Energie, Ecologie, Eficiență, Eficiență, Extindere, Economie, Emoție, Ușurință și Responsabilizare.

Acestea oferă o busolă pentru a ne ghida prioritățile strategice, procesul decizional și acțiunile în fiecare domeniu de activitate și operațiuni.

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)