Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca DOTZ 4X4

DOTZ 4X4 TEAM 

Oricine se lansează în aventuri off-road știe că trebuie să aibă încredere deplină în echipamentul său. La urma urmei, off-road-ul implică navigarea pe teren accidentat, pietriș, noroi, nisip și pământ, iar echipamentul trebuie să reziste la sarcini mari și la solicitări de cuplu. De asemenea, o bună doză de experiență nu strică.

Așadar, este perfect ca roțile DOTZ 4x4 să fi văzut deja destule înainte de a ajunge pe mașina ta. În timpul producției lor, acestea au fost supuse unor condiții destul de extreme. Testele de stres sunt o garanție că roțile DOTZ 4x4 Survival oferă performanțe fiabile. Poți experimenta adevărata magie off-road cu Kalahari, Modular sau Dakar - sau poate că Pharao este cea mai potrivită pentru mașina ta? De ce nu o încercați imediat în configuratorul nostru de roți!

Noii noștri piloți din echipa 4x4 Team Riders au ales amândoi Kalahari negru - lasă-ne să ți-i prezentăm!

Puteți experimenta mult mai multe atunci când mașina dumneavoastră poate merge oriunde. Pentru Noah, aceasta este o motivație puternică pentru a-și personaliza și mai mult camioneta Ford lărgită. În calitate de fotograf și producător de film, el este adesea în mișcare, uneori în locuri în care nu orice vehicul poate ajunge. Dar chiar și pentru alte călătorii cu mașina, camping sau excursii montane, el vrea să fie pregătit pentru orice! Barele cu LED-uri și un cort pe acoperiș sunt în capul listei sale. Pentru că nu doar Noah este sportiv - și mașina lui trebuie să fie la fel de performantă!

Cu Kalahari black, el este bine pregătit pentru toate aventurile sale off-road. Noah știe că se poate baza pe calitatea DOTZ, iar anii de experiență DOTZ sunt un motiv important pentru care alege jantele DOTZ 4x4 off-road DOTZ.

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)